Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
<#bdead>

"Nulla tenaci invia est via"

Tikal
Sajnos nincs megoldás.. és akkor sem lesz ha még háromszor berakod ide. Call Rockstar Support

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tommygear
ezt már prohardveren is eljátszottad, ott se volt vicces, szervusz

Gépem:I7 4770k
AMD Radeon r9 280x toxic
Asus z86 pro
Windows 7 Home Premium
2x8gb 1866mhz ram
Utoljára szerkesztette: ergepard, 2015.06.27. 19:25:04
1. Van olyan étel, ami több hp-t ad, van ami kevesebbet.
2. Nem lehet véglegesen eldobni a megvásárolt fegyvereket.
3. Vérprofikat és vérhülyéket is felvesznek. <#hehe> De az előbbiek vannak többségben.
Egyél többet.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Mutans Zombi
Helló!

1., Amikor online játékban, harcok folyamán a fedezékben pihenek, és várom, hogy az életem visszatöltődjön a feléig, akkor, ha az inventory -ben található kaját eszem, akkor nem megy max-ra az életem, mint story mod-ban a cola v. egyéb hülyeség fogyasztását követően. Van valami olyan, ami hordozható, de max-ra viszi az életem, vagy ezt nem is használja rajtam kívül senki?

2., Már számtalanszor próbáltam, hogy a felesleges fegyvereket eldobálom (online), de a köv. betöltésnél ugyanúgy nálam vannak. Van valami opció/trükk (pl. odaadom vkinek) arra, hogy végérvényesen eldobjam, azt ami nem kell? Vagy ez még patch-re vár?

3., Egy kezdő (lvl35) játékos csatlakozhat-e az SG klán-hoz? Milyen feltételei vannak a tagságnak?
Ha nincs felsőfokú doktorátusi végzettségem angolból/20 éves kommandós és autóvezetői múltam, akkor még azért próbálkozhatom SG-klános közösben Heist-okkal, vagy oda csak a vérprofik mehetnek?

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Te jó ég ezt a cetlit minden fórumba beteszed?<#wilting>

Elkészült egy új online bemutató. Ezúttal kicsit garázdálkodtunk...

plu604
Begépelni bonyolultabb lett volna. 😄

RatBaG
wtf <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Köszi, nem tudtam.

homokos tengerpartot ajanlom hozza, itt nincs forgalom

elitehun
Hali! Mennyire prociigényes a játék? az enyém elég lehet hozzá?
a youtube-on szinte minden daily-t megatlálsz, és akkor nem kell itt kérdezgetned
NagyiBMX
Próbáld meg Sanchez motorral. De nem muszáj motorral, BMX-el is lehet, azzal könnyebb is.

Esc-Settings-Voice chat- és az Enable Voice chat legyen "off"

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Tikal
interaction menu

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vadnokedli
Hakuchou vagy Faggio - val nekem megy. mindegyik maxra tuningolva. (Hakuchou hoz a repülőtérre kell menni mondjuk.. 😄)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

És milyen motorral?
Nem tudja 10másodpercig a levegőben tartani az első kereket.. :S

Hogyan lehet kikapcsolni a pofázó embereket? Minden más zaj jöhet, csak az orosz vagy nem tom milyen nyelvből elegem van!
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.06.26. 17:20:43

Caliph
motorral egykerekezni
legalábbis a wheele azt jelenti 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.26. 15:35:19

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Perform a wheelie for 10 seconds
Mit kell csinálnom 10másodpercig?

Sheltem
Gta5 account (social clubos) eladó , steam(vagy egyéb) játék(ok)ra cserélhető ha walletedet akarod űríteni.
Valakit érdekel írjon privátot.

Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szevasztok nem tudom hogy hallottatok-e már a Gta 5 rendőr szimulátor módjáró (LSPDFR) akit érdekel esetleg itt letudja tölteni Lspdfrhun
Köszi meg lesem.
Vadnokedli
Vagy mert mások gépén van hostolva az adott szerver.

Mert egy trágyadomb a netcode, attól van.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.24. 09:22:39
Köszönöm tesztelem is THX 😊
Vadnokedli
DOF Depth Of Field. Ha van.

Atika :o)
Sziasztok, az mitol lehet, hogy online-ban az utobbi idoben elegge laggol es ez vegett sokszor kidob a sessionbol is. Ez kb az utolso update ota.

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Skacok fontos lenne!
A játékban,hol,és milyen effektet kell álítani,hogy ne legyen homályos távoli textúra köszönöm előre is.Meg fokuszál elég érdekes.
ki volt ez a pihent agyú? Ez Haláli!

És köszi.

Overburner
Ez óriási xD

Bal0924 #18614 Telefon Merryweather request ammo drop pár golyót repíts el ha maxon van az adott stukker. Ha leér a csomag vedd fel.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Mit kell csinálnom?
Collect an Ammo Drop

Overburner
Azt írják hogy offline módban elvileg nem csinálja ezt a marha akadozást. Most találtam a neten. Majd letesztelem.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

folytatom a GTA online kalandozásokat. Ezúttal a titán ellopása volt terítéken.

Köszi!
De nem találom hol lehetne át állítani,a Backspin és a Dropshot nevű ütést raknám át az egerem valamelyik plusz gombjára.Alapból space és jobb shift gombon van.Ami elég rossz.De nem találom settingsben hogy hol lehet át variálni a tenisz gombokat.

Próbáld meg, hogy jobb gombra rakod a lövést, akkor nem cseréli-e fel.
Volna nekem is egy kérdésem,hogyan tudom átállítani a teniszezés közbeni billentyűzetkiosztást?
Bal kézzel használom az egeret és nagyon rossz nekem az alap gombkiosztás.És nem találom hol lehetne át állítani,vagy vak vagyok.

Carlos
Talalkoztunk!

Þór vígi þessi rúnar

Vadnokedli
Írja a játék hogy Lesternek segítesz ha bele mész.. A rendőrökkel kell macska -egeret játszani

Lenne még egy...szintén online módban Pc-n:néha a térképen megjelenik egy nagy lila kör,ha belemegyek 3 csillagos körözést kapok...ez mi?Találkoztátok ti is hackerekkel?
jetblack
Ez a hiba nálam is előfordult és a megoldásod nem csak azt hanem a telefon és autolock problémát is megoldotta. Nagyon szépen köszönöm <#eljen>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Online.Akkor lépjek ki és újra be?
Vadnokedli
Karakter kreálás után, vissza loginolsz másodszor játékba és akkor ajánl fel egy első és utolsó- utomodosítást.

<#zavart2> <#fejvakaras> <#confused>

Single Player vagy Online?
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.22. 14:52:35
Sziasztok!
A karakterem komplett kinézetét,hogy tudom meg változtatni,ugyanis hiába jelölöm ki valamelyik figurát ,egyből a játékba rak vissza...azaz nem sétál el balra. ( Pc-n ).Köszi!
Kapcsold ki a több megjelenítési eszközt a rendszerben
oneal1
sziasztok

egy havernál a játékban
- a térképen ha bejelöl egy uticélt akkor nem oda rakja a pontot ahová jelölte
- ha előveszi a telefont, ilyen tök kicsiben látszódik
- meg ha dartsozni próbál, nem látszódik a célkereszt

én nem tudtam rájönni mi a baj, találkozott már valaki ezekkel a hibákkal?

köszi

!Forza Ferrari!