Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gépem:I7 4770k
AMD Radeon r9 280x toxic
Asus z86 pro
Windows 7 Home Premium
2x8gb 1866mhz ram
Utoljára szerkesztette: ergepard, 2015.06.27. 19:25:04
2. Nem lehet véglegesen eldobni a megvásárolt fegyvereket.
3. Vérprofikat és vérhülyéket is felvesznek. <#hehe>#hehe> De az előbbiek vannak többségben.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
1., Amikor online játékban, harcok folyamán a fedezékben pihenek, és várom, hogy az életem visszatöltődjön a feléig, akkor, ha az inventory -ben található kaját eszem, akkor nem megy max-ra az életem, mint story mod-ban a cola v. egyéb hülyeség fogyasztását követően. Van valami olyan, ami hordozható, de max-ra viszi az életem, vagy ezt nem is használja rajtam kívül senki?
2., Már számtalanszor próbáltam, hogy a felesleges fegyvereket eldobálom (online), de a köv. betöltésnél ugyanúgy nálam vannak. Van valami opció/trükk (pl. odaadom vkinek) arra, hogy végérvényesen eldobjam, azt ami nem kell? Vagy ez még patch-re vár?
3., Egy kezdő (lvl35) játékos csatlakozhat-e az SG klán-hoz? Milyen feltételei vannak a tagságnak?
Ha nincs felsőfokú doktorátusi végzettségem angolból/20 éves kommandós és autóvezetői múltam, akkor még azért próbálkozhatom SG-klános közösben Heist-okkal, vagy oda csak a vérprofik mehetnek?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Esc-Settings-Voice chat- és az Enable Voice chat legyen "off"
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Nem tudja 10másodpercig a levegőben tartani az első kereket.. :S
Hogyan lehet kikapcsolni a pofázó embereket? Minden más zaj jöhet, csak az orosz vagy nem tom milyen nyelvből elegem van!
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.06.26. 17:20:43
legalábbis a wheele azt jelenti 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.26. 15:35:19
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mit kell csinálnom 10másodpercig?
Valakit érdekel írjon privátot.
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.24. 09:22:39
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A játékban,hol,és milyen effektet kell álítani,hogy ne legyen homályos távoli textúra köszönöm előre is.Meg fokuszál elég érdekes.
És köszi.
Bal0924 #18614 Telefon Merryweather request ammo drop pár golyót repíts el ha maxon van az adott stukker. Ha leér a csomag vedd fel.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Collect an Ammo Drop
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Bal kézzel használom az egeret és nagyon rossz nekem az alap gombkiosztás.És nem találom hol lehetne át állítani,vagy vak vagyok.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Single Player vagy Online?
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.22. 14:52:35
A karakterem komplett kinézetét,hogy tudom meg változtatni,ugyanis hiába jelölöm ki valamelyik figurát ,egyből a játékba rak vissza...azaz nem sétál el balra. ( Pc-n ).Köszi!
egy havernál a játékban
- a térképen ha bejelöl egy uticélt akkor nem oda rakja a pontot ahová jelölte
- ha előveszi a telefont, ilyen tök kicsiben látszódik
- meg ha dartsozni próbál, nem látszódik a célkereszt
én nem tudtam rájönni mi a baj, találkozott már valaki ezekkel a hibákkal?
köszi
!Forza Ferrari!