27719
  • Zsoxx
    Nagy az isten állatkertje. Most találtam supporton, valaki 20 évet kapott:

Recently I got banned for 20 years on GTA V Online. I think I know why, I s in this session (open) and there was this one modder that kept spawning in money on me, I kept telling him to stop but when I'd leave is keep ending up in that session again because some of my crew members were in there. Please help me.

• Zsoxx
    Talán a netkapcsolatod. Ezt azért nézd át.
  • tutituti
    a nagy meglepi szerintem a Tampa lesz,bár rebesgetik hogy odacsapják a North Yankton-t mint játszható területet amit hajóval érünk el.de ez már nagyon pletyka szintű ahogy az is hogy jövőre visszalátogathatunk Liberty City-be.
  • Fifike2006
    Sziasztok!
    Április óta megvan a pc-s GTA 5, de 2-3 hete játékindítás után 5 perccel megszakad a játék mert kiírja, h a social club szerverrel a netkapcsolatom megszakadt és jelentkezzek be. Utána bejön a loading story mod töltőképernyő, de hosszú idő után sem történik semmi, kilépni meg nem lehet. Mi a gond?
  • Plata
    Hírben.Ezen a vacak mobilon nincs szerkesztès.
  • Plata
    Gamestar hítren olvastam hogy jön a hógolyózás meg valami nagy meglepetès karácsonykor.Pontosan asszem dec 26 van írva.Majd ha gèpközelbe jutok adok linket.
  • Plata
    Azt mondják hogy konzolokon minden évben karácsonykor szokott havazás lenni.Meg ilyenkor lehet hógolyóval lövöldözni egymást.Stb.
  • patchaou
    Azt olvastam valahol, hogy havazás az lesz. Azt nem tudom, hogy ez "csak olyan, lesz-e mint a direktor módban a havazás, vagy talán olyan mint a single kampány elején.
  • Hunter of Deer
    Ha szar a ház hűtése akkor érdemes leszedni, de ha jó hűtése van akkor nem éri meg :) nekem 72 fokra melegszik a 390 minden ultrán.

Most télen nem tesznek havat a játékba?
  • Plata
    Tegnap összefutottam egy igazi díszbarom magyarral.Azon kiborult és anyázott hogy passzívban voltam,és nem kapcsoltam ki,mentem venni armort meg elugrottam a ruha boltba.Követett és cseten ugatott,de igen alpári stílusban,viszont esze nem volt,mert a kocsim nem robbantotta fel.
    Tegnap csupa barommal futottam össze,voltam bankrablásos heist-en,de a 230-as szintű olyan hülye volt hogy az fájt,és le is léptem.Kedvencemen a Humane Labs Raid-en meg kidobott a szerver.
    De hiába mentem ruha boltba,még mindig nem marad meg a téli fesztiválos ruha ha megveszem,amit elmentek outfit-nek meg marad amit nem az eltűnik.
  • patchaou
    Ugyan, hagyd. Majd ha meglesz a game csapatjuk együtt :)
    Vga csere nem biztos hogy kell, lehet hogy egy alapos takarítás, újrapasztázás is megoldaná a dolgot. Mondjuk ha tele vagy mint Nyikolaj tetűvel, akkor vegyél egyet, egy jobb kártya sosem árt :)

Az hogy segít-e a ház oldalának a levétele több dolgon is múlik. Ha megfelelő ventik vannak jól elhelyezve a házban akkor valóban ronthat a dolgon az oldal eltávolítása. Viszont egy gyenge szellőzéssel ellátott háznál (mint az enyém is) segít. /egyszerűen nem tudom úgy elrendezni hogy jó legyen. Bár lehet hogy a proci ventijét majd megfordítom, hogy ne a ramok felé fújjon, hanem ki hátra.../ - de ez már a hardver topicba való :)

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.12.22. 11:10:25
  • Zsoxx
    Én tegnap Kurszknál éreztem magam, a belváros tele volt tankokkal.
  • Zsoxx
    De segít, én is így csinálom, 10 fokot hűt rajta. Játék közben 65 C fokos a VGA, ha nem veszem le a gép oldalát, 75 körül szokott lenni.
  • Szabi #20455
    kényelmesen krúzolgatok a 250 spider-el a naplementében, erre egy kedves csaló meglepett egy feldíszített karácsonyfával, úgyhogy már csak haza kell vigyem... :DD
  • Borg
    Ha nincs rajta a gép fedele, sok esetben csak ront az eredményeken, mivel nincs megfelelő légáramlat.
    Ha szar a proci vagy a vga hűtése, azon nem segít...
  • Csabeh
    Jólvan, meglesem, akkor a hőfokot valamilyen progival este, bár már így is csupasz a gép... Ha ezt egyszer megoldjuk adj egy címet és küldök egy üveg bort! :D
    Ámbár lassan lehet eljutok oda - ha tuti, hogy VGA hiba - , hogy elgondolkozok egy új videókártya beruházásán..
  • Plata
    Asszem a szerver megint vacakol,vettem karácsonyi ruhákat,egyet lementettem az meg maradt,amit nem az eltűnt,és hol crew tag vagyok hol nem.
  • kill3r21
    Kétszer írtam privátot, hogy ezt így ne, és nem is miattam..
  • Plata
    Tévedtem,a szerverrel van valami,már újra SG crewben vagyok,az előbb meg azt mutatta hogy nem vagyok crew-ben.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.21. 23:04:38
  • patchaou
    Azt kell kilőni ami nagyon pörög (nálam a procit 25%-on eszi /egy magot 100-on/ és betol legalább 1 giga memóriát vagy többet is.) De ha elindítod a services.msc -t és ott tiltod a windows update-et akkor is bezárja és elvileg nem is indul el magától. Gyakorlatilag meg néha így is elindul. Amit azonnal észreveszek ha játszok :)

Csabeh, ha bizonyos idő után jön elő akkor az melegedésnek tűnik. Jó lenne ha monitoroznád valamivel a vga kártyát abból talán megtudhatnánk valamit.
  • Plata
    Srácok miért lettem ki dobva SG crew-ből?Szerintem nem csináltam semmi rosszat vagy ha igen akkor mondjátok hogy mit.
  • Csabeh
    Visszatettem 50%-ra a minimum processzor teljesítményt és felraktam egy fél éves drivert és egy fél óra után sajnos így is jelentkezik a probléma. Tanácstalan vagyok. :(
  • wollnerd #20446
    De ha leállítod a svchost.exe-t a feladatkezelőben, akkor rögtön a Windows is le akar állni, tudtommal.... (figyelmeztetteti hogy a svchost rendszerszolgáltatás leállt, mentse minden feladatát, stb...)
  • patchaou
    Annyit még tehetsz hogy mindent leállítod azokat a dolgokat játék alatt amik eszik a procit, ilyen lehet akár a windows update. Nálam ha az svchost elindul akkor 100%-on pörget egy magot....
  • Csabeh
    Úgy tűnik, csinálja kibontott géppel is. Igazából ennyi a jelenség, amit látsz, csak gyakorta vannak lime és sárga kockák is. :D és igen, egy idő után már játék közben is.
    Az a baj, ha visszateszem a proci használatot leesik az FPS. Úgy tűnik meg kéne probálnom régebbi drivert vadászni, bár én is attól tartok, hogy a proci állítás miatt van a dolog. Picit lejjebb veszem.
  • patchaou
    Akkor is csinálja amikor nem éppen két karakter között váltsz? Személy szerint ilyet még nem láttam, de a vga környékén keresném a bibit.
    Ha nem birizgálod a processzor használatot akkor nem csinálja? Jobb lett volna amúgy egy teljes kép :) Hogy segítek-e az majd kiderül. A szándék megvan :)
  • Csabeh
    A proci: AMD FX(tm)-8150 Eight Core Processor 3,6GHZ.

Nagyon köszönöm, hogy segítetek. Most épp leszedtem a gép oldalát, hátha kiderül, hogy a melegedés volt a baj.
  • patchaou
    A karakter körül ezt a "fénykockát" mi okozza, vagy mit lehet tenni hogy ne legyen? Csak bizonyos fényviszonyok közt jön elő, de akkor elég illúzióromboló.
  • Overburner
    The GTA Online Festive Surprise 2015
  • JaSoN HuNTeR #20439
  • RatBaG #20438
    a legutolsó update óta mindenkinél szarabb az fps.
  • Overburner
    Ha 8350 vagy hasonlód van alap proci hütővel az már rég rossz sajnos. Az alap hütők nagyon gázok a szériába. Nekem is az van hütőt is vettem alapbol hozzá,
  • patchaou
    Oké, hiszek neked, nem vagyok szakember :) Arra gondoltam, hogy esetleg apuja van és a magasabb hőmérséklettől van a kockásodás (de nem). Mondjuk egy kép jó lenne és rákereshetnénk... de ha jól tudom kockák (és egyéb nem odaillő dolgok) villogni vga vagy driveres gondok miatt szoktak.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.12.21. 12:35:51
  • MerlinW
    Ha nem melegszik (folyamatos 90-100 fok), akkor abszolút nem árt a 100%-os terheltség. Azért van az erőforrás, hogy használja:) Ha túlmelegszik, vagy bármi probléma lenne, a mai procik automatikusan underclock-olják magukat, vagy kikapcsolnak. Igen nehéz ártani a mai CPU-knak. Egy túlhajtott, folyamatosan terhelt átlag 80 fokos CPU átlag életciklusa minimum 10-15 év. Átlagfelhasználói körülmények között kis szerencsével túléli a processzor a felhasználóját. Az esetleges megfelelő hűtés hiánya és konstans magas hőmérséklet (90-100 C) max az alaplapi foglalatot és környékét érintheti érzékenyen, de ez sem annyira jellemző.
    Tehát semmi ok az aggodalomra.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.21. 11:33:27
  • Csabeh
    HD* természetesen. Ehhez van 8 giga ram és AMD 8 core proci, nem tudom fejből az elnevezését sajnos.
  • Csabeh
    Köszönöm a válaszod!
    Akkor a kockák mindenképp videókártya issue lesz.. remélem nem meghibásodás jele. Megpróbálok felkutatni régebbi drivert. Amúgy egy HDMI radeon 7800-asról van szó (2gb) . Ezt a reinstallt megelőzően nem csinálta.
  • patchaou
    Nem biztos hogy jót tesz egy mezei procinak, ha folyamatosan 99%-on pörög...
    A kockákra: talán próbáld ugyanazt a vga drivert felrakni, ami a régi windowsnál volt. Ha esetleg apu-d van akkor mindenképpen felejtsd el az állandó 99%-ot.
  • MerlinW
    Te még játszol public session-ben?:) Öreg hiba:) Van Teamspeak, társaság, privát session, hekkerek nélkül.
  • Csabeh
    Sziasztok!
    Újratettem a gépet, mert FPS lassulást tapasztaltam a játéknál. Ezt a friss rendszer sem oldotta meg, így találtam egy megoldást youtube-on ,ahol a proci teljesítményét kell állitani a vezérlőpultbol min 99% és max 99%-ra. Ez megoldotta az FPS problémát.
    Most viszont előjött egy olyan hiba, hogy a képernyőn villogó kockák jelennek meg játék közben.
    Előre is köszönöm a segítséget!
    Üdvözletem!
  • Overburner
    Adversary-ra kell menni dupla dolcsi miatt tegnap 64 K dolcsit szereztem egy küldi alatt Legnagyobb fizetésem per nem heist eddig. :D