Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Van uj haj is es egy arcfestes! Tetkot nem talaltam ujat esa mod shopban sincs specko festes vagy valami. A monster truck nagyon epic. A tuzijatek is aranyos es az eloltoltos puska is kurva nagyot sebez (kabe heavy sniper). Szoval kiraly az update!

Þór vígi þessi rúnar

richardiracing
Sziasztok! olyan problémám lenne hogy online módban ha mission-ba kezdek bele akkor egy idő utánkifagy simán,vagyis leáll a gta! mit lehet ilyenkor tenni? Intel corei5 2500k , és ATI 7870 2GB-m van (beta verziós legújabb driver,az utolsó whql-essel se müködött) Üdv Ricsi

Atika :o)
Szerintem youtubon keress ra es nezd meg

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Köszönöm,hát én még kis szinten ilyesmibe nem mennék bele.
Nem tudtok valami olyan magyar nyelvű honlapot ahol le vannak írva az online-ban lévő rablások?
Néha nem nagyon értem mit kéne csinálni egyik másik Heist-ben.Ha lenne valami összefoglaló magyarul átnyálaznám.

A megadott játékbeli időn belül repülőgépről ledobnak egy csomagot. Többnyire 5-10.000 $, body armor és minigun van benne, meg némi RP-t is ad. Egy zöld kör jelzi a ledobás helyét, de 4-5 fegyveres szokta őrizni, szóval ne passive módban menj oda. Meg általában a játékosok is rámozdulnak, szóval célszerű egy gyors repülőgéppel körözni és ahogy kiírja, hogy érkezik a csomag, odarepülni (ejtőernyő legyen nálad).
A minigun csak a következő respawnig lesz nálad.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.07.01. 23:37:39
Mivel még elég új vagyok Online-ban sok mindenről fogalmam sincs.
Például amikor kiírja hogy special crate drop in 5 hour,vagy mi a fene,az mit jelent?

Nekem is megjelent,csak nincs annyi pénzem,pedig a kocsi nagyon szép.
És a fegyver boltban is van tüzijátékrakéta.

Overburner
Nekem random megjelent. Warstockba ott van a monster meg boltokba ruhák stb.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Olyanra gondoltam mint a San Andreas küldetéseiben elrejtett golyóálló verdák.

Carlos
Én még nem láttam semmi újdonságot. Le kellene tölteni valami patchet?

Þór vígi þessi rúnar

nem kell megvenni, az online-ban elérhetők a tartalmak a hét végéig
+dupla pénz és RP jár mindenért
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.07.01. 19:18:09
Carlos
És hol lehet megvenni? Nem látom? Single vagy multi?

Þór vígi þessi rúnar

Overburner
Sima DLC volt régen most ismét aktív. Ingyenes DLC. Sok pénzt a Lesteres fejvadászós küldikkel lehet szerezni + tőzsde de ha azokat megcsináltad már akkor késő.

Valami DLC?Vagy ingyenes?
Mellesleg sztori módban hogy a fenébe lehet csinálni nagyon sok pénzt?Mert vannak iszonyú drága ingatlanok,mint a Golf Club ami 150 milla.
Most csináltam meg az utolsó nagy bankrablást,és 26 misit kaptam a végén.Pedig a nehezebb utat választottam,és állítólag az ad több pénzt.

Overburner
A függetlenség napját ünneplő cuccokat ismét meglehet venni. Monster truck amcsi moci rakás poló meg egyéb ruhacikkek *tüzijátékrakétalövő* meg egyéb dolgok 😄 Ez a Monster Truck nagyon nagy fun 😄

Ne haragudj a próba szóból abszolut nem gondoltam hogy nekem szántad válaszként de most utána olvasva már látom hogy válaszként küldted. Köszönöm szépen.
Viszont így legalább magyarul is elérhető a megoldás a problémára.
Bocsi még egyszer.
allock

#hhwnd

Sziasztok ma hajnalba kérdeztem hogy hogyan lehetne eltüntetni a karakteremről a végső bankrablásos táskát mert sehogy sem sikerült. Arra gondoltam elsőre hogy mivel előtte nemsokkal csináltam épp a bankrablós melót ezért bugként rajtam maradt. Sajna itt sem tudtatok segíteni ezért ma vadásztam ezt a melót mert azért ezt a tippet kaptam. Jelentem semmit sem ért így kifejezetten táska bug-ként kerestem és és legnagyobb meglepetésemre fent is volt a youtube-on a megoldás readásul magyarul...
Tehát aki szeretne a karakterének ilyen táskát (vagy ami sokkal fontosabb úgy járt mint én és tüntetné el) az csak csinálja végig a videóba látottakat. Tökéletesen működik.
jetblack
Valakinek van kedve heistelni. Ha igen vegyetek fel seto373 néven megtaláltok

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Overburner
Coil Brawler mocsok jól néz ki kár hogy elektromos lesz 😄

Outfitet hogy lehet elmenteni? Nekem a player saved outfit tök üres.
tutituti
azért ez elég mókás.semmi rasszista dolog de izraeli ejtőernyőből lesz money bag 😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Carlos
6 rpg vagy sticky. Viszont pisztolyal atloheto az ablak.
Kuruma 1 rpg vagy sticky viszont az ablakon se lehet nagyon beloni konnyen!

Þór vígi þessi rúnar

Tikal
Többet.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

allock

#hhwnd

Atika :o)
Az Insurgent szuper kis gep ha fel van tuningolva jol is megy 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Az Insurgent akár 3 RPG találatot is kibír. Ilyen szempontból golyóálló, de az ablakain mindegyiknek be lehet lőni.
Zsoxx: köszönöm megpróbálom

Teljesen golyóálló az nincs egyszer mindegyik kocsi megpusztul de a legegyszerűbben megszerezhető golyóálló a Kuruma (Armored verzió) ehez csak a Fleca munkát kell megcsinálni. Utánna megszerezhető egy csapatszállító is most nincs meg a pontos neve ez is a Heist küldetések alatt lesz elérhető.
Illetve ha csak ökörködésre kell akkor ott a Tank is amihez csak pénz kell a megszerzéséhez de azzal ugyis rombolni indul az ember. Nekem mindenesetre utóbbi azért picit csalódás volt azt hittem azért többet bír a Tank.
Végül meg még annyi hogy bármelyik saját kocsi golyóállóvá tehető de az meg a fejlődési szintedhez van kötve és ott lassan lehet haladni. Mese nincs vállalni kell a küldetéséket a melóba aztán apránként lépegetni felfelé.
Erről a videóról jut eszembe: a GTA V.-ben vannak golyóálló autók?

Nem tudok róla, hogy ilyen táskát lehetne kapni. Csináld meg még egyszer a Pacific Standard jobot, hátha eltűnik. Lehetőleg olyan szereplőként, mint legutóbb.
Sziasztok srácok légyszives segítsetek mert beleőrülök ebbe a problémába.
Arról lenne szó hogy pár napja amikor beléptem onlineba volt egy nagy táska a karakteremen (az a fajta amit a végső nagy bankrablásnál kap 2 tag). Miután az elmúlt napokba volt gazdagon bug az online részbe (legalábbis nálam) akkor nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki viszont azóta egyfolytába rajtamvan ez a táska vagy pár alkalommal ejtőernyő volt úgy hogy utóbbit nem vettem. Bejártam már vagy 4-5 ruhaboltot de még csak azt sem találom hogy hol lehetne venni egyáltalán ilyen táskát és hogy melyik alkategóriába tartozna. A fő gond hogy akármelyik alkategóriába lépek be a ruhaüzletbe eleinte nem mutatja rajtam a táskát de amint változtatnék az öltözékemen abba a pillanatba rajtam van (persze a ruhaüzletbe való belépésig is)
Tehát a kérdés hogy egyáltalán hol árulnak ilyen táskát (bolt, bolton belül melyik kategória) vagy ha valami más lehetőség van akkor hogy a fenébe szabadulhatnék meg ettől a táskától mert marha idegesítő.
Voltam nemrég a bankrablós melóba is és igen pont a táskás részlegbe voltam de akkor nem volt semmi gond nem tudom van e összefüggés a 2 dolog közt de azért gondoltam megírom. Bármilyen segítséget előre is köszönök.
Utoljára szerkesztette: Segal, 2015.06.30. 00:20:37
Nektek megy a Social Club? 5 percet voltam bent, aztán kivágott.
ez egész jó

Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.29. 20:26:43
Köszönöm szépen a válaszod!
Mindenképpen megteszem! 😊
Na, a hackerek legújabb trükkje: megölnek mindenkit és az van kiírva, mintha te tetted volna.
madnessmarci
Ha valakinek rendesen működni fog az online az majd írja meg pls

,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith

plu604
Érdekes, nekem is a 353.30 van fent (bár gtx 960) de semmi gondja nem volt eddig.
ill. d3d_init hibával hébe-hóba kilépett, de azt vmelyik 3d opció kikapcsolása megoldotta.

A single-player-ben? Sehogy sajnos, mellék-mission-hoz kellenek majd azok a házak. Viszont ha már rákérdeztél, az én játékom Trevorja üzeni neked, hogy ha összefutsz a mission kapcsán Josh Bernsteinnel, helyette is küldj már egy golyót a szeme közé, légy szíves, mert nálam Trevor ezt elmulasztotta és azóta is igencsak sajnálja.
Carlos
Nalam sem nagyon megy. Kicsit idegesito...

Þór vígi þessi rúnar

madnessmarci
Köszi. Én is gondoltam erre, de miután EZT az oldalt megnéztem, kizártam ezt a lehetőséget. Jó, akkor legalább már tudom hogy "nem az én készülékemben" van a hiba. De azért biztos ami tuti jól besz*patott vele a rockstar hogy 3-4x letöltöttem már ezt a patchet 😄
Utoljára szerkesztette: madnessmarci, 2015.06.28. 14:44:32

,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith

Valójában válszt is adtál a kérdésedre: Rockstar servers are currenty unavailable.
Le vannak állitva a szerverek karbantartás vagy következö patch miatt, ha ujrainditják a szervereket müködni fog

madnessmarci
Erre valaki megoldás? Elindítom a játékot, és a launcher állandóan le akar velem töltetni egy 380 MB-os patchet. Ma már kb. 3x letöltöttem, és mindig mikor végez vele akkkor vmi ilyesmit ír ki: Rockstar servers are currenty unavailable. Itt el tudom indítani offline-ban a játékot, de az online az nem működik sehogy sem, és ha újraindítom a gamet akkor megint kezdi előről letölteni a patchet stb... Kb 2 hétig nem játszottam, az előtt még teljesen jó volt
Utoljára szerkesztette: madnessmarci, 2015.06.28. 13:37:08

A Lenny Avery-ben szereplő házakat hogyan tudom megvenni?
Én a 353.30-ast fel se bírtam rakni. A telepítés elején kiírta, hogy a telepítés sikertelen.
madnessmarci
Hihetetlen hogy ezt a rohadt launchert még mindig nem tudták normálisan megcsinálni... Frissítés közben 3 percenként elveszti a kapcsolatot

Semmi hibaüzenet ,csak ki írja a bal alsó sarokban ,hogy az Nvidia képernyőillesztő összeomlott , és megnyitom a feladatkezelőt majd bezárom a játékot... és néha utána például nem tudok semmire sem kattintani az egérrel az asztalon ,hogyha rákattintok valamire akkor a tulajdonságok ablak jelenik meg ahelyett hogy megnyitná...

plu604
Valami hibaüzenetet dob? Vagy csak lefagy és bezárod?

Valaki nem tapasztalt több kifagyást az új Nvidia drivernél? Én gtx970-el játszom, és mióta ez az 353.30-as driver van azóta néha ha olyan kedve van a játéknak akkor kifagy (single player-ben) egy x időnyi játék után... De csak a gta ,a többi játéknál semmi gond nincsen...

Egy reinstall lehet, hogy segít.