27719
  • Csabeh
    Köszönöm a maximálisan körbejárt válaszod!
    Még 1 utolsó kérdésem lenne, ha megengeded.
    A GTX 950 esetében küldtél Aqua linket.
    Megtennéd, hogy a GTX960 4GB esetében is megmutatod konkrétan melyikre gondolsz? Látok Asus és Gigabyte modellt is. Nem teljesen tiszta nekem, hogy mi az oka az árkülönbségnek. Ilyen esetben ugyanarról a termékről van szó más köntösben?

Nagyon köszi!
  • VJP
    Nem lesz pontos most amit írok, de csak érzékeltetni akarom a lényegét:
    A 750TI-t nem éri meg megvenni. Másfélszer erősebb a 950, és árban közel ugyanaz.
    A 950 nem olyan erős kártya, hogy szüksége legyen 4GB VRAM-ra, így abból elég a 2GB. (Nem is gyártanak belőle olyat)
    A 960 már lehet olyan erős, hogy keljen 4GB, bár nem hiszem, hogy a GTA5-nek szüksége lenne rá, (majd tesztelem) de mivel a 2 és 4GB verziók között 5e forint a különbség, megéri a 4GB verziót venni.
    Itt már van azért árban ugrás, így neked kell eldöntened, akarsz-e közel max garfikát, vagy elég ha szépen fut a játék. A két kártya között közel 20% teljesítménykülönbség van.
    (GTX950-eshez nincs tapasztalatom, csak teljesítmény teszteket néztem.)

Bárki nyugodtan hozzászólhat, ha tud valamit amit én nem! :)
  • Hunter of Deer
    nem tudom, nálam is szállingózik a hó + az út is havas. nem tudom ez beállítás függő-e, nálam minden ultrán van.
    Sajnos én multiban nagyon le vagyok maradva :/ 21es szinten vagyok :D
  • patchaou
    Jogos. Én csak beállítottam maximum árnak az 50k-t :)
  • Csabeh
    Ezek szerint a GTX950 2gigás jobb, mint a gtx750ti 4 gigás?
    A harmadik játékos pedig ezek szerint a GTX 960 4 gigás, de ez már a 70ezres kategória.
    Amúgy köszönöm Mindenkinek!
  • VJP
    53e-ért van GTX950: link

Csabeh:
    Sajnos én nem látok, de ha nem mész rá a full grafikára, amit egy 950-essel nem is tudsz, elég a 2GB.
  • Abrams124
    Szerintem annak nincs 4 gigás változata.
    A GTX 960-nak viszont van,legolcsóbbat láttam 65 ezerért,szerintem megéri spórolni rá.
  • Csabeh
    GTX 950 esetében 2 GB-ot ír. Vagy ennek is van 4 gb-os változata?
  • patchaou
    Világos, de a kérdés az volt hogy 40-50k-ért mit ajánlanánk. Szívem szerint a 980ti-t ajánlanám :)
  • Overburner
    Nekem 7850 2gb-om van majdnem maxon játszok és nincs semmi baj vele. Persze van ahol lejebb esik mint 50-60 fps főleg ahol sok a növény de teljesen élvezhető. A növényzet és az árnyékokat kell átgondolni a kettő egyszerre nem megy nálam normálisan így mind 2 a max alatt van eggyel. Nekem is 2gb-ból kb 2.4 et használ xD a játék szerint amúgy még sose néztem de teljesen mindegy mert jól fut.
  • Csabeh
    Ez egy nagyon szimpatikus kártya, szerintem jó is lesz. Nagyon köszi ezt is! :)
  • VJP
    Nem tudom mások hogy vannak vele, de szerintem mióta az Nvidia kiadta a 900-as sorozatát, a régebbi modelleket elég nagy melléfogás megvenni. Az általad említett 750TI és a 950 között 10.000 forint a különbség, tehát +10e forintért kapsz egy másfélszer erősebb kártyát.
  • patchaou
    Ja elfut 1 gigás kártyán is, először én is úgy toltam, jó erős kompromisszumokkal. Most alapjáraton úgy állítja be magát a játék, hogy 2848 mb vram-ot ír ki a játék. A riva tuner pedig játék közben azt mutatja hogy több mint 3 giga vramot bezabál a játék.

Csabeh - ha 40-50k a keret akkor Egy a gtx750ti lenne az amit választanék a 2 gigás 45 a 4 gigás egy 50-es youtube videókat nézve elég szépen megbírkózik a gta-val.
    gtx750ti

játék - szóismétlés, bocsi korán van XD

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.12.25. 10:27:17
  • Plata
    Én már hógolyóztam is,ha ,megdobsz egy NPC-t lehet belehal.
  • zolcsika080104
    ez hogyan van? nekem havazik de a hó a talajon sehol sem látszik.
  • Csabeh
    Engem rühell a rendszer ezek szerint. :D Vagy csak szimplán bészart a mostani kártyám... mert futni fut, csak bugolódik.. -.-
  • Plata
    Nekem 1 gb kártyával vígan fut gond nélkül majd 3 éves driverrel.
  • Gibor
    Jövőre való tekintettel én ajánlom hogy kicsit tegyél hozzá és ilyen kaliberű kártyát vegyél. Nvidiákat nem ismerem így nem linkelek mert nem tudom melyik milyen áron mit tud, viszont a lényeg hogy 4gb vram-al rendelkező kártyát vegyél mert már a gta-hoz kevés a 2gb.
  • Csabeh
    Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek először is!
    Had ragadjam meg az alkalmat, hogy a tanácsotokat kérjem videókártya ügyben.
    Arra gondoltam nézek egy újat, mert ez a "szineskocka bug" megöli a lelkem :D
    Megmondom őszintén elég rönk vagyok hardver ügyben, tudnátok ajánlani egy megfelelő kártyát a játékhoz? Jelenleg ugye AMD irányban helyezkedik el a konfig. AMD proci van, ehhez , jobb lenne egy AMD kártya is?
    Lényeg a lényeg. Ha módotokban áll kérlek javasoljatok valamit. 40? körül lehet már? 50 esetleg? :D

Köszönöm Uraim!
  • Hunter of Deer
    Itt legalább fehér karácsony van :)

• patchaou
    Szerintem a játékra gondolt :)
  • Abrams124
    Hát amelyik nekem van meg az olyan 70-80 ezer forint
  • Szabi #20526
  • lybrahu
  • Baxo
    Akkor meg pláne.

Hol lehet most legolcsóban beszerezni? Haveromékat rábeszélném, hogy vegyék meg.
  • PeeTeR
    "R$" nem egyenlo "$"
  • Abrams124
    nem,1366x768 és így is gyönyörű a grafikája,tökéletes számomra
  • Borg
    800x600-ban?
  • Abrams124
    Tyühühühű megkaptam a GTX 960-omat és egyszerűen imádom!Majdnem max beállításokon viszi a gta v-t 60 fps-el.
  • Baxo
    Én 49,99$ért látom. Te hol látod 3500ért?
  • Szabi #20518
    nuuvemen 3500ft a GTAV.. már csak azt lenne jó tudni, hogy vásárlásnál záras, vagy aktiválásnál.. :D
  • Overburner
    Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok! :)

• rambozo
    Külön küldetéseknél (tudtommal) nem lehet, de általánosságban a quick menuben (alapon 'M') tudod beállítani a 'personal vehicle access' vagy mirosseb sornál.
  • zolcsika080104
    SZIASZTOK!

Boldog karácsonyt mindenkinek!Kellene egy kis segítség.Küldetéseknél hol tudom beállítani azt hogy az autómat ne vigye el más?
    Valamint Heisthez kellene 3 állandó játékos ill egy megbízható kis csapat akikkel együtt tolhatnánk,kérném azokat akik vállalnák ,.szóval mindenki egyért egy mindenkiért elven.
  • Nitrobrain
    G-vel
  • miki10
    Melyik gombbal lehet hógolyót felvenni? :D
  • Gibor
    De most nagyon jó a Futo, reggel szerintem egy órát rajzolgattam egy "körforgót" vele :D Bár azt száraz aszfalton is lehet de most sokkal egyszerűbb.
  • Tikal #20511
    A Futo mondjuk aszfalton is jól csuszkál, legjobb driftes autó :)
  • Szabi #20510
    arckönyvre így linkelték: "GTA Online Festive Surprise Christmas Bonus: Enjoy the rare Los Santos snowfall today and tomorrow, holiday gifts and the new Beast vs. Slasher Adversary Mode. http://rsg.ms/9ac4f7c"

az autót meg vagy benéztem, vagy szerkesztették azóta, csak átfutottam a szöveget, nem mentettem le :D

viszont zseniális a hóóóó, hihetetlenül jól lehet csúszkálni... muszáj lesz a rockstarnak drift gumit csinálni amivel ilyen tapadás lesz a száraz betonon is.. :DD

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.24. 11:30:25
  • Gabor77
    http://socialclub.rockstargames.com/news/article/52551/festive-surprise-christmas-bonus-snowfall-holiday-gifts

Permanent a Tampa. Ha jól látom, lehet venni egy új házat/garázst?