Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár hogy kihagyták a játékból a tűzoltó, mentő és rendőrös mellék küldetéseket.
A napokban tűnt fel hogy valamit nem kellett csinálni a 100%hoz.

OpenIV-el szoktam moddolgatni a játékot, de azt fedeztem fel az utóbbi időben, hogy bizonyos modokat felülír a socail club egy x megás updattel.
Konkrétan vér modokat próbálgattam, de valahányszor berakom a kívánt helyre, a játák egy 40 megás "patches" mindig újratölti magának a defaul fájlt.
Nincs esetleg vmi megoldás ennek a kikapcsolására?
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Most attól félek hogy a nagy nehezen megvett rabló járgányomat felrobbantják és a biztosító tojik rám,pedig a páncélozott kuruma elég drága.
Kellett hozzá sokat melóznom.Félek vele kimenni garázsból,mert a másik boltban vett járgányomat is felrobbantották,és hiába volt rajta biztosítás nem kaptam vissza.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Felléptem onlineba, kimentem a garázsból és oda teleportált egy tag és elkezded ömleni a fejemre a pénzes zsákok. Ez mennyire gáz? (mármint nem a pénz hanem az hogy nem akarom hogy emiatt esetleg bant kapjak)
Utoljára szerkesztette: zritya, 2015.07.06. 14:48:40
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
GeForce GT 430 2GB
AMD Athlon(tm) II X3 450
4 GB RAM
Windows 8.1 pro
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.03. 21:45:32
Amúgy ezt követtem, de ez is nehéz volt. vagy 10zedjére sikerült...
https://www.youtube.com/watch?v=ueRcMuw41mc
"Deploy your parachute under 30 meters from the ground"
Kinyitottam az ejtőernyőt 30méterről azt hiszem, De ha pedig 1 picivel is később nyitom ki akkor belecsapódik a betonba.
pár dolog belefért 16xAF FXAA meg HDfelbontás
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 16:23:33
Vadnokedli - #18714 Én nekem fel van oldva de akkor még kellene 2 ember 😊
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.03. 15:56:41
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.07.03. 15:24:36
a lényege a videónak hogy fut core2-n is
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 13:05:44
"The under minimum system requirements can run it but need own set Documents\Rockstar Games\GTA V\settings"......
itt van pár tipp
Csak reméltem, hogy lehet valamit tenni vele anélkül, hogy vennem kell bele új alkatrészt, de akkor sajnos kénytelen leszek.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.02. 21:35:04
Letöltöttem a GTA V reload-os verzióját (nem vettem meg, mert először ki akartam próbálni, hogy fut-e), el is indul, csak 1-2 hibája van, ami idegesítő: eltűnő textúrák https://www.youtube.com/watch?v=PWbJon8YxIg (ilyen), továbbá a betöltő képernyő nagyon sokáig tölt (10 perc kb), valamint ha előveszem a mobilt a játékban, 1 perc késéssel hozza fel.
Gépem adatai:
Processzor: AMD Athlon II X2 255 AM3 3,1GHz BOX
Memória: KINGSTON 4GB DDR3 1333 MHz CL9 DIMM
Videókártya: SAPPHIRE HD5670 1GB DDR3
Op. rendszer: Windows 8.1 64 bit
Láttam Youtubon, hogy másoknak ilyen géppel simán ment normál beállításokon a játék.
Van valami ötlet, hogy mi lehet a baj?
Mivel nem tudok vele mit kezdeni elmentem egy random heistre.Kettes szintű lettem,de jelentkezek a következőre erre azt írja 3-as szintű vagyok,közben csak 2.<#wow3>#wow3>