Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor tegyék bele alapból a magyar nyelvet is! Hülye roksztár..

Carlos
Benne volt az eredetiben a magyar nyelv? Nem. Akkor mod!

Þór vígi þessi rúnar

Ugye majd a magyarítás nem számít modnak?

Kár hogy kihagyták a játékból a tűzoltó, mentő és rendőrös mellék küldetéseket.
A napokban tűnt fel hogy valamit nem kellett csinálni a 100%hoz.

Ne használj modokat.Ha módosítod a játékot lehet ki is vágnak Online-ból.

jóó mostmár 40 perce ez megy:
Hali!

OpenIV-el szoktam moddolgatni a játékot, de azt fedeztem fel az utóbbi időben, hogy bizonyos modokat felülír a socail club egy x megás updattel.
Konkrétan vér modokat próbálgattam, de valahányszor berakom a kívánt helyre, a játák egy 40 megás "patches" mindig újratölti magának a defaul fájlt.
Nincs esetleg vmi megoldás ennek a kikapcsolására?
Overburner
Nekem egy kocsim sem veszett még el így.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Lépj ki és vissza a játékba, talán akkor előkerül.
Épp beugrottam boltba mikor gyökér felrobbantotta.

tutituti
ha te felrobbantod te fizetsz.ha felrobbantják a tiédet nem te fizeted hanem aki felrobbantotta.tudtommal de lehet nem így van.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Neten vásároltam,úgy hozták a garázsomba,és volt rajta lopás és mittomén milyen biztosítás.Kurumán és a Sentinel-en is van.Másik két kedvenc járgányomon.De mikor felrobbantották hiába hívtam biztosítót,pedig kiírta hogy hívjam fel és visszakapom.

Olyan nincs, hogy nem kapod vissza, ha van rajta teljes körű biztosítás.
Nekem olyan lobby kéne ahol könnyen jön sok pénz,nem robbantják fel a kocsim,és nem akarnak megölni passzívban.
Most attól félek hogy a nagy nehezen megvett rabló járgányomat felrobbantják és a biztosító tojik rám,pedig a páncélozott kuruma elég drága.
Kellett hozzá sokat melóznom.Félek vele kimenni garázsból,mert a másik boltban vett járgányomat is felrobbantották,és hiába volt rajta biztosítás nem kaptam vissza.

Overburner
Próbáld ki azt hogy olyan lobbyba akarsz menni ahol van hacker akkor 1-et se fogsz találni <#idiota>

Vadnokedli
Hétköznapi dolog- minden második sessionban- vagy egy halom rakétás jetit látok , vagy gigantikus karácsonyfát- szélmalmokat. stbiket..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Mivel nem te kerted ezert kizart, hogy bannoljanak. Annyit javaslok, hogy koltsd el a love nagyreszet kulonbozo dolgokra, nehogy reseteljek.

Sziasztok !
Felléptem onlineba, kimentem a garázsból és oda teleportált egy tag és elkezded ömleni a fejemre a pénzes zsákok. Ez mennyire gáz? (mármint nem a pénz hanem az hogy nem akarom hogy emiatt esetleg bant kapjak)

Utoljára szerkesztette: zritya, 2015.07.06. 14:48:40

Overburner
Kinek a pap kinek a papné 😄

Tegnap este tele lett a hócipőm,nem tudtam vásárolni egy ideig sem lőszert sem semmi mást,és valami hülye felrobbantotta a kedvenc járgányom,amit vettem,biztosítót meg hiába hívtam semmi nem történt,pedig volt full biztosításom rá,garázsban még ott van mint destroyed.

Megint van valami a szerverrel,se menteni nem tud,sem pedig vásárolni nem lehet,se lőszert se semmit.

akkor nemszoltam.-

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

a megjelenés óta ott van a linkeknél
Bannerba be kéne tenni a Magyarításhoztartozó linket nem? Legalább néha megnézni hogy ál.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Nekem ilyen gépen így fut!
GeForce GT 430 2GB
AMD Athlon(tm) II X3 450
4 GB RAM
Windows 8.1 pro
Carlos
Én az I betűn szoktam. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Legközelebb kipróbálom.

Overburner
Én a Vinewood felirat D betűjéről szoktam leugrani és amint engedi nyitom is és egyből megvan.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.03. 21:45:32

Nem tudtam hogy víz felett is teljesíthető..

Amúgy ezt követtem, de ez is nehéz volt. vagy 10zedjére sikerült...
https://www.youtube.com/watch?v=ueRcMuw41mc

miért nem víz felett csinálod?
Miért nem adja meg?
"Deploy your parachute under 30 meters from the ground"
Kinyitottam az ejtőernyőt 30méterről azt hiszem, De ha pedig 1 picivel is később nyitom ki akkor belecsapódik a betonba.

hát igen a beállítások a legminimálisabbak bár itt az a médium xD+
pár dolog belefért 16xAF FXAA meg HDfelbontás

Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 16:23:33
Overburner
Tényleg nem néztem végig. Én is sokat szenvedtem a másik gépnél hogy fusson türhetően de biztos nekem nagyon az igényeim. Az biztos hogy még q8300-al ami 4 mag akadozik elég tré beállításokon is . Pedig néztem direkt vidiket róla és másnál meg elfutogatott vele.

Vadnokedli - #18714 Én nekem fel van oldva de akkor még kellene 2 ember 😊
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.03. 15:56:41

Vadnokedli
Valaki utolsó Heist elejétől(Pacific)? Privátba (én nem tudok indítani!) 0-5% is elég nekem.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.07.03. 15:24:36

Vadnokedli
NZXT CAM- nem kell hozzá a gagyi Msi Afterburner.

msi afterburner<#wink>
Ajánlanátok programot amivel folyamatosan megtekinthető az aktuális fps, cpu, ram stb adat? OSD mód fontos!
nem nézted végig ejnye van benne minden város, lövöldözés, autózás
a lényege a videónak hogy fut core2-n is
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 13:05:44
Overburner
Mostanában ha kapoik egy awardot nem a képet mutatja hanem hogy IMG meg minden féle szin 😄 WTF ez.

Hogyan tudom játék közben folyamatosan megtekinteni az aktuális fps, cpu, ram stb adatokat?
Overburner
Hát még legalább városban csinálná ugyanis városon kivül barátnőmnél sincs semmi gond.

beállításokhoz xD
"The under minimum system requirements can run it but need own set Documents\Rockstar Games\GTA V\settings"......
Vadnokedli
Ez mitől tipp? Csak azt nem értem- random lövöldözés.

itt van pár tipp
Overburner
Hát igen csak ajánlott már.

Köszi a választ!
Csak reméltem, hogy lehet valamit tenni vele anélkül, hogy vennem kell bele új alkatrészt, de akkor sajnos kénytelen leszek.
Overburner
Háááát szerintem elfogy a memória nem birja a proci olyan gyorsan cserélni a textúrákat meg betölteni a dolgokat és ennyi. Kevés a gép. Barátnőmnek 2x jobb gépe van mint neked mégis játszhatatlan kb.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.02. 21:35:04

Sziasztok!

Letöltöttem a GTA V reload-os verzióját (nem vettem meg, mert először ki akartam próbálni, hogy fut-e), el is indul, csak 1-2 hibája van, ami idegesítő: eltűnő textúrák https://www.youtube.com/watch?v=PWbJon8YxIg (ilyen), továbbá a betöltő képernyő nagyon sokáig tölt (10 perc kb), valamint ha előveszem a mobilt a játékban, 1 perc késéssel hozza fel.
Gépem adatai:
Processzor: AMD Athlon II X2 255 AM3 3,1GHz BOX
Memória: KINGSTON 4GB DDR3 1333 MHz CL9 DIMM
Videókártya: SAPPHIRE HD5670 1GB DDR3
Op. rendszer: Windows 8.1 64 bit

Láttam Youtubon, hogy másoknak ilyen géppel simán ment normál beállításokon a játék.
Van valami ötlet, hogy mi lehet a baj?
Tiszta hülye ez a játék,felmentem Online-ba,meglepődve látom karakterem 1-es szintű.
Mivel nem tudok vele mit kezdeni elmentem egy random heistre.Kettes szintű lettem,de jelentkezek a következőre erre azt írja 3-as szintű vagyok,közben csak 2.<#wow3>

richardiracing
evvel a hibával dob ki mindig "excited unexpectedly" :/