27719
  • Plata
    Hogy a fenébe ne játszanának,elég sokan is,de TDM-re menjen az akinek van hozzá kedve.én alapból kihagyom.
    Heist,küldetés,tennis vagy golf jöhet,TDM na haggyá lógva.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.29. 18:34:18
  • titi7
    Online részével játszanak egyáltalán PC-n? Mert 2 napja nem tudok 3 embert szerezni egy TDM-re, a játék 90%-a emberekre várás a lobbyban, mert kb. 0 a játékosszám... Kár érte pedig konzolon élveztem...
  • BBeno2
    csao.

történt egy olyan velem Online.ban hogy megszakadt a netem de az online az ment tovább. majd mikor visszajött a net és újracsatlakoztam online-ra akkor kiírja hogy Troubleshooting alert stb stb.

ezt problémát hogy oldhatom meg legkevesebb nyűglődéssel?
  • aru
    Megoldódott. Jött az SMS róla, hogy leszállították és választhatóak. Kicsit lassan, mert körbekocsikáztam az egész várost mire leszállították a helikoptert. :)
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.28. 12:18:01
  • patchaou
    Csak rosszul emlékeztél :)
  • Plata
    Azt tudom hogy egy ideig más kocsi,de úgy emlékeztem rá hogy ugyanaz a kocsi csak át van festve,de most valami szutyok taligája van.
  • Plata
    A reptéren van,vagyis ha megveszed a repteret.
  • aru
    Tudja valaki hogyan működik a jármű vásárlás singlebe? 70%-nál járok a történetben, a stáblista már lepörgött. Szükségem lenne egy teherszállító helikopterre (cargobob) meg is veszem a wastockba a mobilról, a 2,2 milliót levonja és sehol semmi. Trevornál sem jelenik meg illetve annál a karakternél is próbáltam akivel megvettem a helikopter leszállót.
  • Gabor77
    Jimmy ellopja a kocsiját, és egy pirosat használ, amíg vissza nem kapja.
  • aru
    Michaelnak egy ideig valami piros kocsija van aztán visszavált a fekete audira.

Akkor ezekszerint meglehet szabadulni 1 karaktertől.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.28. 01:09:20
  • Plata
    Asszem bugra futottam Sztori módban,újra kezdtem a játékot,most vagyok ott hogy M-et elhagyja a családja.
    Mivel M-el nincs épp küldi csak F-el gondoltam felmegyek online-ba kicsit,játszottam is kb egy órát,de tele hackerrel a szerver,így leléptem,vissza sztori módba.Erre M valami fura piros kocsiban ül.
    Csak néztem mi ez a ragyás járgány,De a játék úgy jelöli mint az ő saját kocsija,na gondoltam megszabadulok tőle,felrobbantottam át mentem F-hez,kicsit motoroztam vele vissza M-hez,erre ez a gyökér megint abban a redves piros taligában feszít.
  • Zsoxx
    Trevort nyírtam ki, jó volt.
  • Tikal #20576
  • Plata
    Őszintén még soha.Én mindig a harmadikat választottam.
  • aru
    Valaki választotta azt Franklinnel, hogy Trevort vagy Michaelt öli meg? Meg lehet vagy ez csak egy látszólagos lehetőség és ez esetben is más irányba megy a történet?
  • Szabi #20573
  • Szabi #20572
  • Mike
    köszi! vissza kellett kapcsolni
  • hotwheels
    Jó ez az uj Tampa

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.12.26. 16:16:52
  • Nitrobrain
    Valszeg vhogy kikapcsolódott, nyisd meg az interaction menüt az M-mel és ott a Hide options-ban lehet ki-be kapcsolni mit akarsz látni. (amúgy versenyt, missiont stb úgy is lehet indítani h Esc->Jobs->play jobs és kiválasztod)
  • Mike
    ez komoly? jó, az embereken nem látszott hogy hideg van, de volt egy jó kis borongós feelingje, semmiből nem állt volna nekik meghagyni hetekre
  • Mike
    felmentem a hegyekbe tegnap, pár kép róla

imgur link

akinek jobb kártyája van, annak még szebbek lehettek, de így se csúnya
  • PeeTeR
  • Mike
    Üdv
    Tegnap este előszedtem újra, és örömmel láttam, hogy minden havas. vettem télapó és elf cuccot is.
    Mára azonban az összes hó eltűnt. :( Ennyi volt az egész?

Másik:
    hova tűntek a versenyek?
    eddig a closed crew illetve closed friend session-ökben voltak versenyek, jelezte a térkép, volt kék kör amibe bele lehetett lépni. megnéztem nyílt sessionben, ott sincs. most akkor hogy csináljak meg olyan napi feladatot hogy ejtőernyőzés? másik, hogy még egyedül is jól elszórakoztam ezekkel a versenyekkel, gondoltam most havas pályán majd milyen fasza lesz.
  • patchaou
    Ja, csak felületes ismereteim voltak róla de most kipróbáltam. Így mondjuk sok értelme nincs a hóesésnek :)
  • Nitrobrain
    Ott csak esik a hó, de az utak, táj nem lesz havas. De amúgy nem értem mibe fájna a Roksztárnak hogy mondjuk 2 hétig menne a hó...
  • patchaou
    A director módban bekapcsolható a havazás, bár nemtom az mennyire hasonlít az online verzióhoz.
  • tutituti
    egész karácsonykor vagy dolgoztam ha meg nem akkor a családdal próbáltam lenni.És erre ahogy nézem 2 nap volt a havas rész..a francba
  • RatBaG #20560
    én is ezzel pöcsöltem korábban, nem nagyon vágom, hogy az afterburner hogy hoz ki ilyen értékeket.
    ssd-n 1 gb max virtuális mem, többi meghajtón off, mégis olyan számokat szokott kiírni, ami meghaladja, még ha összeadogatom is...
  • Szabi #20559
    majd szilveszterkor lesz még 1-2 napig, ehh :/
  • Baxo
    Mar nincs ho a jatekban? En nem talalkoztam vele, vagy csak bizonyos reszeken van?
  • Hunter of Deer
    Remélem van olyan innen aki ultrán tolja a játékot és van neki MSI afterburner is fent.
    Azt szeretném tudni kinél mennyi ramot illetve virtuális memóriát használ a game.
    nálam mint a képen is látszik (amire válaszolok éppen) 6,7GB fizikai és 11,6GB virtuális van használatban....
    most a kérdés az hogy tegyem át a virtuális memóriát SSD-ről az egyik winyóra, hogy ne nyírjam ki idő előtt? (bár lehet akkor picit belagol majd néha) vagy esetleg van erre vmi megoldás?
  • Gabor77

Golyózápor várható....:D
  • VJP
    Valóban, bocsi!
  • PeeTeR
    vagy itt vagy specifikus topicban folytassatok, kosz
  • Csabeh
    A gépházzal nem lenne probléma véleményem szerint., jó nagy és alig van benne cucc. A tápot sajnos nem tudom most megmondani, mert nem otthon vagyok. Azt tudom, hogy jelenleg egy HD Radeon 7800-as kártyát visz.
  • AntiHero
    Online házat eltudom adni?
  • VJP
    Mielőtt válaszolnék 2 kérdés:
    Mekkora táp van neked?
    Mekkora a ház? Van 30cm-es videokártya is, egy kis házba az nem fér be.
  • MerlinW
    "Nem teljesen tiszta nekem, hogy mi az oka az árkülönbségnek."
    Mint a legtöbb esetben a márkadíj:) Nyugodtan veheted a Gigabyte-ot, semmivel sem rosszabb, mint az ASUS.
  • Gibor
    Igen elfut, csak elég hülyén néz ki hogy minden fullon van és a textúrák meg mosott szarok. Saját tapasztalat 2gb vram-al, ha feljebb veszem a textúrákat egykét óra játék után eltűnik meg később tölti be.