Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Belegondolva ebbe az egészbe, rohadtul nem fair! Mindazok akik megvették a játékot és hasonló problémával állnak szemben, hát qrva szarul jártak. Várunk hónapokat, közben mindenki lvl9999 lesz, aztán fél év múlva talán lehet folyamatos fps-el játszani. De rohadjon meg, én most akarok vele játszani, nem fél év múlva. Ráadásul semmi garanciát nem látok arra, hogy a közeljövőben lesz rá bármilyen javítás.
Szóval eléggé pipa vagyok már 😄
Mikor kijött a játék, nekem másfél hónapig droppolta az FPS-t, pedig mindent próbáltam, de csak ez segített. Aztán lehet hogy most már ez se fog, de egy próbát talán megér
,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith
2FPS em van ammunationban.. Mire eléri azt hogy bodyarmort tudok venni- 2 percbe telik hogy bejöjjön a választó környezet. 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Nulla tenaci invia est via"
Mielőtt a cheaterek ellen készült patch (350) kijött volna, tökéletesen futott akadás nélkül ezen a konfigon:
CPU: Intel Core i5 750 @ 2,67 GHz
GPU: Sapphire Radeon HD4870 1GB OC
RAM: Corsair 2x2GB 1333MHz CL9
MB: ASUS P7P55D
Ez a gép megfelel a minimum követelményeknek!
Minden szart kipróbáltam már - (rockstargames, reddit, youtube...egyéb fórumok "megoldásait" - fps drop fix, lag/stutter fix, 100% xyz solutions...stb. Semmit nem érnek...
Felvettem egy rövid videót, ezen jól látszik, hogy sajnos hónapok óta játszhatatlan!! Jó mi???
Amúgy nekem is ez volt. 2 autóm eltűnt. De kiderült, hogy a két eltűnt autó a 6-os garázs-ban (uccsó heist miatt van) van (STORAGE) felirattal. Szerencsére vissza tudtam őket rakni a helyükre. De ez azért annyira láma...
Þór vígi þessi rúnar
We are sorry to hear that you experienced loss of vehicles in GTA Online, but unfortunately we are not able to verify this claim. We apologize in advance for any inconvenience this may cause.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
De semmit nem tapasztaltam még ezekből.
Nektek is akad a játék amióta kijött az új 1.28 frissítés?
Átlagosan 50 és 60 között mozog az fps mégis úgy akad sokszor mint ha 10 fps lenne, de van hogy mikrolagok vannak vagy ha military base ölök akkor hirtelen lezuhan az fsp főleg mission alatt. 350.12-es nvidia driver volt eddig most lecseréltem 353.30-ra, de még így is akad igaz már nem annyira habár most az új drivernek köszönhetően sokszor fagy a játék.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
#18767 ezt is baszhatom, mert csak másfél millám van xD kellett nekem rendszámokat venni...
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.07.08. 19:51:01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asszem most kell megvennem a Stirlinget.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.08. 18:49:41
Tikal #18764 Na igen.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ezerszer inkább ez, mint a múltkori osiris, az nem igazán tetszett semmilyen téren.
Carlos #18753 Rucik elvileg egy pisztoly meg egy kézi fegyver az a knuckle duster cumó. Többit még nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.08. 12:51:27
Þór vígi þessi rúnar
Csak ne számítson modnak ha a saját nyelvemen szeretnék játszani. (amikor végre meg lesz a Magyarosítása)
Nekem a mod az ha megváltozik az autó vagy a környezet., nem a felirat.
Tényleg a taxizást kifelejtettem,, de taxizni lehet az 5ben. A 4ben is lehetett, még az elején.
Az online-ban van kocsi szállítás. Simeon SMS-ei. És a néha megjelenő autók.
Eddig a magyarítás nem zavarta a roksztárt, mert nem volt Multi része.
Különben is ha bann, vagy kizárás jár a fordítás miatt, akkor a hackerekkel is foglalkozzanak! Vágják ki őket a francba!
Ne csak a karaktert, hanem azt a kódot, amivel azzal az email címmel regisztráltak.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.07.08. 12:14:36
Árak
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.08. 12:14:17
Van megoldás rá!
A legutóbbi update óta "mods" mappába is kell másolni a modolandó .rpf fájlokat és azokat megnyitni az openiv-ben!
És a modolt rpf fájlokat használatához (hogy azokat használhassa a játék.) fel kell telepíteni az openiv.asi fájlt. (ezt a openiv progiban lehet megtenni)
Nos, ezzel az eljárással jobban leegyszerűsítették (az openiv készítői is) a modolást, hiszen ha letöröljük az openiv.asi fájlt akkor ezzel kikapcsolnak a modok, és a játék ismét az eredeti rpf fájlokat használja. Bármikor ki-be lehet kapcsolni a modokat az openiv programban. pl. kikapcsolhatod bármikor ha online akarsz játszani. (persze a scripts modoknak is kikapcsolva/áthelyezve kell lenniük!!!)
Részletes angol leírás a fenti lépésekről: link
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.07.08. 12:15:06
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
már abban sem volt ilyesmi - sőt a taxizni sem lehetett.
amúgy szerintem a kocsi szállítás hiányzik leginkább.