27719
-
Plata #20588 Hogy a fenébe ne játszanának,elég sokan is,de TDM-re menjen az akinek van hozzá kedve.én alapból kihagyom.
Heist,küldetés,tennis vagy golf jöhet,TDM na haggyá lógva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.29. 18:34:18 -
titi7 #20587 Online részével játszanak egyáltalán PC-n? Mert 2 napja nem tudok 3 embert szerezni egy TDM-re, a játék 90%-a emberekre várás a lobbyban, mert kb. 0 a játékosszám... Kár érte pedig konzolon élveztem... -
#20586 csao.
történt egy olyan velem Online.ban hogy megszakadt a netem de az online az ment tovább. majd mikor visszajött a net és újracsatlakoztam online-ra akkor kiírja hogy Troubleshooting alert stb stb.
ezt problémát hogy oldhatom meg legkevesebb nyűglődéssel? -
aru #20585 Megoldódott. Jött az SMS róla, hogy leszállították és választhatóak. Kicsit lassan, mert körbekocsikáztam az egész várost mire leszállították a helikoptert. :)
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.28. 12:18:01 -
#20584 Csak rosszul emlékeztél :) -
Plata #20583 Azt tudom hogy egy ideig más kocsi,de úgy emlékeztem rá hogy ugyanaz a kocsi csak át van festve,de most valami szutyok taligája van. -
Plata #20582 A reptéren van,vagyis ha megveszed a repteret. -
aru #20581 Tudja valaki hogyan működik a jármű vásárlás singlebe? 70%-nál járok a történetben, a stáblista már lepörgött. Szükségem lenne egy teherszállító helikopterre (cargobob) meg is veszem a wastockba a mobilról, a 2,2 milliót levonja és sehol semmi. Trevornál sem jelenik meg illetve annál a karakternél is próbáltam akivel megvettem a helikopter leszállót. -
#20580 Jimmy ellopja a kocsiját, és egy pirosat használ, amíg vissza nem kapja. -
aru #20579 Michaelnak egy ideig valami piros kocsija van aztán visszavált a fekete audira.
Akkor ezekszerint meglehet szabadulni 1 karaktertől.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.28. 01:09:20 -
Plata #20578 Asszem bugra futottam Sztori módban,újra kezdtem a játékot,most vagyok ott hogy M-et elhagyja a családja.
Mivel M-el nincs épp küldi csak F-el gondoltam felmegyek online-ba kicsit,játszottam is kb egy órát,de tele hackerrel a szerver,így leléptem,vissza sztori módba.Erre M valami fura piros kocsiban ül.
Csak néztem mi ez a ragyás járgány,De a játék úgy jelöli mint az ő saját kocsija,na gondoltam megszabadulok tőle,felrobbantottam át mentem F-hez,kicsit motoroztam vele vissza M-hez,erre ez a gyökér megint abban a redves piros taligában feszít. -
Zsoxx #20577 Trevort nyírtam ki, jó volt. -
#20576 -
Plata #20575 Őszintén még soha.Én mindig a harmadikat választottam. -
aru #20574 Valaki választotta azt Franklinnel, hogy Trevort vagy Michaelt öli meg? Meg lehet vagy ez csak egy látszólagos lehetőség és ez esetben is más irányba megy a történet? -
#20573 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20572 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20571 köszi! vissza kellett kapcsolni -
#20570 Jó ez az uj Tampa
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.12.26. 16:16:52 -
Nitrobrain #20569 Valszeg vhogy kikapcsolódott, nyisd meg az interaction menüt az M-mel és ott a Hide options-ban lehet ki-be kapcsolni mit akarsz látni. (amúgy versenyt, missiont stb úgy is lehet indítani h Esc->Jobs->play jobs és kiválasztod) -
#20568 ez komoly? jó, az embereken nem látszott hogy hideg van, de volt egy jó kis borongós feelingje, semmiből nem állt volna nekik meghagyni hetekre -
#20567 felmentem a hegyekbe tegnap, pár kép róla
imgur link
akinek jobb kártyája van, annak még szebbek lehettek, de így se csúnya -
#20566 #20559 -
#20565 Üdv
Tegnap este előszedtem újra, és örömmel láttam, hogy minden havas. vettem télapó és elf cuccot is.
Mára azonban az összes hó eltűnt. :( Ennyi volt az egész?
Másik:
hova tűntek a versenyek?
eddig a closed crew illetve closed friend session-ökben voltak versenyek, jelezte a térkép, volt kék kör amibe bele lehetett lépni. megnéztem nyílt sessionben, ott sincs. most akkor hogy csináljak meg olyan napi feladatot hogy ejtőernyőzés? másik, hogy még egyedül is jól elszórakoztam ezekkel a versenyekkel, gondoltam most havas pályán majd milyen fasza lesz. -
#20564 Ja, csak felületes ismereteim voltak róla de most kipróbáltam. Így mondjuk sok értelme nincs a hóesésnek :) -
Nitrobrain #20563 Ott csak esik a hó, de az utak, táj nem lesz havas. De amúgy nem értem mibe fájna a Roksztárnak hogy mondjuk 2 hétig menne a hó... -
#20562 A director módban bekapcsolható a havazás, bár nemtom az mennyire hasonlít az online verzióhoz. -
#20561 egész karácsonykor vagy dolgoztam ha meg nem akkor a családdal próbáltam lenni.És erre ahogy nézem 2 nap volt a havas rész..a francba -
#20560 én is ezzel pöcsöltem korábban, nem nagyon vágom, hogy az afterburner hogy hoz ki ilyen értékeket.
ssd-n 1 gb max virtuális mem, többi meghajtón off, mégis olyan számokat szokott kiírni, ami meghaladja, még ha összeadogatom is... -
#20559 majd szilveszterkor lesz még 1-2 napig, ehh :/ -
Baxo #20558 Mar nincs ho a jatekban? En nem talalkoztam vele, vagy csak bizonyos reszeken van? -
#20557 Remélem van olyan innen aki ultrán tolja a játékot és van neki MSI afterburner is fent.
Azt szeretném tudni kinél mennyi ramot illetve virtuális memóriát használ a game.
nálam mint a képen is látszik (amire válaszolok éppen) 6,7GB fizikai és 11,6GB virtuális van használatban....
most a kérdés az hogy tegyem át a virtuális memóriát SSD-ről az egyik winyóra, hogy ne nyírjam ki idő előtt? (bár lehet akkor picit belagol majd néha) vagy esetleg van erre vmi megoldás? -
#20556 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Golyózápor várható....:D -
VJP #20555 Valóban, bocsi! -
#20554 vagy itt vagy specifikus topicban folytassatok, kosz -
Csabeh #20553 A gépházzal nem lenne probléma véleményem szerint., jó nagy és alig van benne cucc. A tápot sajnos nem tudom most megmondani, mert nem otthon vagyok. Azt tudom, hogy jelenleg egy HD Radeon 7800-as kártyát visz. -
#20552 Online házat eltudom adni? -
VJP #20551 Mielőtt válaszolnék 2 kérdés:
Mekkora táp van neked?
Mekkora a ház? Van 30cm-es videokártya is, egy kis házba az nem fér be. -
#20550 "Nem teljesen tiszta nekem, hogy mi az oka az árkülönbségnek."
Mint a legtöbb esetben a márkadíj:) Nyugodtan veheted a Gigabyte-ot, semmivel sem rosszabb, mint az ASUS. -
Gibor #20549 Igen elfut, csak elég hülyén néz ki hogy minden fullon van és a textúrák meg mosott szarok. Saját tapasztalat 2gb vram-al, ha feljebb veszem a textúrákat egykét óra játék után eltűnik meg később tölti be.