Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Trevornál a Bounty Bail küldetések is, nem tudom megkeresni a második fickót.
Tud valaki segíteni? Van másnál is ilyen?
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.13. 09:49:24
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
A mentésekkel nem kell úgy szórakozni mint a 4-ben, igaz?
Csak másolatot kell csinálnom a mentésekről?
Egyébként valami heist féleségek készülgetnek vannak pletyik meg játékba bekerült új beszéd dialógusok stb amik új heistekre utalnak.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.12. 22:22:35
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hedge: Mit akarsz összehozni? Arany repülőt? Minek? Minden szuperkocsit? Minek, mind majdnem egyforma, csak arra jó, hogy trollkodjunk vele heistek közben Gulyával meg Slyal. 😊 Meg a Csokoládéval. 😊
Þór vígi þessi rúnar
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Per Aspera Ad Inferi.
Max ha valamelyik havernak kell help akkor megyek, de a TS is tök üres. Ma 5x néztem fel és senki nem volt a GTA szobába. Hát igen... Ez a játék kábé ennyit birt!
Þór vígi þessi rúnar
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mivel a gépház nem kifejezetten jól szellőző, ilyenkor le szoktam venni az oldalát. Persze a probléma így is maradt. Aztán feldobtam a legújabb nvidia drivert, jelenleg nincsenek textúra gondok, de az akadozás továbbra is fennáll, bár nem olyan durván. Főleg videóbejátszások közben vannak mikrolaggok, ami eddig egyáltalán nem volt jellemző, de játék közben is érzékelem. Ezelőtt ha jól rémlik éppen a GTA-hoz kiadott driver volt fenn. Az új driverrel szerintem csúnyább is lett a játék, pedig azt gondoltam, hogy az új driverek mindig tartalmaznak mindent, amik az előzőekben benne voltak.
Lényeg a lényeg, most nem tapasztalok a videokártya részéről semmi szokatlant, ellenben a játék szerintem kicsit gyengébben fut, mint előtte. Illetve tegnap egy kevés játék után az eső két pillanatra pirosra váltott, de az is eltűnt, megszűnt. Most látom a korábbi hsz-ekben, hogy erről lehet a R* tehet, szóval remélem csak a rettentő hőség izzasztotta a kártyámat és fizikai baja nincsen. Egyébként egy GTX660Ti-ról van szó.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Tökre elvette a kedvemet hogy eltűntek a járművek amiket unlockoltam.
De csoda ha még egyszer találok egy értelmes csapatot aki oda akar menni.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.12. 13:11:28
Pénz megvan,de az unlockolt dolgok elpárologtak.
A mentésekkel nem kell úgy szórakozni mint a 4-ben, igaz? Csak másolatot kell csinálnom a mentésekből?
Þór vígi þessi rúnar
Én találkoztam egy érdekes hibával a játékba,kezdtem még egy karaktert Online-ban,kis szinten bementem vele heistre,kaptam küldiben egy hangtompítós távcsöves puskát.Tök jól ment a küldi,de az egyik tag váratlanul lelépett és buktuk.De nálam ottmaradt a távcsöves hangtompítós puska.Lőszert boltban nem tudtam venni hozzá mert zárolt volt a fegyver,mivel kicsi volt a karim.De amikor jelentkeztem másik heistre és ott töltöttem fel magam lőszerrel akkor azt is feltöltötte.Szóval tök ingyen lett mesterlövész puskám.
Páncélozott Kuruma már van.Ez jobb nála?A géppuskás változatot venném meg.
<DX_Version value="2" />
peldaul ha itt a 2-t atirod 0-ra akkor DX 10-et fog hasznalni a jatek, a vga-d pedig ilyen. Meg meg biztos van egy csomo butitasi lehetoseg.
De nem tudtam mit csinálni vele, mert picit gyengébb volt a gépem.
És egy új VGA, amit a pénztárcád elbír (de min. GTX 600 series, vagy jobb).
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.07.11. 21:01:25
Grafikus kártya: ATI Radeon HD 4800 Series
Memória: 4 GB RAM
Előre is köszönöm a válaszokat!
e-mail cím: [email protected]
@djkovee: 8 éves hardveren csoda hogy elindul a játék😊
[merlinw.org]