27719
  • Szabi #20628
    na most akkor eldönthetnéd végre, hogy sok a csaló és ezért nem játszol online, vagy azért mert nem lehet csalással online játszani?
  • Mr_no_NaMe
    Persze, lehet moddal játszani, csak online nem...magyarul ahogy az emberek 99%a játszik, úgy nem lehet játszani. Magyarul csitnek/engedély nélküli módosításnak van elkönyvelve. Ha észleli a steam -> bann...sok értelme van ám így játékot vásárolgatni 30-40-50 eurókért.

Amióta megvásároltam a cs:sourceot, játszottam, és valami barom spectből felvette azt, ahogy játszom és kaptam egy bant, azóta nem tudnak érdekelni az mp dolgot. Konkrétan ugrott az ablakon nyolcezer forintom mert egy majom azt mondta, hogy csitelek, mert egymás után négyszer lelőttem, a steamből meg egy másik barom ahelyett hogy megnézte volna a beküldött videót, instant bannolt.

Igen tudtam vele játszani még lanon...tehát a pénzvisszatérítés sem áll meg, mert csak egy "lehetőségtől" tiltottak el...na persze. Hagyjuk az egészet...horgász mod miatt is ugyan úgy járna a bann, és biztos nem játszanék gyomorideggel, hogy bármelyik másodpercben kaphatom a permbant..

Ezt nem tartom korrekt szolgáltatásnak.
  • Plata
    Lehet moddal játszani,csak ne legyen bekapcsolva az Online,de én 90%-ban csak onlineban játszom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 15:21:41
  • Mr_no_NaMe
    Ezekkel az a gáz, hogy sajnos nem tudod steames eredeti játékhoz használni főleg online nem. Bármi nemű változás a játék főkönyvtárában és kapod is a bannt :/ Pedig ez nem csit..
  • Plata
  • PeeTeR
    fishing mod
  • Plata
    Hát én nem ezt élvezem a játékban,az ilyen gyerekes baromságokból már kinőttem,ha lenne mod ami érdekelne az a pecázás.
    Repkedni nem szeretek de ejtőernyőzni igen.és online-ban rengeteg mindent lehet csinálni.Ami azt illeti még tankom sincs,bár a szintem és pénzem meg van hozzá,de kurvára nincs bennem ilyen vágy hogy tankkal mászkáljak.Bringával vagy terepjáróval esetleg csónakkal már inkább.
  • Mr_no_NaMe
    Jah, aki így játszik annak tényleg egyszerű...de ha valami szupermen modot fel akarsz tenni, hogy lézerszemmel szétbarmolhasd a várost, még képesek és "bannolnak" a saját játékodból amit te pénzért megvettél. Az azért elég ciki lenne

Meg aztán ott van a tank shotgun is, ami ha jól tudom mod...de tankokat lövöldözni a városra még is a legnagyobb poén a világon :D
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.12.31. 14:42:47
  • Mr_no_NaMe
    Sry, nem warezolok, a törvény ugyanis tiltja, hogy úgy juss hozzá illegálisan megszerzett tartalomhoz, hogy fizess érte. Ez majdnem olyan mint az orgazdaság...csak nem nézel bűnözőnek?
  • Plata
    Az online sokkal jobb mint a sztori,hogy tört szarhoz hogy lehet hozzáadni a multis dlc-ket passz.nekem eredetim van így azonnal lejön mindig a legújabb cucc.Mivel főleg online játszom nem izgat hogy sztoriban nincsenek benne az Online tartalmak.És modokat vagy trainereket sem használok,mert nem akarom hogy ilyen szar miatt bannoljanak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 14:38:55
  • PeeTeR
    akkor tovabb is faradhatsz a warez szekcioba, pá
  • Mr_no_NaMe
    látom megragadtad a "lényeget". felesleges ebbe belefolyni, kérlek ne kelts flamet.
  • Szabi #20616
    aha, és csóró szegény kisgyerek nem tud eredeti játékot venni, meg nincs internete, de közbe olyan gémer gépe van amin fut a játék.. oookééé....
  • Mr_no_NaMe
    Nyilván nem eredetim van, de akár lehetnék egy csóró szegény kisgyerek is, akinek nincs otthon internete, ugyan ott vagyok...a cél az, hogy az összes online kiegészítést beletegyem valahogy az sp játékmenetbe, hogy net nélkül lehessen játszani.
    Talán van erre valami mod vagy upgrade? Amúgy, még ha meg is venném, akkor se játszanék online a sok csiter, hacker és a lag miatt, pedig tényleg nagyon jó lenne. Meg aztán én nem akarok idegenekkel, külföldiekkel "poénkodni" én játszani akarok úgy ahogy én szeretnék.
  • Zsoxx
    Ezt mivel veszed fel általában?
  • Zsoxx
    Franklin 1988-ban született, a GTA SA pedig 1992-ben játszódik, szóval nem CJ az apja. (Hacsak nincs egy eltitkolt gyereke balkézről. '88-ban 20 éves volt.)
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.12.31. 13:29:05
  • Brian Kinney
    Üdv,
    Nem nagyon mentem még bele a GTA 5 modolásába, viszont most szeretnék!
    Abban kérném a segitségeteket, mert gondolom kibaxot sok jött már ki hozzá, grafikai tuningba melyik véleményetek szerint a legszebb? és melyik az ami nem zabálja meg a gépet?:D
  • JaSoN HuNTeR #20611

Egy kis részlet a tegnapi eventből.
  • Meridius
    nem
  • Plata
    Neten találtam olyan hülyeségeket hogy Franklin apja a Gta San Andreas féle CJ volt.szerintetek lehetséges lenne?
  • Plata
    Nem tudom én a tőzsdetrükkös oldal szerint csináltam,ahhoz meg kell az online tőzsde is,jó az a leírás milliárdokat lehet vele keresni.
    Erre gondútam.
  • PeeTeR
    osszehasonlito kep milyen volt anno es milyen most? kegyetlen fantazia kell a felismereshez
  • patchaou
    Rosszul hiszed :)
    Annyit lcn tőzsdén is össze lehet szedni, hogy Michael megvehesse az ingatlanokat, de az amúgy is csak a 100%-hoz kell (ha kell ahhoz is egyáltalán) A storyhoz nincs szükség a tőzsdére, simán végig lehet játszani.
  • Plata
    Mond azt hogy nincs eredeti játékod,az hihetőbb mint hogy nincs neted állandóan.
    Ha nem eredeti a játék,rendesen végig sem tudod játszani,mivel a tőzsdéhez eredeti kell és social club profil.Asszem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 10:01:34
  • Mr_no_NaMe
    ez elég gáz azért :( és mi van azokkal akiknek nincs internetük állandóan? :D
  • Plata
    Online.
    Talán 1-2 pisztoly vagy kés lesz szingliben is,de küldetések kocsik egyéb vackok csak Online.
    Felmész online-ba és játszhatsz velük,rengeteg olyan dolog van amit csak online találhatsz meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 09:47:03
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! Azokat a dlcket / addonokat / modokat amik eddig megjelentek, azokat single playerben is lehet használni vagy csak ebben a gta online cuccban? Szívesen játszanék vele újra, de azért jó lenne tudni ezeket.
  • Plata
    Ez most mi?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 08:34:30
  • TBTPumpa
  • PeeTeR
    aham, elvileg ugy volt beharangozva
  • Hunter of Deer
    nagyon nagy :D

szilveszterkor várható megint hó onlineban?
  • PeeTeR
  • PeeTeR
    :ASDSDADSA

• Carlos
    Húúú milyen igaz.
    Márha randomokkal mész. Vagy Tony-val!
  • Szabi #20594
    :DDDDD
  • Mike
    én most előszedtem, benne vagyok az sghu crew-ban is, szal ott megtalálsz, éjjel szoktam nyomni, 11-éjfél felé hajnalig, csak most melóm van nem igazán érek rá, de azért holnap éjjel belefér egy kis játék is
    ja és nem vagyok egy nagy ász, nyár óta most nyúltam hozzá újra

ja látom, napi miatt kell
    engem nem zavar a DM sem, nyugodtan mehet ha napi miatt kell, még nyerni is hagylak :)
    Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.12.30. 01:30:30
  • Mike
    Kipróbáltam a szerkesztőt, első pályám, aki akarja nézze meg, lehet fikázni :) meg like-olni is ha tetszik :)

link
  • Plata
    Én a gyilkolós napikat mindig kihagyom.
  • titi7
    Elhiszem, hogy fos a TDM, csak mondjuk pont azt akarom összehozni, hogy daily reward meglegyen... Az előbb meg buktam az egyik heisten elég sok pénzt, mert a szerver úgy gondolta, hogy kihajít az összegző kép után, és a ,,first time bonust" nem kaptam meg...
    Utoljára szerkesztette: titi7, 2015.12.29. 19:21:57
  • Zsoxx
    A TDM, DM, Capture soha nem volt túl népszerű az online-ban.