Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A javítástól tényleg megszűnt az akadozás. (mikor bementem a fegyver "E" gomb után nagyon szaggatott)
Hacker-rel nem találkoztam ma. (Vagy csak szerencsém volt)

MerlinW
Rockstar has again addressed the use of mods in singleplayer mode:

"We also received some reports linking decreased performance when using Story Mode mods to TU 1.28. As mentioned previously, we are not actively targeting players using mods in Story Mode, nor are we explicitly implementing protections against them in-game. Our primary focus is on protecting GTA Online against modifications that could give players an unfair advantage, disrupt gameplay, or cause griefing. However, as a reminder, mods are still unauthorized and as such, Title Updates may cause Story Mode mods to behave in unexpected ways because they are not supported or tested, and players run them at their own risk."

In other words, sure, you can use mods in singleplayer. Just don't be surprised if things break every now and then.

- PC Gamer

[merlinw.org]

Már tele van hackerrel az összes session.

RatBaG
ne legyél telhetetlen, csak az akadás szűnt meg... állítólag 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Az mit jelent? Hogy 3 napig megint nem lesznek cheaterek?
elvileg meg lett minden javítva (403M😎
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Én ilyen időben kiveszek egy-két jégakkut a fagyasztóból, körbetekerem konyharuhával és ráteszem a gépre miközben játszom.
Bár lehet, hogy nekem jobban használ, mint a gépnek, mert egyszersmind a bokámat is ráteszem a jéghideg cuccra. 😊
Ne viccelj már, ha le van véve az oldala, 10 fokkal hidegebb a VGA kártya. Ventillátor használata nélkül. De még így is legalább 75 fokos.
az pont nem ér semmit.
akkor inkább zárva legyen, úgy van egy kis huzat jobb esetben
Rev Hard
Hát aki a hűtésen spórol... Amúgy gépház oldala le azt tolj rá egy szobaventilátort.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Nem nagyon tudok ilyen melegben GTA-zni, megfő a gépem.
köszi
Nem akarsz egyet, velem? (napi küldetésnek kellene)

Igen, az az előnye, hogy a zsaruk nem foglalkoznak veled azidő alatt.
A one on one deathmatch-t csak akkor lehet indítani ha egyikünk megöli a másikat?

Gabor77
Ma délután a garázsban robbantottak fel...mindenki meghalt a sessionbe.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Rev Hard
Passzívban voltam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Meg tudnak ölni passzív módban is. Fejedre ejtenek egy autót, vagy bármi mást, vagy felgyújtanak, ez utóbbi öngyilkosságnak fog számítani.
Én mindig passzívban játszok.Számomra az a része totál nem érdekel hogy másokra lőjek.
Én csak szeretem élvezni a játékot,passzívban hackerek sem tudnak megölni.Max én saját magam valami hülyeséggel.például bele esem szakadékba bringával.<#vigyor5>
Szeretek bringázni is,meg Heist-ekre járni,múltkor majdnem két napot bringáztam a vidéken.

Gabor77
Csak egy példa volt a sok közül...halhatatlanság, felrobban mindenki a sessionben, stb..van még pár, ami elég zavaró.

MoRT2195
Az ellen nem tudnak mit tenni, hogy lelőnek. Az most, hogy milyen "golyóval" lőnek le, miért lényeges? Ha nem kukásautó lövedék jött volna ki a fegyverből, hanem rendes töltény, akkor is meghaltál volna... ez ellen csak a passzív mód, vagy egy külön lobby segíthet.
Rev Hard
Köszönöm. <#eljen>

Dokumentumokból kimásolod majd visszateszed és akkor a grafikát stb nem kell újra belőni, illetve a prologue-t sem kell végig tolni ismét. Online felhőbe tárolja a karaktered, az mindig megmarad a social club accounton.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Rev Hard
Windows 7 -et fogok újrahúzni, csak a Dokumentumokba ment a játék ? Igazából az Online profilom lenne a lényeg, sztorit még nem igazán toltam.

Gabor77
Nem azért fizettem érte, hogy passzív módba szaladgáljak..oldják meg a problémát.

Mielőtt kilépsz a házadból kapcsold be a passzív módot és kész.

Gabor77
Ahogy beléptem a játékba, megölt a srác egy kukásautóval..amit fegyverből lőtt ki. Továbbra is tele van cheaterekkel az online. Nem sokat értek el vele.

és ha félpercenként váltogatom? nem sok értelme van így szerintem
Vadnokedli
Hát nem- Ha kontrollert használ a tag akkor átvált egérjelről.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

pc-vel meg van? vagy nem azért vannak a kontroller és egér ikonok a nevek mellett?
Overburner
Nem nincs cross platform. De javítsatok ki ha tévedek.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Sziasztok.
Nekem xboxom van a haveromnak meg playstationja....
Az lenne a kérdésem, hogy a két különböző konzolos tudd közösen játszani online?
jetblack
Ez a 3mb xtra trash code szart se ér tegnap már találkoztam is csalókkal sajnos :/

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Overburner
Föleg hogy ő miattuk van.

Igen a legújabb driver van fent.
tommygear
új patch miatt csökkent az fps a játékban, tud róla a R*, fél éven belül biztos javítják <#idiota>
tommygear
legfrissebb vga driver van fent?
tommygear
de miféle baromság ez, hogy a HDD miatt nem töltenek be a textúrák? ezzel kb. annyit mondtál neki, hogy akinek HDD-n van a játék azoknak szarul töltődnek be a textúrák, ez aztán egy kurvára konstruktív segítség volt, bocs de a butaság nagyon fel tud bosszantani... mellesleg ki is derült, hogy SSD-n van neki a játék
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.07.15. 14:47:59
SSD-n van a játék,a videókártyám is rendben van mivel minden rendesen fut csak a gta-val van valami de az is pár napja,lehet hogy patch baszott el valamit?
Nezd, semmit nem tudunk a geperol, lehet, hogy egy lassabb HDD-je, es ha hiszed, ha nem valahonnan bekerulnek a "dolgok" a vram-ba, de akkor inkabb ugy mondom, hogy ez is lehet egy ok. Viszont ahelyett, hogy ilyen kedvesen beszolsz masoknak, talan megprobalhatnal konstruktivan segiteni neki, ha mar vetted a faradtsagot, hogy irtal barmit es ennyire vagod a temat.

Krisztiam
sziasztok, az új peccs miatt laggol a játék online-ban, nektek is? 😞

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
sziasztok, az új peccs miatt laggol a játék online-ban, nektek is? 😞

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Vadnokedli
The 25% special dealership rebate of GTA$550,000 from your purchase of a Progen T20 on Jul 08th has been deposited into your in-game Maze Bank account. Thanks for choosing Legendary Motorsport, and for being a member of the ​ Rockstar Games Social Club.

Mondjuk nekem totál fölösleges a pénz- De szép dolog.

tommygear
ne beszélj már hülyeségeket
Ha HDD-t használsz, akkor szerintem azért.

Voltan
Működik, ja. Csak nem értem, hová tűntek az emailek. Rosszul írtam, az SMS-ek megvannak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Overburner
Sandkingemet lecseréltem a Guardianra. Hát elég durva a gépezet igaz hogy nem offroad hanem industrial de nagyon jól megy terepen. Viszont csalódás ért a két oldalsó visszapillantó még annyira se müködik mint a többi kocsin a kormány nem mozog csak a karakter tekergeti a tök stabil kormányt meg ha a sima fekete exhaustot lecserélem chrome-ra akkor pukkadozik a kocsi ahogy szokott de nincs sehol sem backfire. Pedig nagyon epic lenne ha lövöldözne ott fent. Amúgy kemény verda jó lesz a garázsba 😄

Memória kevés szerintem.
Vadnokedli
Online vagy Single-ban? Online rész az bizonyos playerekhez van hostolva- ha a gépük szar- vagy a netjük nem megfelelő akkor lehet ilyen. (Ha jól tudom hostolásos az online session.)

Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám,hogy stabilan megy a gta,de ha gyorsan vezetek akkor sokszor eltűnnek a textúrák.Ötlet?(driver stb minden fent van.)