27719
-
#20668 úgy hogy franciául játszok.. -.-" -
#20667 hogy van neked 2 milliárdod? -
#20666 köszi
a bal analóg karral fordul a gép nem? még nem sikerült vele csak forognom az a baj :(
a jobb analóg meg a kamerát mozgatja -
#20665 Alapjáraton wasd és 8456 van beállítva a repüléshez. -
Juhasz82 #20664 Pc-n xbox controller-el a bal analóg karral forogsz. Billentyűzettel nem tudom. -
#20663 lowrider 2 új fegyverei: Compact Rifle (mini AK-74) és Double Barrel Shotgun
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20662 azzal csak olyan hülyén elfordul
de látom, hogy lehet
Utoljára szerkesztette: Mike, 2016.01.03. 10:29:43 -
#20661 LB RB -
#20660 *csűrni -
#20659 Lehet csúrni a gta5-ben? ha igen mivel? baromi hiányzik, főleg amikor keskeny szarokon kéne átrepülni -
#20658 Aki most csöppen bele annak szerintem teljesen jó. Talán egy két hónap telt el update nélkül -
#20657 Ha ezen változtatnának és behoznának még nagy választékot heistekből, küldikből akkor már túl tökéletes lenne -
#20656 Azert belekotnek a havonta egy nagy patch.
Igen! Vehetsz hajot, autot hazat ami meg nem volt, de ugyanazokat a kurva uncsi kuldiket kell lenyomni egymillioszor, hogy kifarmold a patchel jott uj cuccok arat!
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2016.01.02. 20:15:13 -
#20655 Köszi! Tényleg jó lehet :/ -
#20654 1. saját teljesen egyedi karaktered lehet
2. több 100 de lehet 1000 ruha, nem számoltam fene tudja
3. heistek
4. lowrider kocsik és tuning
5. sokkal több autó motor hajó és légijármű
6. rengeteg játékmód
7. saját házak számszerint kb 50-60, asszem 5-6 féle belső kinézet van az eclipse towereseknél 10 féle belső
8. kb havonta jön egy nagy update és valszeg még fognak is
9. valamennyire változatos küldetések helyenként rövid időre egy-egy ismert karakter felbukkan
10. lamar-ral lowrider küldetések
most ennyi jutott eszembe, én 30 óra alatt kijátszottam a sztorit az online-t a mai napig tolom, olyan 220-230 órám van benne -
Plata #20653 Már csináltam,legalább két ember kell hozzá.Kocsit elvinni zsaruk elől még könnyű,de ballas keményebb.De nem vészes.Ha van jó fegyvered könnyen le lehet őket kapni,cska vigyázni kell mert nem csak úton hanem háztetőn is vannak. -
ricsei50 #20652 Basszus, nem tudom megcsinálni azt a küldetést amit Lamar ad, és 2 lowriderrel el kell menni eladni azokat, útközbe zsaruk keresik a kocsikat és az üzletnél a ballas rajtunk üt. Vmi ötlet? Esetleg vki beszállna és segítene nekem? -
Plata #20651 Nem jut eszembe egy sem,az online szar,ha egyszer felmész utána nehéz lesz nem felmenni.
Tegnap este háromszor csináltuk meg a pacific standard heist-et hard-on,először én hostoltam,és olyan jó party jött össze randomban,hogy úgy döntöttünk együtt maradunk,és még párszor lenyomjuk,végül háromszor is megcsináltuk egy este.Két magyar és egy fogalmam sincs milyen nemzetiségű játékossal,bár a neve alapján talán spanyol.Bár angolul írt.A végén már tök egyszerűen ment mindegyik heist,még a mocist is megcsináltuk halál nélkül.Majdnem sikerült az elite kihívás,de felrobbantottuk a motorokat és az egyik a fejünkre esett.
Hála az esti ökörködésünknek most már 5.1 millám van.Már nem is kell olyan sok a saját luxus yacht-hoz.
A nyolc millás hajóra utazom.
Jah bankrablás közben leálltunk hógolyó csatázni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.02. 17:11:39 -
#20650 Írna valaki olyan 10-15 dolgot amivel TÖBB a játék online modban?
Ugyanis annyira próbáltam magam meggyőzni arról, hogy szar az eredeti online játék, hogy azon kaptam magam, hogy nagyon erősen nézegetem a játék sztímes adatlapját és szemezek a kosárba gombbal ._. -
#20649 Ez a FiveM mod szerveres dolgot próbálta már valaki? -
#20648 tartsd meg, semmi gond nem lesz.. en is ezt csinaltam - raadasul a mentes is mukodik tokeletesen ha atraknad az eredetibe -
titi7 #20647 Én letöröltem a biztonság kedvéért a mentéseket, amit a kalóz verzió csinált, és az azzal együtt telepített social clubot is. -
#20646 Még egy kérdés. A virágbolti vezió bekavarhat, vagy nyugodtan megtarthatom ha esetleg modolgatni szeretnék? -
Zsoxx #20645 A legutóbbi frissítésnél én már nem tapasztaltam ilyen lassulást, stabilan lejött. -
#20644 Köszi szépen! Akkor steames lesz :) Halottam korábban hogy a dobozos cucc lassan jön stb... de gondoltam eltelt egy kis idő az első nagy hullám óta és talán stabilizálódott a helyzet.
Borg - simán lehet valakinek mindkettővel tapasztalata, apa-fia, testvérpár ha együtt játszanak lehet hogy az egyiknek így van meg a másiknak meg úgy :P
-
Plata #20643 Steames a jobb,nekem dobozos van,és vér gáz. -
titi7 #20642 A Social Clubos változatról=dobozos tudok tapasztalatot mondani: botrányosan szar a letöltési sebesség, ugrál, megszakad stb. Ha a steames úgy jön, mint minden más játék steamen, akkor az stabilabb letöltést jelent, bár ott is fogod ugyan úgy használni a social club platformot... :)
Utoljára szerkesztette: titi7, 2016.01.01. 11:33:44 -
Borg #20641 Gondolod, hogy van valakinek mind a kettő? Vagy miféle objektív válaszra számítasz? :D -
#20640 Srácok, dobozos, vagy steames? Melyiknél jön le gyorsabban a játék és a frissítések? -
Plata #20639 Nekem csak steam-el megy a fénykép készítés,print screen szar,ha fényképezőgéppel csinálom azt nem menti el. -
ricsei50 #20638 Először is Boldog Új Évet Mindenkinek! :)
Másodszor, hogyan tudok képet csinálni a gta online-ból, amit itt megoszthatok veletek? -
#20637 Értem én ezt, de minek játszanál randomokkal amikor ez a te játékod, a te világod, csak azért kényszerülsz velük érintkezni, mert a pöcs rockstar csak online ad frissítést meg kismillió dlct... nyilván szeret valaki másokkal játszani, de szerintem sokkal többen vannak azok akik "kényszerből" vannak online. -
Abrams124 #20636 Szerintem simán lehet randomokkal játszani,ha beszólnak nekem akkor max szarok a felyükre vagy addig söpröm el őket hydrával amíg sírva abba nem hagyják :D -
#20635 Tegyünk különbséget a másokkal való játszogatás ONLINE módban, és tegyünk különbséget a zárt/privát szerver között szintén ONLINE módban.
Nyílván az összes tanklövöldözős meg szupermenmodos modot csak egy zárt közösségű szerveren használná az ember, mert nem mindenki akar baromkodni ilyen módon. De felteszem a kérdést ki akar egymás ellen, vagy egymással játszani ebben a játékban? Ez egy full SP alapú játék, az online részével csak azért játszanak mert ahhoz csinálnak folyamatos tartalmat...nem azért vagy fent online hogy bejöjjenek a hülye oroszok spamelni meg flamelni, hanem azért mert folyamatos tartalom van és jól elvagy vele délután 1-2 órát saját magaddal. De ugye ezt csak online tudod mivel rá vagy kényszerítve...
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.12.31. 18:56:20 -
Plata #20634 Kaptam tavaly karácsonyra. -
#20633 Akkor nyerted? :-) -
Plata #20632 Őszintén szólva én nem buknék semmit,mert én sem vettem meg a játékot.
Bár az enyém eredeti,de nem fizettem érte. -
#20631 Ne fussatok rá erre a katyvaszra.
mrnoname te meg kérlek a fenn található linek közül az Off topic-ba látogass el mert ott tudnak neked segíteni.köszönjük. -
#20630 #20615 : "...Amúgy, még ha meg is venném, akkor se játszanék online a sok csiter, hacker és a lag miatt..."
#20621 : "...tankokat lövöldözni a városra még is a legnagyobb poén a világon..."
#20627 : "...Ha észleli a steam -> bann..."
tehát sok a csaló akik módosított játékkal játszanak, ezért te nem veszed meg a játékot, viszont azért se veszed meg mert nem lehet módosítani a játékot mert akkor kiraknak... na most akkor hogy is van ez?... :DD
azt írtad hogy tankokat akarsz lövöldözni, szerintem azt nehéz nem csalásnak venni, sőt a horgászos mód is csalás, hisz alapból úgy nem tudsz pénzt szerezni a játékban -
#20629 Ezt most nem értem. Melyik csalásra gondolsz? A valós, régi értelemben vett csalásra: god mode, inf. ammo és társai, vagy a "csalásnak" bélyegzett file módosításokra amiben modolhatod a saját játékodat, hogy kitold a játékélményt mint pl ez a fishing cucc, vagy az rpg mod. Melyikre gondolsz?
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.12.31. 15:57:16