27717
  • Zsoxx
    Ezek hülyék. Ha egy accounthoz hozzá van kapcsolva a serial, másik accounttal már nem lehet ugyanazt aktiválni.
  • DonPedro22
    Már egy hete levelezgetek a Rockstar supportal és állandóan csak baromságokat írnak vissza, a problémám még mindig ugyan az, telepítettem a játékot de aktiválásnál nem fogadja el a kódot. Már a supportnak is elmagyaráztam, hogy valamikor tavaly már regisztráltam és játszottam is a játékkal de most ugyan azzal az e-mailel, felhasználóval és jelszóval nem engedi aktiválni a játékot és azt is leírtam, hogy közben volt egy alaplap és ssd csere valamint 2x win 10 csere. Erre mit írnak vissza? próbáljak regelni másik mail címről és egy új felhasználó és jelszóval lépjek be. Megcsináltam de nem fogadja el így sem már vagy 10 képet küldtem nekik mert mindenről képet készítek és küldöm hogy elhiggyék, hogy nem baromkodok. De semmi érdemleges normális választ nem kapok tőlük és van hogy 2 naponta válaszolnak. Valakinek ha eszébe jutna valami okosság azt megköszönném. Ja és próbáltam a a weben is aktiválni a játékot de nem megy, a webes felületen az accountomban látom hogy aktiválva van a játék és ott vannak az elért teljesítmények stb...
    Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2016.01.15. 14:24:00
  • Szabi #20784
  • Plata
    Heist alatt nem lehet ruhát cserélni,csak küldik alatt.
    Jah most látom hiába válaszoltam,ha jól látom bannolták.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.12. 16:12:10
  • tutituti
    Átlagos nap (nem saját)
  • patchaou
    Mi lenne ha szerepet cserélnétek és a cimbid kígyózna?
  • Mike
    ott is lehet? én minidg hazamegyek menteni a gardróbba :

Plata, és közben nem lehet változtatni? hiszen ott az M menü vagy heist alatt az nem érhető el?
    Utoljára szerkesztette: Mike, 2016.01.12. 14:55:47
  • tutituti
    ruhabolt,csajszi elé odaállsz."E" gomb aztán "space" és ott a saved outfit.
  • zolcsika080104
    hogyan lehet elmenteni a ruhát?
    + sapkát nm találtam külön az is szettben volt a ruhaboltban.
  • Tikal #20777
    nem, nem kötelező, sál se kell.
  • Plata
    Számít,ha indítasz heist-es a player saved outfit opciót válaszd,és akkor fel veheted az elmentett ruhádat.
  • Mike
    van ilyen ruhám, ezek szerint számít akkor, köszi a tippet! A golyóálló sisakra rá lehet venni a maszkot? Vagy a maszk nem kötelező? vagy elég akkor elé egy sál?
    Utoljára szerkesztette: Mike, 2016.01.12. 12:30:30
  • Mike
    örülök, hogy neked megy, én ezek szerint nem vagyok mindenki.
  • Szabi #20773
    Shawn trollkodik :DD
  • Plata
    Én a kocsiért kérnék annyit te.
  • tutituti
    El tudod ha találsz egy nekrofil cheatert aki ad a hulláért annyit :D
  • Plata
    Ezt a videót nézd meg szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.12. 10:41:49
  • Plata
    Hát csak akkor érdekel ha eltudom passzolni vagy fél milláért.
  • zolcsika080104
    volt hogy én is eltököltem vele félórát
  • tutituti
    Tegnap végül megtudtam szerezni a Hearse-t (alap rare halottaskocsi). Ha valaki erre vadászik szóljon és megpróbáljuk bespawnoltatni
  • Plata
    Az a hackelés csak egyszer van a Fleeca heistben,a Humane labs raid-ben más fajta van és a pacific Standard Heist-en is más fajta van,sokkal egyszerűbb.
    Ha elkezdtek Heist-elni,vegyetek magatoknak a ruha boltban golyóálló ruhát,azt hiszem aTeam heavy outfit az,majd ha fent leszek játékban megnézem,de fejből azt hiszem ez a nve,és vegyetek hozzá golyóálló bili sapit,mentsétek el a ruhát,és nehezebb heistre abban menjetek.Sokkal jobb mint a sima ruha,hard-on szoktam Heist-elni,és csak fogom a fejem néha a random hülyéktől mikor egy lövéssel kilövik őket,míg én a ruhámban kapom a lövéseket és túlélem.
    Jah a fleeca heist befejezésében van még egy hackelés,sokkal nehezebb,plusz ott van a széf fúrás ami ezerszer idegesítőbb a hackelésnél.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.12. 07:26:45
  • Zsoxx
    Pedig elég egyszerű, szerintem max. másodikra mindenkinek sikerül.
  • Mike
    Jóbarátommal heistre adtuk a fejünket. Tudom, nem siettük el :) Ám az most komoly, hogy egy ilyen játékban az számít, hogy mennyire vagyok jó a kukac játékban? Most azért nem tudok megcsinálni egy kibaszott heistet mert képtelen vagyok a kis vonalat átvezetgetni a C64-en? És még átlépni se lehet? Mindegyik heistben van ez a faszság? Mert most az első kettőben volt. Reggelig elbohóckodhattam volna vele. Mindig rühelltem a wormot, már kiskoromban is.
  • Plata
    Szerintem azt te is meg tudod csinálni,nem lehet az olyan nehéz,bár én sosem modoltam,mert szinte csak online játszom,onnan meg bannolnának a modok miatt.
  • Plata
    Azt hittem csak 4 lehet de akkor tévedtem.Tavaly még 3 lehetett,de aztán jött a lowrider dlc és már 4 lehetett,de akkor úgy látszik már 5.
    De nekem is lenne kérdésem,ha egyszer megveszek egy hajót,azt utólag is tudom módosítani?Például tenni rá szebb festést meg hasonlók?
  • zolcsika080104
    Szép reggelt mindenkinek!

olyan kérdésem lenne hogy online ban hány ingatlant lehet egyszerre birtokolni?Mert 5 után valami eladást ajánl fel hogy meglévőből eladjak.
  • Rics123
    sziasztok! olyan kérdésem van hogy esetleg tudtok-e vagy valaki megtudná módolni nekem a gta 5-met. kecskemét v. környéke. persze ezt nem ingyen kérném. főleg police mod és rengeteg autó
  • Plata
    Jöhetnél velem is.
  • PeeTeR
    utobbi 4 heist koztuk 2 PCJ
    bar az egyiknel kaptam 5% -ot talan

• Plata
    Hát én csak este fele leszek.Pénzes heist?Melyikre gondolsz?
    Mert a pacific standard az 1.25 milla,aminek 20%-a is 250 ezer.Bár ha én csinálom mindenkinek 25%-ot adok.
  • zolcsika080104
    szia!

engem is napi rendszerességgel kidob 20 próbából 15 ször vagy 3 napja csinálja.Egyébként én is a 8 miillás teknőre hajtok.Ha látsz fenn online zolcsika0801 vagyok.Épp egy pénzes heistem vann írj rám megbeszélünk egy időpontot ha feljössz ma letoljuk 125 000 dollár.A prison beak finale ha érdekel szólj
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2016.01.10. 10:22:29
  • Plata
    Hát èn mindenesete nagyon vágyom rá,de tènyleg mintha direkt szopatna a játèk.Ma már az is mehfordult a fejembe hogy azI nsurgentet is elpasszolom.Pedig az a kedvencem.De öszvissz ma este kerestem vagy 200 ezret.Sikerült bemennem pacific heistre,erre ledobott a szerver,hivtak series-re ès megint kivágott sztoriba.
  • Szabi #20754
    csónaknak amúgy nincs sok értelme, csak helikopter spawn pontnak használom :D
  • Plata
    Igen.de minél jobban szeretnék pénzt keresni annál jobban szopat a játék.
  • Bal0924
    Jachtra gyűjtesz?
  • Plata
    Ma én is a Series a funding heist-et toltam le.
    Már van 7.1 millióm,nagyon lassan gyűlik,ha nagyon nem bírom ki eladom halloween taligám meg a lowridert,a kettőért már kapok 1 misit.
  • Szabi #20750
    a mai tegnapi nap legszebb pillanatai.. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Péter sikeresen leugrott egy toronyház tetejéről.. és leernyőzött egy másik ház peremére... nem tudott se feljebb jutni, se lejjebb..... mindezt persze küldetés közben :DD

leparkoltam a csónakkal, erre rámdobta a jetsky-t.. :DDDD

megérkeztem a járgánnyal, csak kicsit oldalas lett.. amikor bejött a passed ablak, abban a pillanatban robbant be a járgány... :DDDDDD

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.10. 00:03:59
  • DonPedro22
    Írtam nekik... remélem valami normális választ kapok.
  • Zsoxx
    Írj a supportnak.
  • Lacika1992
    Semmit... :d