27717
  • steamtrain
    A kérdés pont erre irányult, mi az hogy ott felejtem? Pl. ha van egy trainer, akkor azt multi előtt vegyem ki a GTA mappából, mer onlineban is használnhatnám ?:D btw köszi a válaszokat!
  • PeeTeR
    single -ben csinalsz amit akarsz, de ha valamit ott felejtesz multizas elott akkor tudd miert nem kell tobbet jatszanod
  • Nitrobrain
    A singleplayert elvileg szabadon lehet moddolni csak az online moddért járhat bann
  • PeeTeR

• Szabi #20902
    basszus, azért ez így durva.. :D
  • steamtrain
    Sziasztok!
    Amatőr kérdés, és sorry ha már volt, de hogy működik ez a moddolás/bannolás dolog? Arra már rájöttem, hogy pl. az lspdfr semmit nem befolyásol a multiban, de ha lecserélek autókat, vagy handling, speed stb. módokat adok hozzá, vagy trainert használok azért bannolhatnak? Ezeket csak singleben szeretném használni, de félek, hogy ha egyszer belenyúlok akkor az valahogy a multira is kihatással lesz, és én is repülök.
    Köszi előre! :D
  • Kandurex
    ötletes, csak kár, hogy sterilek az utcák, nincs szemét, papír, bármi...
  • Zsoxx
    The last of us mod

• Zsoxx
    A börtönök is tele vannak ártatlan emberekkel...
  • Zsoxx
    Ja, szóval kiderült, hogy többszörös visszaeső vagy, és még te csodálkozol, ha életfogytiglant kapsz?
  • Szabi #20896
  • Zeller01
    pont ezért fogom a fejem.... de szerinte az egész bagázs szemét! WHAT?!
  • Tikal #20894
    lol, csalt, bannolták, csalt, bannolták, csal bannolták.... És most meg nem érti:)
  • PeeTeR
    mar ott elbasztatok mindent, hogy online "zart" barati session -be barmi spawn programot hasznaltatok azert, hogy megnezzetek mit erdemes megvenni. igaz hogy offline story modeban a szaros wc deszkatol kezdve a nem elerheto tartalomig minden spawnolhato, de inkabb online mert ugy kemeny vagyok. exploit hasznalata, kurvara mindegy ki vegett keletkezett, kihasznaltad, megint nincs miert sirni es el is erkeztunk a "amit el vettek tőlem azt vissza vettem egy pénz cheattel" ponthoz. ezek utan igen, mindenki leszarja, szenvedjel, elvezd a Skarlat betud. páááááááááá
  • Szabi #20892
    kb. 15millát dobtak rám decemberben, de még nem bannoltak 20 évre :D
  • Gabor77
    3ik esetben jönnek a 20-30 éves, vagy permanent bann. "Büntetett előélettel" tökmindegy mit csinálsz, ha nem követed a játék szabályait, kiraknak. Legyen az bármilyen glitch, vagy bug, vagy cheat....szerintem ezen nem kellene felháborodni.
  • tutituti
    Hát figy.járom bant kaptam már.első money drop aztán kocsi spawn majd egyszer megunt money drop.haveroknak.na egy hónapot kaptam max.és én is aztán kihasználtam a glitcheket exploitokat.mégsincs 20 év bannom.viszont ha három után buksz le akkor kaphattál sőt elvileg ki is basznak végleg.de youtube-on van egy rakat videó ki miért kapott 20 év letöltendőt
  • Plata
    Ha pacific standard Heist-re gondolsz,ott nekünk sem potyog a pénz,mert egy trükkel ki játszuk,történetesen azzal,hogy a pénzt egy ember veszi fel,de ő bent marad a bankban és megvárja míg a többiek el mennek a kurumáért,a kurumában pedig nem veszik el a pénz.
  • holecsko10
    Amúgy ha érdekel egyszer használtam spawn trainer-t haverommal teszteltük melyik kocsit lenne érdemes meg venni természetesen zárt baráti sessionben, de erre kaptam egy hónap bant.
    (Ok belátom nem kellet volna használni de semmi rossz nincs abba hogy az ember kíváncsi melyik kocsit lenne érdemes meg venni hát náluk úgy látszik ez nem így van.)

Utána meg mindig elő vettek mint egy volt sittest ha 1x ültél nem adunk második esélyt ki engedünk, de akkor is meg vagy bélyegezve.

Utána volt hogy jól meg szettem magam Heisten amikor dupla RP és Cash volt. Akkor gyüjöttem össze 10 millát haveromék 20 millát tölük nem vették el csak tőlem mert mindig én vittem a pénzt.
    Akkor nem hullót a pénz a táskából valami hiba volt.
    Erre írtak vissza hogy túl sokszor használtam azt a hibát és azért vették el tőlem, miközben ezt a hibát ők hozták létre.
    Azt is el vették ilyenkor be pöccentem elöntött a düh és amit el vettek tőlem azt vissza vettem egy pénz cheattel ezért kaptam 1 hónap bant.
    Ez most ok nélkül jött. Ha nem azért kaptam bant amiért rengeteg pénzt dobtak rám akkor miért és miért nem tudták volna le írni nekem hogy miért bannoltak mert hiába írtam 1 perc re rá csak egy sablon szöveget írtak ki hogy várjam ki a 20 évet és le is zárták a jegyemet.
    Ezen kívül hogy 20 évre bannoltak nem nagyon izgat ha nagyon akarnám újra meg venném most 6 ezer Ft-ért de nem akarom ami nagyon sajnálok az a rengeteg belefektetett játék idő ami elveszett.

De gondolom most amit írok magasról teszel rá vagy bárki aki olvassa a szövegem igaz ?
    Had papoljon Ott egy képzeletbeli bélyeg a fejem felett ez is egy cheater úgy kell neki had szopódjon, de ez sem számít amúgy is hallót egy játék semmi újítás nincs benne új Heistek sehol az utolsó is kb 1 éve volt azóta sincs semmi csak kis bolha piszok frissítések meg anti cheat védelem ami haza vágja a szervereket lagolnak dropolnak dadognak főleg az utóbbi időben.
    Minden esetre további jó játékot kívánok mindenkinek és jó bohóckodást.
  • Szabi #20887
  • Fpocok
    Megoldottam. Azért ezerszer jobban néz ki így, mint ugrálva a kép.

Borderless-en 62fps-re szinkronizálta, de amikor Fullscreenre raktam, akkor 60ra. Előbbin 2 frame ugrált.
  • Fpocok
    Üdv mindenki!

Felraktam újra, hogy egyszer és mindenkorra befejezzem. Most egy i7-4790k mellett egy 960as van. High felbontáson, 1080p-ben tökéletesen megy 60 fps mellett... kivéve, hogy nagyon zavaró dolgot tapasztalak. Olyan, mintha egy eyg frame kimaradna, így olyan, mintha nagyon nagyon naaagyon picit ugrana előre. Közben persze 60 van, folyamatosan megy, de mindtha kiesne pár frame és olyan, mintha ugrana. Biztos vagyok benne, hogy van akit ez nem zavar, engem viszont igen.

Tipp?
  • Plata
    Bannal egyet értek.
    De a zene vacak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondanám azt hogy szár,de nem merem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.02. 14:26:10
  • jetblack
    Ok nélkül nincs bann. Én speciel 60-70 millát kaptam(Ahogy Gábor mondta jókor voltam jó helyen) és még mindig nem kaptam bann-t. Tudok olyan esetről amikor a support annyit írt válaszként a dobott pénzre hogy el tudják venni de nála is maradhat nem lesz belőle baj. Szóval valami ott valami sántít. A Rockstarnál se azonnal bannolnak 20 évre. Tudomásom szerint 1 hét 1 hónap aztán jön a nagyobb bann.

Másik:
    Szerintem Dan Bull száma mehetne a bannerbe igényes munka.

https://www.youtube.com/watch?v=E98y92m6fN4
    Utoljára szerkesztette: jetblack, 2016.02.02. 13:59:50
  • Plata
    Tegnap elmentem TDM-re mert hívtak,Sniper vs stunters,asszem ez volt a neve,állati sok pénzt ad.Kerestem több mint 300 ezret.
  • Gabor77
    Hole, ok nélkül nem bannolnak ki. Akkor bannolnak, ha olyan programot használsz, ami nem oda való. Van itt köztünk olyan aranyember, egy kedves drága barátunk, aki több 10 misit harácsolt össze, de nem programmal, hanem jókor volt jó helyen. Nem bannolták. Többen vagyunk, akikre dobálták a pénzt, és még be tudunk lépni. Legyen az akár 1 dolcsi, vagy 50-60 millió.. Gulya szórakozott hack progival, meg is lett a böjtje: bannolták 10 napra azt hiszem.
  • Overburner
  • holecsko10
    Minek nekem pénz akkor is volt már 8 millám és már mindent meg vettem ami kellet nekem igazán nem kellet amúgy is ha kell pénz akkor megyek heistelni és hamar össze kaparok 1 hét alatt 6 millát. Vagy 10 et is habár most már nem
  • Zsoxx
    Egész véletlenül nem te kérted a pénzt, ami miatt bannoltak?
  • Overburner
    202 vagyok már mostanában csak a napikat csináltam 2 karival. A második az 81 vagy 2 nem tudom. Amúgy a support lószarra nem való. 2 dolog miatt is írtam nekik egyik nagyobb bajom volt hogy állandóan eltűnik az elmentett ruha összeállításom de csak pár darab már meg őrit de annyit írtak csak hogy köszi majd megnézzük és lezárva. :D
  • J i GS a W
    ügyes voltál jár a kolbász.
  • Plata
    Nekem is két karim van,és nyár vége óta játszom online,esténkét pár órát.De nem sokat,1-2 órát néha 3-4.És 127 azt hiszem az egyik karim,másikra nem emlékszem,mert rég játszottam vele.
  • PeeTeR
    nyar vegen vettem meg, 155 vagyok es egyaltalan nem a jatekban elem az eletem es hack se kell hozza... so hardcore :O
    ne oszd az iget, meg hanyd az ertelmetlen faszsagot, csak mert neked nem megy valami. kkthxbaii
  • J i GS a W
    nyilván szarul csinálom, azé nem pihenek 2036-ig.........
  • Plata
    Mindegy hány karit húztál fel hányas szintre,ha modolsz vagy csalsz akkor bann.
  • holecsko10
    Nincs titok februárba meg vásároltam és azóta is folyamatosan toltam amúgy rengeteg mission-re mentem be és kb 200 pacific-re mission nem tudom mennyi volt de az összes meg van ki vannak pipálva és többször is toltam föleg 81 es színt után a trash talk küldit. Sokat fizet és sok rp-t ad ha 16 percig nyomod.
  • PeeTeR
    akkor te szarul csinalod ennyire egyszeru
  • J i GS a W
    210-es és 150-es kari ?!Érdekes én ps3ról hoztam át a karim és pont tegnap értem el a 106-os szintet, és jó pár órát belebasztam már.....
    szerk.: megkérdezném mi a titkod de nem akarok így járni ahogy te.

Utoljára szerkesztette: J i GS a W, 2016.02.01. 13:01:22
  • holecsko10
    Az biztos.
    Amúgy írtam a Supportnak 1 percen belül le is zárták a ticketemet csak annyit írtak köszi hogy fel vetted velünk a kapcsolatot és hogy várjam ki azt az időd mire fel mehetek újra más szóval le vagy szarva ha kell a játék vedd meg újra.
    Bocsi a csúnya szó ért. de ha már fel húztam 1 210 es karit meg egy 150 est és ezzel köszönnek vissza akkor már el mehetnek a jó büdös fenébe és ez már nem az első alkalom hogy csesztettek engem akkor is be tettek nekem amikor dupla dollárt fizette a pacificen és az össze gyűjtött 10 millámat is el vették.
    Szóval szemét bagázs az egész SC, RG csapata hiába jó játékot csináltak.
  • Zsoxx
    Ha elfoglalod magad, hidd el észre se veszed mire letelik az a 20 év.