27716
  • Plata
    Meg mi a fenének használnák modot,a sztorimód az Online-hoz képest túró.
    Az egyjátékosnál az Online ezerszer jobb,főleg ha van kivel játszani úgy még jobb.
    GTA Online-ban sokkal több tartalom van mint sztoriban.Ha nem lenne az Online már ezer éve abba hagytam volna GTA 5-öt,de így le sem tudom tenni.
  • patchaou
    Itt van a bannerban az off topic, ott talán nagyobb eséllyel tudnak segíteni modokkal kapcsolatos kérdésekben.
  • Plata
    Nekem eredeti játékom van,modok nélkül,mivel már csak Online játszom,és nem akarom hogy valami szutyok mod miatt bannoljanak.
    Főleg most hogy jön a kieg.
  • gyury1983
    Helló mindenki...
    Most kipróbáltam a legújabb dlc-kel (1.0.573.1)
    Great people and other criminals
    GTA 5: Halloween Surprise
    GTA 5: lowriders
    GTA 5: Dirty money. Part 2
    GTA 5: Dirty money. Part 1
    GTA 5: Holiday Surprise
    GTA 5: Team Survivors
    GTA 5: Flying School San Andreas
    GTA 5: Independence Day
    GTA 5: I do not hipster
    GTA 5: High society
    GTA 5: Business
    GTA 5: Beach slacker müködö GTA 5-t.
    Eddig minden oké, a régi mentésemmel,offline (nem tölti be a Social Club-ot)Automatikusan Crackel telepítésnél. Ez előtt "Corepackos" volt fent, de nem voltak bent az új frissitések.
    Azt szeretném kérdezni,hogy ezek a modok müködnek:
    -Single Player Apartment (SPA)
    -Benny's Motorworks SP 1.7.1 vagy Te ezeket nem próbáltad?
    -Az új Limuzinnál,hogyan müködik a fegyver?
  • Plata

Tudom,szinte mindenhol,Star Trek Online-ban flották vannak,ott a flottát fel is kell építeni,bázissal űrállomásokkal anyám kínjával,egy fullos bázisos flottánál nagyon komoly és durva felszerelést lehet venni a tagoknak.Nekem mákom van és olyan flottában vagyok 4 éve akinek mindig fullos bázisa van,akár milyen új épületet vezetnek be.De sokszor látom magyar cseten hogy valami lökött gyerek új flottát indítana,igen de ahhoz 5 ember kell,és nem érti meg hogy nincs értelme,mert úgysem megy ép eszű 0 szintű flottába,amit legalább 2 év felépíteni ha nagy létszámú is a flotta,főleg mekkora pénzbe kerül.
    De ők csinálnak saját flottát,mert nekik az kell,és csodálkoznak hogy nem megy senki,meg neki állnak hisztizni cseten.
  • patchaou
    Egyéb online játékokból ismerős a szitu... wot-ban is a nemtom hány ezer magyar játékosra jut 3-4 értelmesebb klán meg 200 hulladék :/
  • Plata
    Szokásos okból,mindegyik gyereknek kell saját crew,ahol játszhatja az eszèt mint vezèr. XD
  • Tri3dge
    Gondolom nincs, de azt sem értem miért van kb 40 magyar crew.
  • patchaou
    Van olyan magyar crew amiben nem csak pár ember lézeng és nem csak esténként vannak fent maximum 4-en?
  • WhiteLies
    És pont délbe? :D
  • Szabi #20935
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ááá én soooseee...
  • Zsoxx
    Ezek nem tudják, hogy bárkit lehet reportolni?
  • jetblack
    Igen
  • wollnerd #20932
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A 8000? (a legfelső)

Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.02.07. 21:53:37
  • jetblack
    Hol a hiba a képen ?
  • Plata
    Úgy tudtam az Online-ban nincsenek állatok,de a tengerben vannak halak,vagy azok nem számítanak állatnak?
    A yachtom mellett találtam egy klassz kis korall-t ami körül állandóan vannak halak.
  • PeeTeR
    na igen ez az amit nem sikerult elkapni.. jo lett
    (kicsit szemkifolyos de jo :D)
  • jetblack
    Ha eléggé türelmes vagy és le tudsz menni egy amőba agyi szintjére akkor semmi gond.

Ezt meg neked Peter
  • Zsoxx
    Szerintem a nagy részü(n)knek már a könyökén jönnek ki a heistek. De attól még jelentkezz nyugodtan.
  • Hunter of Deer
    Sg crew mennyire aktiv? Van tgf? Haverral elkezdtuk megint tolni es jo lenne ha lenne valaki akik beszallnanak heistbe neha, vagy csak bohockodni kicsit.
  • ozimak
    Arról már lemaradtam :) Egy hétig toltam az orosz verzsönnel, vpn-en keresztül, de beleuntam. Amúgy is igazából vettem a cuccot a kinguin-on :)
  • kozako
    Sziasztok. Problémám lenne a social clubbos patcheléssel... a játlkot egyszerűen nem tudja frissíteni mert mindig megakad egy bizonyos százaléknál a poatch,és kiírja,hogy connection lost to the download server. Mindig ezt csinálta eddig mióta megvan a játék, segített egy program egy időben, de már az sem használ. (Valami olyasmi volt,hogy távolabbi szerverre kapcsoltatta a gépet,vagy valami hasonló..) Nagyon szépen kérlek titeket,hátha tudtok segíteni...15 000Ft-ért azért ilyennek nem szabadni történnie. Jelzem,nyártól megvan a játék, tudtam játszani vele de mostanában nem volt időm és ugye gyűltek a patchek is és hát nem bírja letölteni azt a 2gb-t...
    Remélem érkezik válasz. Előre is köszönöm
  • Zsoxx
    Steamen van pénzvisszatérítés, asszem 48 órád van, hogy eldöntsd, kell-e a játék.
  • Hunter of Deer
    nem Lecsau néven vagyok socialon.
  • PeeTeR
    ugye nem Gabonapehely2015 a nicked? :D
  • ozimak
    Látszik milyen régen aktiváltam utoljára VPN-es gamet :D
  • Hunter of Deer
    hali! haverral elkezdtünk megint GTA-zni, esetleg lenne valami Crew ahova beférnénk ketten? nem vagyunk noliferek, de azért pár úrát toljuk naponta és jó lenne pár normális ember akikkel lehet heistelni.
  • Fpocok
    Kb egy éve jár ban vpn-s aktiválásért steamen :D
  • ozimak
    Nevermind... Úgy látszik kicsit lassan őrölnek a malmok. Most felmentem megint a rockstargames.com-ra és most érdekes módon engedte letölteni a downloadert a játékhoz. Észrevette, hogy a steamen már nincs meg gondolom
  • ozimak
    Sziasztok!
    Jól ráfáztam, megvettem a játékot orosz kiadásban (steam gift). Már rég vettem VPN-es játékot, úgyhogy nem tudtam hogy nemrég a steam letiltotta az orosz (és stb.) játékok játszhatóságát mindenhol máshol. Azt hittem csak az aktiválásnál kell majd a vpn. Így egy darabig (kb. egy hétig) szenvedtem vele vpn-el, aztán töröltem a játékot a picsbe és megvettem újra normális global verzióban. Igen ám, de hiába pötyögtem be a serial-t a rockstar.com-on, azt írja töltsem le a játékot a steam-ről! Persze ott már nem szerepel a játék a könyvtáramban, mivel töröltettem még előtte. Gondolom valami összeakadhatott a két account között. A rockstar-os acchoz hozzá van rendelve már a steames, ez lehet a gond? Vagy van valakinek valami ötlete? Már írtam a (mindkét) supportnak, de természetesen bas*nak válaszolni... gondolom lesz vagy egy hét mire méltóztatnak.
  • Plata
    Azt hiszem már sem xbox 360 sem Ps3 verzióval nem foglalkoznak.
  • Szabi #20914
  • ktm99
    ha jol latom akkor az ps3, azzal meg nem foglalkoznak tudtommal[legalabbis uj tartalom nem jon hozza stb.]
  • LeWyTy
    Kérdés: Akkor mi van ha a játék is meg az OpenIV is frissítette magát csak nem támogatják egymás verzióját? A játék le van maradva, pedig frissítette magát.
  • allock #20911
    hátha figyeli a Rockstar :d
  • steamtrain
    Jó-jó köszönöm a válaszokat, tippeket ! :)
  • MerlinW
    Készíts egy másolatot a játék mappájáról, azt szétmod-olod, a másikkal meg online játszol és nincs para.
  • Plata
    Ki ez a két elmebeteg?
  • PeeTeR
    ertsd ugy, ahogy irtam. semmi extra file nem maradhat, szerkeztett file nem maradhat, nincs ott felejtett dll scripthook -bol, semmi.. a file -t amit elozoleg moddoltal - eredetire visszacsereled, kocsinal ugye ez nem keves file eleve.

vagy, fogod es azt csinalod mint tobben is innen, engem is beleertve - leszeded a warez -t es azt szarra moddolhatod, igy eleve nem kell a folyamatos backup -al szarakodni meg inditasnal azon agyalni, mi maradhatott ott aminek nem kellene - ennyire egyszeru
  • steamtrain
    A kérdés pont erre irányult, mi az hogy ott felejtem? Pl. ha van egy trainer, akkor azt multi előtt vegyem ki a GTA mappából, mer onlineban is használnhatnám ?:D btw köszi a válaszokat!