Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom hogy viszonylag off topic, de hátha érdekelne valakit : eladóvá vált SocialClub-os GTA V accountom. Ami érdekelne érte: Pénz (PayPal) // CS:GO skin-ek 30 euró értékben // Rocket League + kb. 10 eurónyi skin. Akit érdekel, vegyen fel steamen: http://steamcommunity.com/id/madnessmarci/
Képeket is tudok küldeni az acc-ról természetesen!
</off>
Utoljára szerkesztette: madnessmarci, 2015.08.27. 13:42:05
,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith
egy heistnél van pár rendőrbőrös küldetés
#hhwnd
más: legnagyobb kedvencem, mikor fegyvert vásárolok és kilépéskor véletlenül többször nyomom a jobb egér gombot, amit a boltos támadásnak vesz és rögtön kicsinál... <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.26. 10:15:32
"Nulla tenaci invia est via"
Az este voltam Human labs raid-en.Hard-on is könnyű volt.És jött 100 valamennyi lóvé.Pontos összegre nem emlékszem.
Ground team-ben voltam,eddig mindig helikopteren voltam amikor csináltam,most ground,és tök jó volt,nagy dob táras shotgun volt nálam,és eszement jól tudtam vele takarítani,még a páncélom felét sem lőtték le.Tényleg élveztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.26. 09:13:57
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
the heist machine
Esetleg van valami moddolás Guide, mert azt tudom, hogy régen máshogy kellett moddolni (mostmár van valami mod folder a gta 5 könyvtárban is)
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.25. 20:00:09
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Nektek mennyi a max sebességetek?
a 140 mérföldet (225km/h) kicsit kevésnek találom a csúcs sportkocsiktól
Online mivel kerestétek a legtöbb pénzt? (Heist-ot leszámítva)
Nekem 20 ezer felett volt a legtöbb, most a Simeon-féle 'Blow up'-okat csinálom, a vége előtt körbeautózva a szigetet, így viszonylag könnyen ad 19 körül (mondjuk lehet értelmesebb, ha gyorsan, többet csinálok, és összeadódik az összeg)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.25. 19:45:38
Másik sokkal könnyebb és egyszerűbb,a helikopteres a fárasztóbb.
Én csak online toltam eddig, ezért nem volt ismerős a feladat.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Én ezeket csináltam meg: https://www.youtube.com/watch?v=oXtKvNAMKTU
Amit te linkeltél az a single részénél van?
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
egyébként nálam totál halott az Online, először új karaktert akart indítani, majd utána nem töltötte be a feloldott tartalmaimat, remélem holnapra megjavul :-/
A többi nem volt annyira vészes!
"helikopterrel sietős"? Volt ilyen? Én csak online nyomtam, nem tudom singleben van-e repülő suli.
Utoljára szerkesztette: VJP, 2015.08.24. 19:08:12
Ha jól emlékszem 3x az utolsó karika előtt kenődtem fel az épületre, és 2x tizedekkel futottam ki az időből. <#falbav>#falbav>
De már megvan! <#vigyor>#vigyor>
...aztán lehet, holnap bejelentik, mert szeretik a keddet <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.24. 13:30:37
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Kérdésem, hogy még mindig olyan kínkeservesen települ fel az az első nagy frissítés a játékhoz, (tudjátok amit lehúz a netről közvetlen a lemez(ek)ről való telepítés után?
Vagy letölthetőeka frissítések esetleg külön is hivatalos oldalról, így megkönnyítve a telepítést?
Köszönöm a türelmes válaszokat....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Vagy pedig 4 ajtós kocsikat kell elhelyezni megfelelő helyekre, a meneküléshez.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.08.23. 17:44:57
Meg közbe Mike-al járom az utcákat és jelölgetem a sunyi kivonási pontokat, de úgy sem történik semmi.