Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen sz*r egy játék a tenisz.
Azért mert valakinek lassú a netje annak adja meg a pontot. Nekem mindig "fault", "out" vagy "ace" írt!
És vesztettem a teniszben.. ;(

"Ajánlom neked, hogy menny 2047 mb alá."

Mivel a játék a legrosszabb eshetőséget számolja nyugodtan maradhat így, de ha tényleg lassan töltődnek be az objektumok akkor vissza kell venni belőle. Teszteld!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

koltony
Csakhogy tisztázzuk a dolgokat: A Vram (azaz a videokártyád memóriája) és a RAM(A sima memória) nem ugyan az. Mind a 2 ben feldolgozásra váró adatokat tárolsz, csakhogy míg a Vram nál a videokártya dolgozza fel az adatokat, addig a RAM nál a processzorod. Tehát hiába van 8GB RAM-od, az nem tudja átvenni a VRAM "munkáját".

Ha túlléped a videokártyád memóriáját, akkor anomáliák jöhetnek létre. Ez olyan mintha az orvosnál a váróba 10 ember jöhet be, de 20 embernek kéne ott lennie és az orvos pont azt hívja be aki nincsen a váróteremben.
Következménye az, hogy nem mindig töltődnek be dolgok. (pl tárgyak, maprészletek,emberek,árnyékok stb)

Ajánlom neked, hogy menny 2047 mb alá.

MerlinW
Játssz és meglátod😊 Egyébként lehet bármennyi memóriája "a gépnek", ha a játék a VGA memóriát használja😊

[merlinw.org]

Ez mennyire rossz? Hosszútávon?
A gépnek van bőven memóriája.

tomo05
Igen, Online-ban. Single-ben minden jó. 😊

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Online-ban?Nekem nem szokott vacakolni lövöldözés közben,igaz nincs is high-ra véve mert kevés a gépem ahhoz.

tomo05
Tud valaki valamit, hogy mikor lesz javítja a lövöldözés közbeni droppolás?

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

acsati
Köszönöm a gyors válaszokat! 😊
totyak
Természetesen azzal kezdtem. Bármire állítom, mindig a rockstar editoros hülyeség jön elő. Érdekes módon, ha újrajátszom egy küldetést a menüből, akkor az alt lenyomására előjön az editoros cucc, meg a karakterválasztó kör is. Viszont normál játékomban nem. Tartok tőle, hogy ez valami játékhiba, mert én már mindent végigpróbáltam szerintem. Editornak meg nem találok billentyűzet beálítási lehetőséget.

acsati: Azon a gépen teljesen simán futna a játék. Lehet, hogy nem maximális beállításokkal, de már szép lenne és élvezhető sebességgel futna.
Utoljára szerkesztette: totyak, 2015.09.02. 20:59:55

wollnerd
Igen, simán elfuthat. Közepes és max. grafikai beállítások között is asszem.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

acsati
Sziasztok!
Mivel nem vagyok már igazán tisztában a mai hardverekkel ezért bátorkodom itt feltenni egy kérdést.
PC vásárlás előtt állok és szeretnék majd hétvégente kikapcsolódni, játszogatni is (pl GTA V).
Szerintetek ezen a konfigon, hogy futna a játék? Megérné hozzá megvenni a játékot?
patchaou
Állítsd át a kiosztást.

Nálam még mindig jobb 10 alatt mint 7 alatt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

totyak
Amatőr kérdés, de hogy tudok karaktert váltani a játékban? Eddig bal alt volt, de miután használtam a videószerkesztőt, hozzárendelte annak valami funkcióját.

ScarY MAN
igen, en win7-et hasznaltam. miota 10 van szopok. 8gb ram, vram is beallitva (gta4 nel ugyan ez a problemam volt, bar az egy regebbi konfig alatt), proci sem porog meg 70% se, low, medium, high graf. tokmindegy. egyszeruen nem tolti ugy a texturakat. ezert mondom, hatha jon valami frissites. addig pihentetem.

(+ most raktam ujra a gepet tegnap, nem gta miatt, de legalabb megbizonyosodhattam, hogy a windows hibaja 😄)

...

Te is Windows 10 et használsz? nekem csak azóta van ez a probléma. Windows 8 on jó volt. lehet kénytelen leszek vissza tenni.😄
Már mindent kiprobáltam amit találtam neten, de semmi.😄 Még legksiebb grafikára is levettem, de akkor se jó.:S
hát remélem minél hamarabb lesz hozzá javítás.
koltony
Kicsit sokat voltam public sessionbe. Hála a Rockstar editornak a fele anyag elveszett.

ScarY MAN
ugyan ez a gondom. mar nem is eroltetem 😄 majd jon valami normalis javitas. egyszer. 😄

...

belebotlottam egy tuningolt halottaskocsis találkozóba 😄 neon csövek meg minden
Vadnokedli
Nálam ez akkor van ha gyenge host-ra csatlakozok, párszor új sessiont kell keresni és jó lesz.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Driver gond
De ha nem akkor a post fx-et vagy mit az állítsd ultrára az nálam segitett.
Windows 8 volt géppen akkor tökéletesen futot a gta v. Ujratelepitetem a gépet windows 10 re. Azota a gtaba ha autoval megyek gyorsan akkor elhomalyosodik az ùt meg az épületek majd van mikor eltünek a házak vagy az út a kocsi alol. Ha megállok a kocsival akkor minden vissza jön. Ugyan az a grafikai beállitasokat hasznalom mint windows 8on amin tökéletesen futtot nem volt ez a hiba. Szerintetekk mi lehet a baja? Esetleg valamit lejjebb kelene vennem a grafikan? De mit?

https://www.youtube.com/watch?v=eO8h3koD8ZQ

youtube-on találtam egy videót amin úgyan az a probléma mint nekem. ott azt írják hogy a feledatkezelőbe a prioritást tegyem magasra, de nálam az se segítet.
valami más megoldás?
Igen 2 db kell.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha otthon egy pc-n és egy laptopon akarunk tesómmal egyszerre játszani online, akkor a játékot kétszer kell megvenni, vagy van esetleg más megoldás?

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Nagyon jó lett!

nálam is ez volt. mentem is másik sessionbe.
Szabi
ez wtf ? 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Hát most, hogy mondod... <#fejvakaras> <#vigyor3>
de akkor most miért is lenne problélma ha villákat tudnánk venni? ugynaz lenne mint most egy sima (egy személyes) ház
Abba meg főleg nem, ott nagyobb esély van, hogy egy sessionban 2 vagy több ember lakik ugyanabban a lakásban.
egyik safehouse-ba sem látsz be kintről
Jah, hát nem véletlenül nem látni be az emeletes házakba az ablakon át.
😄
Szabi
egy apartman, egy garázs közel a tuninghoz és egy ház a banknál.. 😄

Ez az én bajom is,van két nagy garázsos házam,és van egy házam ami heisthez kell.Azt azért vettem hogy ott tároljam a páncélozott kocsikat meneküléshez.Pont a bank mellett van.

Szabi
naja, plusz a három ház is nevetséges.. így csak a nagy garázsos házakat éri meg megvenni.. nade ott a csomó vidéki kis házikó is 😞

nem tudom most hogyan működik, de van egy ház a város észak-nyugati részén (azt ma meg is veszem), meg mint írtad a védékiek is ott vannak, gondolom nincs vele probléma, ergo a többi is működne ugyanilyen módon.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.29. 08:34:56
Az biztos,de szerintem azt nem tudják megcsinálni.Mert az apartmanokat könnyű megoldani,hisz csak belső tere van,de ha mindenki venne kertes házat,hogy oldaná meg a játék hogy mondjuk x játékos ugyanazon a szerveren ugyanabban a házban lakjon?
De tényleg jó lenne,és az is jó lenne ha lenne vidéken,tengerparton vagy tó parton ház,de a jelenlegi vidéki házak nagyon szarok.

na, igen ez is jöhetne.

én most leginkább egy filthy rich update-nek örülnék, amivel lehetne venni drága villákat.<#buck>
kész vicc hogy ha nem lakást szeretnék LS-ban, akkor választhatok 1db ház közül, és az is valami 175k.
ott a sok baromi szép mansion Rockford Hills-en meg Vinewoodban, tényleg érdemes megnézni őket (némeiknél még TV jár a medencéhez is), és csak díszként funkcionálnak.
szerintem mindenki szívesebben dobna ki vagyonokat ilyesmire, mint aranyozott repülőre...
Szabi
jöhetne egy ilyen frissítés.. :-/

Ez csodás! <#eljen> Olyan fajokat is látok ebben, amiket in-game nem is láttam 😞 és ez a lelkes, drámai hang, meg szöveg, meg az egész összevágás, a snittek, imádom. - Meg ezt is: "DISCLAIMER: Some people have been saying our wildlife documentary isn't totally accurate - of course it isn't. We're not professional wildlife researchers, we're idiots who play computer games. Enjoy it for what it is!" 😄
Nagyon jó film! Megnéznék egy búváros víz alatti élővilág verziót is, cápákkal meg kardszárnyú delfinekkel. 😊
Mmmm, Grand Senora Desert, Palomino Highlands, nem kéne ilyen filmeket néznem, mert visszamegyek és elkezdem elölről az egész sztorit, annyira hiányzik.
ez király lett

Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.27. 21:43:26
meglett végre a T20 ...és most csóró lettem 😄

patchaou #19254 az csak azzal a kocsival működik amiben a zsaruk kinyírják
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.27. 16:10:46
Sztori módban?
patchaou
Vagy elmész a rendőrségre (kis fehér autó a térképen) és pár száz dodóért kiváltod.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Veszel garázst és beteszed.
Vagy játszol online,ahol lehet brutál sok autód és rohadásig tuningolhatod őket,és sosem vesznek el.

Nem tudom, de akkor szerintem kipróbálom és veszek egy kocsit és megnézem.

NEOreg3
még régebben loptam Trevorral vadászgépet, beraktam a hangárjába és azóta mindegy mit csinálok vele, elhagyhatom, felrobbanthatom, akkor is ott lesz a hangárban a következő alkalommal, ha arra járok

autóknál nem működik ugyanez a garázsokkal?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(