27716
  • Szabi #20985
  • Plata
    Már ha eredeti.
    Mert ha nem akkor gondolom magadnak kell,ha van hozzá.
  • MerlinW
    A kliens (Steam/SC) mindent automatikusan telepít, ami kell.
  • rvn
    Hello, frissen telepített játékhoz milyen patcheket, javításokat kell feltenni?
  • patchaou
    Én kérek elnézést amiért a kérdésre válaszoltam és nem arra amit sejtettem hogy kérdezni szeretnél. Tényleg bocs, egész nap hülye kérdésekkel bombáztak és zsigerből jönnek a hülye válaszok.
    Sajnos a kollégának igaza van, a singleplayer állásait magadnak kell kimenteni oprendszer újratelepítése előtt.
    A Dokumentumok/Rockstar Games/GTA V/Profiles mappában van egy mappa ami betűből és számokból, ebben vannak a mentések.
  • Plata
    Modokért bannolnak online-ból.
  • Shozey
    a single playert nem menti felhőbe sem a steam, sem a rockstar verzió.
  • Rita79
    Lehet hogy félre érthető voltam.... nem azt kérdeztem, hogy a PC egy adott helyére menti-e, mert azt tudom, hogy igen. Hanem, hogy pl. oprendszer újra telepítése után felhőből vissza tudom nyerni az állásokat. Ha nem tudod értelmezni a kérdést, akkor ne erőlködj a válaszadással.
  • Blekk Síp
    Nem tudom feltenni az Rhancer Graphics Mod-ot mert amikor indítanám a játékot azt írja, hogy korrupt a fájl.
    Próbáltam úgy is hogy offline módban indította ma Steamet. Vagy a modok csak tört játékkal működnek?
  • Shozey
    már jó párat fel kellett volna hogy oldjon, mégsem hív egyik npc sem ... írtam a supportnak de választ még nem kaptam.
  • Plata
    Nézd meg a wikin melyik szint oldja fel a küldiket.
  • patchaou
    Nem. Minden indításnál elölről kell mindent kezdeni.

Persze hogy ment. Viszont az online játékmenet mentéséért a social club a felelős.

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.21. 15:44:21
  • Rita79
    Hello. Kérdésem az lenne, hogy a Stemes verzió ment-e valahová, felhőbe esetleg az állás mentéseket?
  • Shozey
    Hi
    10es szintű vagyok jelenleg, de valamiért nem kapok contact missionöket. Ez mitől lehet? Próbálta soloban, invite onlyban és normálisban is, de nem kapok hívásokat melóra :S
  • Plata
    Vajon milyen új DLc jön.
  • Szabi #20970
  • PeeTeR
  • Shozey
    Üdv!
    Beszereztem a játékot én is. Van esetleg olyan emberke akihez lehet csatlakozni?
    Jó lenne pénzt keresni, venni kell "albit" :D
  • RiCSi1234
  • hotwheels
  • LeWyTy
    A kézifék kamerát ki lehet valahogy kapcsolni?
  • kill3r21
    Ezek meg micsinálnak?
  • Tri3dge
    Sima openban és jobokban nem működnek, heistokban viszont IGEN! fele dmg
  • patchaou
    Nekem azt mondták számít. Mondjuk alacsony szinten úgyis csak annyi hp-d van amennyi egy pillanat alatt elfogy. Ugrálva gyorsabban lehet benne közlekedni.
  • Hunter of Deer
    Onlineban van jelentősége az outfiteknek? vagy csak kinézet?
    Gondolok itt arra hoyg megvettük a Heavy heist cumot valami 50k-ert plusz hozza golyóálló sisakot is ezek vesznek le a kapott dmg-ből? Mert ha nem akkor felesleges felvenni, mert a futás pl lassabb bennük.
  • totyak
    Ügyes vagy.
  • Szabi #20959
    na ezért vettem inkább steam-est :-/
  • totyak
    Olyankor mi van, ha nem akarja letölteni az eredeti játékom a frissítést? Vacak 166Mb-ot ír, de 25 mega környékén mindig elveszíti a kapcsolatot a szerverrel, aztán újracsatlakozik és kezdi elölről. Eddig ilyet nem tapasztaltam, minden frissítés simán lejött. Ötlet?
  • Overburner
    Lehet hogy lesz/van.

Amúgy örömömre ez a nyomorult játék már a második karimon is törli a mentett ruha összeállításaim egy részét.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.02.11. 18:07:55
  • Gab0523
    Sziasztok.
    mi általában estefelé szoktunk online lenni, keményen ketten vagyunk, de alapjában eddig nem volt gond, mindig tudtunk embert találni (nem, nem azért van saját crew, hogy a "hülyegyrek vagány legyen"), de, ha akad olyan, aki akar csatlakozni heist-ekhez, akkor... H.Gabe-Hun néven bárki megtalál.
  • Rita79
    A grafikai beállításoknál a Frame Scale Mode mit javít a látványon? Ezt lehet állítani egész 2,5x -ig.
  • Hunter of Deer
    ilyen engem is érdekelne :D
  • visszalépés
    Melyik magyar crew az ahol van élet estefelé és nem csak 1-2 ember lézeng néha?
  • patchaou
    Mióta megvan engem sem foglalkoztat annyira hogy tudjam mennyire naprakészek a törések :) Amíg nem lesz olyan mod ami tényleg érdekel addig én sem foglalkozom vele.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.09. 17:22:22
  • Plata
    Hát nem fogok ezért leszedni egy törtet,ha van egyáltalán jó tört.
  • patchaou
    Szerintem modolni egy külön tört verziót érdemes.
  • Plata
    Sosem mertem modolni,mert fontosabb nekem az Online,és félek a bannolástól,inkább ki hagyom modokat,autó mod részemről hülyeség.
    Single plyaer apartment minek?Azért hogy max nézegethessem?Úgysem épül bele a sztoriba.
    Online-ban meg modok nélkül megvan minden,mert lejön magától a frissítés.
  • patchaou
    Ha majd kijön valami fasza túlélő mod, (kevés lőszer, lootolás, stb...) akkor tuti Én is nekiállok modolgatni :)
  • Meridius
    Én épp fordítva vagyok vele. Máig előveszem a singlet ha autózni, nézelődni van kedvem, sokkal élőbbnek hat az egész a sűrűbb forgalom és az állatvilág miatt az onlinehoz képest. +ott vannak a modok, mindig van valami újdonság, amit ki lehet próbálni.
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2016.02.09. 16:44:56
  • PeeTeR
    szerintem te se nagyon nezegetted a meglevo modok indokolatlanul hosszu listajat a story modhoz. ha lovesed sincs, nem kell kommentelni, ennyire egyszeru