27716
-
#20985 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #20984 Már ha eredeti.
Mert ha nem akkor gondolom magadnak kell,ha van hozzá. -
#20983 A kliens (Steam/SC) mindent automatikusan telepít, ami kell. -
#20982 Hello, frissen telepített játékhoz milyen patcheket, javításokat kell feltenni? -
#20981 Én kérek elnézést amiért a kérdésre válaszoltam és nem arra amit sejtettem hogy kérdezni szeretnél. Tényleg bocs, egész nap hülye kérdésekkel bombáztak és zsigerből jönnek a hülye válaszok.
Sajnos a kollégának igaza van, a singleplayer állásait magadnak kell kimenteni oprendszer újratelepítése előtt.
A Dokumentumok/Rockstar Games/GTA V/Profiles mappában van egy mappa ami betűből és számokból, ebben vannak a mentések. -
Plata #20980 Modokért bannolnak online-ból. -
Shozey #20979 a single playert nem menti felhőbe sem a steam, sem a rockstar verzió. -
#20978 Lehet hogy félre érthető voltam.... nem azt kérdeztem, hogy a PC egy adott helyére menti-e, mert azt tudom, hogy igen. Hanem, hogy pl. oprendszer újra telepítése után felhőből vissza tudom nyerni az állásokat. Ha nem tudod értelmezni a kérdést, akkor ne erőlködj a válaszadással. -
#20977 Nem tudom feltenni az Rhancer Graphics Mod-ot mert amikor indítanám a játékot azt írja, hogy korrupt a fájl.
Próbáltam úgy is hogy offline módban indította ma Steamet. Vagy a modok csak tört játékkal működnek? -
Shozey #20976 már jó párat fel kellett volna hogy oldjon, mégsem hív egyik npc sem ... írtam a supportnak de választ még nem kaptam. -
Plata #20975 Nézd meg a wikin melyik szint oldja fel a küldiket. -
#20974 Nem. Minden indításnál elölről kell mindent kezdeni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Persze hogy ment. Viszont az online játékmenet mentéséért a social club a felelős.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.21. 15:44:21 -
#20973 Hello. Kérdésem az lenne, hogy a Stemes verzió ment-e valahová, felhőbe esetleg az állás mentéseket? -
Shozey #20972 Hi
10es szintű vagyok jelenleg, de valamiért nem kapok contact missionöket. Ez mitől lehet? Próbálta soloban, invite onlyban és normálisban is, de nem kapok hívásokat melóra :S -
Plata #20971 Vajon milyen új DLc jön. -
#20970 -
#20969 -
Shozey #20968 Üdv!
Beszereztem a játékot én is. Van esetleg olyan emberke akihez lehet csatlakozni?
Jó lenne pénzt keresni, venni kell "albit" :D -
#20967 -
#20966 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#20965 A kézifék kamerát ki lehet valahogy kapcsolni? -
#20964 Ezek meg micsinálnak?
-
Tri3dge #20963 Sima openban és jobokban nem működnek, heistokban viszont IGEN! fele dmg -
#20962 Nekem azt mondták számít. Mondjuk alacsony szinten úgyis csak annyi hp-d van amennyi egy pillanat alatt elfogy. Ugrálva gyorsabban lehet benne közlekedni. -
#20961 Onlineban van jelentősége az outfiteknek? vagy csak kinézet?
Gondolok itt arra hoyg megvettük a Heavy heist cumot valami 50k-ert plusz hozza golyóálló sisakot is ezek vesznek le a kapott dmg-ből? Mert ha nem akkor felesleges felvenni, mert a futás pl lassabb bennük. -
#20960 Ügyes vagy. -
#20959 na ezért vettem inkább steam-est :-/ -
#20958 Olyankor mi van, ha nem akarja letölteni az eredeti játékom a frissítést? Vacak 166Mb-ot ír, de 25 mega környékén mindig elveszíti a kapcsolatot a szerverrel, aztán újracsatlakozik és kezdi elölről. Eddig ilyet nem tapasztaltam, minden frissítés simán lejött. Ötlet? -
#20957 Lehet hogy lesz/van.
Amúgy örömömre ez a nyomorult játék már a második karimon is törli a mentett ruha összeállításaim egy részét.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.02.11. 18:07:55 -
Gab0523 #20956 Sziasztok.
mi általában estefelé szoktunk online lenni, keményen ketten vagyunk, de alapjában eddig nem volt gond, mindig tudtunk embert találni (nem, nem azért van saját crew, hogy a "hülyegyrek vagány legyen"), de, ha akad olyan, aki akar csatlakozni heist-ekhez, akkor... H.Gabe-Hun néven bárki megtalál. -
#20955 A grafikai beállításoknál a Frame Scale Mode mit javít a látványon? Ezt lehet állítani egész 2,5x -ig. -
#20954 ilyen engem is érdekelne :D -
visszalépés #20953 Melyik magyar crew az ahol van élet estefelé és nem csak 1-2 ember lézeng néha? -
#20952 Mióta megvan engem sem foglalkoztat annyira hogy tudjam mennyire naprakészek a törések :) Amíg nem lesz olyan mod ami tényleg érdekel addig én sem foglalkozom vele.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.09. 17:22:22 -
Plata #20951 Hát nem fogok ezért leszedni egy törtet,ha van egyáltalán jó tört. -
#20950 Szerintem modolni egy külön tört verziót érdemes. -
Plata #20949 Sosem mertem modolni,mert fontosabb nekem az Online,és félek a bannolástól,inkább ki hagyom modokat,autó mod részemről hülyeség.
Single plyaer apartment minek?Azért hogy max nézegethessem?Úgysem épül bele a sztoriba.
Online-ban meg modok nélkül megvan minden,mert lejön magától a frissítés. -
#20948 Ha majd kijön valami fasza túlélő mod, (kevés lőszer, lootolás, stb...) akkor tuti Én is nekiállok modolgatni :) -
Meridius #20947 Én épp fordítva vagyok vele. Máig előveszem a singlet ha autózni, nézelődni van kedvem, sokkal élőbbnek hat az egész a sűrűbb forgalom és az állatvilág miatt az onlinehoz képest. +ott vannak a modok, mindig van valami újdonság, amit ki lehet próbálni.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2016.02.09. 16:44:56 -
#20946 szerintem te se nagyon nezegetted a meglevo modok indokolatlanul hosszu listajat a story modhoz. ha lovesed sincs, nem kell kommentelni, ennyire egyszeru