Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért mert valakinek lassú a netje annak adja meg a pontot. Nekem mindig "fault", "out" vagy "ace" írt!
És vesztettem a teniszben.. ;(
Mivel a játék a legrosszabb eshetőséget számolja nyugodtan maradhat így, de ha tényleg lassan töltődnek be az objektumok akkor vissza kell venni belőle. Teszteld!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Ha túlléped a videokártyád memóriáját, akkor anomáliák jöhetnek létre. Ez olyan mintha az orvosnál a váróba 10 ember jöhet be, de 20 embernek kéne ott lennie és az orvos pont azt hívja be aki nincsen a váróteremben.
Következménye az, hogy nem mindig töltődnek be dolgok. (pl tárgyak, maprészletek,emberek,árnyékok stb)
Ajánlom neked, hogy menny 2047 mb alá.
[merlinw.org]
A gépnek van bőven memóriája.

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
acsati: Azon a gépen teljesen simán futna a játék. Lehet, hogy nem maximális beállításokkal, de már szép lenne és élvezhető sebességgel futna.
Utoljára szerkesztette: totyak, 2015.09.02. 20:59:55
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mivel nem vagyok már igazán tisztában a mai hardverekkel ezért bátorkodom itt feltenni egy kérdést.
PC vásárlás előtt állok és szeretnék majd hétvégente kikapcsolódni, játszogatni is (pl GTA V).
Szerintetek ezen a konfigon, hogy futna a játék? Megérné hozzá megvenni a játékot?
Nálam még mindig jobb 10 alatt mint 7 alatt.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
(+ most raktam ujra a gepet tegnap, nem gta miatt, de legalabb megbizonyosodhattam, hogy a windows hibaja 😄)
...
Már mindent kiprobáltam amit találtam neten, de semmi.😄 Még legksiebb grafikára is levettem, de akkor se jó.:S
hát remélem minél hamarabb lesz hozzá javítás.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
De ha nem akkor a post fx-et vagy mit az állítsd ultrára az nálam segitett.
https://www.youtube.com/watch?v=eO8h3koD8ZQ
youtube-on találtam egy videót amin úgyan az a probléma mint nekem. ott azt írják hogy a feledatkezelőbe a prioritást tegyem magasra, de nálam az se segítet.
valami más megoldás?
\"Egy gy?r? mind fölött\"
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.29. 08:34:56
De tényleg jó lenne,és az is jó lenne ha lenne vidéken,tengerparton vagy tó parton ház,de a jelenlegi vidéki házak nagyon szarok.
én most leginkább egy filthy rich update-nek örülnék, amivel lehetne venni drága villákat.<#buck>#buck>
kész vicc hogy ha nem lakást szeretnék LS-ban, akkor választhatok 1db ház közül, és az is valami 175k.
ott a sok baromi szép mansion Rockford Hills-en meg Vinewoodban, tényleg érdemes megnézni őket (némeiknél még TV jár a medencéhez is), és csak díszként funkcionálnak.
szerintem mindenki szívesebben dobna ki vagyonokat ilyesmire, mint aranyozott repülőre...
Mmmm, Grand Senora Desert, Palomino Highlands, nem kéne ilyen filmeket néznem, mert visszamegyek és elkezdem elölről az egész sztorit, annyira hiányzik.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.27. 21:43:26
patchaou #19254 az csak azzal a kocsival működik amiben a zsaruk kinyírják
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.27. 16:10:46
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vagy játszol online,ahol lehet brutál sok autód és rohadásig tuningolhatod őket,és sosem vesznek el.
autóknál nem működik ugyanez a garázsokkal?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(