27716
-
#21025 -
Roccio #21024 akkor te esetleg tudsz segíteni abban amit alább leírtam ? -
Joci891 #21023 LSPDFR Valaki tudna segiten benne hogyan kell instalálni ? Mert sajnos nem boldogulok vele. Szeretném ki probálni -
El Gigante #21022 No végigvittem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kinyírtam Trevort, mert azt hittem a "C" esetében Franklin hal meg! Mindegy majd legközelebb, Trevor amúgy is egy pszihopata fasz volt, jó pillanatai ellenére:D -
Nyao #21021 Sziasztok!
Két olyan emberkét keresek, akiket érdekelne a 10 milliós kihívás teljesítése. A jelentkezők lehetőleg legyenek 100 fölött és rendelkezzenek kellő heistes tapasztalattal.
Minden nap kb délután 5-től este 10-ig vagyunk fent. Ennyi időre szorítva két nap alatt bőven végigcsinálhatjuk a sorozatot.. Szóval akit érdekelne, hogy két nap alatt keressen 10 millát, az sikítson :P (illetve, a későbbiekben indított heistjeinkre is szívesen várunk mindenkit)
Soc.Clubon és online Nyao-Hun néven értek el. -
Roccio #21020 sziasztok egy ideje nem kapok küldetéseket! mi az oka? mit kell csinálni hogy újra kapjak még csak a negyedénél tartok kb a játékban -
Plata #21019 Hogy mennyi küldetése van. -
El Gigante #21018 Sziasztok! A karakterek képe mellett a számok mit jelentenek? -
#21017 Tegnapról mára nem akarja külön érzékelni a bill-t és a kontroller-t. Most ha be van dugva a kontroller akkor nem tudok billentyűzettel semmit sem csinálni ellenben az egér működik. Ha kihúzom a kontrollert játék közben is akár már megy is a bill. Most ez mi a fene? Találkozott valaki ilyesmivel? Tegnap frissült a winfos nem tudom hogy az okozta e. -
Zsoxx #21016 Vészesen fogyhat a játékosszám a jelek szerint. -
#21015 -
#21014 -
#21013 Sziasztok,
Multiban egy hálózatról (konkrétan egymás mellett vannak a gépek) szeretnénk játszani barátommal, és amikor egy session-be kerülünk, connection lost. De ha nem azonnal, akkor pár percig, negyed óráig bírja, a vége ugyan az: szétkapcsol.
Port forwardolás már volt, bár lehet, ott lett valami elszúrva.
Minden segítséget nagyon megköszönök. -
-
#21011 A parachoute-os adversary elég jól fizetett, kb 30000$-ral jöttem ki egyből. Sok kreatív adversary van, de a legtöbb kevés emberrel elég unalmas. És álltálába a régiekre vadászni kell az embereket.
Sztem a custom LTS-ek sokkal jobbak, jól fizetnek és 3-4 baráttal is simán játszhatóak.
Typhoon: Nekem is ezt csinálta még régebben, de amint kivittem a north yanktonos küldetést és beléptem később,akkor már a régi mentést hozta be. -
#21010 Na jóvan!!
-
Typhooon93 #21009 Sziasztok az a helyzet hogy újra raktam a játékot és vissza szeretném másolni a korábbi mentéseim ami a dokumentumok/rockstargames mappába ez sikerül is de viszont amikor a játékot elindítom akkor elölről kezdi az egész játékot nem onnan ahol abba hagytam. Mi lehet a probléma mit baszok el ? -
#21008 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#21007 ez kb day 1 óta így van...
-
#21006 öööö marci kb. fel eve mondta ezt nekunk kezdoknek :D -
#21005 -
#21004 Őszintén te mit vártál ? Heistet ? -
#21003 raadasul mar van ilyen privat kezbol csak smart vs. rhino - qrva nagy kreativitas -
#21002 jópofa hogy próbálkoznak új játékmódokkal.. de unalmas és még dupla pénzzel is nevetségesen keveset fizet :D -
#21001 Rhino Hunt, új adversary -
Tri3dge #21000 A játék készít egy online parancsikont is, vagy a meglévő ikonodhoz hozzáadva a "-StraightIntoFreemode" kapcsolót egyből az online-t tölti be. -
Baxo #20999 Rájöttem, szerintem már jó lesz. Story mod->online mod->story mod itt lementeni a játékot és mostantól a menüben beállítva működnie kell a játék indítása online módban beállításnak. -
Baxo #20998 Nem, ott nem választható ki csak a story mod. Ez azóta van mióta újratelepítettem a windowst. Story módban el kell jutni valameddig, hogy alapból válaszható lehessen menüből az online verzió? Minden egyes elindításnál bele kell mennem storyba és alt gombal ki kell választanom az online karakteremet. Ez így elég idegesítő. -
Plata #20997 Legtöbb lekérhető cuccost küldikben is használhatod.Harci helikoptert vagy géppuskával felszerelt autót.Bár motorcsónakot a játék szereti a lehető legmesszebbre rakni,ha te teszem azt Alamo sea déli oldalán vagy és lehívod hajót,fix az északi oldalra rakja,ha északin akkor a délire. -
Baxo #20996 köszi ;) -
Plata #20995 Ha telefonálsz Pegasus-nak és lekéred a repülőt a legközelebbi reptérre teszi. -
Baxo #20994 Gondoltam garázsban nem lesz csak nem tudtam, hogy hova teszi. :) -
Plata #20993 Garászban max darabjai férnének be,mondjuk az orra,meg a szárnyai. -
Zsoxx #20992 "Garázsomban csak autók vannak"
Szerintem te lepődtél volna meg a legjobban, ha bemész és ott találod a repülőgépedet. -
Plata #20991 Ha elindítod a játékot ott van hogy online.
A repülő meg a legközelebbi reptéren lesz,vicces lenne ha repülőt a garázsba tenné.
Hívd Pegasus-t és ott választhatod ki mit szeretnél,ha csak repülőd van akkor azt. -
Baxo #20990 Hali!
Egy kis segítség kellene.
Vettem repülőt GTA Online. Hol tudom előhívni vagy hol tárolja a gém?
Garázsomban csak autók vannak :D :D
Másik.
Hogy tudom beállítani a gémet, hogy egyből a gta Online induljon és ne a menü vagy a single player?
Előre is köszi a helpet :) -
Zsoxx #20989 San Andreas-os rendszámtábla IRL? -
Plata #20988 Nem ez a GT-1000-A -
#20987 GTA6 ? -
#20986 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!