27707
  • Plata
    1:Mi a rák az a jaht,ha csak nem jatt akart lenni.
    2.A videóban hülyeségek vannak,az Aquarius minden szintje és a teteje is bejárható,pont mint a másiknak.Már jó ideje Aquariuson lakom,az hogy te nem találtad meg minden szintre felvezető utat és a tetőre a feljárót nem azt jelenti hogy nincs.
  • PeeTeR
    LYAKT.
  • Zsoxx
    Jaht? Azt nem így írják. JACHT.
  • RJoco
    Hú, de messze vagyok én még a jachtoktól.
    A videót köszi! A legolcsóbbat akkor nem veszem :D
  • koltony
    Ha már egyszer 20%-al olcsóbbak a jahtok:

Utoljára szerkesztette: koltony, 2016.04.23. 12:00:24
  • LeWyTy
    Rendesen rosszul esett hogy ez nem indult el a végén. Mennyire jó kis játék volt micsoda hangulattal. Bezzeg ma mik vannak
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.04.22. 19:28:27
  • PeeTeR
  • koltony
    Nem rossz :D Hát a mostani NFS-ek elég siralmasak, irányítás borzalmas, tartalom kevés. Még a GTA ban lévő autóvezetés is jobb mint ami a mostani NFS-ekbe van. Mintha sínen húznák az autókat.
  • Overburner

• allock #21247
    az komoly
  • Overburner
    Ez komoly?
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.04.20. 21:15:17
  • RiCSi1234
  • csabush
    Múltkor engem keményen megszórtak, kicsit tartottam is tőle, hogy jön a banhammer, mert nem 1-2 millióról beszélünk. :D Legtöbbször egyedül játszom, szűk körben már elmúlt a lelkesedés, randomokkal meg utálok heistezni, sokszor átütném a monitort a sok nyomorult miatt (tisztelet a kivételnek, szerencsére volt pár olyan PS amit csont nélkül sikerült abszolválni), így meg pénzt gyűjteni nagy üzemben igen körülményes, így nem ellenkeztem. :D
  • Plata
    Már hétvégén nagyon szar volt,tele volt hackerrel.Nem is játszottam már pár napja,hiába megyek privát sessionba,ha heist után át dob nyilvánosba,ott meg ott a sok barom állat modder hacker.Hogy rohadna le az összes modder keze.
  • Borg
    De még hogy. Tegnap esti sessionben több cheater volt mint normál játékos. Kb egy órán keresztül hydraval meg tankkal volt mindenki, mert csak úgy szórták őket. Persze a cheatereket nem lehetett kilőni. (nemhogy pénzt dobáltak volna az isten barmai)
    Néha még egymásra is teleportálták mind a 25 játékost :D
  • koltony
    Ahogy nézem fórumot a modderek/hackerek elszabadultak megint.
  • Plata
    Ilyenem is van.
    Azt hittem fel tudom majd ezt is tuningolni mint a többi kocsit,de kiderült hogy ez a szar nem tuningolható.
    Valamelyik nap voltam randommal egy Trevoros küldin amiben el kell lopni egy ilyet,csak nekem épp jó kedvem volt így harci helikopterrel mentem, a nagyobbikkal ami fossa a rakétákat,és sikerült szét lőni fél sandy shores-t
    Csak véletlen szét lőttem ezt a szart is,pedig el kellett volna lopni.Többiek meg néztek hogy mi van.
    Két sikeres PS-t nyomtunk le előtte és egy kicsit mókás hangulatban voltam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.18. 18:04:39
  • RJoco
    Saját :D

Egy kis parti.

Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.04.18. 16:17:03
  • koltony
    Sztem ezt kéne használni na ezt biztos h senki se használja :D
  • PeeTeR
    banshee -t se vegyel, azt is sokan hasznaljak, ne majmold a masikat #fuckingstupidlogic
  • szabii98
    Akkor úgy érzem mindenképp valami kemény kell, a többi pedig már azon függ hogy az egyed hogyan bírja kezelni :D
  • Plata
    Picit?
    Ha esik az eső úgy ficánkol mint egy megkergült keszeg.
    T20 meg zentorno nekem nincs,mert az nem annyira jön be,mivel mindenki azt veszi,én meg nem akarom majmolni a divat majmokat.
    Banshee meg régen is kedvencem volt,amikor még nem volt ilyen baromi gyors.Már San Andreas-ban is szerettem.
  • Overburner
    Turismo-t én sokáig használtam bármit el lehet verni vele persze nem teljes egyenes pályán és még nem is olyan drága.
  • koltony
    A leggyorsabb autóknál nem érdemes rosszabbat venni, csak pénzkidobás.
    Itt beszéltem a Bashee-ről a t20-ról meg a zentornorol.:
    https://www.youtube.com/watch?v=wVsLEX2Fs3w

Vezethetősége kb ugyanolyan, talán a banshee picit "vadabb"

• Plata
    T20 vagy Banshee.Asszem.Banshee nem olyan drága olyan 1.2 misi kb.
  • szabii98
    Melyik a leggyorsabb supercar , ami nem kerül egy vagyonba? Mert egy maxra húzott Cheetah olcsóbb egy Addernél, csak azért kérdezem. Vezethetőség és gyorsaság számít, a szépség annyira nem :D
  • koltony
    Hol az állítás a mondatban?
  • totyak
    Mi a probléma pontosan? Ne haragudj, de nem lehet érteni mit szeretnél kérdezni.
  • Fantasy18
    igen ez egy mód és csak pc s.
  • PeeTeR
  • Mlecsi
    Sziasztok találkoztatok olyan hibával telepítés közben disk 2 data 3 mitől lehet és hogyan lehet kiküszöbölni köszönöm a segítséget .
  • koltony
    Pont keresgéltem fórumokon, mikor megtaláltam hogy ez létezik:

• Plata
    Én még sosem láttam online-ban búvárfelszerelést.
  • Tikal #21223
    de, elérhető.
  • Plata
    Elég drága jószág,5000 dolcsi darabja.
  • RJoco
    Köszi!
    Szerintem akkor egyre gondolunk. PS-en láttam, hogy felvett egy ilyen maszkot (nem búvárfelszerelés, csak egy lélegző készülék az arc elé) és amikor kifogyóban volt az oxigénje, akkor cserélődött (gondolom a kis palack). Az inventory-ban még meg is nézte, mennyi van neki készleten.
    De ez is azt mutatja, heist-ot kell csinálnom.
  • rambozo
    Tudtommal a klasszikus búvárfelszerelés (oxigén palackos maszk) nem elérhető az onlineban. Rebreathert a Humane Labs Raid után tudsz venni bármelyik Ammunationben.
  • RJoco
    Hol és mikortól lehet venni oxigén palackos maszkot, hogy a víz alatt jobban bírjam?
  • sovatalevi
    Szia,az lenne a kérdésem,hogy lehet zsarunak állni? Ez egy mod és csak PC-n működik?
  • Fantasy18
    Üdv skacok!
    megpróbálkoztam a gta ban most a törvény jó oldalára állni :) (megjegyzem jóval nehezebb). Első 2 percben csak egy laza rossz helyen parkoló autónak töltök ki csekket... majd utána éjszakában lámpa nélkül hajtó úriembert kapcsolok le.. aztán pedig vezetés közben mobilozót, aki elpróbál menekülni de be viszem a hűvösre... mivel menekülés közben elcsapott valakit valamint az autója átkutatása közben hamis rendszám táblákat találtam... végül pedig utcai versenyzőket és benzinkútnál nem fizető embert kapcsolok le! jó szórakozást srácok :)