27707
  • lostprophet
    Még csak 10-es vagyok, szóval nem sok esélye van egyelőre a heisteknek :D
  • Plata
    Ma fix csapat volt,ahova engem is hívtak,úgy néz ki letoljuk az összes heistet elölről.
  • RJoco
    Ahogy látom vagyunk egy páran így egyedül.
    Meg kellene dumálni egy időpontot, amikor mindenki online tud lenni és tolni néhány heist-ot. Csak, hogy végre meglegyenek egyszer. Meg lássuk milyen a csapat együtt.
    @Abrams124, @lostprophet, @YakyHUN? Benne lennétek?

@lostprophet: Megy az inv.

JulianSinulf név alatt vagyok ingame.
  • Abrams124
    Értem,szóval majd késöbb :D
  • lostprophet
    Én is keresnék embereket, akikkel lehet Online-t tolni, Social Clubon lostprofeta a nevem.
  • Plata
    Ma nem én vagyok a soros,ma engem hívnak.
  • Abrams124
    Egyébként esetleg velem nem akarsz heistezni?:D
  • Abrams124
    Hát ja.ha haver akkor szinte mindegy a szint.Kár,hogy már csomó abbahagyta az onlinet a csalók miatt.
  • JakyHUN
    na... ez a jó hozzáállás :)
  • Plata
    Nem tudom kiket szoktál kifogni,de én általában 1 fix emberrel fogok bele PS-be,ha be jön még 1 vagy 2 ismerős az jó,de sokszor csak ketten nyomjuk le két randommal.
    Igaz általában 50-es szint alatt nem nagyon szoktam vinni randomot.
    De ha ismerős jön akkor az sem gond ha kicsi szintű,mi nem hagyományosan csináljuk hanem trükközve,és ott a kis szintűt rakjuk biztonságos pozícióba.
  • JakyHUN
    én csak 22 szintű vagyok de nagy a lelkesedés :D
  • Abrams124
    Hááát őőőő,néha. :D bár be kell valljam azért vannak elég jó randomok!Pl az első heistemet amit 7-es szinten csináltam full randomokkal nyomtam.
  • Plata
    Nem feltétlen.
    1-2 random belefér.
    Ha van fent 1 vagy 2 ismerős az már elég,két randommal lazán lemegy.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 16:32:47
  • Abrams124
    Már ha haverokkal csinálod
  • Plata
    Pacific standard hard fokozaton is másfél óra kb.
    Katt.
  • Abrams124
    Velem tudsz heistezni ha szeretnél,64-es szintű vagyok csak,de ez ne tévesszen meg,már több mint 100 pac standardot csináltam meg
  • RJoco
    Nekem elég változó mostanában az időbeosztásom.
    Keddig kb. 10-14 között és valamikor 23 után tudok játszani 1-2-ig legkésőbb. Viszont a teljesítményem elég ingadozó, attól függően, hogy mennyi meló volt, mennyit tudtam pihenni és hogy aludtam.
    Szerda és péntek között nem melózom, olyankor elég változó a ráérésem. Ha tervezünk valamit, akkor az fix lesz.
    Hétvégén meg 16-tól érek rá kb 22-ig. Szóval kb 22-kor befejezem a játékot.
    De ez csak egy hétre van előre, az utána való hetet nem tudom, majd csütörtökön fog kiderülni.
    Így elég nehéz összeszedni még 3 embert, hogy akkor annak tényleg legyen értelme és többször együtt tudjunk menni.
    Jelenleg 2 ember van barátba felvéve, olyan még nem volt, hogy egyszerre 3-an lettünk volna online.
    És, ha leülünk játszani, akkor legalább 3 óra kellene hozzá egyhuzamban, hogy tényleg legyen értelme. Viszont 3 óránál több sem nagyon kellene, mert az meg már sok. Persze, ha jó a hangulat, akkor a több is kevés lehet :)
    Én nem vagyok annyira heist-os, mert a küldikkel is jól elvagyok egymagam is (egy jó csapat azért jobb) és még van bőven, amit nem csináltam meg. Viszont bizonyos dolgok feloldásához kell a heist. Ahogy bizonyos dolgok feloldásához nem lenne rossz versenyekben sem menni, ahol egymást segítve oldjuk fel a lezárt dolgokat. Ott ugye az számít, hogy megnyerd a versenyt. Rally esetében meg kb lehetetlen, mert senki nem akar rallyzni.
  • JakyHUN
    de innen négy embert nem tudunk összekaparni ilyenekre? nemá...!
  • RJoco
    Ezt jó tudni, köszi az infót!
    Én még messze vagyok a yacht-tól, mostanában kicsit hanyagolva is van a játék, kevés időm volt rá.
    A heist-ek meg kilőve, mert nem igazán lehet csapatot összeszedni. Meg nem tudom, de valahogy a netem sem nagyon szereti. A legelsőnél a kocsikázóst alig sikerült megcsinálni, mert, ha nem én vezettem, akkor szakadt vagy nagyon lassult a kapcsolat vagy mi, aztán meg úgy jelezte, hogy a másik tag lelépett és így nem lett befejezve. De ezt 4 különböző taggal megcsinálva elég gyanús. Aztán VPN kapcsolaton keresztül nagy nehezen sikerült megcsinálni.
  • Plata
    Jobban mondva finálé,csak nem figyeltem.
    Pacific standard heist,1.25 milla a teljes pénz,ezt osztod el 4 felé,40-20-20-20 százalékos leosztásnál tied fél milla.
    De máshogy is oszthatod.

Ez meg a hajóm.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 15:51:55
  • Plata
    Ez Heist,pacific Standard,PS finálié 1.25 milla dolcsi és még 5x26k.
  • JakyHUN
    ok... ezt hogy a vérbe? te indítottad ismerősökkel? vagy csatlakoztál valahova vagy hogy? ha nem is ilyen összeget, de legalább 50-100 körülit jó lenne egy küldetéssel vagy mivel összeszedni, mert az ilyen 10-20 ezresekkel sokáig fog tartani több milliót összekotorni...
  • Plata
    A yachtok játékosok hajói.NPC yacht csak Heist közben van asszem.
    Én is Yachton élek,és a yacht defense mindig be van kapcsolva.Asszem 6x8 légvédelmi ágyú van rajta.Bárki aki nem barát lelövi,vagyis nekem asszem friend és crew tagokat nem lövi le.Úgy rémlik még a közel merészkedő hajókat is megszórja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 15:13:00
  • Plata
    Robbantós hack volt,mindenkit felrobbantott a szerveren,csak ugye passzívra az nem hat.
    Szerintem a gyujtogatós sem hat passzívra,mert volt már hogy passzívban voltam és lángra kapott a házam belseje,de csak annyi történt hogy idegesítő látvány volt.
  • RJoco
    Akkor ezért lőtt le a múltkor valami egy yacht közelében. Azt hittem NPC yacht, de ezek szerint nem az volt. Most már ezt is tudom.
  • Zsoxx
    Az elég gagyi hack lehetett amit használt. Simán meg tudnak ölni passzívot is, pl. felgyújtják.
  • Plata
    Ha szerencséd van nem nagyon találkozol velük.
    Tegnap láttam hackereket,de passzívban megölni sem tudtak.
    Az meg poén amikor hülye játékos engem tart hackernek mert a yachtom lelövi a repülőjét.
    Nekem mindig be van kapcsolva a légvédelem yachton.
    Repülős eventeknél vicces amikor leszedi a játékosokat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 08:45:10
  • JakyHUN
    attól még nem lesz jó, hogy így kevesebb az idióta... ha erre alapoznék, akkor el se indítanám. egyébként eddig 3 napot játszottam vele, de egyáltalán nem akadtam bele meglepően hülyékbe.
  • Plata
    Jó ez így,még csak az kéne hogy a konzolos hackerek is feljöjjenek.
  • JakyHUN
    hát ez így egy elég amatőr megoldás...
  • PeeTeR
    csupan annyira, hogy nincsen cross-platform
  • JakyHUN
    Az mennyiben befolyásolja az együtt játszhatóságot, hogy én pc-vel vagyok, más meg más plattformmal? Xbox vagy PS4 vagy akármi. Tegnap próbáltam DivXion94 session-jébe belépni és valami kompatibilitási problémát írt.
  • RJoco
    Köszi!
  • NagyiBMX
    Belépsz Singleplayerbe, menüben Online, aztán Invite only / Friends only session.
  • koltony
    Nekem semmi gondom nincs public session-ökkel. Ha nem akarom h lelőjenek akkor ott a passzív.
    Én mondjuk ha csak egyedül vagyok fent akkor VIP mission-özőket szoktam szabotálni, néha jön pár random ember is akikkel simán el lehet szórakozni.
    Vagy bounty hunter módba tolom.

Ha több emberrel játszok akkor általában custom LTS ,custom race, heist,VIP, vagy vadászunk embereket.
    Én mondjuk nem látom a VIP mission-öknek az értelmét ha nincs aki megpróbálja megakadályozni a sikeredet. Akkor mi értelme az egésznek? Ettől lesz az egész számomra fun, illetve ettől lesz másabb mint az 555. alkalommal megcsinált heist vagy contact mission.
  • patchaou
    Nem. Azért mert rettentő unalmas ugyanazokat a küldiket csinálni napról napra.
  • Plata
    Gondolom nem túl jó csapatba kerültél azért.
    Másfél óra alatt egy PS heist az összes setuppal meg van.Hardon.
    Ha te hostolsz akkor a bevétel általában 40%-al a tied,ami fél milla.
    Ha más a host akkor 5x26k pénz felvezetésként, a finálé meg 250k.
  • RJoco
    NPC-ket most sem lehet ölni passzívan. Sőt, ha valamelyiket megijeszted és az rád támad, akkor védekezni sem tudsz, mert az ökleid sem használhatod. Szóval teljes passzivitás a harctól. Viszont kocsikat lophatsz és azzal elütheted az NPC-ket.

Voltam már úgy, hogy egy verseny után olyan session-be tett, ahol csak ketten voltunk. A másik tag nagyon unatkozott és le akart lőni. De csak ezért. Nem sikerült neki, párszor fejbe lőttem távcsövessel, aztán otthagytam, mert nem unta meg. Mivel elmentem, így lelépett. Máskor kocsival jött egy tag. Kilőttem belőle, jött egy másik kocsival. Abból is kilőttem, megint jött volna, de aztán otthagytam.
    Van amikor érzem, hogy nem vagyok jó passzban és nem kéne pvp-zni, de látom, hogy valaki rám szállt, akkor gyorsan passzívba rakom magam és ezzel meg is van oldva. Bár ilyenkor a session-ban lévő gyors feladatokat sem lehet csinálni. Dollár jeleket kergetni, baleset nélkül haladni, stb.

Privát session-be hogy lehet tenni a játékot? Vagy ehhez crew kell?
  • patchaou
    Én képtelen vagyok már heistezni. Az első néhány után nagyon meguntam. Jó lenne valami egyéb pénzkereseti lehetőség.
  • Plata
    Én sokat játszottam privát sessionban,VIP küldiztünk,meg sima küldi,meg ökörködtünk.
    Heist az nekem főleg PS,és nem sima PS hanem trükkös PS,minél gyorsabban és hamarabb vége legyen minél több ha lehet max pénzzel.
    Kell a lóvé,ha kijön a maffiás dlc tuti hogy több 10 millió kell majd a saját maffia főhadiszálláshoz,raktárakhoz meg egyéb szarokhoz,hisz majd csempészhetünk minden féle illegális dolgot,árulhatjuk is,más bűnszervezetek raktárát főhadiszállását kirabolhatjuk.