27707
  • JakyHUN
    Kizárt, hogy 20 ember lecsapása után feljebb ment egy szintet... akkor ő vagy nem ezzel a játékkal játszott, vagy igen erősen túloz... nekem 20 ember után meg se nyikkant. A kitartásom is 30 szint után érte el a maximumot úgy, hogy nem keveset futottam a karakterrel. Kerestem statot, hogy ez emnnyi mérföldben, de vagy vak vagyok és nem vettem észre, vagy nincs ilyen stat
  • Plata
    Bringázástól a stamina vagy mi a ragya nő,golftól az erőd.
  • RJoco
    El is felejtettem kérdezni, hogy ez az erő növelés, hogy is működik?
    Mert igencsak harmat gyenge a karakterem.
    A PS4-es ismerős úgy növelte az erejét, hogy embereket ütlegelt és kb 20 ember után ment egy szintet feljebb.
    Itt olvastam nemrég a golfos és biciklizős dolgot. Toltam is mindjárt egy golfot, de semmi, a csík nem nőtt. Pedig jól játszottam.
    Aztán elmentem BMX-szel egy kis túrára az Eclipse toronytól egész fel a legmagasabb hegy tetejére, meg onnan vissza haza. De a csík ugyanúgy nem nőtt.
    Közben az egyik tóban kicsit merülgettem is, hogy jobban bírjam víz alatt, de ott sem észleltem változást.
  • RJoco
    Jó tudni, nem is vészes.
  • RJoco
    Melóztam
  • JakyHUN
    úgy látom itt mindenki csak bohóckodni meg szarakodni szeret... simán van fent 4 ember egy heist finalhoz, de senki nem jön... mindegy erről ennyit...
  • PeeTeR
    312€ az 500GB es 350€ sincs az 1TB -os
  • JakyHUN
    nekem most van egy prison break finálé ha valakit érdekel... ha vagyunk rá 4-en akkor elindítom
  • Tikal #21408
    4-5 ezer három hónapra, 16ért meg egy évre...
  • RJoco
    400 euro egy PS4. És az már 1TB-s, 500 GB-osat nem láttam újonnan. Ha kifogsz valami promóciót, akkor kaphatsz hozzá egy jó játékot, ami amúgy +60€ lenne. Amazonon és eBayen talán kicsivel olcsóbban is kapsz újat, játékkal, nem nagyon nézegetem, de a boltban mindig látom a konzolt, ahova járok.
    A GTA úgy 60-70€ körül mozog (konzolra). Az előfizunak meg utána kell nézni, a németet nem lehet aktiválni magyarban és fordítva. Azt nem tudom, hogy az aktivált megy e külföldön.
    Amúgy csak ezért én sem fogok venni konzolt. A joypad-ot nem szoknám meg ehhez a játékhoz. Ha meg játszhatatlan, akkor van másik játékom is.

Heist-ra mennék én is, éjjel indítottam egyet, 5 perc alatt senki nem csatlakozott. Nem tudom, hogy mennyi az általános várakozási idő, de utálok sokat várni.
  • JakyHUN
    pláne...
  • Plata
    Több 10k-s szerintem nincs,Ps4 vagy xbox olyan 100-as minimum szerintem,és még 4-5 ezer a havi előfizetés +15k újabb GTA.
  • JakyHUN
    hát én azért tuti nem fogok beruházni egy több 10k-s konzolra, csak mert sok a hacker, ennyire azért nem vagyok fanatikus :D... nekem még mindig csak annyi a bajom ezzel, hogy nincs kivel tolni a heisteket amiből tudna jönni a zsíros lóvé, mert állandóan csak gyökerekkel rak össze a sors...
  • RJoco
    Egyik ismerősömnek van konzolja és ő teljesen meg van vele elégedve. PC-s hackerekről szokott hallani sokat, de még nem említette, hogy találkozott volna egyel is konzolon. És mintha mondott volna valamit, hogy ott a konzol gyártó is erősen betesz a hackereknek. PS4-e van.
    És igen, ahhoz, hogy online játszhass bármelyik játékkal is, kell venned előfizetést. Amúgy csak SP módban megy. Ha többen vagytok egy gépre (más-más felhasználó), akkor minden felhasználónak külön meg kell vennie az előfizetést.
    Pontosan nem emlékszem rá, de három havonta 15 vagy 30 euro.
  • Tikal #21402
    Igen, karácsonyfát dugnak a seggedbe, és pénz hullik az égből. Ha ilyen van, fel kell hívnod az internet szolgáltatód, hogy reseteljék a routered, majd át kell menned egy másikhoz sajnos, de jobb ha el is költözöl, és megveszed újra a játékot, így tiszta lappal indulhatsz!!!
  • Plata
    Meg van kick lehetőség.
  • Plata
    Úgy hallottam playstation-on most azzal szórakoznak hogy a karakteredre teleportálnak,te mozdulni sem tudsz és vagy karácsonyfát dugnak a seggedbe vagy pár milliót a nyakadba szórnak,kilépni sem lehet max újraindítod gépet vagy kihúzod a kábelt.
    De konzolon kell havi előfizetés is hozzá nem?
    Múltkor valaki mutatott videót hogy konzolon az égből is pénz hullott.
  • Hegyipapa
    Sziasztok

Barátokat keresek feladatokhoz (Heists) megcsinálásához, természetesen én is segítek ;).
    hegyipapa1 néven megtaláltok.
  • ktm99
    Mert a halozati kod implementacioja egy rakas szar a jateknak.
  • Tikal #21397
    Dehogynem. Egy szál hacker sincs... volt sok egy időben, de már nagyon ritka, hogy csalóba fuss...és azok sem olyan durvák mint PC-n
  • Plata
    Konzolon sem jobb,nehogy azt hidd.Ott is ugyanúgy vannak,sőt még durvábbak.
  • RJoco
    Lehet, hogy be kellene szereznem egy konzolt, túl gyakran találkozom hackerekkel.
  • Plata
    Hackerek ki tudnak rúgni,még heist közben is kitudnak rúgni.
  • RJoco
    Azt meg hogy lehet?
    És ilyen gyakran?
    Vagy csak valaki ezzel szeret szórakozni?
    Nem értem.
  • JakyHUN
    valamit nem értek... tegnap már tudtam hostolni a fleeca job heistet, vagy mi a neve, és csinálhattam volna akár a prison break-et is. ma meg már megint csak csatlakozni tudok,hostolni nem. akkor ez most hogy van?
  • Plata
    Mert kirúgtak.
  • RJoco
    Nálatok is előfordul olyan, hogy vagytok egy session-ben, sok játékossal, aztán egyszer csak jön fel a rengeteg ablak, hogy mindenki elhagyta a játékot és egyedül maradtál a session-ban.
    Épp üldöztek egy gépágyús autóval, ezerrel aprították a Kurumát, meg robbantgattak is körülöttem, mikor hirtelen eltűntek az összes játékossal együtt.
    A küldiket ennek ellenére szokta jelezni és online-ból sem dob ki.
    Szóval nem a játékosok lépnek le, hanem én tűnök el. De vajon miért?
  • RJoco
    A csütörtök közelebb van és nekem is jó lesz.
    Ha még jönnek páran és nekik a hétvége lenne jó, akkor az is megfelel. Vagy csak ketten is jó.
  • DivXion94
    Én is pc-n játszok.Fura,mert én rád csatlakoztam egyből beadott valami deathmatch szerűségbe, szóval nem tudom mi lehet a gond.
  • lostprophet
    Mikrofonom van, meg Teamspeaket is használok, csak most is a drágálatos UPC egy heist után mondta be az unalmast :D Hálistennek ritka az ilyesmi.
    Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2016.05.15. 13:45:04
  • JakyHUN
    nekem a 7vége 16-22-ig jó lenne ahogy írtad. hét közben kedd, csüt, péntek 18 órától kb 22-23-ig tudok lenni még alternatívaként
  • JakyHUN
    én most csináltam 2, egyenként 150 ezres heistet... mákom volt pont kikaptam... na ilyenek kellenének nekem napi 5-6... 15-20 percesek voltak. a prison break meg valami bankrablós
    Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.05.15. 11:20:59
  • RJoco
    Én az elsőt nagyon 'későn' tolta. 90 fölött. Kicsit el is untam a küldiket, de inkább a várakozást utálom, míg session-be lép. Vagy néha nem.
    Felvettelek :)
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.05.15. 11:13:21
  • RJoco
    Ha konzolos vagy, akkor nem tudunk együtt játszani.
    A lassú fejlődés alatt mit értesz? Hányas szintű vagy?
    Ha megcsinálod a napi küldiket (már ha teljesíthető mind), akkor is fejlődsz, bár sokszor gyorsabb letolni egy Staubsaugen-t vagy Gefärliche anhänger-t akár egyedül is, mert jó RP-t hoznak. Kuruma nélkül igazán izgalmas és még így sem biztos, hogy annyi ideig tart a küldi, hogy max pénz legyen belőle.
  • RJoco
    Általában a teamspeak megy, de a játéknak van beépített kezelője és elég jó, csak be kell kapcsolni. Így nem kellene senkinek sem ts szervert működtetnie.
    A mikrofont én is szorgalmazom, de nélküle is meg lehet oldani.
    Akkor már csak egy időpont kellene. Én alant írtam, hogy kb hogy fogok ráérni a következő héten.
  • Abrams124
    Persze hogy benne vagyok!Egyébként tényleg nem számít a szint,én az első heistemet 7-es szinten toltam,az első nap amikor visszajöttem pc-re x360-ról
  • JakyHUN
    de te milyen plattformról nyomod? mert én pc-vel, valamelyik nap akartam menni a te session-ödbe, de inkompatibilitás miatt nem tudtam
  • DivXion94
    +1 ember,mert én is itt vagyok :) Igyekszek fejlödni,de heist nélkül eléggé lassan fejlödök. Fel vehetsz(vehettek) barátnak, DivXion94 a nevem..
  • JakyHUN
    Én ezt szorgalmazom az elejétől kezdve, hogy valami időpontot egyeztessünk amikor mindenki le tud géphez ülni pár órára. Benne vagyok!
    Meg nem tudom ki mennyire tud használni mikrofont, de úgy talán még hatékonyabb és pörgősebb lenne a dolog, ha használnánk valami teamspeak-et vagy akármi más erre való cuccot, nem tudom mi a divatos ma. de ez csak egy mellékjavaslat.
  • RJoco
    Szerintem nem annyira szint függő, mint inkább ügyesség.
    Persze ilyenkor még nagyon sok fegyver korlátozva van és a golyó álló mellény sem a fullos, az életerőről nem is beszélve, de mint ahogy Plata is írta, akkor olyan helyre kell tenni téged.
    Viszont, ha van kedved együtt küldizni, akkor abban is benne vagyok. Szeretem a küldiket és elég gyorsan lehet velük fejlődni, szintet húzni. Úgyis van jópár, ami nem egyemberes meló.