27707
-
#21336 Rég voltam fönt, de emlékeim szerint passzívan az npc-kre sem lehet lőni. Engem sem érdekelne kifejezetten az öldöklés. Heisteket meguntam kb 20 óra játék alatt. Én annak örülnék, ha lehetne session-ok között választani. Lehetne olyan amiben kemény pénzlevonás jár ha csak úgy gyilkolsz hogy az nem éppen a küldetésed része stb... bár az is elég lenne ha lehetne értelmes emberekkel egy sessionben lenni. De egy normális magyar nyelvű crew nincs az egész országban. -
Plata #21335 Mindent amit nem passzívan.
Báár,lehet másképp játszunk.
Engem nem annyira érdekel az öldöklés,heistekre járok,bringázni,golfozni,meg néha küldikre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.13. 12:28:57 -
#21334 Oké, de ha passzív vagy mit tudsz csinálni? -
Plata #21333 Ha bekapcsolja hogy lelőhessék,én mindig passzív vagyok.
A yachtomon lakom,így ha be logolok a karim ott spawnol,így nincs az sem hogy eclipse tower előtt megölnek valami szarral,mondjuk szélmalommal.Én most voltam fent félórát,nem ölt meg senki engem.Igaz nagy részt a tender alatt voltam.
Megint megpróbáltam el menni a víz alatt Alamo sea-hez,de út közben volt egy kósza ötletem hogy felúszok abba a szép kis lagúnába,csak hogy az alagút bejáratánál van egy sekély rész,és a tengeralattjáróm felakadt.
De úgy is épp el kellett mennem,szóval buktam a tervem megint.
Az lenne a jó ha valaki fel kapna cargobob-al és ledobna vagy 50 méter magasról,vajon meghalnék-e? -
#21332 Már ha élvezi hogy a session-ök 90 százaléka gyakorlatilag egy nagy FFA és minden különösebb ok nélkül gyilkolásznak az emberek. -
#21331 Most amúgy nem annyira vészes a public session, van néha 1-1 cheater, de volt ennél már jóval durvább is.
A ledobott pénzért bannolhatnak, de ha írsz a supporton hogy ez nem a te hibádból történt akkor leveszik.
Online-t mindenképp kezd el, több 100 óra is simán el tud repülni anélkül hogy unatkoznál. -
Plata #21330 Nem,állandóan csesztetni fognak,most menj el szállítmányért,most épp jönnek a moszkitók menj oda és lődd le őket,.most épp támad egy motoros banda rúgd szét a seggüket.Satubbi,egy épületnél még elviselhető,de mikor már több is van akkor már iszonyat nyűg,és ha nem mész akkor bukod a küldit.
Törődni kell a boltokkal meg egyebekkel,bár némelyik jó,a taxitársaság vagy mi a franc franklinnel jó,nem kell velük foglalkozni,meg a reptérrel sem,de ad küldiket,de csak akkor ha te is akarod.De boltok meg egyéb helyek nyavalyogni fognak.és nyaggatni. -
JakyHUN #21329 Ja, akkor storyban sem olyan, mint pl a vice city, hogy időnként csak körbejársz, összeszeded a lóvét és kész. Akkor ez így tényleg csak nyűg lenne... -
Plata #21328 Sajna már hallottam ilyet, a garázsban dobtak rá pénzt hackerek,és bannolták,van akit csak azért bannoltak mert volt fent neki egy kocsi mod,volt akit azért mert a gépén volt warez GTA 5 is. -
Plata #21327 Online-ban nem,de ha csinálsz magadnak saját maffiát online-ban akkor majd lehet,csak kell hozzá sok pénz,több 10 misi,kell egy főhadiszállás a bandádnak,majd onnan árulhatsz drogot,gyógyszert egyéb szart.
Ha veszel főhadiszállást és kiépíted,csempészhetsz mindenféle cuccot,árulhatod,kifoszthattok más bandák főhadiszállását,satubbi.
De ez majd csak azután jön,Online-ban most csak házaid lehetnek,garázsod.Meg saját super yacht-od.
Sztoriban azok a dolgok idegesítőek,ha megveszel egy olyan üzletet állandóan csesztetni fognak hogy ezt csinálj meg azt csinálj,támadják őket segíts,ha nem mész oda akkor bukod.Szerintem csak arra valók hogy idegesítsenek. -
Borg #21326 Szerintem azért még senki se kapott büntit, mert rádobáltak pénzt. -
JakyHUN #21325 Olyat szeretnék kérdezni, hogy story módban lehet venni üzleteket, amik tolják nekünk utána a pénzt. Ezeket online is meg lehet venni? Mert nem nagyon találtam leírást arról, hogy hogyan lehet, de nagyon erre vonatkozó cáfolatot sem. -
Plata #21324 Az Online iszonyat jó,sokkal jobb mint sztori.
De Private only sessionba menj.Most iszonyú soka hacker,ha rád dobálnak pénzt akkor kaphatsz büntit. -
DivXion94 #21323 Sziasztok! Lassan a végéhez közeledek a sztoriban, olyan kérdésem lenne, hogy érdemes e elkezdenem az online-t, mert amint hallom elég sok a hacker,és haverom állitása szerint ártatlanokat is bannolhatnak. Világositsatok fel ha nem így van. A másik kérdésem, tudtok e olyan magyarokkal teli crew-okat, ahol aktivak az emberek? -
#21322 "egyedül a stealth van valahol félúton,azzal nem foglalkoztam"
Nem is kell, elég ha hangtompítós a géppisztoly (vagy más hasonló hangtompítóval szerelhető fegyver), amit használsz és nagyon hamar maxos lesz. Persze a gatling világában mindegy, csak ha valaki maxolni akar, akkor az ilyen egyszerű. -
JakyHUN #21321 Üdv,
A héten kezdtem el játszani online, az a kérdés, hogy melyik crew-ba érdemes beszállni? Általában délután 5-től 10-ig vagyok játék képes, persze nem minden nap. Jelenleg 7-es szinten vagyok, szeretnék hazámbeliekkel játszani, hogy azért értsük is egymást -
Plata #21320 Sztoriban nem tudom,ott nem nagyon érdekelt,ez online.Online-ban a golfozásnál a teljesítménytől függ,ha jól vagy gyorsan nő,pár birdie és már ugrik is,ha elbénázod egy picit fog nőni.De a tenisz is jó hozzá,csak az a baj a tenisz gombkiosztását nem lehet megváltoztatni,és nekem balkezesként a tenisz gombkiosztása olyan iszonyú szar hogy minimum 3 kéz kellene hozzá. -
#21319 a golfozásnál mennyi idő/kör után fejlődik a stat? mondjuk én most csak a storyt tolom, de olvastam egy ilyen tippet, hogy fel kell mászni egy busz tetejére és taposni kell vagy 10-20 percig. még nem teszteltem. :) -
Plata #21318 Én a karimmal rengeteget szórakoztam,sokat sportoltam vele,körbe mentem bringával az egész térképet satubbi,olyan 30-as szint körül már szinte minden statja maximum volt.Stamina sok bringázástól szinte fél nap alatt max lett,az ereje a golfozástól gyorsan max lett,egyedül a stealth van valahol félúton,azzal nem foglalkoztam.A stamina és az erő nagyon jó ha maxos,minél erősebb a karid annál vadabb trükköket tud,két három emelet tanyázást is elvisel lazán.És a hegyen feltud kapaszkodni.
PS fináléban vígan leugrálok a háztetőkről minden sérülés nélkül vele.Gyengébb karakter rendesen esni sem tud.Volt PS-en hogy utánam ugrott csapattárs és az én karim lazán bukfencezve ért földet,csapattárs meg pofára esett és kinyúlt.
PS-t lazán végig tolom hardon úgy hogy nem kell használnom armort.
Jah még a víz alatti levegője is maxos,mert a yachtomon lakok és sokat szoktam vele kergetni a halakat a vízben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.12. 10:26:45 -
Nitrobrain #21317 Akar még valaki Criminal Mastermindra jönni? Hétvégére gondoltam. Írjatok ha jönnétek! -
#21316 Hát lehet hogy ezt az én karakterem nem tudja hogy neki meg kéne tudnia csinálni...
A jobb trükköket már szinte mindenki ismeri, egy csomó pedig folyamatosan kikerül a patchek során.(mert nagy részük bug)
Ha valaki nem időmilliomos vagy nem néz direkt folyamatosan fórumokat/videókat erről akkor ezek a tippek hasznosak lesznek az illetőnek aki megnézi.
Nem mellesleg ezek ténylegesen működnek ellenben az ezernyi olyannal amit mondják hogy van, meg ők "meg tudták csinálni" de valahogy másnak nem jön össze. -
Zsoxx #21315 Akkor várjuk a te tippjeidet is. -
Plata #21314 Hát elég halvány tippek és trükkök,a hegymászással azért van gondod mert gyönge a karaktered,erősebb karakter simán megmássza a meredekebb hegyet is.Sőt dupla ugrással fel is kapaszkodik. -
#21313 -
Plata #21312 Tudom de az is azzal jött. -
#21311 De a banshee mondjuk nem is igazán lowrinder. -
Plata #21310 Banshee jó,többit eladtam a bánatba. -
#21309 Az biztos hogy ez a DLC se lesz pénztárca kímélő . De végre úgy tümik adnak végre valami normálisat újra az asztalra. Főleg hogy engem nem igazán mozgattak meg a lowriderek. Számomra ezek az autók semmire se jók, egyszer elkészíted őket aztán ott porosodik a garázsodban. -
Plata #21308 Az új sztori DLC-ről jövőhónapban lesz hír. -
#21307 Na ez már dlc lesz.ha dobnak mellé egy kis map expansiont vagy a sivatagos rész is szerepet kap akkor visszajövök -
Plata #21306 Úgy néz ki,de a saját főhadiszállás is igaz lett,de azt már rég mondták valamikor január körül.
Nem tudom mennyire lesz igaz hogy fejleszthető és tovább építhető lesz.
Biztos lesz az alap épület vagy 10 misi.Vagy még több.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.10. 08:46:11 -
#21305 tehát akkor a zárt stuntpályás szivárogtatás is igaz volt :DD -
Plata #21304 Rövidesen teljesen szabadjára engedhetjük a fantáziánkat a GTA Online-ban, ugyanis saját bázisról irányíthatjuk majd a bűnszervezeteinket, az új stunt kiegészítőkkel pedig a mutatványok határa szó szerint a csillagos ég lesz.
A tematikus hetek és az új Adversary módok megjelenése után a Rockstar Games hétfőn ismertette jövőbeli terveit a GTA Online fejlesztését illetően. Megerősítették, hogy továbbra is lesznek bónusz jutalmak, valamint kedvezmények néhány új és régi tartalomra, de azt is elárulták, hogy az év végig legalább két nagy frissítéssel tervezik meglepni a multiplayer kedvelőit.
Bűnszervezeteink hamarosan kereskedni is tudnak majd
Az egyik voltaképp az Executive and Other Criminals kiegészítése lesz. A bűnszervezetek számára (organizations) új különleges ingatlanokat vásárolhatunk majd, ahonnan különböző illegális tevékenységeket menedzselhetünk. Kereskedhetünk majd narkotikumokkal, ékszerekkel, de akár még orvosi eszközökkel is, miközben ügyelnünk kell a minőségre és a profitra. A HQ egyúttal raktárként is szolgál majd, amit a többi játékos megtámadhat.
Rengeteg stunt objektummal bővül a Creator
Aki lemaradt a San Andreas Multiplayer varázslatos stunt világáról, az hamarosan pótolhatja az élményt. Nemsokára ugyanis elkészülnek az új objektumok, amelyekkel a Creatorban elképesztő stunt pályákat gyárthatunk majd. Az új cuccok nem csak a stunt és egyszerű versenyeket teszik izgalmasabbá, de új játékmódokhoz is kellékként szolgálnak majd.
Az játékmódok palettája tovább bővül. Először újabb In and Out adversary mód pályákat kapunk, de ezek mellett több új, izgalmas, csapatjákon alapuló kompetetív móddal fog kiegészülni a GTA Online kínálata.
Link
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.10. 06:45:50 -
Probáljátok ki a slashert, nagyon jó mód
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.05.09. 21:34:36 -
#21302 Szerintem "elhagyta" a dobozát... if you know what i mean... -
#21301 Upsz rossz emberre válaszoltam na m1 xD
Amúgy egy gyors kérdés: Hogy a francba tudtad elveszteni a dobozát?
Nálam trehányabb embert nehéz találni, de egy ekkora dobozt még én se tudok elhagyni xD -
#21300 Ez talán tud neked segíteni, manuális link a GTA V letöltéséhez:
|link|
Nem teszteltem, de elvileg működnie kell.
Utoljára szerkesztette: koltony, 2016.05.04. 14:19:32 -
stoppos #21299 És vidd ki a szemetet. -
#21298 -
#21297 Mikor belépsz a Social-ba, akkor a neved mellett az oldal jobb oldalán ott kell lennie az aktivált játékok borítójának. Ha csak a GTA van meg, akkor annak.
Ha nincs ott, akkor vagy nem jó accal léptél be vagy nem aktiváltad.
Az említett helyen nekem is felajánlja a letöltést.
Ahogy ki kellene néznie az oldal tetejének, mikor beléptél:
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.05.03. 20:31:54