27707
  • RJoco
    No ma volt szerencsém belefutni néhány hackerbe. Hogy rohadna le a kezük.
    Először gyújtogattak, utána már egyéb vackokat akasztottak az emberre.
    Passziv módba raktam magam, de így is égtem. Beszálltam a kocsiba és még mindig égtem. De az életerő legalább nem fogyott.
    Gondoltam, úgyis elhagyom ezt a session-t, nekiálltam küldit csinálni. Pont berakott valaki mellé, úgyhogy ketten toltuk.
    Igen ám, de nem volt uzi a kocsiban. Csak valami pisztoly. És mindig fölkelt, akit fejbe lőttem. És volt töltési ideje is minden lövés után. Később néztem, hogy egy sokkolóval lövöldözöm. Na mondom, így lehet küldit csinálni. Hógolyóm volt még, amit dobálhattam a kocsiból. Mivel meghaltunk mind a ketten, következő körben mindjárt néztem is, hogy akkor most mi van a fegyvertárammal. Volt az említett kettő mellet még egy Railgun-om 20 lövéssel. Hó, mondom, az jó lesz, csak ki kell szállni a kocsiból. 4 lövéssel 8 embert nyírtam ki. És végül sikerült a küldi.
    Aztán ellövöldöztem a Raiulgun-t session-ban, miután lelőttek, megint megvolt a fegyver arzenálom.
  • Plata
    És ha még ismered a trükköket amivel könnyebbé lehet tenni,alternatív rövidebb könnyebb útvonalakat.
  • JakyHUN
    Hát ha legalább 2x minden tag már végigtolta az összes heistet, akkor szerintem sem egy agysebészet a dolog. Akkor azért már lehet tudni, hogy hol mire kell figyelni
  • Plata
    Lazán megvolt,tényleg.
    Nem gondoltam volna hogy ilyen könnyű lesz.Pedig hardon toltuk.
  • Zsoxx
    Sok tapasztalat és csapatmunka, hogy senki ne haljon meg közben. Mert akkor ugrik a bónusz.
  • JakyHUN
    lennénk rá elegen, nem? vagy ehhez valami speciális dolog kell?
  • Plata
    Négy este,szombat vasárnap hétfő és ma este ,minden este 9-10 től csináltuk 11-12 ig.
  • RJoco
    Köszi, ezt csinálta az ismerősöm is. Én is próbáltam, de annyira keveset fejlődtem, hogy inkább hagytam. Lehet, hogy türelmetlen voltam.
    Lehet jobb lenne szkanderozni másokkal vagy verekedni, nem halálig, mindig csak pár ütés, amennyit bírunk, aztán meg kaja.
  • RJoco
    Na ilyen kellene nekem is és akkor mindjárt lenne yacht-om, meg szuper sportkocsim.
    De gondolom nem két nap alatt sikerült összehozni.
  • RJoco
    Vásárolt kocsira mindig automatikus a full casco.
    Lopottra meg tudtommal lehet kötni és akkor azzal sincs gond.
    Ha más robbantja fel a kocsid, akkor meg még a robbantótól is lehúznak lóvét. Amit azért igazságtalannak találok, mert ha valaki üldöz, akkor miért ne robbanthatnám fel? Ha annyira hülye, hogy a bomba közelébe menjen :D
  • Plata
    Egy ideig nincs gondom pénzre.
  • JakyHUN
    jah, megvan, már azt hittem vehetem meg újra a kurumát :D az szopás lett volna
  • JakyHUN
    Mi van akkor, ha felrobban egy vásárolt kocsim? akkor az ugrott a levesbe? vagy valahogy még megmenthető?
  • ktm99
    Erot legkonnyebben ugy tudod fejleszteni, hogy Gerald-tol kersz egy contact missiont, de miutan elindult a mission nem csinalod meg rogton, hanem kimesz a tengerpartra jarokeloket pufolni. Azert kell Gerald mission, mert ekkor nem kapsz csillagokat es nem jonnek a zsaruk. Igy is eltart egy darabig, de szerintem nagysagrenddel gyorsabb, mint mas megoldas.
  • JakyHUN
    köszönöm
  • RJoco
    'M' betű és ott találod. Nálam Tagesziel a neve, de én németül játszom.
    Ha nem az apartmanban vagy, akkor asszem a 3. pont a listában.
  • RJoco
    Akkor ok. Nekem is max. De akkor a golfot hanyagolhatom is.
    Már csak az erőt kell húzni valahogy.
  • JakyHUN
    "Legújabban a játékos mindkét karakterével egyszerre is elvégezheti a napi küldetéseket"
    Ezzel kapcsolatban csak 2 kérdésem van:
    Hol találom a napi küldetéseket?
    Második karakter? O.o Hogyan? Csinálnék egy muffot is, ha már... :D
  • Plata
    Nem az életerőd még 150 körül is nől,a stamina az gyorsan maxra húzható,nekem 30-as szint körül már maxolva volt vagy 3 stat,mert rengeteget bringáztam és golfoztam,nem is csináltam mást csak bringával bejártam az egész térképet meg sokat golfoztam.
  • RJoco
    Az lényegében az életerőd. De az a szinttel nő. Legalábbis nálam mindig egy bizonyos szint elérése után ugrott egyet.
    Az állóképességet egyedül sztoriban tapasztaltam, végülis az életerőd csökken le annyira, hogy nem tudod tovább tartani a tempót és pihenned kell egy kicsit. Online ilyen még nem volt, akármennyit rohantam.
  • RJoco
    Kocsiban engem is kiakaszt, igencsak korlátozott a lövési képesség olyankor.
    Viszont van egy két küldi, amit jó vele megcsinálni és a külső nézettől néha meghal az ember. Nem mindegy, hogy a jobb vagy a bal váll fölött nézelődsz és még nem jöttem rá, hogy lehet ezt állítani (gyorsan).
  • Plata
    Asszem stamina a neve.
  • RJoco
    Köszi a tippet, ezt kipróbálom majd.
  • RJoco
    Elárulnád, hogy mi az az állóképesség? Én olyan csíkot nem láttam sehol.
  • patchaou
    Nem is neked írtam :) És kocsikról sem volt szó, csak a víz alatti úszásról ;)
  • Plata
    FPS nézetet nem szeretem,kocsiban tök kiakaszt,és különben is online női karim van,nem olyan rossz látvány az.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 13:51:38
  • Plata
    Erőt növeli a tenisz szintén,de utálom mert a gombkiosztása rohadt szar.
  • patchaou
    Külső nézetben elég gyatra a víz alatti úszás irányítása, fps módban viszont rendben van, én mindig átváltok.
  • JakyHUN
    És a tenisz mit növel? gondolom annak is az erőt kéne... vagy állóképesség? mert én teniszeznék néha valakivel :D
  • RJoco
    Akkor is, ha megfulladok? Nem elég csak víz alatt lebegni?
    Elég nehezen megy a víz alatti úszás. Vagy leúszik a fenekére és nem ér már fel időben vagy nem úszik. És akkor felúszom időben. De, hogy egyenletes szintet tartva ússzak víz alatt, na olyan még nem volt.
  • RJoco
    Jah, ok, volt egy kis nyelvi zavarom. A stealth a lopakodás és nem valami életerőhöz van köze. Ezért nem is értettem, hogy miért van stamina is meg steahlt is. Valamelyik másik szóval keverhetem. Talán a healt-tal.
    A lopd el a fekete teherautót a triádtól küldiben elég jól lehet ezt fejleszteni. Amíg nem volt Kurumám, addig az első 4 embert lopakodva, hangtompítós távcsövessel szedtem le.

Akkor az erőt (strenght) lehet golfozással és biciklizéssel növelni? Mert nekem nem nőtt.
  • Plata
    Nekem az maxos,de könnyen maxoltam,a yachtom alatt kergettem a halakat és maxos lett.
  • RatBaG #21424
    a lung capacity milyen meglepő, a víz alatti úszástól nő.
    meg állítólag a jógától, de az nincs online.
  • Plata
    Az erő,a stealth attól nől ha hangtompitós pisztollyal embereket lősz fejbe,vagy benyomod a stealthet és gyalogolsz sokat.
    Asszem ctrl a stealth.Ha benyomod a karid görnyedve jár és nem veszik észre,na így szép lassan legyalogolsz pár órát és kész.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 12:27:18
  • RJoco
    Köszi!
    És a steahlt nő vagy a strenght?
  • Plata
    De nyugodtan lehetsz túl jó,csak rossz ne.Azt mondom ha sok birdie-t lősz akkor látványosan nő.
  • RJoco
    Végig sprintben tolta. Simán bringázni amúgy is túl lassú.
    Szóval a golfnál, meg nem szabad se túl jónak, se rossznak lenni, csak jónak szabad lenni? Vagyis minden lyukat annyi ütésből kell megcsinálni, amennyi van rá?
  • RJoco
    Nem tudom, nem voltam ott a teljes folyamatnál. Azt néha láttam, hogy elkezd egy küldit egyedül, elmegy a mólóra és elkezdi ütlegelni az embereket. Ilyenkor ugye nem jön zsernyák. Egy másik küldihez kellett, ahol nem lehet fegyvert használni, csak az öklöt.

A stamina a szinttel együtt nő. A steahlt-ról még nem láttam kijelzést, de lehet, hogy csak a figyelmem kerülte el.
    Lung Capacity fogalmam nincs mitől nő. Flying, Shooting, Driving szerintem egyértelmű, sokat kell csinálni és nőni fog.
    Strenght, ezt lenne jó valahogy növelni. Meg a steahlt-ot is, de eddig azt sem tudtam, hogy van.
  • RatBaG #21418
    20 emberenként megy fel 1%-ot, de egy stat kocka az 20%, ha jól emlékszem, és 5 részre van osztva a csík.
  • Plata
    Nem tudom hány mérföld kell,nem a mérföld számít,hanem hogy ne simán bringázz hanem nyomd be a sprintet és úgy tekerj.
    Golfozásnál a Birdie sokat nyom.Ha - pontokkal végzel biztos nől,de ha + pontokkal akkor nem.