27707
  • Plata
    San Andreasban könnyű volt pénzt csinálni módszer nélkül is.
  • patchaou
    A san andreasban tökéletesen működik :) Csűrhetjük csavarhatjuk a dolgot, valóban előfordulhat hogy 142-szer is fekete jön egymás után... mint ahogy az is előfordulhat hogy hatszor egymás után 1,2,3,4,5 a nyerő szám a lottón... Szóval igaz, tényleg nem tuti (100%-os módszer) De játékon belül próbáljátok ki bátran, kaaszálni fogtok, és nincs vesztenivaló :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.20. 17:45:49
  • Tikal #21494
    hát az nem egy tuti módszer, és igazán csak akkor működik, ha végtelen pénzed van és nincs tét limit, ami még egy játékban is valószínűleg van/lesz :D
  • patchaou
    Nem tudtam hogy így hívják, de rákerestem és igen :)
  • Tikal #21492
    martingale? :)
  • patchaou
    De csak azért mert azonnal kibasznak a kaszinóból amint elkezded. Egy ilyen játékban viszont simán meg lehet csinálni.
  • Zsoxx
    100 %-os nyerő rulett taktika.
  • patchaou
    Mi nincs?
  • Zsoxx
    Nincs.
    (Hacsak nem a GTA SA-ra értetted.)
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.05.19. 21:22:03
  • Plata
    Volt,ha eleget vesztesz és kérsz kölcsön,én egy rakás alkalommal szándékosan elvesztettem a lóvém és kértem kölcsön,utána meg ment a banzáj.
  • patchaou
    Azt nem is tudtam hogy volt ilyen behajtósdi :)
  • Plata
    De én direkt akartam veszteni.és már fogalmam sincs mint vesztettem,csak direkt vesztettem és minuszba mentem,asszem másfél milla adósságot lehetett csinálni,és ha el mentél volna a városból jöttek a behajtók.
  • patchaou
    Ruletten veszteni? Az durva lenne. Speciel a rulettre van olyan taktika ami 100%-osan működik és csak nyerni lehet vele.
  • Plata
    Vagy mindenét elveszthetné.
    És aztán jönnek a behajtók.
    De nagy móka volt az SA-ban,szándékosan elvesztettem rahedli lóvét vettem fel kölcsönt,aztán a városban üldöztek a behajtók.
  • patchaou
    Rulettel meg mindenki megszedhetné magát :)
  • Zsoxx
    Ekkora bevétel után azért már megcsinálhatnák a működő kaszinót.
  • Carlos
    Derék...
  • Borg
    65 millió GTA5 kelt el, hamarosan új játéko(ka)t jelent be a Rockstar
  • Plata
    Igen,ami tartozék másikból megvan annak levonja az árát.
  • Szabi #21477
    ja igen, így hogy megvette az alsó ruhát, a többinél már nem vesz cipőt, nadrágot, csak a másik színű mellényt meg kesztyűt :D
  • JakyHUN
    Mondjuk a csajoknak az életben is drágábbak a ruhák, úgyhogy az rendben is van :D
  • Plata
    Ha megveszed az egyik ruhát a többi olcsóbb lesz.plusz ha már valamelyik tartozékot megvetted akkor azt nem számolja bele.
    Még nem is drága ez a ruha,csaj kariknak több száz ezres ruhák vannak.
  • Szabi #21474
    random guglis kép, PS4-nek tűnik, plusz ha jól emlékszem a feloldható küldetésekkel is lehet kedvezményeket kapni :D
  • JakyHUN
    mi a pék, ez pofára szabja az árakat? nekem kb egy ötössel többe kerül itt minden...
  • Plata
    Ez az,de vegyél hozzá bilit is.És csak heistben ad védelmet.Úgy tudom.
  • Szabi #21471

heistekbe lassabb vagy vele, viszont kb. 2x annyi golyótól halsz csak meg, heisteken kívül semmi értelme, ott nem ér semmit :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.19. 08:50:25
  • Plata
    A ruha boltba bemész ott van,sajna fejből nem jut eszembe a neve,de talán team heavy.
    Az a ruha nekem a kezdetektől megvan,már fogalmam sincs mi a rendes neve.Azt tudom hogy 50%-ot kivéd.Még a fejedre is lehet venni bilit,golyóálló sapkát.Az is kell,mert a rendőrök szeretnek fejbe lőni,és anélkül a bili nélkül könnyen oneshotolnak.
    Vagy team heavy heist.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 08:47:38
  • Borg
    Ilyen heist ruha honnan lesz az embernek?

Illetve én leragadtam a deliver emp küldetésnél, mert publicokkal azt eddig nemigen sikerült megoldani. Túlzottan kell a csapatmunka. Vagy van valami trükösebb megoldás rá?
  • Zsoxx
    PB finálé? Melyik karakterrel? Én nem tapasztaltam ilyesmit.
  • Zsoxx
    És hányszor újrakezdtük...
  • koltony
    Mondjuk lvl 100 körüli embernek már szinte mindene megvan ami kell.
    Stealth-et nem érzem túlságosan fontos skillnek, aztán lehet h kiderül hogy tud valamit maxon.

Amivel szívni szoktam én az a prision break, állandóan bebugosodik és jön a körözés vissza akkor amikor a közeledben 1 rendőr sincs.
    Amint lemegy rólad már jön is vissza.
  • Plata
    Köszi.A csapatunk elég vegyes volt,a legmagasabb szintű azt hiszem 200 volt,de volt 78-as is.
    Az én karim asszem 160-as,10 super heavy armor van nála,igaz csak két heistnél volt rá szükség, a Trevoros kukásnál,meg egy autósnál.De nem rémlik melyiknél,többinél nem fogyott armor,mindenkin eleve heist ruha volt,heist ruha 50%-ot felfog.
    Minél magasabb a karid szintje annál több az élete,na meg az én karimnak szinte minden stat fullos,kivéve a stealth.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.18. 20:59:29
  • koltony
    Azért vicces volt mikor még szinte mindenki 12 szint körül próbálta meg megcsinálni a heisteket PC-n. Se fegyvered nem igazán volt, se autód, se életed tapasztalatod meg még inkább közelített a 0-hoz

Grat Plata amúgy . Mi is gondolkodtunk h meg kéne csinálni, de aztán idő hiány miatt elmaradt. Majd később talán :D

Mondjuk most jól fog jönni a pénz ha HQ-t kell venni, meg kitudja még mennyi drága cuccot fognak behozni.
  • Zsoxx
    Ezért kell a tapasztalat. Nektek könnyen ment, de egy újoncnak nem biztos, hogy sikerülne.
  • Szabi #21462
    grat
  • RJoco
    Köszi, az akkor teljesen jó.
    Lehet, ki is próbálom, mennyivel ad többet vagy mást.
  • Plata
    Nem kell hozzá sok pénz,1 milla kell és kész.
    A pénz nem tűnik el,csak kell hogy legyen a bankodban 1 misi.
  • RJoco
    A VIP mód pontosan hogyan működik?
    Ha jól emlékszem, akkor kell hozzá egy nem is olyan kicsi összeg. Viszont, ha aktiváltam, akkor eltűnik az összeg?
  • koltony
    Azért nem rossz kicsit megszabadulni tőlük.
  • JakyHUN
    Tegnap találkoztam egy olyannal, hogy deathmatch-en volt egy magas fallal elkerített rész, ahol a felvehető fegyverek voltak. Volt egy nagyon magas és hosszú felüljáró kiépítve, azon keresztül lehetett csak bejutni a fegyverekhez... elvileg... mert ugye voltak olyanok, akikre nem hatott a gravitáció és mindenféle nehézség nélkül "mászták" át azt a falat, amire nekem esélyem se volt....