27707
  • Borg
    Hát ezzel a gonddal nem vagy egyedül. Amilyen random időpontokban játszok, azt én se tudom összehozni.
  • DivXion94
    Nem ez volt az első eset.Volt olyan amikor csatlakoztam 1 sessionhöz, aztán valami network error-t írt ki bal felső sarokban,meg az is fura,hogy beléptem online azt mindenki lelépett.(Gondolom kirúgtak megint..) Azóta sikerült egy heistet végigvinni(másodjára,de sikerült)..Szóval igen,haladok én is
  • Plata
    Ha hacker van a sessionban az ki tud vágni heistből.
  • JakyHUN
    én azt néztem, hogy miért léptél ki? odaköszöntél aztán eltűntél a listából
  • DivXion94
    Azt hiszem én is ott voltam veled, akartam én is játszani low 10-es szintű karakteremmel, de úgy látszik nem jött össze..
  • JakyHUN
    könyörgöm jöjjön össze 4 ember egy deliver EMP-re... soha az életben nem lesz megcsinálva randomokkal, így meg nem haladok... ha lesz 3 ember rá, akkor a fináléból inkább adok 30-30-30%-ot csak legyen már ennek a szar delivernek vége végre...
  • JakyHUN
    valaki egy kis gépágyús insurgentes playerhunterkedésre? :)
  • koltony
    Sztem új DLC-vel együtt jönni fog a banwave is.
    Bár mondjuk én a mostani hétvége alatt 1-el sem találkoztam.
    Elég ködös azért hogy pontosan mi is lesz a mostani patch-ben. Annyira kevés konkrétum van mind 2 leírásban.
  • Plata
    Hacker az hacker,én sem szeretem,és ha én vagyok a host és bejön egy random hacker a frász kiver ne hogy miatta engem büntessenek.
    De ha nem csaló hanem csak trükközik valaki az nem gond,sok heist-nél van könnyebb út vagy valami kis trükk.
    Sok ilyen trükk van,rengeteg vicces dolgot tanultam randomokkal.Hogyan kell túszokat nulla melóval sakkban tartani,satubbi.
    Régen azt hittem Ps fináléban a gyerek hacker azért nem csökken a csík,és a túszok a hacker miatt nem baromkodnak,de kiderült hogy ha RPG van a kezedben a túszok úgy beszarnak hogy sosem lesz velük gondod.És rengeteg ilyen van.
  • Abrams124
    Még jó hogy június 7.-e előtt megírjuk az összes dogát hogy legyen időm játszani :D
  • JakyHUN
    egészségedre :)
  • PeeTeR
    pancser balf.sz cserkész
  • JakyHUN
    Tőlem hívhatod kiskutya f.szának is a lényegen nem változtat, az pedig a tisztességtelen előnyszerzés. és nevezhettek pancser balf.sz cserkésznek, de már csak nekem kellett volna beérni a jejölt pontra, előtte megálltam és kiléptem a francba szándékosan, hogy ők is essenek el a pénztől meg mindentől. az ilyen csicskákat én nem fogom támogatni semmilyen szinten, akik csak így képesek érvényesülni.
  • Plata
    Az már hack,de csalni is lehet legálisan.prison break letolható tök lazán kurumából.
  • JakyHUN
    Azért heistekben is megy a csalás gazdagon... prison break, első rész, busz rablás.... elindul a móka, egyik kínai pöcs máris teleportálta magát a buszhoz... rendőrök lerázva, busz már teleportálódott is a kilépési pontra... hát eez igen :D
  • koltony
    Remélem nem csak pénznyelőnek lesz jó, hanem lesz végre valami jó kis tevékenység is hozzá.
    Nekem nagyon bejön a Hurracán GTA replikája, az instant buy lesz.(BÁr azért még a hátuljára kíváncsi vagyok)

Kell venni az egészhez 1 "office"-t és egy warehouse-t. A mostani árakból kiindulva olyan 1 milla körüli lesz. Az új autó meg 2-2,5 milla max.

Azt állítják a R* osok h ez az eddigi legnagyobb DLC szóval gondolom hogy elég összetett lesz.
    Jövő héten jön a trailer hozzá.

Pitör mi ez a negatív hozzáállás? :D
  • Plata
    Két hétig lehet bejelentkezés nélkül játszani úgy tudom.
  • simonl #21519
    Persze, de nem steam -es, hanem dobozos verzió.
    Pár napig olyan helyen leszek ahol nincs net, de mégsem szeretnék unatkozni:)
  • Abrams124
    mért ne lehetne?megvetted a játékot?
  • Abrams124
    Ezaz!Remélem az összekuporgatott 20 miska elég lesz hozzá :D
  • simonl #21516
    Sziasztok, lehet a játék single player módját offline játszani?
    Ha igen, hogyan?
    Köszönöm....
  • Plata
    Nagyon kíváncsi vagyok mennyi pénz kell majd hozzá.
    Megint jöhet majd a farmolás.Megint elköltöttem egy csomó pénzem kocsikra,már csak 16 misim maradt az összeharácsolt lóvéból.
  • PeeTeR
  • koltony
    Június 7.-én jön a finance&felony
    GTA F&F
  • RiCSi1234
  • Caliph
    egy jó kis hawaii szigeteket el tudnék képzelni,van tenger jungel,havas hegyek, egyedül sivatag nincs,bár ha akarják megoldják azt is :D
  • Angelus1991ster
    Mellesleg a GTA-k kicsit lehetnének Postal 2 szerűek is. Ez az 5. is olyan polkorrekt lett.Régebbi részekben legalább a fejet le lehetett szedni katanával, fegyverrel.
  • RJoco
    Én fenn voltam csütörtökön is kora este, meg ma is, de senki más a barátlistán lévők közül.
    De nem baj, úgyis van most másik játék is terítéken.
    A napi feladatokat azért igyekszem megcsinálni, hátha összejön egyszer az 1 hónap. 1 hét már meg volt.
  • koltony
    GTA 6 készülni biztos hogy készül és az eddig kiadott GTA kból is az derül ki hogy minden kb 4. évben jön ki új.
    Sztem jövőre vagy 2018 ban ki fogják a következő részt tolni.

Valamelyik interjúban volt arrol szó hogy szeretnének újra San Andreas szerű koncepcióval kijönni, azaz hogy több város egy mapon.
    Bár nem valószinű h Vice city és San Fierro egy mapon lenne.

Bevétel lenne, de azért új grafikai motor tolni alá és felújítani nem kis meló lenne, mondjuk San Andreast és nem hiszem hogy annyi bevétel jönne mint egy teljesen új játékból.

Vice city még elképzelhetőbb hisz gyakorlatilag fele akkora az egész map mint a GTA V ben Los Santos.
  • Plata
    Hát GTA V-ből több mint 65 milla kelt el.GTA Online mikrotranzakciókból egy év alatt több mint 500 milla nyereséget termeltek.
  • Angelus1991ster
    Egybe kiadni az újra textúrázott, új grafikával ellátott GTA III, Vice City és San Andreas-t egy nagy térképre gyúrva.
    Valag pénzük lett a GTA-kból, csak úgy megcsinálhatnák. Bevétel tuti lenne ebből is.
    Sőt, a GTA V-nek lehetne kiegészítője.
  • JakyHUN
    katasztrófa randomokkal heistelni... 5-ből 1 sikerül.... pancserek, idióták, lelépnek menet közben.... nem lesz ebből yacht...
  • koltony
    Remastered nálam csak a felújításra utal, azaz elvileg csak szebb lesz, de nem lesz másabb, ebben az esetben számomra elég felejtős.
    Kb arra lehetne számítani akkor mint a Halo meg a GoW-nál.

Ha viszont azt mondaná a R* hogy kiadnak 1 SanFierro DLC-t én már nyomnék is a preorder gombra.
    Szerintetek melyik városban fog játszódni a következő GTA?
  • patchaou
    Ja, Las Venturas-t kihagytam :)
  • patchaou
    Ja, ha külön letöltöd és külön exe-vel indítod. De jogos én fogalmaztam rosszul :) Szóval ha tesznek bele multit, valahogy úgy mint az V-be, de jobban átgondolva esetleg dedikált szerókkal.
    Bár jobban átgondolva, ha a san andreast adnák ki újra talán az lenne a legrosszabb választás, hiszen a környezet nem igazán változna az V-höz képest. Kelle még San Fierro meg pár kisváros. Szóval inkább tűnne egy dlc-nek aminek ismerjük a sztoriját :)
    Szívem szerint valami teljesen újat várok, de ha valami új szereplős teljes értékű játékot kitevő dlc jönne az V-höz annak is örülnék.
  • Zsoxx
    A SA-hoz van multi.
  • patchaou
    Ha csak a fizika és a grafika újulna meg ugyanazzal a sztorival akkor max letorrentezném, de tuti nem venném meg egyiket sem. A SA-t talán, ha adnának hozzá multit, kicsit jobban átgondoltabbat mint az V-é.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.20. 18:35:19
  • Plata
    Lehet hogy jön a felújított GTa San Andreas.
    Katt.
  • Plata
    Hajaj,szerintem ha a karimnak meg akarnám venni az összes ruhát kéne vagy 20 misi.
    Állítólag impromtu vagy milyen versennyel milliárdokat lehet csalni,de ehhez nem értek,én egy barom vagyok és csak tisztességesen szerzek pénzt.
  • patchaou
    Ja, de minek. A gta-kban mindig is könnyű volt sok pénzt szerezni, aztán meg nem volt mire költeni. GTA Online meg pont a fordítottja, kurvára nem könnyű nagy lovét csinálni /vagy baszottul unalmas/ és pikapakk el lehet verni.