Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Vagyis van, csak egyik sem sg-s.
Utoljára szerkesztette: potyoro potyka, 2015.11.04. 22:04:38
Utoljára szerkesztette: potyoro potyka, 2015.11.04. 21:23:22
Utoljára szerkesztette: Maceehun13, 2015.11.04. 06:15:03
Marha nagy 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
viszont én nagyon bízok benne, hogy tényleg jön majd ez a Nightshade 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"
DLC vel kapcsolatba szkeptikus vagyok picit.
Más:
Dubsta 2-t ha valaki találna (vagy tud spawnoltatni) szóljon már nekem pls, kéne már egy abból is 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a jacht meg ugyanolyan "hasznos" mint az arany repülő
Haverjaim unszolására megvettem a játékot Steamről (most hogy akciós volt). Olyan gondom volna, hogy elindítom a játékot bejön a Social Club-os ablak, beírom az e-mailem amivel regisztráltam, rákattintok alatta hogy jegyezze meg a címem és jelszavam, meg hogy automatikusan logoljon be. Na most itt nem pipálja ki vagy X-eli be (nem tudom miként jelzi) egyik opciót sem, csak egy sárga négyszög jelenik meg azon gomb körül amire kattintottam. Rákattintanék, a Sign In gombra és az is csak sárgára vált a liláról és semmit nem csinál.
Konkrétan akárhova kattintok semmi reakció. Még tálcára se tudom letenni, meg be se tudom zárni, érzékeli hogy az egeret ráviszem, meg a kurzor is átvált, de a kattintásra nem reagál.
Sign In-nél nyomtam Entert azzal továbbengedett a következő oldalra ahol a Social Club-os és a Steam Profilomat jelezte, de azokra sem lehetett kattintani. Elvileg már csak le kellene Ok-éznom de szintén nem fogad kattintást sem pedig Entert...
Mi a büdös szar van ilyenkor? Már totál kiidegelt.
Köszi előre is a tippeket, segítséget!
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.11.03. 15:49:29
Meg már előtte gond volt. Nem tudtam csatlakozni és elindítani küldetéseket, Heisteket.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kata #19958 tavalyi valentin napi cuccok között volt, de nem tudom hogy ez elérhető-e most pc-n is
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.11.02. 21:39:34
Kata #19961
Most erősen gondolkodok amúgy de nem hinném hogy van. Azoknak a kiegészítőkbe kellene lenniük és abba csak apróságok vannak mint pl óra karkötő nyaklánc meg ilyesmi.
Kata #19958
Bikini van meg ilyesmi fehérnemű ha jól tudom nincs se harisnya. Legalább is én még nem találtam.