27707
  • Tikal #21576
    :D
  • Plata
  • Plata
    Volt olyan hónap amikor 2-3 dlc is kijött.
  • Plata
    Jelenleg nem vagyok gépnél erről a fosról utàlok írni mert folyton mellé ütök.
    De mit érsz az offline modjaiddal egyedül?
    Online baràtokkal eszement jó.
    Azért van több harci helim tankom egyéb vackom mert csapatban iszonyú nagyokat lehet ökörködni.
    Online küldetésekben tudjuk őket hasznàlni.
    Privàt sessionban haverokkal néha akkora marhasàgokat csinàlunk.
  • jetblack
    Havonta tobb dlc RLY ? Feltudnad sorolni a legutobbi 5 dlc-t megjelenesi datummal ? dupla rp/penz az meg mindig nem dlc. Mit ersz a moddolassal online ha seggbepakol erte a rockstar ? Offline mod meg mindig tobb van mint online ha bele gebedsz akkoris.
  • Plata
    Sztoriban ban,de semmit nem kezdhetsz vele.
    Odamész megnézed és kész.
    Onlineban több tartalom ban mint sztoriban 100 moddal.
    Onlinehoz havonta több dlc is kijön.
  • PeeTeR
    pedalozol mindig azzal, hogy milyen jo az online, storyba bazmeg annyi content van/rakhato bele, hogy soha a budos eletbe nem ered azt el multiban.

amugy storyban is van yacht. badumtss
  • Plata
    Jah még hozzá tenném hogy online-ban sok olyasmi van ami sztoriban nincs.
    Saját lakóhajó.

Jacuzzi is van rajta.

Vagy leszállópálya.
  • JakyHUN
    köszi a tippeket. egyébként youtube-on találtam egy fél órás videót, abban is ilyen alapvető dolgokat mondanak el, amikre figyelni kell a c.m. közben.
  • Plata
    Nem kell másokkal játszani,van invite only session,vagyis csak az lesz fent akit te meghívsz.
    Hidd el hogy online ezerszer jobb mint a sztori.
    Nem tudom hogy milyen idős a fiad,de ha kicsi akkor még ne engedd neki hogy csaj karit kezdjen.
    Bár Online-hoz akkor 2 GTA V kellene.Nem tudom hogy lehet-e Lan-ban játszani GTA-val,
    Ha eredeti a GTA-d és modolod szerintem már indításnál tudni fogja hogy modoltad.
    Én kb 90%-ban online résszel játszom csak..Sosem merném modolni emiatt a játékot.Pedig van pecázós mod is hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.02. 13:54:25
  • lammaer
    Általában nincs hangulatom másokkal szórakozni, úgyhogy egy rakás játékot offline szoktam tologatni vagy LANban ha nagyon akarunk vmi kooperativ élményt (Minecraft, Don't starve together, Terraria stb).

Bannolni biztos nem fognak, mivel online biztos nem leszek. És a ne modold opció eleve kiesik, mert nem gengszerkedni akarok hanem karhatalom lenni, azt meg nem tudja mod nélkül.
  • Plata
    Ne modold a játékot mert bannolnak.
    Miért nem mentek fel Online-ba?
    Ott el játszogathatnátok,csinálnátok saját bandát.
    Ha van 1 millió dolcsija valamelyikőtöknek akkor már elmehet VIP-nek és fogadhat fel testőröket és csinálhattok VIP küldiket,jövőhéten jön az új DLC amivel a bandádnak vehetsz főhadiszállást,raktárakat,és csempészhettek meg árulhattok drogot cigit piát anyám kínját.
    Az új DLC-hez persze sok pénz kell.A karácsonyi bűnözős DLC adta a saját super yacht-ot,ami kell a bűnbandához,az is 10 millió dolcsi volt.A saját főhadiszállás plusz a hozzátartozó vagy 20 raktár,csempész szarság és bolt is drága lesz.
    A következő DLC-től már igazán maffiás lesz a hangulat,elvégre a bűnbandák igazi maffiákká nőhetik ki magukat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.02. 13:31:56
  • lammaer
    Hali,

GTA V modokkal kapcsolatban van erre tapasztalt kolléga? 2 mod keltette fel a figyelmem:

1. LCPDFR rendőrségi mod - ezzel kapcsolatban az érdekelne,
    - próbálta vki ezt a modot, elég kiforrott már?
    - hogy láttam van hozzá kismillió plugin, nincs ebből vmi rendes package, nekem kell összeszedegetni mindent?
    A GTA V önmagában nem izgatott, valahogy ez a gengszterkedés annyira nem jött be, viszont a polgárok egyenruhában történő vegzálása inkább...

2. GTA V coop mod - fiammal tologatnánk együtt, azért gondoltam erre a LANos megoldásra. Szintén érdekelne hogy van e vkinek tapasztalata, különösen azon a téren hogy vajon a fenti moddal van e esély működnie.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.02. 12:37:57
  • Plata
    Figy ha érdekel pár tippet adnék,már ami így hirtelen az eszembe jut,ha lehet mindenhova kurumával menjetek.Legyen heist ruhátok és golyóálló bili a fejeteken,az 50% sebzést felfog.
    Prison Break repülős az két kurumával gyorsan és lazán megvan.
    PB-Bus megint könnyű kurumával elmentek bushoz lelövitek a vezetőt és irány a busszal a hegy hogy lerázd zsarukat.kurumával meg közben lehet heccelni zsarukat hogy magatokra vonjátok a figyelmet.
    PB-Station,a rendőr része könnyű,a hajós nehezebb,de ha beültetek az autóba és elindultok vele,ne lőjetek rá az üldözőkre,végig fognak titeket az utakon üldözni és lőni,de ne lőjetek vissza mert 5 csillagos körözést kaptok és a zsaruk kicsinálnak.
    PB-wet work,az megint laza a városháza elé mentek kurumával lelövitek célpontot és kurumával felszeditek a táskát.A másik csapatnak könnyű dolga van,de esetleg a mansion előtti autóbejárót eltorlaszolhatjátok egy nagy autóval,teszem azt insurgent,de felesleges mert könnyű az a rész.
    PB-finálé,ha lehet kurumával menjetek a börtönbe,kurumából lőjétek le az őröket szedjétek fel kurumával azt a gyökér rabot és kurumával vigyétek el a reptérre.

Humane raid az laza heist,az első küldi nehezebb csak,ott a vásárló és a testőr fusson be az autó melletti garázsba,ha közel mentek hozzá kinyílik az ajtaja.
    HR-valkirye ott vigyázzatok,mikor kurumával elmentek a heliért előtte szedjétek ki a buzzardot ami odajön,ugyanis lehet hogy szétkúrja a helit mikor beszálltok.
    HR-deliver emp,azt mindenképp ts-el csináljátok vagy skype-al.
    Na több is lenne de el kell mennem itthonról.
  • Plata
    Ha látod hogy valaki meghal akkor ha kilövöd a gépet elvileg nem bukjátok CM-et.
    Nem tudom hogy működik-e,mi nem haltunk egyszer sem.
  • JakyHUN
    Akkor ez megnyugtató, köszönöm.
  • Plata
    Ha elszàll a net vagy crashel a jàték akkor úgy veszi hogy nem kezdtétek el azt az egyet.
    Vagyis folytathatjàtok ha visszajön net gond nélkül.
    Nekünk volt kétszer hogy valakinek elment net vagy jàték ledobta.
  • JakyHUN
    Person A, B, C, D want to do the Criminal Mastermind challenge.
    Person A and B do Fleeca Job together.
    Person C and D do Fleeca Job together.
    Person A, B, C, D do Prison Break after all that.

Ja, hogy A+B is csinálja egyszer végig, utána/közben C+D is. Aztán utána a többit együtt. Akkor ezt a kérdést meg is válaszoltam magamnak :)
  • JakyHUN
    Az a kérdésem, hogy a criminal mastermind-ra milyen negatív hatással van az, ha valakinek akció közben elszáll a netje, vagy a programja? Vagyis ha valaki menet közben kiesik az akcióból valami ilyen dolog miatt. Ilyen tényezőkről nem sok leírást találtam... A challenge csak azt figyeli, hogy ne legyen élet vesztés, hardon fusson az akció és minden epizódot ugyan azok az emberek csináljanak?

+ a Fleeca jobrol olvastam, hogy megosztottan kell végigvinni. Itt csak az a lényeg, hogy minden tag legalább 1 epizódot megcsináljon? Vagy ezt hogy érdemes ezt csinálni, hogy jó legyen és a végén a C.M. mindenkit beszámítson a részvételbe?
  • JakyHUN
    Na én most az egyik magyar crew-ból összeszedtem 3 embert, szépen mindegyiknek leírtam, hogy mit akarok, hogy akarom, mikrofon, ts, elegendő játékidő stb... kíváncsi leszek így hogy fog menni a heistezés.
  • Tuningtrabi
    Köszi!!!
  • Plata
    Megtaláltam wikin.
    After Pacific Standard - Convoy is completed,Online Only.

Jah ezt is írja.
    In terms of function, the Savage has similar features to the Buzzard. The pilot has access to a 20mm incendiary cannon and pod-firing rockets. However, the Savage's rocket pods can be fired non-stop without delay, though it is still limited to 2 active rockets at a time

A gépágyúja nem sima hanem robbanó lövedékeket lő.
  • Tuningtrabi
    Köszi!
    Nálam nincs még így maradok addig a Buzzardnál.
  • Plata
    Nem emlékszem,de lehet.
  • Tuningtrabi
    Kell valamit csinálni /heists, vagy bármi/, hogy megvehessem?
  • Plata
    Ott ahol a Buzzardot.
  • Tuningtrabi
    Helló!

A Savage-t hol lehet megvenni? Én csak a Buzzardot találom.
  • JakyHUN
    Akkor ez a kérdés is lerendezve, köszi :)
  • Plata
    Buzzard kicsi fürge,savage nagy kicsit lomha.
    Buzzardnak 2 rakétavetője van,ha lőttél kell neki kis idő míg újratölt.
    Savage 4 rakétavetővel van szerelve,sosem fogy ki,nincs töltésidő,okádja a rakétákat.
    Ketten repülve a savage állati durva,Savage lövésze tud váltogatni fegyverek közt,a pilóta mindig a másik fegyvert tudja használni,ha a lövész kezeli a rakétavetőt akkor a pilótának marad a gépágyú.Rakétavetőben van célkövető és sima rakéta is.
    Tegnap előtt is jókat baromkodtunk vele.
  • JakyHUN
    Köszönöm, majd akkor ezekből próbálkozom én is.

Egyébként meg helikopterre gyűjtök épp, a kérdés csak az, hogy buzzard vagy savage? Paraméterek alapján buzzard.
  • Plata
    Nem,Sg crewböl sosem jött senki heistre hiàba hìvtam.
    1 PHHU
    2 IGN
    Na meg én.
  • JakyHUN
    Ja, hogy csak a szemem nem veri ki épp :D
  • Zsoxx
    SG?
  • JakyHUN
    és melyik az a varázslatos crew? ha nem titok :)
  • Plata
    Azokat mi is szoktuk csinálni mókából.csak ketten,van savage helink meg tankunk és úgy móka.
  • Plata
    Nem volt bejáratott négy ember,hívtam crew tagokat,még nem heisteltünk velük.
  • JakyHUN
    Jobb híján én most Simeon mission-öket kezdtem el csinálni, azokat, amiket lehet egy szál egyedül is. 16+ percért adnak 18+ - 19+ ezer lóvét és 3800-4100 RP-t. Bő 1 óra alatt így össze lehet szedni kb 75 ezret és nem kapok agyvérzést a sok gyökértől. Arról már álmodni se merek, hogy ilyen összegeket lássak valaha is, letettem róla.
  • JakyHUN
    Hát ja, úgy nem nehéz ha van bejáratott 4 ember...
  • Plata
    Hát mi ma este 2 óra alatt lenyomtunk 2 PS-t is.

Az egyiken 25-25-25-25% volt a felállás másikon 40-20-20-20%
  • Endiman
    Sziasztok! Kb 1 hete vettem meg a játékot, eddig minden rendben volt, de két napja azt csinálja hogy verifying game, aztán továbbenged, de a story mode-ot csak pörgeti, és nem indul el a játék :( Ez mitől lehet?