27707
  • patchaou
    Van még pár, csak lcn-el is össze lehet annyit szedni, hogy el se tudd költeni :)
  • Plata
    Szutyok warezzal nem is lehet nagyot kaszálni,ahhoz hogy milliárdokat keress kell eredeti játék és internet kapcsolat.
    Tudtommal.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.05. 10:32:00
  • vato loco
    Az 1. Lester sniper küldetésben (Hotel Assassination) ha nincs BAWSAQ, lehet valami más LCN részvénnyel nagyot szakítani? Elvileg a Dollar Pills részvénnyel lehetne ("The Dollar Pills stock is a alternative, in case the player is unable to access the Bawsaq site, just do as explained above and you should get a percentage of return of 100% with the Dollar Pills." - GTAWiki), de nem működik.
  • Maceehun13
    Na jó elvileg feltettem újra a SC-t de telepítésnél megállt és a ,,cef.pak"...stb-s dolgoknál megállt (ezek a cef.pak,cef_100_percent.pak dolgok a SC mappájába vannak)és rányomtam a kihagyás gombra mindegyiknél és most ezt írja ki a játék:

és ezt:

Utoljára szerkesztette: Maceehun13, 2016.06.05. 09:24:05
  • Maceehun13
    ezt írja ki mikor törölném :
  • PeeTeR
    http://techfaqs.net/games/how-to-fix-error-rockstar-update-service-is-unavailable-error-code-201-in-gta-online/
  • Maceehun13
    Nem találom a tűzfalban.Rámegyek,hogy program átengedése Windows tűzfalon,de ott nem találom csak a social clubbot
  • Maceehun13
    tudnál ebben segíteni? nem vagyok benne biztos ,hogy tudom mit kéne tegyek a tűzfalal
  • wollnerd #21608
    Engedélyezve van a program a tűzfalban?
  • Plata
    Én játszottam ez este vele,tudtunk heist-elni,de a szerver lagolt,random kivágott szerverről heist közben.Sőt később mikor én voltam a host engem kirúgott a játék,azt írta ki hogy ki lettem rúgva.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.05. 07:31:42
  • JakyHUN
    Hát az ilyennel nagyon semmit nem tudsz tenni... vársz és majd egyszer csak elindul. Vagy írhatsz nekik egy levelet, de az halottnak a borogatás.
  • Maceehun13
    Ilyenkor mi a teendő?
  • Maceehun13
    fura nekem azt írja nem jó az online szerver
  • JakyHUN
    nekem megy, reggel óta
  • Maceehun13
    Akarom mondani,hogy a Rockstar szerverekkel van valami gond vagy csak nekem?
  • Maceehun13
    Amúgy csak nekem nem indul az online?
  • wollnerd #21600
    A Story módban nyugodtan használni akár tengernyi modot is. csak ne menj fel ezekkel az online módba. Ha online-ozni szeretnél, akkor csak el kell távolítanod az összes modot az elindítása előtt! (fájlmodok, script modok, és egyéb) Ennyi, így betartva nem lehet semmi baj.
    Ezt Rockstar is megerősítette. Link1, Link2, 5. kérdés. Ebből következően a legtöbb mod úgyis csak az eredeti játékpéldányokkal müködik! A modok nem támogatják hivatalosan a warez példányokat.
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.06.04. 15:08:14
  • Maceehun13
    Én is így tudom
  • patchaou
    Legjobb tudomásom szerint, ha nem mész fel online-ra akkor nem lehet baj. De cáfoljon meg valaki a tévedek.
  • Maceehun13
    Ezzel az LSPDFR-ral az a gond,hogy eredeti kell hozzá,de én nem szoktam onlineozni
  • patchaou
    Azt sajnos nem tudom, nem modolom a játékot amíg ki nem jön valami jó kis survival mod. Viszont ha moddolnám akkor biztos egy tört játékot moddolnék, hogy ne essen baja az accountomnak :)
  • Maceehun13
    köszi a választ ,de az én gépemen ha én online-oznék bezavarna
  • patchaou
    Nem hiszem hogy a Te gépeden levő cucc bekavarna neki :)
  • Maceehun13
    Sziasztok lenne egy kérdésem.Mégpedig az,hogy ha én feltelepítem az eredeti játékot és az LSPDFR-modot akarom használni ,de ha odaadom egy barátomnak,hogy ő is játsszon (a játékkal) persze nem egyszerre akkor neki bezavarhat a mod onlineba? ,ha az én gépemen van a mod? Előre is köszi és bocsi az érthetetlen írásomért....
  • JakyHUN
    Persze, én is azért írtam, hogy ha csak farmolni akarok, mert én sem bírom csak mindig ugyan azokat tolni körbe-körbe :D Viszont ezt a privát sessiont kipróbálom, ez nem is hülyeség a farmoláshoz egyedül.
  • RJoco

Hát ki, hogy. Azért én szeretek játszani is, hamár elindítottam. Azt nem mondom, ha átválthatnék rendesen egy másik ablakba és nem fagyna meg a játék képe, akkor simán neteznék közben. De így inkább játszom, változatosan.
    Régen 3 küldi volt, amit nagyon szerettem és nem Kurumával simán hoztam a max összeget és RP-t és még élveztem is őket. Akár 3x is megcsinálva pár órán belül. De most annyi a küldim, hogy még mindig nem értem a végére. Baromi lassan lép vissza session-ba. Lehet, hogy privátot kellene mindig indítanom, ott nem kell összeszinkronizálnia a többi játékossal.
  • Abrams124
    Az biztos hogy én nekem is lesz maffiám.ha már van 36 millióm nehogy már valaki seggét nyaljam,nemigaz?:D
    arra kíváncsi vagyok hogy mennyi tag lehet,meg hogy vannak e szövetségek.
  • JakyHUN
    Én meg kivárom stopperrel a 15 percet ha csak farmolni akarok és semmi egyebet, van 2 mission amiket csinálok mert rém egyszerűek, kb 7-10 perc alatt megvannak (utazással mindennel együtt), a maradék pár percben másik gépen csinálom a dolgom, vagy akármit, stopper vinnyog, befejezem, megcsinálom az újat és újra várok. Az egyik hoz így 19860-at, a másik 21300-at, pontokban pedig 4100 és 4500 RP.
  • RJoco
    Én az ilyeneket egyedül szoktam, hardon, most már kurumával. Régebben Übermacht-tal, meg Sentinel-lel jártam, úgy kicsit tovább tartott és gyakrabban volt 20k körül a lóvé. Mostanában jó, ha elérem ezt a 16-ot, olyan gyorsan végzek sokkal. Olyanokkal is, amiket először csinálok.
    Persze, amihez 1-nél több ember kell, azok kimaradnak egyenlőre.

Ma megvolt a 3. heti napi célkitűzés, remélem a patch nem fog betenni, hogy meglegyen a 4. heti. Nameg a kapott küldik sem.
    Nekem nagyon lassan jött le a játék, folyamat megszakadt a szerverrel a kapcsolat és csak bizonyos ideig próbálkozik újra, utána inkább hagyja a dolgot. Elég idegesítő volt.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.06.03. 14:48:34
  • JakyHUN
    b.szki... :D
    akkor elkéstünk ezzel.... na mindegy ez van.
  • Plata
    Màr elvittem. XD
    Mobilról ìrok.
  • JakyHUN
    Jézusom, nehogy már megvárd, amig lejönnek a patchek... a mostani telepített játék könyvtárat el kell menteni + asszem a dokumentumok könyvtárba vannak a profil adatok. ezeket valahova (célszerűen a méret miatt egy másik vinyóra, ha rendelkezésre áll egy legalább 80 gigás vinyó) el kell menteni, aztán ha megvan a gép akkor csak újratelepíteni, a mindenféle elinduló frissítéseket kilőni a túróba, a telepített mappát felülvágni a mentéssel és kész, nem kell fél- egész napokat várni a patchelésre. Persze ha nincs megfelelő eszköz a mentésre, akkor szopás...
  • Plata
    Meglátjuk,ma viszem a gépet szervizbe,lehet még GTA V sem lesz mire kijön,ha újra kell raknom az vagy 2 nap,socialclub szervereiről tavaly nyáron 5.5 giga patch 1 nap alatt jött le,most van kb 13 giga a patch.
    De az este kicsit gyakoroltunk,mentünk pár rablós küldetést,raboltunk mindent,konténert,repülőt,drogot satubbit.
    Hardon toltuk,de harci helikopterrel nem nehéz csöppet sem.
    Végén már poénból alsóban csináltam a harcot.Pacific Standard finálét is meg akarom csinálni hardon alsóban.
    Konténert lopunk katonaságtól lopott helivel.

És az utolsó küldink egy drogszállító csónak ellopása,majd a bandával leszámolás.
  • JakyHUN
    ez engem is érdekel ám
  • Plata
    Na úgy látszik lesz saját bűnbandám,már két jelentkező akadt is.
  • Zsoxx
    Kisebb missionokat a menüből is elindíthatsz, vagy másokhoz csatlakozhatsz a telefonod segítségével, ha van ilyen meghívás.
  • Plata
    Jut eszembe,az is kiderült ha egy luxus járműben vedeled be a pezsgőt nem halsz meg max a karid kikészül,de apartmanban ha megiszod a piát attól meghósz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.02. 18:59:20
  • Plata
    Küldetések szinthez vannak kötve,heist-et nem tudsz indítani 12-es szint alatt és kell hozzá high end apartman.
    De már kis szinten meghívhatnak mások.De érdemes haverokkal menni.
    Négyfős küldetéseket egyedül is letolhatod ha van egy kis gyakorlatod és felszerelésed hozzá.
    Mi rendszeresen szoktunk 4 fős küldetéseket csinálni általában ketten,valamelyikünk lehív egy harci helit vagy ha olyan küldi akkor insurgent pick up-ot,egyik vezeti másik kezeli a torony géppuskát.
    Vagy az egyikünk kezeli a heli rakétavetőit a másik vezet és a gépágyúval osztja az észt.
    Egyik kedvencünk a kukás vadászat,a küldi első felében a városban le kell vadászni pár kukás autót,olyankor Savage-el megyünk az autókat gyorsan lerendezzük messziről rakétákkal,aztán mind ketten tankba pattanunk és szétkapjuk a telephelyüket.gyors küldi jó kis pénzel.de rengeteg küldetés van,minél magasabb szintű leszel annál több,menüből is tudsz indítani vagy telefonból,vagy odamész a küldihez.
    Sok mókás küldi van,Trevor küldijei mókásak.Csak ha olyna küldi van hogy valamit el kell lopni,és előtte likvidálni a védőket olyanra ne menj harci helivel.Múltkor vicces kedvemben voltam és Trevor autólopós küldijére harci helivel mentem,először ugye ki kell iktatni a védőket,kicsit túlzásba vittem és szarrá lőttem sandy shores felét,a küldi autóval együtt.

De szoktunk csak úgy baromkodni is,óriás focizni,vagy kipróbálni őrült dolgokat,például kiderült hogy ha cargobob helivel fogunk egy tengeralattjárót és baromi magasról ledobjuk a tengerbe nem esik semmi baja,és lazán túléled benne a zuhanást.
    Online-ban rengeteg rejtett hülyeség van,ezekre is szoktunk vadászni.
    Vagy múltkor úgy be piáltunk luxus repülőn hogy az végül le is zuhant.Én voltam a pilóta,nekem mákom volt,egy hegytetején egy fára estem,jól meg sérültem de túléltem,többiek nem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.02. 18:56:45
  • pjboy091
    Most baromi nagy noob leszek, de hogy kell játszani a GTA Online-nal? Úgy értve, hogy hogy lehet ilyen küldetésekhez csatlakozni, vagy egyáltalán hogyan kell kiválasztani, hogy milyen típusú missziót akarok. Meg mik azok az sms-ek amiket egyfolytában kap a karakterem? Egy szóval, hogyan működik ez az egész? Számomra ez tök káosz... Valaki help XD
  • Tikal #21577
    Olyan sose volt.