27707
-
#21736 Ezeket a verdákat találták még a fájlok között. Tehát hamarosan jönnek. :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.06.07. 20:27:14 -
#21735 Haverom játszik de én vmiért nem tudok belépni. Azt irja h maintenance, de akkor hogy játszhat?jDe az a szép ebben h 1 órával ezelőtt meg működött nekem is.
Utoljára szerkesztette: koltony, 2016.06.07. 19:44:55 -
JakyHUN #21734 na a nagy frissítés úgylátom ki is csapta a szervereket, úgyhogy szerintem ma délután egyéb program lesz :D
ezért utálom az ilyen frankó újításokat, mert utána fél napig tuti, hogy minden offon van... ez máshol is így szokott lenni -
#21733 AAAA CROSS THE line nagyon beteg xD Vagy 2 óráig elbaromkodtunk vele 3 man :D
Amúgy maga ez az organisation-os dolog nem túl jövedelmező.
18v 16 k volt a 3 crate és ha leadod igy akkor jön belőle 50k, de egy csomót szívsz vele és a többi tag alig kap pénzt. Persze benne van a pakliban h én csináltam vmit szarul
-
Hát nem vagyunk elájulva tőle, adhatnátok pár tippet hogy mit csináljunk benne. -
Borg #21731 Jobb ha vigyáztok a háttérben futtatott programokkal, mert úgy tűnik az új anticheat a gta5-ben nem különösebben válógatós. Még MSI Afterburnerért is repültek banok ma :) -
Borg #21730 Na végre újra levonják az árát, ha felrobbantod a másik saját autóját.
El is csesztem százezret a sok kis csíra VIP gyilkolászására :D -
JakyHUN #21729 nekem elég volt a launchert feltenni, faszán lerántott 10-13 megával/mp mindent, köszi! -
#21728 -
Plata #21727 Kipróbáltam drog szállítást,egyedül publicban a legnehezebb kicsit para.
De siker. -
Zsoxx #21726 Nekem is hibát ír, miután letöltötte az 54 MB-ot. -
Borg #21725 Mikor? -
Plata #21724 Na nekem vicces kedvem volt.
Strapás meló főnökösködni.
Bármelyik házból idehozzák bármelyik kocsimat.
-
JakyHUN #21723 A tőzsde soha nem is ment online-ban? Mert az engem érdekelt volna, -
#21722 Nagyon sokat kóláznak a Rockstarnal, ugy látszik az az irdatlan sok pénzt amit kifizettek már nekik a játékosok még mindig nem elég... rohadjanak meg. Egy grind fest lett a játékból.. igaz régen is az volt, de ez már túlzás... -
Plata #21721 Béna egy banda az biztos.
PH-ról másoltam ide az árakat.
Árak:
Hajók/Autók/Repülők:
Tug (halászhajó): 1,250,000 $
Bravado Rumpo Custom (Van/terepjáró keverék 4 fős): 130,000 $
Cargobob (10 fős): 1,790,000 $
Cargobob Jetsam (10 fős): 1,995,000 $
Brickade (Nagy teherautó, 6 fős): 1,100,000 $
Volatus (helikopter, 4 fős), 2,295,000 $
Nimbus (Jet, 8 fős), 1,900,000 $
Pegassi Reaper (2 fős): 1,595,000 $
Vapid FMJ (2 fős): 1,750,000 $
Grotti Bestia GTS (2 fős): 610,000 $
Benefactor XLS (Terepjáró, akár páncélozott kivitel is, 4 fős): 253-522,000 $
Enus Windsor drop (4 fős!): 900,000 $
Ingatlanok:
Maze Bank West: Starts at 1,000,000 $
Lombank West: Starts at 3,100,000 $
Arcadius Business Center: Starts at 2,250,000 $
Maze Bank Tower: Starts at 4,000,000 $ -
#21720 Egy pillanatig nem gondoltam amúgy, hogy idáig fajul ez az egész. :D -
#21719 Köszi!
Ez most nagyon jól jött, mert ez a vacak leszedte az 54 MB-ot, aztán hibát írt ki és nem volt hajlandó frissíteni.
Jópárszor leszedettem vele.
Azért borzasztó, hogy egy ilyet képtelenek normálisan megcsinálni. -
Borg #21718 Félre ne értsd őket, nem kötelező részt venni az e-pénisz versenyükben. -
Tuningtrabi #21717 Helló!
Köszi! Ez nekem is segített! -
#21716 youtube-on már sok-sok videó és élő közvetítés van, jópofák az új járgányok :D -
Plata #21715 54mb+854mb,eddig,ismerősnek most jön le.de gyári Sc telepítő szar.De itt van két manuális vacak,ha ezt nyomod el nem lesz gond azt mondják.
launcher frissítő.
Sc frissítő
Jah azt mondják 854 után még 572 is jön le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.07. 13:47:21 -
#21714 Végigvittem PS3-on, utána elmondhatatlan mennyiséget játszottam vele offline, egy csomó mindent kipróbáltam amire lehetőséget adott a játék, de játszottam már akkor is online, bár akkor még főleg versenyt. Mióta kijött PC-re beleraktam ott is 200-220 órát, nem kell bemutatni a játékot. Nem tudom milyen lehetőségről maradok le, a nagyüzemi pénzszerzéshez meg újra és újra kell nyomni a PS-t, úgyhogy erről a dologról beszélek. Körülbelül 1 hónapja vágták hozzám a pezetát, előtte én is güriztem a zsetonért, de túl sokszor vertem a fejem a falba a sok barom miatt, akik képtelenek egy setupot letolni. Én autókázni szeretek benne, szeretek szórakozni a tuningolásukkal, a többi ember terrorizálása eleve nem mozgat annyira, az igen kicsi részét tette ki az eddig lejátszott óráimnak, ellenben a contact missionök pörgetése egyedül, a heistek pörgetése számtalanszor elég sok időt elvitt. Meguntam, ennyi történt, ellenben az új autókat szívesen kipróbálgatom, meg megcsinálgatom magamnak, de ez a része speciel nekem nem ért annyit, hogy napokat belerakjak, hogy meg legyen rá a pénz. Más nem nagyon kötött oda az utóbbi időben (majd most erre a DLC-re kíváncsi leszek). Én úgy gondolom kimaxoltam ezt a játékot, legalábbis amennyire én kiakartam, most már csak néha járok fel, akkor is többnyire versenyezni vagy csak veretni keresztül-kasul a pályán. Örülök, hogy páran még mindig annyira tudják ezt élvezni, mint amennyire engem odaragasztott napokra mikor kijött, de nálam már lecsengő félben van ez az egész.
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.06.07. 13:40:28 -
Maceehun13 #21713 DVD-ről? Feltelepítettem mind a 7 CD-t elvileg de csak 39 gigát vett le a tárhelyről.Most le akar szedni 60 gigát? Nem értem. Az bezavarhat ,hogy amikor fel akartam elsőnek telepíteni a játékot úgye csinált magának egy mappát C meghajtón.Én azt törölni akartam,de nem tudtam.Ezért csináltam egy Rockstar Games(1) nevű mappát és oda telepítettem.Ez bezavarhat ? Fogalmam sincs mit csináljak
Válaszod előre is köszi !!! -
#21712 Köszi, hogy írod! 10-kor még nem volt semmi.
Most csinál valamit, de csak a borító képernyő alatt sétál végig mindig egy csík.
No közben elkezdett letölteni valamit, 54 MB eddig.
Tudni valamit a méretéről?
Ha nem ajándékba kapok, akkor tuti steam-eset veszek, de elcsesztem, mert ezt kértem karácsonyra és dobozost vettek. Pedig mindig közöltem velük, hogy épp akciós steam-en. -
Plata #21711 Már van akinek lejött.Steam állítólag már frissítette a játékot. -
#21710 Mikor jön? A rockstar oldalán nem találtam róla infót. És már párszor tapasztaltam, hogy a ma nálunk nem ma. Sokszor csak 2 nappal később nyomják a betöltőképernyőre, hogy akció van. A három napos akciónál kb az utolsó napon értesülök róla. És minden nap belépek. -
Plata #21709 Néha tök hülye ötleteket találunk ki,volt hogy fociztunk az óriási narancsal ami a hegyen van vagy luxus repülővel baromkodtunk,vagy kipróbálunk valami ökörséget,vontatott hajóval ugratni vagy cargobob-al ledobáljuk egymást magasról tengeralattjáróban.Az például mókás,és hihetetlen de a tengeralattjáró is megússza karcolás nélkül meg az is aki benne van.
Meg kipróbáltuk ha felmászunk tengeralattjáróra mikor emeli fel,rajta tudunk-e maradni,de lepotyogtunk.
Sok marhaságot ki lehet találni,két óriás narancs van a játékban,vagyis kettőt találtunk,az egyik Los santos mellett a hegyen,ha lelökjük az állványról akkor autóval megpróbáljuk el focizni Alamao sea-hez.Ami jó móka,főleg ha egymással versenyzünk,és egymásnak is betartunk meg a labdát is próbáljuk elvinni. -
#21708 Komolyan, nem értem, milyen "ugyanazt újra és újra megcsinálni" dologról beszélsz.
Bár, ha hozzádvágnak egy rahedli zsét, akkor nem is fog érdekelni és így nem is tudhatod, hogy a játékban nem csak drága dolgok vannak és nem feltétlen csak azok lehetnek jók. A rengeteg lehetőségről meg lemaradsz. -
#21707 Amint sikerül szerezni valami vga-t megkereslek :) -
Plata #21706 Én PH-s srácokkal szoktam ökörködni.
Más játékosok vegzálása nem izgat,de privát sessionban el marhulni egymással az jó móka.Múltkor is jókat szórakoztunk anélkül hogy bárkire rálőttünk volna,főleg mivel zárt session volt és csak mi voltunk bent.Mi meg mindenféle hülyeséget kitaláltunk.
-
#21705 Tudom, de két társasággal találkoztam igazából. Az egyik szinte csak heistezett, ami számomra unalmas, a másik meg szinte csak a játékosokat vegzálta és széttrollkodták a session-öket. Szóval valahogy egyik sem jött be igazán. Most hogy nincs vga-m meg hanyagolnom kell, a 7660D apu karcsú ehhez, full lebutítva megvan ugyan a stabil 30 fps, de egy kis játék után elkezdi nem betölteni a textúrákat :/ -
Plata #21704 Ha van kivel játszani nagyon el lehet cseszni az időt,nem feltétlen gondolok heistre,lehet csinálni egy rakás mást,csak úgy baromkodni például. -
#21703 Egy idő után kicsit untam már, mert nem sikerült állandó csapatra lelnem. De most hogy egy ideje nem tudom tolni már kezd hiányozni a játék :) -
JakyHUN #21702 Egyébként akit érdekel TS-en kommunikálós heist-ezés, és ráér most szombat és vasárnap délelőtt 11 órától 2-3-4 órára, az írjon egy üzenetet nekem és elküldöm a TS csatlakozás adatait. 2 ember fixen már van, tehát még 2 hely szabad, a leggyorsabbak kapják a heistekben a maradék 2 helyet.
-
Plata #21701 Molesztálós öregemberek?
Ma jön ki egy hatalmas frissítés GTA V Online-hoz.
Ezután már saját maffiád is lehet amivel uralhatod a várost is akár.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez a DLc a télen jött DLC folytatása.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#21700 tanács kell? ennyi lyukra futás után a witcher 3-at tudnám ajánlani, ha még nincs meg. abban aztán van tartalom...
bár ha a haverokkal multizás a fő szempont, akkor inkább vegyétek meg az overwatch-ot. ha az túl drága, akkor meg rocket league.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.06.07. 11:42:39 -
#21699 Engem a molesztáló öregemberek akasztottak ki.. de... végeztem velük -
#21698 Hallottam már ilyenről, de nem tudom hogy lehet túl élethű :) Minél élethűbb egy játék, annál jobban szeretem :) Bár csak a grafika halad az élethűség irányába. -
#21697 Jó ötlet.. OLX-en is néztem, kedvencem a 8 e Ft-os.. leírás, neten nem működik vásárlás után e-mailben küldi a cracket ...