27741
  • RJoco
    Kicsit aggódtam, mert szerdán az első betöltésnél hosszú várakozás után nem volt hajlandó betenni online-ba a játék.
    Ma, a 28. napon sima feketével írta ki a napi célt, a hét utolsó napjáét mindig zölddel szokta, gondoltam akkor a 28-at is színezi.
    A végeredmény ez lett:
  • Abrams124
    Nem kell félni,maradt még 10 millió :D
  • Borg
    Pedig rám is költhetted volna.
  • JakyHUN
    Aztán meg még 570-et kb... legalábbis nekem
  • JakyHUN
    Lehet, hogy régi, csak hülyén jött ki, hogy pont update után jön elő.... kösz, majd este kipróbálom
  • RJoco
    Köszi!
  • rage
    Nekem is 9 megát szedett le elsőre, majd a következő indításnál kb 850-et.
  • Plata
    Ez régi hiba.

Kari csere oda és vissza és már kész is.
  • Zsoxx
    Emiatt az összvissz 9 MB-os patch miatt álltak le az update szerverek 1 napra? Mi lesz, ha legközelebb 1 GB lesz?
  • JakyHUN
    Na és akkor most ilyenkor mi a pék van? istenem, hogy rühellem az ujításokat...

Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.06.08. 22:17:10
  • Abrams124
    Az szép hogy kb 20 millát elköltöttem az updatera :D
  • PeeTeR
    teljesen hasznos video, koszonjuk!
  • koltony
    Nekem is volt bajom ezzel, de egy új jelszó kéréssel megoldódott.
  • Zsoxx
    Ez teljesen szar, srácok. Tegnap nem erőltettem a frissítést mert úgyse ment, most meg kiírja a launcher, hogy lépjek be (sign in), de a jelszavamat nem fogadja el. Weben simán be tudok jelentkezni az SC-be ugyanazzal a jelszóval.
  • Plata
    Raktàradban a szerelő asztalnàl,autót hajót és repülőt lehet tuningolni.
  • Borg
    És hogyan/hol tuningolod?
  • JaSoN HuNTeR #21754

Ilyen az üzleti élet!
  • Maceehun13
    én feltettem 1 launchert és egy sc frissitőt is de akkor se megy megáll mindig a 8 gigás töltés 20 megánál
  • Plata
    Lehet de tök fölösleges,tuning előtt megy a hajód 19-el utána kb 20-al.
  • JakyHUN
    ok. van ott még egy social club frissítő vagy mi a bánat, esetleg még azzal is próbálkozhatsz, bár nekem arra nem volt szükség
  • Maceehun13
    ő lentebb? Nem hiszem de ha a 1 0 757 3-mas launcherre gondolsz akkor igen
  • JakyHUN
    feltelepítetted legalább a launchert, amit Plata lentebb linkelt?
  • Maceehun13
    Gyerekek nem tudom mi van de amikor letölteném a 8 gigát állandóan azt írja ki,hogy ,,Connection to dowload server lost.Reconnecting..."
  • Borg
    Wat? Hajót is lehet tuningolni?
  • Plata
    A hajó egy rakás szar,fel tuningoltam,de armor és sebesség tuningal is egy lószar.Megy vagy 20-al.
  • Borg
    Azért ez egy tisztességes changelog lett...
  • Plata
    55 giga az alap játék,arra 8-10 giga frissítés jön rá.
    de tegnap este nem mentek a szerverek szerintem azért vacakolt,még az online sem ment sokáig,vagy ha ment is az volt kiírva hogy limited server.Ha be is engedett valami csoda folytán menteni sem lehetett,vagyis bármit csináltál elveszett.
  • RJoco
    Mindenképp leszed valamennyit, mert a lemezeken nincs rajta az azóta kijött update. Szerintem ez a 8 normális és mégsem 64 GB-t ezzel az átok launcherrel. Hogy benne van e már az új, azt nem tudom, én január környékén húztam újra, azóta meg nem igazán figyeltem, hogy mikor mennyit szedett le.
  • Maceehun13
    Már megoldottam asszem.Nem tudom mi van de most 8 gigát akar velem leszedetni.Ez az Update?
  • Maceehun13
    Plata én ezt nem értem ismét feltettem a játékot és levesz kőkemény 6 gigát a tárhelyből.Nem értem mit csináljak.
    És most meg ezt írja ki :
  • RatBaG #21740
    szerintem csak túl van terhelve a social club server.
  • Mutans Zombi
    És az teljesen normális, hogy ilyenkor kéri az aktivációs kódot? Ha beírom, akkor meg jelzi, hogy már használatban van (hát persze, mivel én használnám, ha hagyná).
  • Baxo
    maintenance hiba nekem is indításnál :(
  • JakyHUN
    játszani éppen játszik, de menteni nem tud, tehát ha most véletlenül befejezi a CM-ot, és kilép, akkor ugrott 12 milliója :D
  • Overburner
    Ezeket a verdákat találták még a fájlok között. Tehát hamarosan jönnek. :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.06.07. 20:27:14
  • koltony
    Haverom játszik de én vmiért nem tudok belépni. Azt irja h maintenance, de akkor hogy játszhat?jDe az a szép ebben h 1 órával ezelőtt meg működött nekem is.
    Utoljára szerkesztette: koltony, 2016.06.07. 19:44:55
  • JakyHUN
    na a nagy frissítés úgylátom ki is csapta a szervereket, úgyhogy szerintem ma délután egyéb program lesz :D
    ezért utálom az ilyen frankó újításokat, mert utána fél napig tuti, hogy minden offon van... ez máshol is így szokott lenni
  • koltony
    AAAA CROSS THE line nagyon beteg xD Vagy 2 óráig elbaromkodtunk vele 3 man :D
    Amúgy maga ez az organisation-os dolog nem túl jövedelmező.
    18v 16 k volt a 3 crate és ha leadod igy akkor jön belőle 50k, de egy csomót szívsz vele és a többi tag alig kap pénzt. Persze benne van a pakliban h én csináltam vmit szarul
  • JaSoN HuNTeR #21732

Hát nem vagyunk elájulva tőle, adhatnátok pár tippet hogy mit csináljunk benne.
  • Borg
    Jobb ha vigyáztok a háttérben futtatott programokkal, mert úgy tűnik az új anticheat a gta5-ben nem különösebben válógatós. Még MSI Afterburnerért is repültek banok ma :)