27719
-
#21828 2. Szerintem akkor tőlem ezért szakadnak le időnként a játékosok. Na nem az én hibám ez és nem is direkt, inkább a hálózat hibája, amit használok.
Azért sok előnye lehet, ha public-ban nincsenek játékosok. Nyugodtan lőhetsz Gang-Angriff-et. Nyugodtan megcsinálhatod a napi feladataidat (hacsak nem kell fejpénzt begyűjtened). Nem zaklatnak a b**ik. Elvileg működik a cég.
Private: Nincsenek időszakos feladatok. Nem tudsz a céggel csinálni semmit. Viszont, ha küldiket csinálsz, akkor nagyon gyorsan tudsz a sessionba visszalépni, hogy másik küldit választhassa. -
Plata #21827 Igyál sok vizet,vagy vegyél be egy fájdalom csillapítót,de asszem front van,lehet attól fáj a búrád. -
#21826 Én úgy néztem, hogy semmi. Maga az iroda olcsóbb, de minden cucc bele ugyan annyi, mint a videóban látottak.
Az iroda kinézete is teljesen megegyezik a videóban látottal. Ha gondolod tudok feltenni egy rövid videót. Bár az enyém eléggé alap felszereltségű, tekintve, hogy nincsenek 10 millióim. 2,7M volt az induló tőkém.
Raktárnak elég most egy kicsi, bár nem a legolcsóbb, de igyekeztem jó helyet választani az elérhetőség miatt. Így egész közel is került az irodához.
A kilátás nem olyan, mint a 4 millásban és a tetőn is még fel kell caplatni egy lépcsőn, meg még egyen a helipadhoz.
Közel a strand, ha van hajód (nekem nincs), akkor az lehet előny. -
Borg #21825 Azért, hogy ne itt fájjon a fejem tőled... -
Plata #21824 Minek külön fórum?
Szoktak szólni ha van,és csatlakozok,ha fent vagyok,ha nem épp heist-elünk,ha épp nem ökörködünk,ha épp nem küldizgetünk,ha épp nem búvárkodok.Ha épp van hozzá kedvem.
Most tolunk pár PS-t,mert jönnek a villák és azokhoz minimum10-20 misi kell majd megint.És PS rövid gyors könnyű pénz szerzés.Sőt ha a dc-s trükköt csinálnánk akkor többször is kivehető lenne a pénz. -
Borg #21823 Támadhatsz engem továbbra is mindenféle alaptalan baromsággal, de csak egyre retardáltabbnak látszol.
Inkább jobb is ha a belterjes sessionban nyomod továbbra is. Nincs valami külön fórum is annak? -
Borg #21822 Nyilván lehetne erről vitatkozni, hogy milyen fokozatai vannak a csalásnak, de ha belegondolsz ehhez is kell külső program, a port elzárás, meg sávszél korlátozás miatt. Tehát az a valaki használ külső segédeszközt, aki a sessiont csinálja, a többiek meg csak kihasználják az általa teremtett lehetőséget. Pont mint a csalónál, aki "csak" pénzeszsákokat szór. Ott sem az csal ugye, aki kapja.
De persze itt másokat nem ér kár emiatt. Nem is kell nekik örök bant adni, elég lenne pár nap, vagy pénz elkobzás, stb.
Vagy te hol húznád meg a határt? -
Plata #21821 Megértettem elsőre is,neked nincs pénzed saját cégre,vagy nem vagy jó hozzá hogy csinálj saját céget és ezért elhatároztad hogy ahol csak tudsz direkt szívatásból rászállsz azokra a magyarokra akiknek van cégük.
De ha olyan sessionba tévedsz ahol a cégek összetartanak és egymást segítik akkor jössz a csaló stb dumával és hisztizel mert kivernek onnan.Igen tisztán felfogtam elsőre is. -
Borg #21820 Ez a fajta félremagyarázásod eddig is izzadtságszagú volt, nem kell tovább próbálkoznod vele.
Aki akarta eddig is megértette amit írtam. -
Plata #21819 Borgnak szerintem az a baja hogy ő szeretné szétverni a nyugis sessionunkat,de valszeg ő lett szétverve.
Neki legalább is nem tetszik az hogy a PH fórum tagjai összefognak és segítenek egymásnak,szerinte csalás ha a játékosok összefognak és egymást segítik nem egymást ölik. -
JakyHUN #21818 Azért a külön programmal/scripttel történő csalást ne nagyon vedd 1 kalap alá a fejlesztői hibákat kihasználó "csalással"... qrvára nem ugyan az a kategória ez a 2 dolog -
Plata #21817 Nevezed aminek akarod,nyugisan elszórakozunk retardáltak nélkül,vagy ha még is betéved és nem ért a szép szóból pillanatok alatt szarrá verjük a búráját kollektívan és elkotródik igen gyorsan.
Mivel nem akarok büntit így nem linkelek be képet ahogy kedves értetlen magyarnak a fején tapos a karim Ap stukkerrel bugyiban.
Jah meg nem is vagyok otthon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.13. 10:19:14 -
Borg #21816 A "játszani" helyett nyugodtan mondd csak ki, hogy farmolni. Vagyis olyan formában játszani, ahogy azt amúgy a játék szabályai nem tennék lehetővé. Vagyis csalni.
Elvégre nyugis bandázásra a private session is megfelelő, csak ott ugye nem lehet ennyi pénzt generálni. -
Plata #21815 PH-n találtak erre is megoldást,szokott lenni PH session ahol nyugisan lehet játszani,köcsögök nélkül,ha egy kettő betéved akkor úgyis padlót fog és elkotródik.Ha gondoljátok ide berakom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogyan legyél egyedül egy public sessionben?
Mindenki saját felelősségére próbálgassa az alábbi módszereket (nem kell a GTA fileokhoz nyúlni, de nem tudom, hogy mit fog szólni a Rockstar, hogy mindenki így akarja a public lobbyt elkerülni.)
0. Lehetőség - by Syd2012
1. Állítólag van egy hiba, hogyha folyamatosan új sessiont keresel - public join után -, akkor 5-6 próbálkozás után egy "holt" sessionbe tesz be, ahol egyedül leszel és nem is fognak hozzád csatlakozni. (De elvileg barátokat be tudsz hívni.)
2. Amennyiben QoS képes a routerünk, akkor a GTAt futtató gépnek a kapcsolati sebességét kell csökkenteni 128 és 200 Kbps közötti értékre, amíg joinoláskor egyedül nem leszünk.
3. A gta5.exe portjait kell tiltani, külön a kimenő és bemenő szabályokkal.
- Windows tűzfal megnyitása (kereső: windows tűzfal > Speciális beállítások)
Bejövő szabályok > új szabály, Egyéni szabály -
#21814 a legolcsóbbat és a legdrágábbat.. mindkettőnél állandó tömegnyomor van, mindig a tetőre megyek ki inkább és leugrok ernyővel jó messzire.. :D -
JakyHUN #21813 Ami nem is feltétlenül előny, ha azt nézzük, hogy melyeket fogják nagy valószínűséggel a legtöbben és legtöbbet macerálni a hiénák. -
Plata #21812 Semmi különbség,csak más helyen vannak,maze torony van a legfrekventáltabb helyen és a legszebb helyen ezért 6.6 misi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.13. 09:11:07 -
JakyHUN #21811 én meg próbáltam nézegetni, hogy mi a különbség az egyes árfekvésű irodák közt, de nem nagyon találtam róla leírást, hogy az egyik miért 1 misi a másik meg miért 4. Most első körben a 4 milliósra gyúrok, amit 6,6-ért kb fullra lehet húzni, de ha lényegi különbség nincs köztük az árat leszámítva, akkor nem töröm magam miatta, megveszem a legolcsóbbat. -
#21810 Ha ezt tudom, akkor előbb veszem a fegyver szekrényt és csak később a trezort. Már mindegy. -
Plata #21809 Halvány ötletem sincs,az biztos hogy CEO munkáknál a lóvé bekerül bankba,de a többinél nem. -
visszalépés #21808 Nem azért van hogy egyből a bankba kerül egy meló után a pénz és nem nálad marad?
-
Plata #21807 Trezorról senki sem tudja mire való,egyesek szerinte majd lehet az irodát is megtámadni. -
#21806 Ezt le is csekkoltam és szerintem a 250k csak a névre vonatkozik.
Ahol vettük az irodát (a neten), ott lehet renoválni. Csak azt a költséget kell kifizetni, amennyibe került volna akkor, mikor megvettük legelőször.
Viszont azt nem értem, hogy a trezornál miért nem lehet a pénzt ki vagy betenni. És, hogy pontosan mi célja van. Később talán be lehet majd törni? Vagy akár már most? De a pénzem a bankban van... -
#21805 Biztos ez?
Nem csak a dekorációra vagy a névre vonatkozik? -
#21804 Az teljesen jó. Ha később mégis kell, akkor elő tudod szedni. Olyan, mintha a széfbe tetted volna. Mégse kelljen megvenni még egyszer és feltuningolni. -
#21803 Ha nem vetted meg a fegyvert, akkor nem marad meg. Ha elhagyod a játékot, eltűnik. Legalábbis én így tapasztaltam. -
JakyHUN #21802 b.ki... kösz :D -
Plata #21801 De utólag lehet,asszem ha az irodában vagy,akkor tudod módosítani,250 ezer dolcsi a módosítás ára.Szóval szekrény asszem 520 ezer arra rájön még 250 ezer. -
JakyHUN #21800 a céghez a kiegészítőket utólag is hozzá lehet csapni? széf meg ezek. vagy ha a cég megvételekor nem veszem meg akkor sohatöbbet?
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.06.12. 20:43:48 -
vato loco #21799 Jó hülyeség volt a felvételt automatára csinálni, a régi részekben csak a skulót vette fel automatán, a fegyóért aktívan kellett hajtani. Tényleg zavaró 5x megnyomni egy gombot hogy oda váltsál ami valóban kéne, aztán ha véletlenül túlnyomtad, kezdheted előlröl. Addigra meg már felesleges is. -
Plata #21798 Nekem van fegyverszekrényem,fölös fegyókat nem veszi el csak a kerékről szedi le. -
JakyHUN #21797 fasza... ezt is remekül kidolgozták... -
#21796 Sajnos ezt autózás után hajlamos az Uzi-n hagyni. Így kiszálláskor megint keresgélhetek. -
JakyHUN #21795 az eldobás kevés, visszakerül -
#21794 Bizonyos helyeken van lehetőség eldobni a fegyvert. Ki is szokta írni, hogy mivel. Bár azt még nem néztem, hogy tényleg kikerül e a kerékből.
A másik mód talán az üzlet. Ott, ha van fegyver széfed, akkor el lehet rejteni a fegyvereket. Sajnos nekem még nincs széfem, mert az drága volt már, így nem tudom kipróbálni. -
Zsoxx #21793 Nem. Állítsd be a játék elején, hogy az adott csoportból melyik fegyvert használod, utána már megmarad (amíg ki nem lépsz teljesen a játékból). -
JakyHUN #21792 fegyverektől nem lehet valahogy véglegesen megszabadulni? van nálam egy rakat szar fegyver, amit sosem használok és csak útban van pl ha kocsiban akarok fegyvert váltani mert sokat kell a görgőt pörgetni hozzá és az agyamra megy már -
#21791 Jött ma egy 572 MB-os update. -
Ez a nap videója nálam XDDDDDDDDDD -
#21789 thx