Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újratettem a gépet, mert FPS lassulást tapasztaltam a játéknál. Ezt a friss rendszer sem oldotta meg, így találtam egy megoldást youtube-on ,ahol a proci teljesítményét kell állitani a vezérlőpultbol min 99% és max 99%-ra. Ez megoldotta az FPS problémát.
Most viszont előjött egy olyan hiba, hogy a képernyőn villogó kockák jelennek meg játék közben.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdvözletem!
Oldtimer új reggel Runescape, DAoC, s megannyi MMO..
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Csak akkor jössz rá hogy hacker ha azt látod hogy a pasival akit meg kell menteni elteleportál és kész a heist,vagy ha mentek motorral és mindenki más felrobban a városban.olyankor le esik hogy hoppá valamelyik tag hacker.
Oldalnézet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hátulról

Fontosabb helyek elé leraknak turbinákat,aki ki jön házból vagy tuning műhelyből azt egyből megöli.
Buszokkal vízen közlekedő játékosokról nem is beszélve.Sajna nekem a print screen nem megy,csak szar steam-el sikerült csinálni vacak képet.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.20. 11:43:38
Aztán ha steames akkor egy ellenőrzést is lefuttathatsz.
Nem garantálom hogy jó lesz de ez nálam bevált.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Stream
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
grafnál mi az ami csak eszi a gépet de kb semmivel nem szebb a játék?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nem moddolt a játék?
Retry below to restart the launcher with the required privileges .you may be asked to sign in to SOCIAL CLUB again after restarting .
MI lehet a baj beirnám fordítóba de csak a google-st ismerem ha valakinek úgyan ilyen gondja volt kérem írja le nekem privátba,hogy hogyan is csinálta ezt meg . ELÖRE IS 10000 HÁLA NEKTEK <#worship>#worship><#worship>#worship>
Dobozos, pc-s verzióval az a gondom, h 1-2 hete minden játékba lépés után 5-10 perccel megszakad a játék és kiírja angolul, h a kapcsolatom megszakadt a social club szerverrel. Utána bejön a loading story mode töltőképernyő és csak tölt nem történik semmi. Mit lehetne tenni ? <#conf>#conf> Először azt hittem megszakadt a netem, de egyből kiléptem ctrl+esc-el, de volt netem.
"Nulla tenaci invia est via"
De sajna bounty van rajta,így nem mehetek semmire.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.18. 16:22:44
Az a baj mennék ma is fel online-ba,de hiába voltam privát sessionban,valaki rakott rám így is bounty-t.Most nem tudok menni sehova sem.
Letöltöttem a játékot torrenten, hogy vásárlás előtt kipróbáljam, de amikor elindítom mindig kiírja, hogy a GTA V működése leállt. Ebben kérek segítséget, hogy mi lehet a baj.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.12.18. 12:54:00
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
De amúgy nem lehet véletlen, hogy a jelszó nem ok? Mert elég gyanús 😄 (jelszó emlékeztető elő jött + biztonsági kód 😄 )
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0