27707
-
JakyHUN #21856 most szerződés nélkül bementem az irodába, és ugyan úgy hide-olva van amit tegnap arra állítottam, mégis bent vannak a körben. a tököm se érti ezt de már nem is érdekel :D -
Plata #21855 Nem hiszem,mi most csak szórakoztunk meg heisteltünk,nem voltam CEO és ott volt a weapon layout. -
JakyHUN #21854 tegnap le hide-oltam ami nem kell, most farmolok invite sessionben mission-ökkel és itt van minden fegyver. Vagy az is csak addig él, amig le nem jár a ceo szerződés vagy mi?
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.06.14. 07:46:18 -
Plata #21853 Pedig nem kéne. -
JakyHUN #21852 fegyverszekrényből ugyan úgy visszapakolódnak a körbe a fegyverek... csak akkor nem tudom mi a franc értelme van :D
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.06.14. 07:35:18 -
#21851 Ha public-ban vagy, akkor amúgy is előfordulhat, hogy bedobál embereket.
Nálam is volt, mikor épp nem vesztettem el a játékos kapcsolatokat, hanem csak simán olyanba tett, amiben 1-2 ember volt és leléptek, egyesével, nem egyszerre. Sokáig egyedül voltam, aztán kaptam játékostársat.
Mióta jött az update, azóta nem voltam egyedül publicban és a kapcsolat miatt sem tűntek el a játékosok. Viszont engem már dobott le a szerver, ami korábban tényleg csak akkor volt, mikor teljesen megállt a netem. Viszont most a net ment.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.06.13. 22:15:26 -
JakyHUN #21850 na akkor én most ürítem ki a kib.szott barátlistámat... most veszett oda 6 csomag, mert valamelyik faszeszű barom becsatlakozott hozzám pedig odáig tök egyedül voltam, és onnantól pedig a szerver már dobálta is be az embereket és éppen szállítás alatt voltam... -
#21849 Ne is haragudj, de ha a készítők hibájából ugyan, de néhányan tudnak csinálni félig-meddig zárt public sessiont, akkor Te mit vered azon a nyálad, hogy ott az Ő szabályaikat kell követni? Mondván, hogy a játék nem erről szól. Ő session-jük, Ő szabályaik. Ha neked ez nem tetszik, akkor te vagy az, aki fordítva ül a lovon. Sosem értettem, ha valakinek az fáj, hogy mások hogyan játszanak, mikor az Rá nincsen egyébként semmiféle hatással...
Ezt ragozhatod, ahogy akarod, de nem több, mint kötekedés. hogy úgy mondjam, trollkodás... -
#21848 Hát, nálam megnyerted a nap kommentjét :D:D -
Plata #21847 Akkor is egy,de néha van olyan küldetés hogy az összes láda 1 teherautón van és azt kell elcsaklizni.
De az tényleg ritka,asszem egyszer volt ilyenem.Ha van 2 segítőd akkor nem nehéz a láda hazavitele,de egyedül amikor alamo sea mellől kell 3-at egyesével akkor kicsit szar. -
Borg #21846 Tudod, vannak a menők, meg a nem menők.
A menők azt csinálnak amit akarnak, a nem menők meg nyomhatnak alt+f4-et, amikor a játék felszólítja őket, hogy állítsák meg / lopják el a szállítmányt, ammoért, cashért, meg rp-ért cserébe. Hiába szabályos, nehogymár valaki meg akarja mondani egy menőnek, mert az csak egy csaló féreg lehet, még akkor is ha a büdös életben nem játszottak egy sessionben.
A fő kérdés, hogy leszünk-e valaha is olyan menők, mint Plata?
Merthát mi, csírák, akiknek életünk is van, és ezért csak tizedannyit játszunk mint ő, hogy lenne már esélyünk ilyen menővé válni? Akinek nincs tíz milliója mellényzsebben az örüljön ha az apartman távcsövén át nézheti a menőket. Ja várj azt se, mert zárt sessionben farmolnak. -
#21845 Az 1 ládás 2000, a 2 ládás 8000 a 3 ládás 18000.
PH session-t nem ismerem.
Ha kamionnal vagy teherautóval mész, akkor az összes ládát összeszedheted vagy akkor is egyesével kell a raktárba vinni? -
Plata #21844 Nem tudom mennyi a kisebb szállítmány én mindig 3-asával veszem.
PH sessionban szoktam játszani,ott irtó ritka hogy valaki elvegye.
Eladni meg úgy szoktam hogy kamionokkal kelljen szállítani,.
Ritkán olyan is van hogy a 3 láda 1 kamionra van felpakolva és csak el kell vinned a raktárba,de inkább 3 láda elvan dobálva valahol az isten háta mögött és egyenként kell. -
#21843 Azért milyen idegesítő lehet, mikor valaki kiperkál 2x18k-t a 3 ládás szállítmányért és mindkét esetben csak 1 ládát tud összeszedni, mert a kedves játékostársak elpusztítják a másik 2-t. És ezt kétszer egymás után. Bmegelt is a gyerek, meg hacker jelzőt is aggatott, miután a hiper-szuper járgányából, idegességében nem tudta jó helyre dobni a bombát és kilőttem a Sultanomból egy uzival. Aztán le is lépett.
Nem is értem a 3 ládás lényegét. Ha összeszeded mind a 3-at, akkor nem 10k-t ér egy láda, hanem a készlet együtt többet ér?
Vagy csak azért van, hogy 3-an egyszerre is tudjanak feladatot csinálni?
Mert, ha ugyanúgy 10k-t ér 1 láda és az egész 30k-t, akkor nem éri meg egyedül ilyet választani.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.06.13. 16:21:53 -
Plata #21842 A sessiont és hogy fel lehet jönni a fórumban tesszük közzé,ezért a fórumozók fel tudnak jönni,és tudják hogy az egy baráti session,ahol nem kell a többiektől félni,mert nem zavarják a játékukat,sőt segítünk egymásnak,ha valaki bajban van 2-3 másik biztos segít neki.
Viszont aki bajt kever az meghal és repül.Aki ezután bejön bajt kever,mi meg szarrá verjük és elkezd csalózni meg rinyálni mert összefogunk az ilyen szarok ellen az meg bekaphatja a lovam kedvenc testrészét.
Részemről a téma befejezve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.13. 13:10:27 -
#21841 Na igen, ha még passzívból is kitud szedni, az már felettébb idegesítő, azt én se szeretem.
Plata: Ha betud menni a sessionbe, akkor az public ha nagyon szőrszálat akarnék hasogatni. :D Ezt a részét egyébként megértem, attól függetlenül, hogy eddig azért erősen olyan stílusba kommunikáltatok erről, mintha minden ilyen esetben sírás lenne abból, ha valaki keresztülhúzza a játékotokat, de akkor valójában árnyaltabb a szitu. -
JakyHUN #21840 Na ezzel viszont például nekem soha semmi bajom nem volt, hogy időnként ledurrantanak a játékban. Igen ez a játék pontosan erről szól, ez egy bűnözői játék, ahol az is benne van a pakliban, hogy időnként pofán somnak egy shotgunnal. De ha ezt úgy teszik, hogy passzívban vagyok, mert mondjuk pont nem akarom, hogy pofán somjanak egy shotgunnal, akkor arra morci tudok lenni... -
Plata #21839 Engem nem zavar,ha nem jön be a mi sessionunkban,ha igen és megpróbálja,akkor mi egyesült erővel ha kell,de általában nem kell mert egyedül is megtudom oldani,megöljük az ilyeneket,ha egy halálból nem veszi a lapot,akkor kollektívan rászállunk és addig öljük amíg el nem húz a picsába.
Csak hogy ez a megoldás nem tetszik Borg-nak,szerinte csalás ha mi összefogunk és szétkapjuk az ilyen férgeket.
Szerintünk meg ez egy szabad játék,de a mi sessionunkban a mi szabályaink vannak,és ott az a szabály hogy egymást nem bántsuk,inkább segítjük.Ha ezt egy értetlen barom nem fogja fel,akkor megértetjük vele.Vagy megöljük vagy kickeljük. -
#21838 Ja, másik fórumon, jó akkor elhiszem neked inkább. Mindenesetre ha ez el is hangzott valaha, valahol, azt nem értem miért zavar téged, egy olyan JÁTÉKBAN, ahol lehetőség van a másikat szopatni, sőt, meg is van a mókafaktora. Ha mondjuk lelőnek úgy, hogy te csak le akartál ugrani a fodrászhoz vagy csak simán a saját dolgaidat intézed, akkor attól még nem egy mocskos g*ci a másik, csak ő ezt a részét élvezi a játéknak, ettől nem lesz szarabb ember mint te (erősen megy a lekicsinylő szöveg ilyen esetekben). Másnak meg az nem okoz élvezetet, hogy órákon keresztül búvárkodjon benne, ettől még nem mondom neked, hogy mennyire egy szánalomraméltó hülyegyerek vagy... Persze lehet mondani, hogy ha kilőnek az kibaszás, de lehetőséget ad rá a játék, sőt valamilyen szinten ez a lényege. Helyén kéne kezelni a dolgokat, mert az itt többeteknek nem sikerül.
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.06.13. 12:45:36 -
Plata #21837 Másik fórumba,keresd vissza ha van kedved.nekem erről a vacakról pont elég írni meg szerkeszteni. -
JakyHUN #21836 Az ilyenek menjenek a k. anyjukba. Ennyi az ilyenekről a véleményem. (Akinek nem inge, ne vegye magára!) -
#21835 Hol írt ilyet? Neked tényleg komoly problémáid lehetnek, mindenki hülye csak te vagy helikopter. -
Plata #21834 De neki itt van a lényeg.Pont ő mondta hogy nála az a lényeg hogy kitudjon baszni azokkal a játékosokkal akinek van pénze irodára.
Neki az jelent élvezetet ha tönkre tudja tenni azoknak a játékát akinek van pénze CEO-ra.
És azért hőbörög mert velünk lyukra futott.Velünk nem tudott kitolni,mert nálunk mindenki összefogott az ilyen marhák ellen. -
JakyHUN #21833 Mondjuk a kilátás pont nem érdekel :D Most láttam egy ilyen bemutató videót, berendezési dolgokat is meg mindent megmutattak benne. A lépcsőzéssel életben sincs bajom, úgyhogy az megint nem téma :) Elég lesz az 1 vagy a 2 millás bőven szerintem. Raktár meg igen, elsőre egy kicsi, aztán majd meglátja az ember, mennyire kell nagyobb, -
JakyHUN #21832 Szerintem ahány ember, annyi helyen lehetne azt a határt meghúzni. Attól, hogy port kezeléssel csinálok magamnak egy kvázi privát sessiont, nem lesz több pénzem, nem lesz több rp-m, nem fogom tudni kinyírni a passzív játékosokat, nem b.szok ki senkivel stb. Ilyen formán nálam ez a határ itt húzódik, ha érted amit mondani akarok. -
Plata #21831 Van még egy módszer privát publicra,bemész egy publicba,mielőtt kezdődik egy event oda vissza kapcsolgatod passzív módot,ha passzív vagy mikor elkezdődik az event jó eséllyel ledob téged egy másik sessionba,ami ugyan public de más nem tud rád csatlakozni,de te tudsz meghívni,és lehet nyugisan szórakozni.
Elvileg a széf kell majd későbbiekben,másik hogy az irodád idővel egyre kupisabb lesz.Minél több ládát pakolsz be a raktáradba és adod el annál több szemét lesz az irodádban,nekem is halmokban állnak a dolcsik,drogok,fegyverek gyémántok és egyéb szarságok.
Jah az iroda fenntartása elég költséges,én olyan 2750 dolcsit fizetek naponta karbantartásra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.13. 12:03:30 -
#21830 Jó, látom nem csak nálam gurult el a gyógyszere a srácoknak. :D -
Plata #21829 Figy az Iroda mindegy melyik,legolcsóbb legdrágább,ugyanazt tudja,csak vegyél bele széfet és fegyverszekrényt,szép belső nem olyan fontos,bár én azt is vettem.
Raktár tök mindegy hol van, a küldetésben úgyis pont a térkép másik felére kell menni.Nekem west vinewoodban van egy nagy raktár.Nagy raktár a legjobb mert 11 láda fér bele,amit egyszerre el is tudsz adni.Bár az eladáshoz kell minimum 3 segítő harci helikopterekkel,tankokkal satubbi.A nagy raktár fullos eladása nagyon necces,először is rohadt sok NPC megy rád,10 helyen kell repülővel ledobni a cuccot,ha kilövik a repülőt buksz mindent.És nem csak.Sima sessionban maxos eladásnál kb minden retardált rád fog vadászni.A repülőben is legyetek legalább ketten,az egyik vezeti,másik lövi ki a zavarókat.És kell még pár harci helikopter aki lelövi az ellenséges NPC vadászrepülőket heliket,egyéb lószart. -
#21828 2. Szerintem akkor tőlem ezért szakadnak le időnként a játékosok. Na nem az én hibám ez és nem is direkt, inkább a hálózat hibája, amit használok.
Azért sok előnye lehet, ha public-ban nincsenek játékosok. Nyugodtan lőhetsz Gang-Angriff-et. Nyugodtan megcsinálhatod a napi feladataidat (hacsak nem kell fejpénzt begyűjtened). Nem zaklatnak a b**ik. Elvileg működik a cég.
Private: Nincsenek időszakos feladatok. Nem tudsz a céggel csinálni semmit. Viszont, ha küldiket csinálsz, akkor nagyon gyorsan tudsz a sessionba visszalépni, hogy másik küldit választhassa. -
Plata #21827 Igyál sok vizet,vagy vegyél be egy fájdalom csillapítót,de asszem front van,lehet attól fáj a búrád. -
#21826 Én úgy néztem, hogy semmi. Maga az iroda olcsóbb, de minden cucc bele ugyan annyi, mint a videóban látottak.
Az iroda kinézete is teljesen megegyezik a videóban látottal. Ha gondolod tudok feltenni egy rövid videót. Bár az enyém eléggé alap felszereltségű, tekintve, hogy nincsenek 10 millióim. 2,7M volt az induló tőkém.
Raktárnak elég most egy kicsi, bár nem a legolcsóbb, de igyekeztem jó helyet választani az elérhetőség miatt. Így egész közel is került az irodához.
A kilátás nem olyan, mint a 4 millásban és a tetőn is még fel kell caplatni egy lépcsőn, meg még egyen a helipadhoz.
Közel a strand, ha van hajód (nekem nincs), akkor az lehet előny. -
Borg #21825 Azért, hogy ne itt fájjon a fejem tőled... -
Plata #21824 Minek külön fórum?
Szoktak szólni ha van,és csatlakozok,ha fent vagyok,ha nem épp heist-elünk,ha épp nem ökörködünk,ha épp nem küldizgetünk,ha épp nem búvárkodok.Ha épp van hozzá kedvem.
Most tolunk pár PS-t,mert jönnek a villák és azokhoz minimum10-20 misi kell majd megint.És PS rövid gyors könnyű pénz szerzés.Sőt ha a dc-s trükköt csinálnánk akkor többször is kivehető lenne a pénz. -
Borg #21823 Támadhatsz engem továbbra is mindenféle alaptalan baromsággal, de csak egyre retardáltabbnak látszol.
Inkább jobb is ha a belterjes sessionban nyomod továbbra is. Nincs valami külön fórum is annak? -
Borg #21822 Nyilván lehetne erről vitatkozni, hogy milyen fokozatai vannak a csalásnak, de ha belegondolsz ehhez is kell külső program, a port elzárás, meg sávszél korlátozás miatt. Tehát az a valaki használ külső segédeszközt, aki a sessiont csinálja, a többiek meg csak kihasználják az általa teremtett lehetőséget. Pont mint a csalónál, aki "csak" pénzeszsákokat szór. Ott sem az csal ugye, aki kapja.
De persze itt másokat nem ér kár emiatt. Nem is kell nekik örök bant adni, elég lenne pár nap, vagy pénz elkobzás, stb.
Vagy te hol húznád meg a határt? -
Plata #21821 Megértettem elsőre is,neked nincs pénzed saját cégre,vagy nem vagy jó hozzá hogy csinálj saját céget és ezért elhatároztad hogy ahol csak tudsz direkt szívatásból rászállsz azokra a magyarokra akiknek van cégük.
De ha olyan sessionba tévedsz ahol a cégek összetartanak és egymást segítik akkor jössz a csaló stb dumával és hisztizel mert kivernek onnan.Igen tisztán felfogtam elsőre is. -
Borg #21820 Ez a fajta félremagyarázásod eddig is izzadtságszagú volt, nem kell tovább próbálkoznod vele.
Aki akarta eddig is megértette amit írtam. -
Plata #21819 Borgnak szerintem az a baja hogy ő szeretné szétverni a nyugis sessionunkat,de valszeg ő lett szétverve.
Neki legalább is nem tetszik az hogy a PH fórum tagjai összefognak és segítenek egymásnak,szerinte csalás ha a játékosok összefognak és egymást segítik nem egymást ölik. -
JakyHUN #21818 Azért a külön programmal/scripttel történő csalást ne nagyon vedd 1 kalap alá a fejlesztői hibákat kihasználó "csalással"... qrvára nem ugyan az a kategória ez a 2 dolog -
Plata #21817 Nevezed aminek akarod,nyugisan elszórakozunk retardáltak nélkül,vagy ha még is betéved és nem ért a szép szóból pillanatok alatt szarrá verjük a búráját kollektívan és elkotródik igen gyorsan.
Mivel nem akarok büntit így nem linkelek be képet ahogy kedves értetlen magyarnak a fején tapos a karim Ap stukkerrel bugyiban.
Jah meg nem is vagyok otthon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.13. 10:19:14