Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9999 lőszer lehet nálad minden fegyverhez,kivéve a gránátvető,rpg meg hasonló.

Hátulról beléd rohant a gyalogkakukk?
patchaou
A proci teljesen oké, az alaplap kicsit magas de simán mérhet rosszul. A gpu meg gyanúsan alacsony, ha nem megy a játék nálam a 960 strix hűtéssel 37 fok, GTA V alatt felmegy 65-ig.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.12.22. 21:18:52

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

when you see it... 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.22. 21:17:32

"Nulla tenaci invia est via"

Lehet annyi lőszered.
A jelenség előjött újfent és az open hardware monitor program szerint GPU core temperature 37-46 fok.
Proci 51-54
Alaplap temp1 63-70, temp 2 22-22,5 temp3 32-32

Oldtimer új reggel Runescape, DAoC, s megannyi MMO..

Ezeknek már semmi szem szent Csíter jelent fel csítert

Vidikben érdemes figyelni a srác lőszerállományát 😄

Nekem is volt hozzá szerencsém,Pacific Standard - Signal küldiben csapattárs amikor kiszabadítottuk a fickót a szigetről elvittük partra,beült vele a kocsimba és elteleportált a picsába és kész lett a heist.<#wilting>
Pacific Standard - Bikes heistnél meg mikor lelőttük a bandatagokat és elloptuk a mocikat és elindultunk volna velük a célhoz a városban az összes ellenséges motoros és autós felrobbant.<#ravasz1>
És nem ugyanaz a játékos volt,de mi beszartunk egy kicsit.

Sztem nem a godmódot és a spawnolt autókat érzékeli a rendszer,inkább hogy hirtelen jut az ember irreálisan sok pénzhez.Esetleg gyorsabban haladó autók(láttam már ilyent) statban meglátszik.
Ugrás magassága/hossza,hirtelen szintlépés,esetleg teleportálás.
Volt szerencsém a teleporthoz mikor haladtam a kecóm felé és hirtelen a tengerben voltam olyan messze,hogy nem láttam a mini mapon a szárazföldet.

Szerintem ez mind rizsa, hogy jaj nem kértem és még engem bannoltak. 😄
Én megmondom ősszintén nyáron csaltam, másoknak adtam pénzt, senkit se bannoltak, csak engem mikor már god mod-ot is bekapcsoltam, és akkor is 2 hétre
Haveromat akkor bannolták mikor olyan kocsit spawnolt ami még csak az update után jött, akkor őt 2 hónapra, mert akkor már ő másodjára csalt.
Szóval ne mondja nekem senki hogy nem használ valami über csalást akit 20 évre bannolnak. 😄
Valszeg még az embereket is kickelgette a sessionból.
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.12.22. 17:25:53
Na most értem haza.
Itt a Link.

Szóval ez mese habbal. Vagy tudta, hogy csaló az illető és pénzt kért tőle, vagy ő maga volt a modder. Máskülönben nem 20 évet kapott volna.
Nagy az isten állatkertje. Most találtam supporton, valaki 20 évet kapott:

Recently I got banned for 20 years on GTA V Online. I think I know why, I s in this session (open) and there was this one modder that kept spawning in money on me, I kept telling him to stop but when I'd leave is keep ending up in that session again because some of my crew members were in there. Please help me.

<#hehe>
Talán a netkapcsolatod. Ezt azért nézd át.
tutituti
a nagy meglepi szerintem a Tampa lesz,bár rebesgetik hogy odacsapják a North Yankton-t mint játszható területet amit hajóval érünk el.de ez már nagyon pletyka szintű ahogy az is hogy jövőre visszalátogathatunk Liberty City-be.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Sziasztok!
Április óta megvan a pc-s GTA 5, de 2-3 hete játékindítás után 5 perccel megszakad a játék mert kiírja, h a social club szerverrel a netkapcsolatom megszakadt és jelentkezzek be. Utána bejön a loading story mod töltőképernyő, de hosszú idő után sem történik semmi, kilépni meg nem lehet. Mi a gond?
Hírben.Ezen a vacak mobilon nincs szerkesztès.

Gamestar hítren olvastam hogy jön a hógolyózás meg valami nagy meglepetès karácsonykor.Pontosan asszem dec 26 van írva.Majd ha gèpközelbe jutok adok linket.

Azt mondják hogy konzolokon minden évben karácsonykor szokott havazás lenni.Meg ilyenkor lehet hógolyóval lövöldözni egymást.Stb.

patchaou
Azt olvastam valahol, hogy havazás az lesz. Azt nem tudom, hogy ez "csak olyan, lesz-e mint a direktor módban a havazás, vagy talán olyan mint a single kampány elején.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hunter of Deer
Ha szar a ház hűtése akkor érdemes leszedni, de ha jó hűtése van akkor nem éri meg 😊 nekem 72 fokra melegszik a 390 minden ultrán.

Most télen nem tesznek havat a játékba?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Tegnap összefutottam egy igazi díszbarom magyarral.Azon kiborult és anyázott hogy passzívban voltam,és nem kapcsoltam ki,mentem venni armort meg elugrottam a ruha boltba.Követett és cseten ugatott,de igen alpári stílusban,viszont esze nem volt,mert a kocsim nem robbantotta fel.<#vigyor>
Tegnap csupa barommal futottam össze,voltam bankrablásos heist-en,de a 230-as szintű olyan hülye volt hogy az fájt,és le is léptem.Kedvencemen a Humane Labs Raid-en meg kidobott a szerver.<#rinya>
De hiába mentem ruha boltba,még mindig nem marad meg a téli fesztiválos ruha ha megveszem,amit elmentek outfit-nek meg marad amit nem az eltűnik.

patchaou
Ugyan, hagyd. Majd ha meglesz a game csapatjuk együtt 😊
Vga csere nem biztos hogy kell, lehet hogy egy alapos takarítás, újrapasztázás is megoldaná a dolgot. Mondjuk ha tele vagy mint Nyikolaj tetűvel, akkor vegyél egyet, egy jobb kártya sosem árt 😊

Az hogy segít-e a ház oldalának a levétele több dolgon is múlik. Ha megfelelő ventik vannak jól elhelyezve a házban akkor valóban ronthat a dolgon az oldal eltávolítása. Viszont egy gyenge szellőzéssel ellátott háznál (mint az enyém is) segít. /egyszerűen nem tudom úgy elrendezni hogy jó legyen. Bár lehet hogy a proci ventijét majd megfordítom, hogy ne a ramok felé fújjon, hanem ki hátra.../ - de ez már a hardver topicba való 😊

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.12.22. 11:10:25

Én tegnap Kurszknál éreztem magam, a belváros tele volt tankokkal.
De segít, én is így csinálom, 10 fokot hűt rajta. Játék közben 65 C fokos a VGA, ha nem veszem le a gép oldalát, 75 körül szokott lenni.
Szabi
kényelmesen krúzolgatok a 250 spider-el a naplementében, erre egy kedves csaló meglepett egy feldíszített karácsonyfával, úgyhogy már csak haza kell vigyem... 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Ha nincs rajta a gép fedele, sok esetben csak ront az eredményeken, mivel nincs megfelelő légáramlat.
Ha szar a proci vagy a vga hűtése, azon nem segít...
Jólvan, meglesem, akkor a hőfokot valamilyen progival este, bár már így is csupasz a gép... Ha ezt egyszer megoldjuk adj egy címet és küldök egy üveg bort! 😄
Ámbár lassan lehet eljutok oda - ha tuti, hogy VGA hiba - , hogy elgondolkozok egy új videókártya beruházásán..

Asszem a szerver megint vacakol,vettem karácsonyi ruhákat,egyet lementettem az meg maradt,amit nem az eltűnt,és hol crew tag vagyok hol nem.

kill3r21
Kétszer írtam privátot, hogy ezt így ne, és nem is miattam..
Tévedtem,a szerverrel van valami,már újra SG crewben vagyok,az előbb meg azt mutatta hogy nem vagyok crew-ben.<#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.21. 23:04:38

patchaou
Azt kell kilőni ami nagyon pörög (nálam a procit 25%-on eszi /egy magot 100-on/ és betol legalább 1 giga memóriát vagy többet is.) De ha elindítod a services.msc -t és ott tiltod a windows update-et akkor is bezárja és elvileg nem is indul el magától. Gyakorlatilag meg néha így is elindul. Amit azonnal észreveszek ha játszok 😊

Csabeh, ha bizonyos idő után jön elő akkor az melegedésnek tűnik. Jó lenne ha monitoroznád valamivel a vga kártyát abból talán megtudhatnánk valamit.

Srácok miért lettem ki dobva SG crew-ből?Szerintem nem csináltam semmi rosszat vagy ha igen akkor mondjátok hogy mit.

Visszatettem 50%-ra a minimum processzor teljesítményt és felraktam egy fél éves drivert és egy fél óra után sajnos így is jelentkezik a probléma. Tanácstalan vagyok. 😞

wollnerd
De ha leállítod a svchost.exe-t a feladatkezelőben, akkor rögtön a Windows is le akar állni, tudtommal.... (figyelmeztetteti hogy a svchost rendszerszolgáltatás leállt, mentse minden feladatát, stb...)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

patchaou
Annyit még tehetsz hogy mindent leállítod azokat a dolgokat játék alatt amik eszik a procit, ilyen lehet akár a windows update. Nálam ha az svchost elindul akkor 100%-on pörget egy magot....

Úgy tűnik, csinálja kibontott géppel is. Igazából ennyi a jelenség, amit látsz, csak gyakorta vannak lime és sárga kockák is. 😄 és igen, egy idő után már játék közben is.
Az a baj, ha visszateszem a proci használatot leesik az FPS. Úgy tűnik meg kéne probálnom régebbi drivert vadászni, bár én is attól tartok, hogy a proci állítás miatt van a dolog. Picit lejjebb veszem.

patchaou
Akkor is csinálja amikor nem éppen két karakter között váltsz? Személy szerint ilyet még nem láttam, de a vga környékén keresném a bibit.
Ha nem birizgálod a processzor használatot akkor nem csinálja? Jobb lett volna amúgy egy teljes kép 😊 Hogy segítek-e az majd kiderül. A szándék megvan 😊

A proci: AMD FX(tm)-8150 Eight Core Processor 3,6GHZ.

Nagyon köszönöm, hogy segítetek. Most épp leszedtem a gép oldalát, hátha kiderül, hogy a melegedés volt a baj.

patchaou
A karakter körül ezt a "fénykockát" mi okozza, vagy mit lehet tenni hogy ne legyen? Csak bizonyos fényviszonyok közt jön elő, de akkor elég illúzióromboló.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Overburner

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

RatBaG
a legutolsó update óta mindenkinél szarabb az fps.

Per Aspera Ad Inferi.

Overburner
Ha 8350 vagy hasonlód van alap proci hütővel az már rég rossz sajnos. Az alap hütők nagyon gázok a szériába. Nekem is az van hütőt is vettem alapbol hozzá,

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

patchaou
Oké, hiszek neked, nem vagyok szakember 😊 Arra gondoltam, hogy esetleg apuja van és a magasabb hőmérséklettől van a kockásodás (de nem). Mondjuk egy kép jó lenne és rákereshetnénk... de ha jól tudom kockák (és egyéb nem odaillő dolgok) villogni vga vagy driveres gondok miatt szoktak.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.12.21. 12:35:51

MerlinW
Ha nem melegszik (folyamatos 90-100 fok), akkor abszolút nem árt a 100%-os terheltség. Azért van az erőforrás, hogy használja😊 Ha túlmelegszik, vagy bármi probléma lenne, a mai procik automatikusan underclock-olják magukat, vagy kikapcsolnak. Igen nehéz ártani a mai CPU-knak. Egy túlhajtott, folyamatosan terhelt átlag 80 fokos CPU átlag életciklusa minimum 10-15 év. Átlagfelhasználói körülmények között kis szerencsével túléli a processzor a felhasználóját. Az esetleges megfelelő hűtés hiánya és konstans magas hőmérséklet (90-100 C) max az alaplapi foglalatot és környékét érintheti érzékenyen, de ez sem annyira jellemző.
Tehát semmi ok az aggodalomra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.21. 11:33:27

[merlinw.org]

HD* természetesen. Ehhez van 8 giga ram és AMD 8 core proci, nem tudom fejből az elnevezését sajnos.

Köszönöm a válaszod!
Akkor a kockák mindenképp videókártya issue lesz.. remélem nem meghibásodás jele. Megpróbálok felkutatni régebbi drivert. Amúgy egy HDMI radeon 7800-asról van szó (2gb) . Ezt a reinstallt megelőzően nem csinálta.

patchaou
Nem biztos hogy jót tesz egy mezei procinak, ha folyamatosan 99%-on pörög...
A kockákra: talán próbáld ugyanazt a vga drivert felrakni, ami a régi windowsnál volt. Ha esetleg apu-d van akkor mindenképpen felejtsd el az állandó 99%-ot.

MerlinW
Te még játszol public session-ben?😊 Öreg hiba😊 Van Teamspeak, társaság, privát session, hekkerek nélkül.

[merlinw.org]