Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.12.22. 21:18:52
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
when you see it... 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.22. 21:17:32
"Nulla tenaci invia est via"
Proci 51-54
Alaplap temp1 63-70, temp 2 22-22,5 temp3 32-32
Oldtimer új reggel Runescape, DAoC, s megannyi MMO..
Vidikben érdemes figyelni a srác lőszerállományát 😄
Pacific Standard - Bikes heistnél meg mikor lelőttük a bandatagokat és elloptuk a mocikat és elindultunk volna velük a célhoz a városban az összes ellenséges motoros és autós felrobbant.<#ravasz1>#ravasz1>
És nem ugyanaz a játékos volt,de mi beszartunk egy kicsit.
Ugrás magassága/hossza,hirtelen szintlépés,esetleg teleportálás.
Volt szerencsém a teleporthoz mikor haladtam a kecóm felé és hirtelen a tengerben voltam olyan messze,hogy nem láttam a mini mapon a szárazföldet.
Én megmondom ősszintén nyáron csaltam, másoknak adtam pénzt, senkit se bannoltak, csak engem mikor már god mod-ot is bekapcsoltam, és akkor is 2 hétre
Haveromat akkor bannolták mikor olyan kocsit spawnolt ami még csak az update után jött, akkor őt 2 hónapra, mert akkor már ő másodjára csalt.
Szóval ne mondja nekem senki hogy nem használ valami über csalást akit 20 évre bannolnak. 😄
Valszeg még az embereket is kickelgette a sessionból.
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.12.22. 17:25:53
Recently I got banned for 20 years on GTA V Online. I think I know why, I s in this session (open) and there was this one modder that kept spawning in money on me, I kept telling him to stop but when I'd leave is keep ending up in that session again because some of my crew members were in there. Please help me.
<#hehe>#hehe>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Április óta megvan a pc-s GTA 5, de 2-3 hete játékindítás után 5 perccel megszakad a játék mert kiírja, h a social club szerverrel a netkapcsolatom megszakadt és jelentkezzek be. Utána bejön a loading story mod töltőképernyő, de hosszú idő után sem történik semmi, kilépni meg nem lehet. Mi a gond?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Most télen nem tesznek havat a játékba?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Tegnap csupa barommal futottam össze,voltam bankrablásos heist-en,de a 230-as szintű olyan hülye volt hogy az fájt,és le is léptem.Kedvencemen a Humane Labs Raid-en meg kidobott a szerver.<#rinya>#rinya>
De hiába mentem ruha boltba,még mindig nem marad meg a téli fesztiválos ruha ha megveszem,amit elmentek outfit-nek meg marad amit nem az eltűnik.
Vga csere nem biztos hogy kell, lehet hogy egy alapos takarítás, újrapasztázás is megoldaná a dolgot. Mondjuk ha tele vagy mint Nyikolaj tetűvel, akkor vegyél egyet, egy jobb kártya sosem árt 😊
Az hogy segít-e a ház oldalának a levétele több dolgon is múlik. Ha megfelelő ventik vannak jól elhelyezve a házban akkor valóban ronthat a dolgon az oldal eltávolítása. Viszont egy gyenge szellőzéssel ellátott háznál (mint az enyém is) segít. /egyszerűen nem tudom úgy elrendezni hogy jó legyen. Bár lehet hogy a proci ventijét majd megfordítom, hogy ne a ramok felé fújjon, hanem ki hátra.../ - de ez már a hardver topicba való 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.12.22. 11:10:25
"Nulla tenaci invia est via"
Ha szar a proci vagy a vga hűtése, azon nem segít...
Ámbár lassan lehet eljutok oda - ha tuti, hogy VGA hiba - , hogy elgondolkozok egy új videókártya beruházásán..
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.21. 23:04:38
Csabeh, ha bizonyos idő után jön elő akkor az melegedésnek tűnik. Jó lenne ha monitoroznád valamivel a vga kártyát abból talán megtudhatnánk valamit.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Az a baj, ha visszateszem a proci használatot leesik az FPS. Úgy tűnik meg kéne probálnom régebbi drivert vadászni, bár én is attól tartok, hogy a proci állítás miatt van a dolog. Picit lejjebb veszem.
Ha nem birizgálod a processzor használatot akkor nem csinálja? Jobb lett volna amúgy egy teljes kép 😊 Hogy segítek-e az majd kiderül. A szándék megvan 😊
Nagyon köszönöm, hogy segítetek. Most épp leszedtem a gép oldalát, hátha kiderül, hogy a melegedés volt a baj.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.12.21. 12:35:51
Tehát semmi ok az aggodalomra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.21. 11:33:27
[merlinw.org]
Akkor a kockák mindenképp videókártya issue lesz.. remélem nem meghibásodás jele. Megpróbálok felkutatni régebbi drivert. Amúgy egy HDMI radeon 7800-asról van szó (2gb) . Ezt a reinstallt megelőzően nem csinálta.
A kockákra: talán próbáld ugyanazt a vga drivert felrakni, ami a régi windowsnál volt. Ha esetleg apu-d van akkor mindenképpen felejtsd el az állandó 99%-ot.