27707
-
#21896 Nekem egyszer sikerült PS finaléban a motorcsónakot kiraknom a partra, de csak éppenhogy felakadt, megpróbáltuk visszalökdösni, de inkább kigyulladt a szentem. Még az volt a szerencse, hogy haverokkal nyomtam és előtte számtalanszor sikerült meghalniuk motorral...(akkor még nem kurumáztunk :D) -
#21895 menj lasabban és akkor követi a kamera -
Plata #21894 Hát az enyhén vicces volt,köcsög kuruma hozzáért gázpalackhoz és eldurrant. -
Plata #21893 Mindig sokan vannak,kicsit túl sokan is.
ötös szinten kevés lehetőséged van még,de először házat vegyél,vedd meg a legolcsóbb high end apartmant,205 ezer dolcsi asszem,onnan már mehetsz heist-elni. -
#21892 Az update óta felettébb sokan vannak. -
JakyHUN #21891 egyáltalán nincs kihalva -
#21890 mennyire kihalt az online része? úgy döntöttem előveszem, má itt porosodik egy éve a gépen xD
5-ös szantű vagyok :D -
#21889 Egérrel tudod irányítani a kamera forgását. Ez azért van így, mert a kocsiból körben ki tudsz lövöldözni. Ha belső nézetből vezetsz, akkor meg elég korlátozottak a lövöldözési lehetőségeid.
Ha fix lenne a kamera, akkor nehezen lehetne lövöldözni mindenfele. -
Hegyipapa #21888 Jó volt :) -
Plata #21887 Hát én azért nem merném bevállalni így sem.Rám írtak hogy jöjjek még velük pár kört de passzoltam.
Kell a lóvé de inkább megdolgozom érte normális PS-el,bár ez este volt még egy marha jó PS is.menekültünk kurumával és felrobbantunk.
Utána meg Insurgenttel mentünk.Jó hecc volt. -
JakyHUN #21886 Nos, ez már tényleg határeset, de még mindig nem az a "hagyományos" külső progis csalás. Itt legalább rendesen végig kell hozzá tolni a feladatot és még sem az van, hogy a töködet vakarva kapod érte a lóvét. Nem mondom, hogy ezt nem próbálnám ki, rendszert viszont tényleg nem csinálnék belőle. -
Borg #21885 Had ne kérdezzek semmit ezzel kapcsolatban... -
Plata #21884 Disconnect.
Lényeg az hogy csinálod PS heistet,az utolsóig letoljátok,a finálét azonban nem egyszer hanem sokszor toljátok le.
PS finálét elkezditek és végig viszitek,amikor csónakkal elértek a sárga pöttyig és vége heistnek és kiírja hogy kész majd elkezdődik a videó a host kilövi GTA5-öt vagy netet vagy egyebet hogy ledobja a játék szerverről,ilyenkor a host nem kap semmit,de a többiek meg kapják a pénzt,a host meg visszacsatlakozik és újra megcsinálják a finálét majd újra és újra és újra és újra és újra és újra.Amíg kedvük van hozzá.Host sosem kap lóvét,de a többiek igen.
Én még nem csináltam,de tudok róla hogy van ilyen,de az ilyesmi már kicsit csalás és ahhoz én gyáva vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.15. 09:57:08 -
JakyHUN #21883 mi is a DC? -
Plata #21882 Egyébként tegnap belefutottam egy DC-vel PS-t farmoló csapatba,egy PS finálét letoltam velük,a végén jöttem rá hogy ezek DC-vel farmolják,hívtak volna még párra,de nem volt merszem elmenni. -
Plata #21881 Nem tudok rá beállítást engem sosem zavart.
Modot nem ajánlok mert azért bannolhatnak. -
TokraFan #21880 Sziasztok,
Nem vagyok GTA fan, valójában soha nem játszottam még egyik résszel sem az erőszakos téma miatt, de az 5-öt annyira az egekbe magasztalják mindenhol, hogy most mégis behúztam Steam-en akciósan.
Első körben van egy olyan problémám, ami miatt egyelőre számomra játszhatatlan a játék. Az autók TPS kamera kezelése teljesen eltér minden általam eddig játszott és megszokott autós játéktól. Itt valahogy össze-vissza pörög a kamera, nem követi a kocsi seggét. Ez főleg kanyarokban okoz gondot, de ott nagyon. Befordulok a kocsival, de a kamera marad az eredeti irányban, a kocsit meg oldalról látom. Így nem tudom az új irányban egyenesen tartani, össze-vissza kacsázok, szerintem ez valami egészen rettenetes, ilyen rossz irányítást én még nem láttam.
A kérdés az, lehet-e azon valahogy változtatni, hogy a kamera fixen kövesse az autó menetirányát ahogy az szinte minden autós játékban működik? Valami mod, vagy beállítás, vagy bármilyen megoldás érdekelne. -
#21879 Azt nem értem, hogy az autómat miért rakja mindig Simon-hoz, miután a raktárba vittem az árut? -
Borg #21878 -
#21877 Érdekes.
1 láda 10k
2 láda 22k
3 láda 36k
6 láda 65k
Ha viszont kettő 3 ládás szállítmányt csinálok akkor 72k. Kérdés, hogy egyedül kivitelezhető e.
A szállítmányok között sajnos várakozni kell, szerintem úgy 30 percet. Szóval egyesével sem tuti az eladás, mert sokáig tart. Azt még nem tudom, hogy a 2 és 3 ládás szállítmány mennyire nehéz.
Ja igen, nem csak a repülő ósdi, hanem a hajó is az. -
#21876 Tudom. Mindenki hülye, csak Te vagy villamos. Ne erőltesd, égeted magad.
Utoljára szerkesztette: Dante73, 2016.06.14. 19:40:07 -
#21875 Asszem ezt én is hanyagolom.
Most buktam 65k-t, mert egy nyavajás NPC lelőtte az amúgy is vacak repülőmet, amivel ki kellett szállítanom a cuccot.
Vagy pedig egyesével hordom ki a ládákat. -
JakyHUN #21874 hát én ezt a vállalatosdit skippelem... egyedül ez teljes képtelenség... embert összeszedni rá megint csak az, mert heistre nem tudok 3 épkézláb értelmes embert összekotorni nem hogy erre -
Plata #21873 Attól függ mit csinált,ha hackelt,akkor lehet lepucolják az accját,és a karijának online nem lesz semmije. -
JakyHUN #21872 ismerőst most bannolták de csak 10 napra... ezért kérdem -
Plata #21871 Hát 20 év bann mire lejár. -
JakyHUN #21870 mert ha bannolnak akkor ha az lejár, kezdheted elölről első szintről vagy mi? o.O -
#21869 Ha lenne olyan csapat ahol mindig fent van legalább 10-20 nem teljesen debil, ts-el stb...
Kicsit már bánom, hogy nem csináltam külön steam fiókot a játéknak.
Ha legalább adna valamit ha megölök valakit, abból már kinőttem hogy a semmiért lőjek le játékosokat, csak azért hogy kibasszak velük pedig soha nem is volt az én műfajom.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.06.14. 11:13:23 -
Plata #21868 Privát sessionban azért jól meg lehet lenni értelmes játékosokkal. -
#21867 Engem valahogy sajna nem tud lekötni még mindig az online :/ Kezdhetnének vele valamit, de nem fognak. Jó lóvét csak a heist hoz, az meg nekem nem fekszik mert unalmas, persze világos hogy azért nem lehet lóvét keresni, hogy megvegyék a shark card-okat vagy miket... A random session-ök meg lényegében ffa mapok, mindenki öl mindenkit de tök értelmetlen az egész. Pedig olyan fasza játékot lehetne ebből csinálni... -
Plata #21866 Nézd én GTA-t nem merem modolni,a sztori nekem már elég felejtős,de Online az nagyon jó,és ha modolnám tuti bannolnának,azt meg nem szeretném.Újra kezdeni nem lenne kedvem,annyi mindene van meg már a karimnak hogy sem erőm sem kedvem nem lenne újra csinálni,főleg mert vannak eventes és egyéb ritka dolgai is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minecraftban van survival mód,amikor nagy semmivel kezdesz,egy vadidegen helyen,és mindent nulláról kell kezdened.Barátokkal nagyon jó tud lenni,általában én voltam felelős a zöldség termesztésért,mert azt szerettem,dinnyét,krumplit répát egyéb dolgot termeszteni.Pár napi munkával már egész szép kis falut meg várat építettünk,nulla addolással,csak abból amit ki farmoltunk.Eleinte nagyon rossz,mikor nincs semmink és fán alszunk.
Volt már hogy fákra építettünk házakat volt hogy egy kis szigetet vettünk körbe fallal és oda költöztünk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.14. 10:32:47 -
#21865 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is szeretem, de a minecraft minden csak nem survival :) -
Plata #21864 Én szerettem.
Zàrt szerveren baràtokkal. -
#21863 Ugye ez nem komoly? :)
Nem survival játékot akarok, hanem a gtav-höz survival modot.
A minecraft meg hc mod-ban is easy sajnos :) -
Plata #21862
Minecraft?
Abban van survival. -
#21861 Az izgi lehet XD
Valami jó kis loot-olós cuccra vágyom, kevés fegyó, kevés lőszer stb... ilyen dayZ stílusban. -
Plata #21860 Pecàs modról tudok.
Màst még nem néztem.
Bàr nem töltöttem le. -
JakyHUN #21859 na szóval a fegyvertár csak free módban működik, missionban és heistben (bár ez utóbbit még nem néztem de több, mint valószínű) minden visszakerül a körbe -
Borg #21858 A kettős mérce fogalma azért megvan? Na, akkor ennek fényében fuss neki újra a szövegértelmezésnek, leginkább a téma elejétől. -
#21857 Létezik már valami jó kis survival mod, vagy tudtok valami ilyesmiről?