27707
  • Bluuzia
    Sziasztok!
    Ezt leírom, hátha valaki másnak is szüksége lesz rá.

Meg volt osztva egy vinyóm. Egyik fele a win10, másikon a játék. Ezt átmásoltam egy másik hdd-re, mert az osztott winchestert egyesítettem (Easeus).
    Visszamásoltam a teljes játékot immár a C-re.
    Indítás után "Game executable patch not found. Reinstall the game" üzenet jött.
    Mivel nem Steames elindítottam a GTA V Setup Tools-t. Itt a Repair-nél "Katasztrofális hiba" jelentést kaptam. Kétszer is.
    Ezek után inkább az Uninstallra nyomtam.
    Ez magához a játék mappához nem nyúlt, csak a rendszer fájlokat törölte és így már a PlayGTA V gombra kattintva elindult a játék.
    Mivel a Single-t nem játszom, ezzel mentést sem veszítettem, csak beállításokat.

Már azt hittem újra kell telepítenem az egészet (természetesen használtam volna a másolatot, hogy ne töltsön le 65Gigát ).

Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.06.19. 10:41:50
  • Plata
    Én is jártam már úgy hogy ott hagyott a csapat.
    De ráadásul az én kurumámmal mentek el.
    Beugrottam insurgentbe és tipli utánuk.A rablós házamnak is tele a garázsa.Tegnap vettem még egy házat,eladtam a régi medencés olcsó külvárosi házamat,lecseréltem a legdrágább stilt house-ra,vagy mi a bánatra.
    Kellett a plusz garázshely,mert tele vagyok kocsival.Sajna a rablós házat nem lehet eladni,kell rabláshoz,pedig azt is lecserélném 10 garázsosra.
    Elméletileg valamikor július körül jönnek majd atom drága villák,de arra majd gyűjtök akkor.
  • JakyHUN
    na az úgy jól hangzik majd kipróbálom
  • Plata
    Tegnap találtam egy RP bugot,vagyis azt hiszem az.ha elmész egy repülőversenyre és a verseny híd alatt is átvisz kapsz RP-t híd alatt átrepülésért.Kíváncsiságból nyomtam f-et,mire ugye a játék visszadob utolsó ellenőrzőpontra,és így újra és újra át repültem híd alatt,utolsó lettem versenyben de az RP-t mindig megkaptam ahányszor átmentem híd alatt.
  • JakyHUN
    :D
    hát gondoltam, hogy lesznek majd még itt meglepetések, mert még csak 1 hónapja játszom kb, de erre nem számítottam
  • Plata

Az este nekem is érdekes volt PS,bevettünk egy 22-es szintűt,megmondtuk maradjon a bankban a lóvéval,erre ahogy lelőjük rpg-vel a zsarukat bank előtt kifut,és jönni akar,mondtam neki menjen vissza,ok visszament,szerencsére nem vesztett pénzt.ott maradtam vigyázni rá,másik kettő elfutott kurumáért,vagyis így indult,mert fél perc múlva fut vissza az egyik a bankba.végül 1 ment el a kurumáért egy a bank előtt ölte a zsarukat én a bankban vigyáztam 22-esre.
    A fényképezős setup-ra 12-es szintűt is vittünk.
  • PeeTeR
    semmit nem vagy kepes magadtol megoldani, mindig a masikra varsz
  • JakyHUN
    Asszem megvannak a toplúzer cím nyertesei random kategóriában: várok a bankban a zsetonnal, ez a 3 Nobel-díjas meg elindul a csónakhoz a kurumával... nélkülem :D Rákérdeztem, hogy és akkor én majd sétálok vagy mi? De nem nagyon hatotta meg őket a dolog...
  • Rajnoka75
    Sziasztok! Random event feladatokhoz szeretnék egy kis segítséget. Az Escape Paparazzi, és a Drunk Driver 1-2 feladatokat szeretném megcsináli, de nem megy, mivel nem jelenik meg a kék pötty. Hiába megyek nagy köröket, és térek vissza, hiába megyek menteni, hogy ugorjon az idő, akkor se. Van valami egyszerű megoldás?
  • RJoco
    Az jó, köszi!
  • Plata
    Igen,ha van privát public PH-s session és valaki segítséget kér,akkor én is eltudtam menni hozzá alkalmazottnak,és ők is hozzám.
  • RJoco
    Ha én CEO vagyok, de nem aktiválom, akkor elszegődhetek máshova alkalmazottként?
  • koltony
    Persze sokan nem szokták tudni a rövidítéseket, de például én el szoktam nekik magyarázni és 60-70% ban megértik az emberek hogy mi a helyzet és hogy mit is kéne nekik csinálni. Kb 10% cseszik rád és megy a saját feje után.

Lehet az hogy én összeszedek, jóban leszek emberekkel az személyiségből adódó dolog.
    Nem szoktam elküldeni embereket a bánatba, missionoknál szoktam írogatni stb. Aztán akik visszaírnak azok álltálába jönnek segíteni vagy fordítva. Nem egy heistet toltam úgy végig hogy contact missionöztem és elkezdtünk beszélgetni, majd megkérdezte a csávó hogy van -e kedvem segíteni neki PS-be.

Ezek után letoltuk az övét majd az enyémet, aki nem tudta mi a helyzet annak rutinból leírtuk.

Crew-val nem szoktam menni, főleg azért mert össze-vissza érek rá, általában nem tudom azt mondani h srácok nekem ma 8 tól jó.
  • Jonika8
    Hát ha ma van kedve valakinek játszani akkor próbálok fenn lenni 9 felé :)
  • JakyHUN
    Ja... sok féle módon meg lehet tolni a végleges számot:

Difficulty Level Cash and RP Bonus
    Completion on Normal difficulty earns a 25% RP and cash bonus for all participants. Completion on Hard difficulty earns a 50% RP and cash bonus for all participants.

Crew RP Bonus
    Completion by at least two players in the same crew rewards a 20% RP bonus to each of those participating crew mates.

Friend RP Bonus
    Completion by at least two players on each other's friends lists rewards a 10% RP bonus to each of those participating friends.

Free-Aim RP Bonus
    Completion with the mission session targeting mode set to "Free Aim" earns a 25% RP bonus for all participants.

Multi-Player Cash and RP Bonus
    Completion by at least two players in general, or a full lobby, rewards an RP bonus to all participants.
    Completing a mission with multiple people will earn the players bonus cash. If two players are in the mission, they will each earn 10% more cash, three players will net 20% more, and four players will net 30% more (not additive).
  • Plata
    RP több jár ha crew taggal csinálsz küldit,azt hiszem,még tavaly mondta valaki hogy baráttal és crew taggal is több jutalom jár.
  • JakyHUN
    "szimplán ha találsz egy normális embert"

Na akkor ennek a receptjét kérem, ha már ezt olyan magától értetődőnek írtad. Az elmúlt 36 órában 8x indíottam el a pacific - signal setupot. Egyszer sem sikerült végigcsinálni. Az emberek nem, hogy azt nem tudják, milyen könnyítéssel lehet ezt megcsinálni (helikopter), de mikor leszálltam a helikopterrel a szigetre, a legtöbb idióta egész egyszerűen rpg-vel, gránáttal, egyéb robbanószerrel fogta és felrobbantotta a helikoptert. Szóval nálam valamiért nem ilyen egyszerű még 1 normális embert sem összekotorni, nem hogy 3-at.
  • JakyHUN
    Én mostanában már azért nem vagyok TS-en mert nincs miért... Egyébként milyen időpontot is beszéltünk mi meg? Nem nagyon emlékszem ilyesmire. Én bárkivel megbeszéltem bármit, ott voltam, de rajtam kívül túl sokszor más nem.
  • JakyHUN
    Én elég sokat farmolok RP-t, ami abból áll, hogy elindítok egy olyan küldetést, amihez nem kell sok munka végigcsinálni, egyedül is lehet csinálni, és a fennmaradó időben, amig le nem jár a 15 perc, tudok egyéb GTA-tól független dolgot csinálni (meló közben ez a leghasznosabb GTA-s elfoglaltságom). A 15 percet azért várom ki, mert akkor adja a max pénzt és RP-t. Esetleg abban tudok segíteni, hogy amikor éppen ez a dolog rámjön, és te is (vagy ha van még ember akit ez érdekel akkor azokkal együtt) online vagy, akkor 100-as szintű lévén olyan küldetést is el tudok indítani, amihez nektek még nincs hozzáférésetek de sok RP-t ad. Itt a sok alatt egy alap 15 perces küldetésért 4500 körüli RP jár 1 emberrel indítva, 2 vagy több emberrel erre rámegy +10%. Alacsony szinten pedig ezekkel a számokkal gyorsan lehet szinteket lépegetni. Én ezt játszottam most 2 napig vagy 20-30x egymás után, mert olyan dolgom volt, hogy nem nagyon volt időm többre.... és hát ahogy írtam, heistekkel sem jutottam semmire, úgyhogy ez volt a legértelmesebb művelet amit csinálni tudtam...
  • Plata
    Én este 9 körül érek rá általában.
  • koltony

Itt van amit össze sikerült szednem az egész dologról.

Amúgy Joco én mindig futok össze olyan emberekkel akivel akár több heistet/missiont/egyebet megszoktunk csinálni.
    Nem kell ezt tervezgetni szimplán ha találsz egy normális embert akkor már lehet tolni és már 1 bőven elég ahhoz hogy mondjuk 1 heistet megtudjatok csinálni.
  • Borg
    Ez mondjuk konkrétan nem igaz, én mostanában többször is játszottam együtt SG crew tagokkal.
    Csak nyilván nem munkaidőben kell hiányolni a népet a szervereken :)
    Utoljára szerkesztette: Borg, 2016.06.17. 11:46:35
  • RJoco
    Én már nagyon régóta keresek embereket, de sajnos eddig még nem jött össze egy heist sem.
    Egyszer sikerült elmenni küldizni kettesben, volt TS is, az jó volt.
    JakyHUN-nal múltkor megbeszéltünk pár időpontot, de ő nem volt játékban, így nehéz is embereket találni. 3 nap vártam rá.

Ma megint kaptam 100k$t és 15k RP-t.
  • Plata
    Sg crew totál inaktív,vagy ha vannak is fent,soha semmire nem jönnek.
    Fejlődj még random küldikkel vagy Heist-ekkel,ebbena játékban a karaktered szintje nagyon számít,komolyabb dolgokba nem szívesen visznek 100 szint alatti játékosokat.Húzd a karaktered statjait és a szintjét is,szint növekedéssel a karid erősebb lesz,jobb fegyverei lesznek és több és jobb páncélja.
    Az én karimnál mindig van 10 darab super heavy armor tartalékban,és mindig tele van snack-el is,igaz a cégemnél a titkárnő ingyen ellát snackel.Minél magasabb szintű vagy annál több a karid életereje.
  • akyyy
    én is itt vagyok mint kezdő, de nagyon az elején. kb két küldetést csináltam eddig meg :D nagyon rossz hogy sehol egy magyar, sg crewba pedig elvileg benne vagyok :(
  • Jonika8
    Hát nekem is meg van a játék a kezdetektől, de nem nagyon tudtam onlineozni. Lenne kedvem, csak nem tudom a küldetéseket. Esténként ha lehet csatlakozhatok ?? Mondjuk lehet az elején még béna leszek :)
  • Hegyipapa
    Esténként szoktam lenni pacific hs tolom, tegnap este is voltak prohardveres arcok bőven. Látod hogy játékban vagyok zaklass nyugodtan. Párszor már játszottunk együtt is :)
  • Plata
    Kár lenne feladni,javaslom nézz be a prohardver GTA V topicjába,ott mindig találni embert aki jönne Heistre egyébre.
  • JakyHUN
    Hát lehet, hogy nekem ennyi volt ez a gta... az utóbbi 36 órában 0, azaz nulla darab heist setupot vagy finálét sikerült randomokkal befejezni... ez elkeserítő... még ha lenne 3 épkézláb ember akikkel lehetne együtt tolni rendszeresen... nem csak heistet de akármi mást is... de nincs bmeg, nincs kibszott 3 aggyal rendelkező ember... egyedül meg képtelenség bármit is... meg unalmas is
  • TokraFan
    Érdekes lenne, bár afelől kétségeim vannak, hogy mennyire lenne rá igény. Mondjuk moddal nem volna lehetetlen elkészíteni.
  • RJoco
    Az állomások környékén elég sok a kis hajó, van rendőr hajó is, állomáson szórakozóhely és egyéb helyek. Én nem mondtam, hogy teljesen át kell venni a játékot, át kellene csak írni GTA-sra. Szkafanderben repkedés, hajó lopás pár mozdulattal. A kiszedett emberek űrhalottak lehetnének. A nagy hajók meg kb olyanok lennének, mint a yacht-ok. Drágák, nagyok és nem mozdíthatod őket.
  • RJoco
    Szerintem is, bár én csak a Vice City óta játszom GTA-kkal.
  • TokraFan
    Megfogadom a tanácsot, ha mar kiver a víz a kacsázástol, lenyugtatom magam egy kis X-el, az mindig beválik. :)
    Rebirth nem lenne jó alapanyag, csak egy hajó van. Mintha GTA-ban csak egyetlen kocsid lehetne. X3 lenne jó irány, sok a hajó, csak meg kene oldani, hogy fittelhetok legyenek (spoiler, egyebek). :) Űr night klub is jöhetne, a fajok közötti diplomáciai kapcsolatok elmélyítése érdekében...:D
  • Plata
    Szerintem mindegyik GTA-ban ilyen volt az irányítás.Nekem csöppet sem volt szokatlan.
  • RJoco
    Ne aggódj, hamar meg lehet szokni. Gondolj bele, milyen rossz azoknak, akik konzolon tolják. Én mentem vele és hát a lövöldözés elég szörnyű volt. Nekem az egér+bill jobban bejön, még ilyen irányítás mellett is. Ami a leginkább zavar, ha elfordítom a kamerát, akkor egy idő után visszaáll és megint el kell fordítanom. Illetve nem tudom eléggé hátulról nézni a kocsit, sokszor még a legmesszebb is közel van.
    De ez van, ettől függetlenül még tudok úgy játszani, hogy élvezzem.
    Ha meg nem bírsz vele, akkor az X-ek még mindig ott vannak :D
    Bár most az is eszembe jutott, mekkora lenne egy Grand Theft Spaceship játék. Ugyanez a stílus, viszont az űrben. Az X Rebirth már eléggé alkalmas lenne a megvalósításra :D (Sok kis hajó, részletes, modulokból álló állomás és bejárhatóság.)
  • TokraFan
    Mafia 1-ben ez tok jol működött. Ott is kellett lövöldözni kocsiból, akkor egerrel forgattam a kamerát ahogy itt a GTA-ban is kell, de ha nem volt fegyver a kezemben, akkor pont ugy működött mint bármilyen autós játékban. Egerrrel próbálom követni most a fordulásonal, de ez így rettentő idegesítő es így nem lehet vele szépen menni. Na mindegy...sose fogom megérteni, miért nem lehet egy ilyen opciót is beletenni, kb. 10 perc egy profi programozónak...
  • TokraFan
    Thanks! Mod-ra azert gondoltam, mert 4-hez találtam ilyet, de sajnos csak arra.
  • Zsoxx
    Egérrel kövesd az autót, mikor fordul.
  • csabush
    Volt olyan is, csak a prisonbreak végén lévő buzzard landolásnál, még mikor elkezdtünk játszani, volt hogy kinn álltunk a parton, csak annyit látunk, hogy haverom elkezd összevissza kacsázni a levegőben, majd vagy a sziklának verte vagy bedarált minket. :D Voltak problémák az elején ilyenekből, amit te mondasz az a rész is viccelt meg minket, ferde a part, kicsi a hely, simán történhet baleset. :D
  • Borg
    Én a Humane fináléban a küldetés legvégén úgy leraktam a helit a partra, hogy mindkét embert bedaráltam a rotorral :D