27741
-
Abrams124 #21970 Értem,akkor tehát 100-as szint,melyik job adja a legjobb rp-t?Most vagyok 76-os,nem sokat játszottam mostanába -
Ha valakit rá tudsz venni, hogy ketten versenyezzetek akkor hamar megvan. -
Plata #21968 Én hamarabb lettem 100 minthogy versenyeztem volna.
-
Abrams124 #21967 Amúgy a turbot hogy lehet könnyen megszerezni?Érdemesebb versenyezni,vagy elérni a 100-as szintet? -
Abrams124 #21966 2,7 milla -
Borg #21965 Oszt mennyi lett, 5 milla?
-
Abrams124 #21964 Meg lehet venni a legújabb kocsit,a protot! -
Abrams124 #21963 Nah,bocsesz hogy nem voltam,nyaralni mentünk,de mostmár lehet velem tolni a PS-eket! -
Plata #21962 A második online karim játék ideje:PLAY TIME: 23D 17H 24M -
Plata #21961 lehet több száz játszott nap után sem fog.
-
TokraFan #21960 Értem, köszönöm! -
Content annyi van hogy nem igaz, ez klasszikusan az a játék, hogy megveszed és nem csalódsz benne. Több száz játszott óra garantáltan a minimum. -
Plata #21958 Mindegy hogy Steam vagy dobozos,az a lényeg Pc-s legyen,ugyanazon a szerveren játszotok,felveszitek egymást havernak és kész. -
Ashyn #21957 Értem, köszönöm! Steames vásárláson gondolkodom, de haveromnak dobozos van, azért kérdeztem. Köszi még egyszer! -
Simán játszhatsz nem steam-esekkel, feltéve ha pc-n tolják. Szerintem érdemeebb a steamest venni mint dobozost. -
Ashyn #21955 Sziasztok!
Már egy ideje gondolkodom a játék megvételén ( PC-re ), de lenne pár - talán noobnak tűnő - kérdésem:
Számít, hogy milyen verzióm van ( steam / nem steam )? Arra gondolok, hogy ha pl nekem steam-es verzióm van, a haveromnak pedig nem, tudunk együtt játszani?
Mennyire van content a játékban a küldetéseken kívül? Mennyire van mit csinálni, ha csak "játszani" támad kedvünk?
Előre is köszönöm! -
nem vagyunk leprasok -
rambozo #21953 Vannak egyéni küldetések. A kékeket csak Michael, a sárgákat csak Trevor, a zöldeket csak Frenklin tudja felvenni. A közöseket pedig mindig az aktív karakter színével jelzi.
Utoljára szerkesztette: rambozo, 2016.06.20. 17:36:12 -
TokraFan #21952 Totál kezdő GTA-s és megrögzött single playeresként csupa láma kérdésem lesz. Kezdeném mindjárt azzal, hogy a kék kérdőjeles "mellék küldetésnél??" miért van az, hogy odamegyek a jelzett helyre, és nincs ott az ég világon semmi??? Már 3 ilyennel találkoztam...A sárga kérdőjeles izék viszont működnek. -
JakyHUN #21951 Nálunk is volt egy szerencsétlen lag... az egyik ps fináléban csak azért nem lett meg a max lóvé, mert én vezettem, és akinél a pénz volt, megakadt a kapcsolat és az ő kocsija nekihajtott valaminek durván, ami ugye sérüléssel járt, így lement neki a pénzből, miközben én a világon semminek nem mentem neki, de a szinkron után mindenkinél ugye levonta azt a kb 6000 dollárt.... nem egy összeg, csak kicsit bosszantóak az ilyen kidolgozatlan programozási megoldások... -
Plata #21950 Tudom,volt hogy mentünk kocsival,és annyit láttam hogy megakad az autó majd pár másodperc múlva az autó átszáll az épületeken át. 
Bazi nagy lagok voltak,de mostanában sok lag van. -
Hegyipapa #21949 Rendben volt minden pedig nagyon nagy lag volt. -
JakyHUN #21948 igazából csak egy baromságról van szó, volt egy fogadásom, 10k gta dollárba fogadtam valakivel valamiben, és most lóg nekem 10 ronggyal :D Szóval nem egy eget verően fontos dolog :) -
Plata #21947 De ha valami nagyobb dologra kellene neki a pénz,villára vagy yachtra akkor ott a CM.Egyből 12 millát ad. -
Plata #21946 Ha nagyon kell neki a pénz miért nem nyomtok pár PS heistet?
Ha a végén a két idegennek csak 15-155-ot adsz a tietek 70%.Az elég szép pénz.
Nem tudom mire kell neki a lóvé de pár PS-től megvan. -
JakyHUN #21945 Hát majd próbálkozunk vele, köszi -
Plata #21944 Azt hiszem egymás mellett kell lennetek heist után. -
JakyHUN #21943 Akkor arra rá kéne jönnöm, hogy pontosan hogyan, mert próbáltuk, de inaktív volt az a menüpont heist után. 1 sessionban kell lennünk és kp kell legyen a pénz (még bankszámlára tétel előtt)? -
Plata #21942 Heist után át tudod adni a pénzt annak aki veled volt.
Vagy hívsz 2 ismerőst és mondod nekik hogy a végén ők keveset kapnak te semmit haverod meg sokat,mondjuk így 0-70-15-15.
Így a haverod kap majdnem 900 ezret.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.20. 09:48:07 -
JakyHUN #21941 Van valami trükk arra, hogy valakinek pénzt tudjunk átadni? -
Plata #21940 Tegnap este neken jó volt,Hegyipapa behívott PS-re,ami klasszul lement.A finàlé is lement flottul,max lóvét vittük el.Utàna meg éjfélig CEO-ztunk. -
Keresnék játszótársakat. Olyan TSen röhögős félét. Vagy csak menjek fek Merlin TS-ére majd lesz valami? -
Nagy nehezen sikerült letolni 2 előkészítő heist feladatot. A fix tagok a host volt és én. Az elsőt vagy 3-szor kezdtük el, mert menet közben valaki lelépett. Sajnos a rablást már nem sikerült megvalósítani, mert 1. a host valahogy mindig meghalt, 2. 5-6 próbálkozás után az egyik játékos megunta és lelépett, majd ezt követően a host is eltűnt. -
Az szerintem nem bug, ha híd alatt mész át és kapsz RP-t.
Nekem mindig is adott, bár csak fél éve játszom.
Van olyan napi küldi, hogy egy repülj át a híd alatt egy versenyen.
Az viszont, hogy visszakerülve az ellenőrző pontra és újra átrepülve ismét RP-t ad, hát nem tudom. Szerintem az sem igazán bug, mint inkább nincs megcsinálva az ellenőrzés, hogy mégegyszer ne adjon. Vagy direkt ilyen.
Ha egyedül mész a versenyre, akkor akárhányszor átrepülhetsz alatta, amíg csak kedved tartja. :D
(Az f betű eszembe sem jutott volna, kb soha.) -
Sziasztok!
Ezt leírom, hátha valaki másnak is szüksége lesz rá.
Meg volt osztva egy vinyóm. Egyik fele a win10, másikon a játék. Ezt átmásoltam egy másik hdd-re, mert az osztott winchestert egyesítettem (Easeus).
Visszamásoltam a teljes játékot immár a C-re.
Indítás után "Game executable patch not found. Reinstall the game" üzenet jött.
Mivel nem Steames elindítottam a GTA V Setup Tools-t. Itt a Repair-nél "Katasztrofális hiba" jelentést kaptam. Kétszer is.
Ezek után inkább az Uninstallra nyomtam.
Ez magához a játék mappához nem nyúlt, csak a rendszer fájlokat törölte és így már a PlayGTA V gombra kattintva elindult a játék.
Mivel a Single-t nem játszom, ezzel mentést sem veszítettem, csak beállításokat.
Már azt hittem újra kell telepítenem az egészet (természetesen használtam volna a másolatot, hogy ne töltsön le 65Gigát
).
Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.06.19. 10:41:50 -
Plata #21935 Én is jártam már úgy hogy ott hagyott a csapat.
De ráadásul az én kurumámmal mentek el.
Beugrottam insurgentbe és tipli utánuk.A rablós házamnak is tele a garázsa.Tegnap vettem még egy házat,eladtam a régi medencés olcsó külvárosi házamat,lecseréltem a legdrágább stilt house-ra,vagy mi a bánatra.
Kellett a plusz garázshely,mert tele vagyok kocsival.Sajna a rablós házat nem lehet eladni,kell rabláshoz,pedig azt is lecserélném 10 garázsosra.
Elméletileg valamikor július körül jönnek majd atom drága villák,de arra majd gyűjtök akkor.
-
JakyHUN #21934 na az úgy jól hangzik majd kipróbálom -
Plata #21933 Tegnap találtam egy RP bugot,vagyis azt hiszem az.ha elmész egy repülőversenyre és a verseny híd alatt is átvisz kapsz RP-t híd alatt átrepülésért.Kíváncsiságból nyomtam f-et,mire ugye a játék visszadob utolsó ellenőrzőpontra,és így újra és újra át repültem híd alatt,utolsó lettem versenyben de az RP-t mindig megkaptam ahányszor átmentem híd alatt.
-
JakyHUN #21932 :D
hát gondoltam, hogy lesznek majd még itt meglepetések, mert még csak 1 hónapja játszom kb, de erre nem számítottam -
Plata #21931 
Az este nekem is érdekes volt PS,bevettünk egy 22-es szintűt,megmondtuk maradjon a bankban a lóvéval,erre ahogy lelőjük rpg-vel a zsarukat bank előtt kifut,és jönni akar,mondtam neki menjen vissza,ok visszament,szerencsére nem vesztett pénzt.ott maradtam vigyázni rá,másik kettő elfutott kurumáért,vagyis így indult,mert fél perc múlva fut vissza az egyik a bankba.végül 1 ment el a kurumáért egy a bank előtt ölte a zsarukat én a bankban vigyáztam 22-esre.
A fényképezős setup-ra 12-es szintűt is vittünk.