Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Had ragadjam meg az alkalmat, hogy a tanácsotokat kérjem videókártya ügyben.
Arra gondoltam nézek egy újat, mert ez a "szineskocka bug" megöli a lelkem :D
Megmondom őszintén elég rönk vagyok hardver ügyben, tudnátok ajánlani egy megfelelő kártyát a játékhoz? Jelenleg ugye AMD irányban helyezkedik el a konfig. AMD proci van, ehhez , jobb lenne egy AMD kártya is?
Lényeg a lényeg. Ha módotokban áll kérlek javasoljatok valamit. 40? körül lehet már? 50 esetleg? :D
Köszönöm Uraim!
Oldtimer új reggel Runescape, DAoC, s megannyi MMO..
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hol lehet most legolcsóban beszerezni? Haveromékat rábeszélném, hogy vegyék meg.
"Nulla tenaci invia est via"

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Boldog karácsonyt mindenkinek!Kellene egy kis segítség.Küldetéseknél hol tudom beállítani azt hogy az autómat ne vigye el más?
Valamint Heisthez kellene 3 állandó játékos ill egy megbízható kis csapat akikkel együtt tolhatnánk,kérném azokat akik vállalnák ,.szóval mindenki egyért egy mindenkiért elven.
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az autót meg vagy benéztem, vagy szerkesztették azóta, csak átfutottam a szöveget, nem mentettem le :D
viszont zseniális a hóóóó, hihetetlenül jól lehet csúszkálni... muszáj lesz a rockstarnak drift gumit csinálni amivel ilyen tapadás lesz a száraz betonon is.. :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.24. 11:30:25
Permanent a Tampa. Ha jól látom, lehet venni egy új házat/garázst?
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Mert a hó mindig 3-4 napig tartott eddig, valamint a Rockstar oldalán az a hír hogy az autó marad ( permanent )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: tutituti, 2015.12.24. 10:21:20
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
de legalább megjött a Tampa ami csak ideiglenesen vehető meg :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.24. 10:05:09
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Problémába ütköztem a játék telepítésénél. Win10em van , viszont N-es verzió(nincsenek benne eredetileg media cuccok). Namármost oké, a játékhoz kell a media feature pack. Namármost én letöltöttem, de ez a kaki még mindig nem észleli. Valakinek van tippje , hogy hogyan tudnám megoldani?:)
I met God. She's black
Illetve,a holnap ugye USA időszámítás szerint lesz.
De ahogy olvasom,amikor jött a hó,a kocsik beragadtak sok helyre,meg rengetek anomália volt. bár ez két éves release volt.
Régi hír.
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.12.23. 11:30:38
Þór vígi þessi rúnar
De liberty city nem hiányzik egy cseppet sem.
Utoljára szerkesztette: djkovee, 2015.12.23. 09:04:18
Bocsii.