27707
-
#22056 ilyen hülyeségre van idejük, rendes tartalom meg zéró... -
#22055 dat Lampadati -
új dlc, júli 12 -
#22053 360 vagy One. Windows 10 miatt utóbbit célszerű, abból is az újabb kiadást.
Steam kontroller azokhoz a játékokhoz jó, amihez a többi nem, pl egér helyett. Igazán jót még senkitől sem hallottam róla (személyes ismerősöktől)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.06. 15:44:34 -
strack89 #22052 Hello.
Én olyan segítséget kérnék hogy van az a küldetés amikor Trevorral fel kell ugratni a vonat tetejére egy krosszmotorral, na a küldetésen belül van egy olyan challenge hogy érjem el a motorral a max sebességet. Na már most a fejem tetejére is állhatok de 98%-nál feljebb nem megy. Próbáltam az egykerekezést, dombról lejönni max sebességgel de semmi. Erre szeretnék tippeket hogy lehetne ezt megcsinálni. Előre is köszi. -
TokraFan #22051 Huh, köszönöm a választ!
Tegnap egy fél napom ráment, hogy elindítsam valahogy ezt a nyomorult küldetést. Nálam sajnos a taxis módszer sem ment, próbáltam mindhárom karakterrel, éjjel is, nappal is érkezve a helyszínre. Feltúrtam a netet, számos ötlet volt de nekem egy sem működött (pl.menjek hajóval, helivel stb.). Végül nagy nehezen sikerült triggerelni ezt a hülye küldetést, de magam sem tudom hogyan, mert váltogattam a karaktereket, aludtam velük és stb. Ordenáré egy bug. -
Plata #22050 Taxival menj,kicsit bugos.
Hívj egy taxit és vitesd oda magad.Akkor jó lesz. -
TokraFan #22049 Na újból elakadtam. Még mindig ott tartok, amikor M/T nem mehet be a városba. Viszont, nincs több küldetés a térképen, egyik karakterrel sem tudok semmit fevenni! Mindhármukkal végignéztem, minden kis mellékküldetést is felvettem már, a Briefing-ben sincs semmi. Egyetlen nagy B betűvel jelölt küldetés jelenik meg mindhárom karakternél ugyanott, de ha odamegyek, mindig azt írja ki, hogy a küldetést jelenleg nem lehet felvenni, térjek vissza később. Tudna valaki segíteni, hogyan tovább? (Single Player, Story mód). -
#22048 Kapsz.
És, ha közvetlen a közelében vagy (pl. egy járműben ültök, irodában), akkor RP-t is kapsz, elég gyakran.
A pénzt nem tudom milyen gyakran osztja, de, ha lelövik, akkor kevesebbet kapsz. Ha többször lelövik, akkor még kevesebbet. -
LazyB #22047 Érdekelne hogyha CEO-nak dolgozom akkor kapok pénzt?
-
#22046 Segítségetek kérném!
Egy kontroller beszerzésén gondolkodom. A két bennmaradt versenyző, a Steam, és az X360 kontrollere. Nagyon örülnék mind a kettőről 1-2 pro-kontra véleménynek! (és azért ide írom, mert lassan kész a honosítás, és gyakorlatilag ez a játék az egyik oka a vásárlásnak) -
Plata #22045 Majd akkor lesz tőzsdés küldi ha már készültök Trevor idióta rablására,de a küldit Franklinnel tudod felvenni.
Katt -
TokraFan #22044 Igen, sorry, korábban írtam ugyan hogy single player only játszom, de most lemaradt.
Akkor köszönöm, ezek szerint vinnem kell tovább a küldetéseket. -
#22043 Mivel a netem elcseszte a havi napi láncomat, így mérgemben gondoltam kicsit sztorizgatok.
És, hogy ne legyen olyan unalmas, beleveszem a tőzsdés dolgot is. Viszont a leírás szerint 3 ember van, de nálam még csak F(rank) és M(ichel) van. F-el nincs több feladatom, M-mel elmentem az L betűhöz és egy rablás terve lett felvázolva 3 FBI-os, akarom írni FIB-s emberrel. A térképen nincs már betű, vagyis nincs feladat sem. Talán várnom kellene, hogy Lester hívjon, addig meg ücsörgés van csak?
A tőzsdés dolog ezek szerint meg még nagyon odébb van, ha csak 2 emberem van?
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.07.02. 13:04:02 -
Zsoxx #22042 Igen, mondjuk nem ártana odaírni, hogy single player vagy online, ha már kérdezünk valamit. -
Plata #22041 Most jut eszembe,lehet te sztoriban kérdezted nem Online.
Hol vagy a sztoriban?Egyik résznél amikor T és M ellopják MM nejét akkor nem mehetnek vissza a város közelébe mert rájuk szálnak MM emberei,és még talán O'Neil tesók is.Bár azok lehet csak Trevorra pikkelnek.Amíg el nem jutsz sztoriban egy bizonyos küldetésig,nem mehetsz a város közelébe,különben a mexikói gengszterek rád ugranak,és sosem fogynak el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.02. 08:30:52 -
Plata #22040 Milyen smasszerek?
Ha public sessionban vagy akkor lehet valaki rád küldött pénzért valami verőlegényeket,úgy tudom lehet valami ilyesmiket felbérelni telefonon,menj be valamelyik lakásodba vagy a yachtra,ha van,esetleg irodába. -
TokraFan #22039 Mit lehet azzal kezdeni, amikor bemegyek a városba, azonnal megtámadnak smasszerek?? Végtelenül spawnolnak, de ha rájuk lövök akkor már a zsaruk is rám szállnak. Próbáltam meglépni is, de nem lehet.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.07.01. 21:22:40 -
Plata #22038 Nem rossz,de a bankban fölösleges felfutni az öröket lelőni,alá aknázod előre és ha megjelennek egyből felrobbannak.Egy akna az ajtóhoz,egy a cserép mögé,egy a lépcső tetejére egy a lépcső aljára.RPG-vel meg jobb ha felállsz az asztalra mert néha a benti túszokat nem hatja meg hogy te kint állsz az RPG-vel,de ha felállsz az asztalra már nyugton maradnak.Kurumával menekülésnél nem kell követni az útvonalat,ne arra menj amerre a játék mutatja hanem fel Rockfort hillsre és át a hegyen,a rövid úton egyenes le Alamo Sea seggébe,Ha körbe mész a játék által javasolt úton marha nagy kerülő és sok idő,ha rövidítesz és egyből Alamo sea felé indulsz át a hegyen akkor a végén lazán marad akár 7 percetek is.Csak tudni kell a levágásokat.Amikor át mentek az alagúton a hegyen akkor nem a hegyi úton csalinkáztok,hanem bementek a homár várba és átugrotok a hegyen.Az is megspórol vagy 2 perc hegyi utazást,. -
#22037 Beszéltünk róla hogy hogy lehet gyorsítani a Pacific Standard-et,itt a videó:
-
#22036 Az tudtátok, ha a CEO közelében vagytok, akkor kb percenként kaptok 200 RP-t? (A perc nem biztos, nem mértem, de igencsak gyakran osztotta.) -
#22035 A bankkártyáddal :/ -
LazyB #22034 A Heist-en kívül mivel lehet nagyobb összegeket szerezni? -
#22033 Az marha jó.
Egyik magyar GTA-s fórumon olvastam vagy fél éve, hogy aki csalva szerezte a pénzét, annak elvették. Viszont aki elköltötte kocsira, tankra, miegymásra, annak nem vették el a tulajdonát.
EVE Online-ban ez úgy működik, ha nem a CCP-től veszed a PLEX-et és lebuksz, akkor a PLEX játékbeli árával csökkentik a pénztárcád. Vagyis simán minuszos lehetett a wallet. Sajnos én is jártam így, de a PLEX-et nem vették el, viszont nem mindegy, hogy 10€ vagy 15€/hó. Ha kiszűrték volna a scriptelős és botolós játékosokat (vagyis a csalókat), akkor nem adnák el a PLEX-et, mert nem érné meg.
Itt is simán beküldhették volna a csalók wallet-jét minuszba. Aztán veheti a shark kártyát, hogy ne vigyék a házat meg a kocsikat. -
Plata #22032 Biztos a shark cardra hajtanak,27 millás cucc durva,akár ház akár új hajó akármi.
A 10 milliós hajó sem volt piskóta.de ez durva.Főleg ha 27 a legolcsóbb.
Tuti hogy tartanak majd egy nagy takarítást ahol a pénzes csalókat kigyomlálják,a Yacht behozatalakor is volt nagy ban hullám meg most Ceo-nál is.
Mert arra azért figyelnek hogy pénzes csalókat kigyomlálják,de arra tojnak aki szétcseszi a sessiont. -
#22031 Már az új autó sem olcsó. Vajon mennyi a biztosítás, ha kilövik? Már csak ezért is megérné megvenni. Gondolkodom is rajta, már csak 1,3M kell hozzá :)
Lehet, hogy a shark kártyákra hajtanak most? Bár akkor előtte valamit tenni kellene a csíterekkel, akik a pénzt nyomják a játékba. -
#22030 "természetesen magyarul"
Én is azt szeretném, ha természetesen lenne, de sajnos jelenleg az angol a természetes.
Ha találsz ilyen oldalt, akkor azért rakd ide ki a linkjét légyszi, mert engem is érdekel. -
Abrams124 #22029 Érdekes. -
Plata #22028 Azt rebesgetik hogy nagyon durva új épületek adatai kerültek be a játékba,állítólag 27 millió dollárnál kezdődik majd az áruk.
Legutóbbi frissítéssel kerültek be a játékba a file-ok,de még csak annyit lehet tudni hogy rohadt drágák lesznek,de hogy mik azt nem. -
#22027 hát nem egy rakétatudomány, szóval csak indítsd el a játékot és hajrá :) -
LazyB #22026 Üdv!
Én egy olyan oldalt keresek ahol minden le van írva a gta v -el kapcsolatba természetesen magyarul. Még a most megjelent cégalapítással kapcsolatba is, mindent el szeretnék olvasni mielőtt belekezdek. Köszönet! -
Abrams124 #22025 Még mindig? -
#22024 gyere hamar gyorsan felfele, kell egy negyedik -
Abrams124 #22023 Hozzám be lehet,akár heistezhetünk is ha összejön 4 ember -
#22022 Valakihez lehet csatlakozni játszani? -
Abrams124 #22021 Ezzel tisztába vagyok,de simán át lehet csúszni rajtuk. -
#22020 No igen, nem olyan izgalmas, de legalább költséghatékony fizetni, mint lövöldözni. -
#22019 A területen vannak rendőrök, ha oda bemész, akkor elkezdenek rád lőni és természetesen körözést is kapsz. -
Abrams124 #22018 simán ki lehet hozni egy lövés dördülése nélkül,hp-t mellényt nem elhasználva,csak be kell hajtani a közeli alagútba. -
Borg #22017 Ha kiszámolod a töltényt, mellényt, hp-t, amit a zsarukra pazarolsz, simán megéri inkább a 250et kifizetni, és nyugiban elvinni :)
Kivéve ha kurumád van bent, és gyorsan bele tudsz ülni...