27707
  • Abrams124
    van olyan aki egyáltalán kifizeti azt a 250-et?:D
  • RJoco
    Még egy érdekesség.
    Lefoglalták a kocsim, mert elkaptak a zsaruk. Normál esetben 250-et fizetsz és viheted is.
    Gondoltam, érte megyek helikopterrel. Aztán a helyszín fölött eszembe jutott, minek fizessek, mikor be is repülhetek.
    Nem örültek nekem, de simán ki tudtam hozni. Kb 3 rendőr volt a helyszínen, hamar lelőttem őket és már vittem is a verdát.
  • JakyHUN
    Nem kell fejbelőni, hosszan nyomod a sofőr ajtónál a beszállás gombot (alapból ez ugye az "f"), és úgy rángatja ki a "szövetséges" sofőrt, mint macskát szarni. Vagy rz ilyenkor nem működik?
  • RJoco
    A minap szerződtem egy céghez. Csak egy csomagot kellett vinni, sajnos a kolléga nem igazán volt képben és össze vissza körözött a pályán ahelyett, hogy a raktárba vitte volna a csomagot. Gondolom a főnök is ki lehetett már, az jött utánunk. Ja és a sofőr persze mindig megállt megvárni, ha kicsit lemaradt. Én mellett ültem és mégsem tudtam fejbe lőni, hogy átvegyem a kormányt.
    Viszont ez alkalmat adott arra, hogy más ránkszálljon. Jópárszor kilőttük, volt, hogy a saját autójával mentem utána, az meg rakétavetővel lőtt ki engem autóstól :D
    Végül nagy nehezen sikerült a szállítmányt a raktárba juttatnia a sofőrnek.
    Viszont a gyerek megvárta, míg kijönnek és akárhányszor lőtte le a főnököt, annyiszor jött az üzi, hogy kevesebb lóvét fizet nekem.
    Ezt nem is értettem. Szállítmány után kapom a lóvét vagy órára? Hogy van ez?
  • RJoco
    Láttam online voltál délután, gondoltam játszhattunk volna egyet, de a session-ba nem akarta beengedni, ahol voltál, mondván tele, a tankos lövöldözősre nem jöttél, pedig jó lett volna, aztán meg láttam, hogy le is léptél.

A session-os dolgot meg valamiért folyamatosan kiírta. Bár pontosan nem értettem, de mintha, még mindig várnék rá (mert azt nyomtam, hogy persze, várok, de végül csak bekerültem egybe, amiben alig voltak).
  • TokraFan
    +RJoco +Plata

Köszönöm a választ! Így már világos. :-)
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.06.22. 19:31:39
  • RJoco
    Nálam is ezt csinálja és én sem értem, miért. De igencsak idegesítő.
  • Bal0924
    Ja és egyfolytában mikor kijövök a raktárból a kocsimat a kikötőbe teszi.
    Miért?
  • Abrams124
    Az szopacs
  • Bal0924
    Szemét játék!
    Repülővel viszem el a raktárban lévő cuccot. (közepes raktrás és teli volt! 735ezer)
    Nem enged bizonyos magasságnál felmenni. de a füstöl nem lehet látni semmit.
    És nekimentem a titánnal egy antennának. és mindennek vége lett! Felrobbant! Annyi a pénzemnek!
  • Dante73
    Aki DEGECen született, at degeci, nem? (Magadra ne vedd! Csak ez ugrott be, mikor elolvastam amit írtál.)
  • Plata
    Kuruma 500 valamennyi a páncélozott,a sima az olcsóbb.
  • RJoco
    De, ha lop valami gagyi autót, amibe jeladót és bombát tesz, akkor azt akárhányszor felrobbanthatja és nem 600$-ba fog neki kerülni utána.
    A Kuruma majd 7000$. A Sultan-ért múltkor 150$-t fizettem. De az csak 12000$-ba kerül, míg a Kuruma 375k-ba. Vagy 575k-ba? Már nem emlékszem.
  • Plata
    Elméletileg mivel lopta a kocsit ingyen kapod vissza az autód,de egyébként passz,csak két hülye magyar videójában láttam.
  • Borg
    Ez biztos jó befektetés, saccperkb 10-15 ezret kiadni arra, hogy felrobbanthass valakit :D
    Ennél a 600$-os sticky valahogy jobban megéri...
  • Plata
    Láttam egy videót hogy páran ezzel szórakoznak,nyílt sessionban ahol sok játékos volt egymás után robbantották fel azokat akik mentek a mod shopba.
  • Plata
    Mi a bánatos fene az a gedec?
  • RJoco
    Igen, a bombákat én is nézegettem, csak nem értettem, hogy mi értelme.
    Attól nekem jobb lesz, hogy felrobban a kocsimmal? (Tuti, mert jól ki tudom röhögni :D hacsak nem halok meg mellette.)
    Neki mi kára lesz azon kívül, hogy meghal? Fizet is a kocsimért? Bár elég bosszantó lehet az is, ha valaki felrobban lopás közben :D

Arra gondoltam már, hogy lopott kocsira rakok egy távirányításos bombát és a célautó mellé állva felrobbantom a kocsit. A robbanás meg viszi a játékos autóját is.
  • Dante73
    Fogadom, vidéki vagy, és degecen születtél...
  • Plata
    Lopj valami olcsó vacak kocsit,vidd el a mod shopba,tegyél rá lopásgátlót vagy mia szöszt meg biztosítást,meg bombát.Menj vele public sessionba és hagyd a mod shop ajtajában.Ha valaki megy a mod shopba nem tud tőle bemenni,bele ül hogy arrébb álljon vele,robbantsd fel.
    Mod shopban van autókba vehető bomba,ami felrobban ha idegen lopja kocsid.
  • RJoco
    Ha lerakok egy időzített vagy távirányításos bombát a kocsi mellé és úgy robbantok, akkor sem fizetek?
    Múltkor az útra dobtam egy bombát. Az illető fölé hajtott én meg felrobbantottam. Aztán fizettem 27k-t. Örültem neki nagyon. Ha üldözik az embert, akkor ez egy nagyon nem igazságos dolog.
  • Plata
    Én valamelyik nap publicban tankkal rámentem valakinek a verdájára.Nem direkt csak az a rohadt tank elég nehezen irányítható.És padló gázzal érkeztem eclipse toronyhoz,ahol egy laza fékezéssel akartam megállni,nem jött össze ,lazán letaroltam valakinek a kocsiját,több mint 10k-t kellett perkálnom.
    Tegnap meg valaki publicban baromkodott,kijöttem az irodámból,indultam volna kedvenc kocsimmal a konténert begyűjteni,erre autók potyogtak az égből és aztán fel is robbantak,velem együtt.nekem meg azt írta ki hogy haver crew tag robbantotta fel a kocsim,közben ő meg a város másik felében épp eladta a saját ládájait.De tőle nem is vont le pénzt.Mondjuk nem is hiszem hogy ő volt.

• Borg
    Ez leginkább attól függ, hogy közvetlen találattól robban e fel.
    Ha rakétával lövöd seggbe, az közvetlen találat. Ha egy mellette lévő robbanástól robban fel, az nem.
    Ugyanígy előfordulhat az is, hogy az autó nem a lövedék hatására robban fel azonnal, hanem azt még épphogy túléli, de közvetlen utána csökken 0-re a HP-je (gyakorlatilag lángol). Ekkor sem köti a lövöldözőhöz a felrobbanását.
    Ugyanígy, ha helit/repülőt eltalálsz rakétával, de nem robban fel, csak lezuhan, az se a te killed.

Igy ha pl elhagyatott autót találsz, molotovot kell mellédobni, és ha tűzben ég el lassan, akkor nem von le pénzt.
    Repülővel felrobbantásra eddig pl konzekvensen nem kellett fizetni, nemtom miért, illetve nem nagyon próbáltam, hogy ezzel most mi a helyzet, lehet hogy változtattak ezen is.
  • JakyHUN
    Én haver kurumáját durrantottam seggbe rakétával véletlenül úgy, hogy nem ült benne, és tőlem vonta le a 6 ezret. Ügy tűnik pofára tejeltet...
  • RJoco
    Tudtam, hogy valahol lehet, csak azt nem, hogy az asszisztensnél. Mindig a lifthez mentem, a csajhoz sosem. Úgysem tud felállni rendesen :)
  • RJoco
    Ha vetted, akkor meg kell hogy legyen a garázsban. Vásárláskor ki is kellett választanod, hogy melyik garázsba kéred.
    Ha nincs meg, akkor hívd a Mors Mutual Insurance-t. Ha felrobbant vagy csak egyszerűen totálkáros lett (összetörted és felrobbant, elsüllyedt vízben) akkor is őket kell hívni. Ha ott nincsenek, akkor próbálkozz meg a Mechanik-ot hívni. Ha a pályán van valahol vagy garázsban, akkor helyhez viszi. A rendőrséghez akkor kerül, ha üldöznek és elkapnak. Viszont, mintha úgy tapasztaltam volna, hogy, ha a kocsi nincs a közeledben, akkor nem foglalják le. De erre nem mernék megesküdni.
    Ha kilépsz, akkor eltűnik a kocsid a térképről (elvileg). Belépésnél pedig ismét a garázsban lesz. Legalábbis nálam így működik. Mikor egy Job-ot indítasz vagy belépsz egybe, akkor is eltűnik a kocsid, veled együtt a térképről.
    Az 'M' betűt megnyomva az interaktív menüben be tudod állítani, hogy kik használhatják a kocsid. Az enyémet is fújták már meg és először azt sem tudtam, mi van ilyenkor. Aztán ráleltem a beállításra és egy jódarabig más be sem ülhetett. Viszont, ha más emberekkel (ismeretlenekkel) is mész munkát csinálni, akkor érdemes beállítani, hogy más is beülhessen. Nálam viszont vezetni akkor sem tudja senki. Beülhet az anyós ülésre vagy hátra.
    Az interaktív menünél meg tudod keresni a kocsid és kijelölni, mint célállomást. Ha a pályán van, esetleg a zsaruknál, akkor odavezet. Ha a garázsban, akkor nem lesz ilyen menüpont.

A kocsik felrobbantása egy érdekes dolog, nem egészen értem. A minap történt, hogy kiszálltam a kocsiból és egy játékos rakétával kilőtt. És persze vitte a kocsit is a robbanás. Őtőle pénzt nem vont le, nekem meg 150$-t kellett fizetnem a MostMuturalnak. De volt, hogy egyszerűen csak felrobbantották (én nem haltam meg), a robbantótól nem vontak pénzt és nekem sem kellett fizetnem a csereautóért. Ha viszont benne ülök és úgy robbantanak fel, akkor az illető perkál.
    Más is ezt tapasztalta?
  • Plata
    Nem szoktam hívni őket ilyen ügyben,csak észrevettem hogy az irodában a titkárnőnél le lehet hívni asszem ingyen akármelyik kocsit.
    Mivel még nem is próbáltam ki így asse tom kér-e érte pénzt,de asszem nem.csak heliért tankért vagy egyéb spéci járgányért kér pénzt.
  • Zsoxx
    Az autók hívásához nem kell cég, elég a szerelőt (Mechanic) felhívni.
  • Plata
    Csak olcsó kocsit lehet lopni,jobb autókat nem tudod hazavinni.
    De ha vásároltad őket neten akkor van benne lopás és biztosítás.
    Az autókat elviheted tuningműhelybe ahol,általában marha sok pénzért fel is tuningolhatod,lopott autókba szereltethetsz lopásgátlót és biztosítást,ha nem éri el az ára a 100 ezret.
    Érdemes nagyobb garázzsal rendelkező házat venni,nekem jelenleg 4 darab 10 autós és egy 6 autós van,de majdnem kevés.
    Ha van céged az irodádból bármelyik garázsból bármelyik kocsit magadhoz hívhatod.
  • Borg
    Lopottakból csak a 100e alatti értékűeket tarthatod meg. Beviszed tuning műhelybe, és ott kötsz rá biztosítást meg jeladót. Drágább lopottal úgyse tudsz bemenni.
    Amelyik járművet úgy vásárolod, azokon alapból lesz ez a kettő. Egyszerre egy aktív járműved lehet a térképen, ezt mutatja is ikonnal. Ott marad ahol elhagytad mint eb a szarát :)
    Ha felrobbantják, vagy elveszted, hívhatod a mors mutualt, és a biztosítás fejében visszakapod tőlük a telephelyükön.
    Vagy a garázsban kell tárolni őket.
    Ha kint elhagyod (és mondjuk kilépsz), felrobban, vagy rendőrök lefoglalják (telephelyükön átvehető pénzért), de nem foglalkozol vele, és másikat hozol ki a garázsból, akkor elvesztheted.
  • TokraFan
    Újabb triviális kérdés, de nem találok róla semmit a neten.
    Hogy működik az autók birtoklása a játékban? Vettem egy kocsit és egy bringát, de mindkettő eltűnt, sehol nem találom őket.
    Van egy garázsom, oda 4db valami fér be, elvileg ez nem lehet gond. A kocsit és a bringát is ott hagytam valahol az utcán, gondoltam vagy ott marad amíg érte nem megyek, vagy pl. Mafia 1 megoldással vissza transzportálódik a garázsba. De sajnos eltűntek nyomtalanul. Illetve még az a kérdésem, hogy lopott kocsikat meg lehet tartani valahogy?
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.06.21. 19:25:56
  • Ashyn
    Köszönöm és neked is Plata a válaszokat!
  • Plata
    A hídnál megálltok helit sniperrel kiszeditek utána kurumával a konvojhoz mentek kiszeditek az őröket és a kamionnal elhúztok,ha tutira mentek akkor nem arra mentek amerre a játék mutatja hanem pont a másik irányba vissza a híd felé át a hídon be a városba a városon át a célhoz,szép nagy kerülő de biztonságosabb,végig beton úton mentek,és a szikláknál nem tud bebugolni a heli.Ha a heli bebugol a szikláknál akkor tökmindegy mert nem lehet megölni de ő tud lőni.Egyébként a kerülő úton sem tart tovább,mert autópályán és beton úton száguldozhattok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.21. 14:46:16
  • JakyHUN
    holnap otthonról melózom 8-tól 16-ig, ez időre a terv a bust out mission tologatása 15 perces darabokban. az jó sok rp :) Egyedül is 4500/db ketten majdnem 5000.
  • Abrams124
    missionokról én is gondoltam,hátha megcsinálok párat
  • RJoco
    Ha gond van a társakkal, akkor egyedül is csinálhatsz mission feladatokat. 2-4000 RP között ad, attól függően, hogy milyen gyors vagy. Érdemes lassabbnak lenni.
    Esetleg várhatsz 1-2 random-ra is. Szoktak értelmesek lenni és utána még veled is mehetnek a következő küldikbe. Vagy, ha látod, hogy valaki épp indított egyet, akkor becsatlakozol hozzá.
    Jobb, mint 4 emberre várni és, ha lelép 1 akkor kezdhetitek elölről.
  • Abrams124
    Tudom,de az emberek nagy része nem képes megérteni azt,hogy be kéne szállni az insurgentbe.
    Egyébként,nem farmolunk egy kis rp-t?:D
  • Abrams124
    Ezzel tisztába is vagyok,de azért ilyen amatőr hibára ilyen nagy szintűeknél nem számítottam volna..
  • JakyHUN
    Jól szóltál
  • JakyHUN
    Nem kell feltétlenül a helivel szarakodni a hídnál, úgy is simán meg lehet csinálni, hogy a konvoj elé mentek és a cél felé haladva szeditek le. Mondjuk azt már megfigyeltem, hogy kisebb az esélye annak, hogy a teherautó komolyan megsérüljön vagy megsemmisüljön, ha a hídon csapunk le a konvojra és nem megyünk elé. Csak így több idő a várakozás. Valamit valamiért :).