27707
-
Plata #22136 Ha később változtatsz az irodán az plussz költséggel jár.
Szerintem csak is a nagy raktár éri meg.
Privát publicban nem nehéz megtölteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.20. 06:03:48 -
#22135 CEO-zás:
-Legolcsóbb irodas 1M, alapfelszereltség
-Széf 500k körül, de még fölösleges
-Fegyvertár 750k körül, hasznos, nekem nem futotta rá, azt hittem a széf fontosabb.
-16 férőhelyes raktár 3-400k körül. Ha egyedül csinálod vagy idegenekkel, bőven megéri. Ha van csapat, akkor érdemes lehet nagyobbat venni.
Később változtathatsz az irodádon.
Kocsi: Az X80 Proto elég jó, versenyeken mentem vele, viszont 2,7M az alapára. Én most egy Trophy-Truck-ot vettem, mindenhol elmegy. Másra jelenleg nem futja. -
#22134 Itt egy google doksi a tesztekről. Egy broughy nevű angol srác csinálja őket, saját pályán teszteli az autókat. A doksiban még a legújabb super classos autók nincsenek benne, egyébként azok most a leggyorsabbak.
Itt van róluk videó:
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.07.19. 22:17:39 -
#22133 Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam egyértelmű választ ezekre! Eredeti Sociklubbos verzióm van pár hete vettem PC-s verzió.
Kérdéseim!
Miért nem jelenik meg a Rockstar Editor menü játékon belül?
A telefonnal amit fotózok, azt a Gallery menüben megjelenik, viszont amit Action Replay-el, vagy F1 rögzítéssel veszek fel, azt már nem jelenik meg. Ez miért van?
Megtaláltam az AppData mappában a felvett videókat, de azok *.Clip végződésűek, szóval nem tudom visszajátszani játékon kívül.
Utoljára szerkesztette: GyaxyBoy, 2016.07.19. 22:18:33 -
Plata #22132 Ceo-zás kicsit drága dolog,vannak olcsóbb irodák is de az én irodám 6.6 millió volt,és asszem olyan 3 misi volt a raktáram.
Egy darab nagy raktáram van.A legjobb új kocsi 2.5 milla és olyan félmilla a tuninfja.
Sok raktár van,a nagyokat érdemes megvenni abban van a nagy lóvé.A nagy raktárak közt is több milla az ár különbség,de csak kinézet és a helye változik,a nagyságuk egyforma. -
Szerintetek melyik a legjobb új kocsi? Mennyi pénz kell ahhoz hogy elkezdjek ceozni? -
#22130 Volt már nálam egyszer ilyen anomália. Akkor is ugyanezt csinálta, nem szedett le annyit, amennyit mások írtak, de a játék mégis elindult. Később gondolt egyet és a következő indításnál updatelt. -
#22129 Jött ma egy update, 6 map azthiszem, 3 autót oldottak fel(jövőhét kedden valszeg jön még 3)
ami a lényeg: van egy drift Tampa, a sports szekcióban(wtf) majdnem 1 millióért, és egy új massacro féleség, 1,7 millióért, ami az összes többi sports autó közelébe sem ér:)) GG Rockstar -
Plata #22128 Nekem is annyi,különben sem engedne fel ha nem lenne naprakész a játékod.
Steam-es és dobozosnál lehet különbség frissítésnél. -
#22127 Eredeti, lemezes kiadás. Csak fura, hogy másnak sokkal többet szedett. Megnézné valaki, mennyit nyom a teljes játékmappa? Nekem éppen 65,5gb-ot ír. Köszönöm. -
Plata #22126 Ha eredeti a játékod addig úgysem indul el amíg le nem szedi az összes frissítést. -
#22125 Ha indul a játék, akkor szerintem minden megvan, ami kell neki. -
#22124 Olvasom itt lejjebb, hogy egyszer 341Mb, egyszer meg 577Mb a frissítés. Nekem csak 341-et szed le és indul a játék. Hogy lehetne rábírni, hogy a maradékot is lekapja? -
#22123 A livery opciónál le lehet venni őket, illetve lehet rá tenni másfélét. Az új dlc-seknél 2 van mindegyikre azthiszem -
LazyB #22122 Kérdésem, az autó tuning műhelyben fóliákat nem lehet rakni? -
#22121 Nem olyan rosszak ezek az új versenyek. Nem fizetnek többet, mint a sima versenyek, viszont tele van emberekkel:) és azért egy kis idő alatt össze is jött fél milla. Nem egy pacific standard, de azért fun tud lenni, ha normális a lobby -
El Gigante #22120 Én szoktam, így taxizgatni benne, már a Mafiában is azt szerettem! -
#22119 A név alatti sávot írta LazyB. Szerintem az első válasz volt a helyes.
VIP, CEO vagy jó munkás embere egy CEO-nak lehetőségek vannak.
Viszont a színek ez esetben nem számítanak, csak ama célt szolgálja, hogy meg lehessen különböztetni, ki, hova tartozik.
A fehér kör vált vörösre, ha sokat gyilkolászol. Ha playereket, akkor gyorsabban. De nem csak a kör, mivel téged nyíl mutat, így a nyilad fog a vörös felé menni. Ha lelőnek vagy te lősz le ilyeneket, akkor elvileg RP-t kapsz, de szerintem ez nem mindig működik. Van, hogy elég egyszer lelőni és ismét fehér lesz a karika, de van, hogy nem. Logikát nem vettem észre.
Ha veled esik meg, akkor elvileg egy napváltás (valamikor 6 vagy 8 körül, USA-ban éjfélkor nullázódik) megoldhatja a dolgot.
Ha sok NPC-t gyilkolászol vagy ami biztos befutó, ha sok kocsit lopsz, akkor egy NPC-től tuti, hogy fogsz kapni vérdíjat a fejedre. Ha NPC adja, akkor páratlan számmal kezdődik, ha player, akkor meg párosával. Legalábbis én úgy emlékszem, hogy csak páros kezdésű összeget lehet megadni 10k-ig. Aki levadássza, azé a lóvé. Ha te adod a fejpénzt és te is lövöd le utána, akkor csak a felét kapod. -
Plata #22118 Opsz a mobil duplázott. -
Plata #22117 Jah félre értettem a te neved alatt más szinű.
Bocs telóról írtam és nem figyeltem.
Ha rosszalkodsz akkor szinesedsz.
Ha jó vagy akkor fehér de minél nagyobb disznóságokat csinálsz úgy szinesedsz.
Ha nagyon rossz arc vagy akkor asszem valami vörös jel kerül rád és jutalom jár asszem ha leölnek.
-
Plata #22116 Jah félre értettem a te neved alatt más szinű.
Bocs telóról írtam és nem figyeltem.
Ha rosszalkodsz akkor szinesedsz.
Ha jó vagy akkor fehér de minél nagyobb disznóságokat csinálsz úgy szinesedsz.
Ha nagyon rossz arc vagy akkor asszem valami vörös jel kerül rád és jutalom jár asszem ha leölnek.
-
Plata #22115 Mert ők VIP játékosok vagy van saját cégük és ők CEO-k.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.15. 13:54:30 -
LazyB #22114 Köszönet!
A másik kérdésem, hogy a serveren néha más színű a nevem alatt a sáv, miért és melyik szín mit jelent? -
#22113 M -> Vehicle-n belül -
LazyB #22112 Üdv!
Hol lehet beállítani azt hogy a saját autóba csak én tudjak beülni és más ne? -
#22111 Még mindig keresünk embereket egy kis aktív magyar közösséghez, szeretnénk egy picit többen lenni, ezzel élvezetesebbé téve a játékélményt mindannyiunknak. Discordot használunk játék alatt a kommunikációhoz, overall olyan 10 főt szeretnénk akikkel már lehet mit kezdeni open worldben és a mode-kban (stunt, adversary....stb).
Ránk lehet keresni Social Clubbon, "Mess0rum" néven vagyunk fent, tagjaink mind 20 év felettiek (van aki több is), dolgozó emberek külön beosztással szóval a játék időnk per pillanat még nagyon változó, ez természetesen több emberrel fixálódni fog kicsit jobban. -
#22110 Jó hát igen, ha a fun faktort nézzük akkor valóban ebben nagyobb a potenciál mint a farmolásban, lehet csak rossz sessiont fogtam ki. Alapvetően nekem azzal volt a gondom, hogy bár csak két pályán mentem, de azon semmi kihívás nem volt (a rammer köcsög nem kihívás, hanem g*ci :D), mindkettő full épített volt, nem volt közúti része (vagy földes, mint az offroadosoknál, bár arról kirageltem, mert képtelenek voltak full kontakt nélkül menni három métert :D) így meg fütyörészve mentem végig rajtuk az első helyen + alig fizetett valamit, pedig az egyik kétkörös volt, sok cp-vel, 8 emberrel és kaptam az első helyért kemény 9 ezret. Az autók viszont valóban pozitívak, azok bejönnek. -
#22109 mondjuk los santos custums? -
LazyB #22108 Kérdésem!
Hogyan tudom eladni a házam garázsában lévő autókat ami már nem kell? -
#22107 van valami mód arra, hogy a CEO raktárból mikor leszállítom az árut, akkor a bodyguardok is kapjanak valami pénzt belőle, ne csak 6,5 ezret? olyasmire gondolok mint a heist pl. (vmi % osztásra vagy valami, elég gáz hogy 2 millióból nem oszthatom szét, csak 6,5 ezret kapnak :S) -
Borg #22106 Szerintem simán többet ér ez a stuntos update fun szempontjából, mint az unalmas ceo-s farmolás...
A sok ocsmányság közé még 1-2 jobb kinézetű jármű is befért végre (Tropos, Gargoyle) -
#22105 Így van, én a CEO-s update-l vagyok így, az leköt egyelőre, bár úgyis nekifutok még ennek a stuntozásnak is szerintem, hátha csak belenyúltam két unalmasba. -
#22104 Nekem meg fél év után az első ok volt, hogy elindítsam a játékot:) Ezért jó, hogy 1000 féle játékmód van. Mindenki boldog.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.13. 15:27:47 -
#22103 Hát én nem dobtam hátast ettől az updatetől, mondjuk az autók bejönnek, de ez a trackmania jelleg elég unalmas, a sima versenyek sokkal jobbak szerintem, de gondolom valakinek ez bejön, én eluntam az életem azon a két stuntos versenyen amit mentem. :D -
Borg #22102 Tekintélyes hossza van megint... Bár 90%-ban a CEO-s szarokat fixelték, az meg nem érdekel... -
#22101 GTAV Title Update 1.35 Notes -
Borg #22100 Changelogot talált már valaki? -
#22099 Jó az, sokan megszívták már. De a huroknál csak szépen egyenesen be kell menni és úgy is jössz ki. Az egyéb helyeken meg követni kell a textúra vonalvezetését és akkor ott sincs gond. Legalábbis amelyeken én jártam, ott nem volt gondom.
Egy fél óra és megyek. Remélem fenn lesztek! -
#22098 steam meg 666-ot.. :D -
#22097 On vagyunk ha gondolod.
Nekem a kamera a gondom most, az új mapokon a csövekben, ill a visszafordítokban totál hülyén viselkedik és nem látni hova megyek.... :S