27707
-
Plata #22538 Nem akkor írja ezt ha kevés a videókártya? -
visszalépés #22537 gta 5 err_gfx_d3d_init
Erre a hibára tudtok mondani valamit? Egy cimborám most vette meg dobozosan a játékot.Az első küldetés elindulna de csak hang van,majd evvel a hibával leáll.Már fél napot próbálkozott de nem talált megoldást ami segített volna. -
Kazansky #22536 Szkanderozni is lehet, attól is növekszik az erőd nem? Vagy ha már nagyobb akkor könnyebben nyersz? -
#22535 A gyorsabb haladás is fontos. És itt a PvP-re kellene gondolni, de nem session-ban.
Pl. játszottam olyat, hogy a Human Labs-ban voltunk. 1 vadász shotgun-nal, a többiek meg csak egy zseblámpával x ideig. Ha letelt az idő, akkor a prédák is kapnak shotgun-t. Ja, és teljes a sötétség az épületben. Lopakodással sokkal tovább ki lehet húzni a fegyverig, de akár a vadász mögé is osonhatunk, bár 1 zseblámpával elsőre nem biztos, hogy kiütjük, de ha elterül, akkor van esély megölni. -
#22534 Gyorsabban lehet lopakodva haladni is kimaxolt lopakodásal. Nem szükséges hangtompítós fegyver a fejlődéshez, viszont maga a lopakodás igen. Ha osonás közben ütünk le valakit (npc is) attól is nő .
A Bringázástól pedig a stamina (állóképesség) nő, nem tudom miért keverik itt az erővel :)
Visszatérve a lopakodásra, valóban nincs sok értelme, hiszen folyamatosan mutat mindenkit a minimap, más lenne ha csak targetolt játékosokat jelölne a térkép, Én legalább is jobban élvezném a multit :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.10.12. 19:33:57 -
#22533 Ezzel tisztában vagyok, inkább az a gond, hogy nagyon nincs rá építve feladat (mármint online nem tapasztaltam). A kihasználhatósága szinte 0. Nem azt mondom, hogy Commandos stílusban kellene nyakvágósan lerendezni egy komplett katonai bázist, de ahhoz képest, hogy van rá skill, elég szolid.
Apropó.
A motoros dlc hatására, mintha kicsit könnyebben leesnék a motorról ütközés hatására. Ezen is módosítva lett, vagy most már a motorozáshoz is kell skill, vagy én szoktam el tőle nagyon? Eddig olykor hegyekről gond nélkül ugrathattam le motorral, nem estem le róla mégsem, most meg kisebb akadályoknál is úgy el száll, hogy na még. Ezen lehet változtatni valahogy, vagy csak vezessek az óvatosabban? -
#22532 A lopakodás szint lényege, hogy gyorsabban váltasz lopakodás és sima járás között. A hangtompítós lövés észlelése attól is függ, hogy az áldozatot látta e valaki. Ha olyant lősz le, főleg küldinél, akit épp senki nem figyel, akkor nem kezdenek el mozgolódni. De, ha jól emlékszem, akkor van is egy ilyen Lamar küldetés még mikor elkezdet az online-t.
Az erőt meg nem tudom, sokat bringáztam és semmit nem emelkedett. De a GTA könyv is írja, hogy ezt ütlegeléssel lehet növelni és minél magasabb a szint, annál gyorsabban nő, de ez minden képességre igaz. -
#22531 Hangtompítós fegyvert használva lehet növelni - legalábbis én mást nem használtam és mégis maxos.
Bár megvallom, drasztikus előnyét eddig nem tapasztaltam. 1-2 esetben van, hogy hangt.-s fegyverrel ha kinyírok valakit, akkor nem moccan rá a környezet, de annyira nem látványos az előny. -
Plata #22530 Én minden statom felhúztam nagyon hamar.Stealth kivételével.Még a tüdőkapacitás is meg lett a yachtom alatti halak kergetésével.Addig zargattam a halakat hogy fullos lett.Erő volt meg leghamarabb,teniszeztem meg golfoztam szórakozásból.Na meg rengeteget is bringáztam poénból.Ha bountyt kaptam akkor körbe bringáztam a térképet privátban. -
#22529 Ezzel én is így vagyok. Sokkal látványosabban nő, ha egy küldi közben a sétányon rohangálva ütlegelem az embereket. Nem nyírom ki őket, bár van, amelyik így is meghal. Mindegyikbe csak egyet küldök, futás közben. Mivel a közönség elszalad, ezért nem nagyon lehet megállni, de a mobilozósok priót élveznek. Viszont így is baromi sok ütés, míg maxos lesz. Érdemes egybekötni a küldi összegének a kimaxolásával a ráfordított időt. -
JakyHUN #22528 Hát ez a nagyon ügyes elég relatív... mi a nagyon ügyes? eddig letoltam már vagy 15 játékot átlag -3 -4-es eredménnyel, de nem nagyon estem hasra a stat növekedéstől -
Plata #22527 Nekem golfozással már 20-as szint körül maxos volt.
Nem mindegy hogy golfozol,ha nagyon ügyes vagy nő mint a fene.
Haveroknak is úgy húztuk fel,elmentünk négyen golfozni,és klasszul felment nekik is.De egyedül is lehet húzni.
Maxos erővel két három emelet magasról is leugorhatsz baj nélkül.
Tegnap Ps Hack setupnál amíg vártunk a furgonra felmásztam a raktárra,mikor jött furgon leugrottam és lazán talpra esett a karim.
-
#22526 Hullát rugdalva nem nő az erő. Érdemes lemenni a partra és a gyúrósokat ütni, jobban fejlődik így mint a normál civilek leverésétől. Gerald küldetései közben pedig nincs körözés. Én a Pier pressure job alatt húztam fel. De így is kell legalább két játékbeli napnak eltelni mert éjjel nem gyurmáznak a srácok. -
JakyHUN #22525 na az fasza akkor lehet erőt növelni miközben termelődik a lóvé... már ideje lenne az erőt végre feltolni, mert az agyamra megy, hogy ps fináléban a kerítést átugorva folyton pofával zuhanok a tetőre :)
Csak azért érdekes, hogy hullát rugdalva is lehet-e növelni az erőt, mert akkor ki lehet támasztani az r gombot és közben alhatok :) A golfozással foglalkozni kell közben
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.10.12. 12:00:44 -
Plata #22524 Golfozással gyorsan nő,a gyár akkor is termel ha passzív vagy és heisten vagy.Tegnap két Ps-t letoltunk este és szóltak a gyárból hogy elfogyott az alapanyag. -
JakyHUN #22523 A motoros gyárak vajon akkor is termelnek, ha elindítok egy jobot? vagy kizárólag free módban?
A strength nővelhető verekedéssel. De akkor is növekszik, ha már földön fekvő hullát rugdalok, vagy csak ha talpon levőt ütök? -
Plata #22522 Ha gránátvetőt vagy RPG-t használ valaki a bankban akkor egyből jönnek.Meg asszem sticky bomb-tól is jönnek,de ha aknát raksz akkor nem. -
Borg #22521 Lehet bizony, shark cardok formájában. -
ricsei50 #22520 Lehet hogy vmit félreértek, de lehet venni igazi pénzért gta pénzt? -
Borg #22519 Nálunk meg hívták a Noose-t, pedig elvileg egy túsz se sérült meg... -
JakyHUN #22518 Vasárnap a PS fináléban a bankban az egyik túsz felállt, és elkezdett lövöldözni. Csak egy kis érdekesség... :) -
#22517 Tényleg ilyen az online :D :D modderek, idioták stb -
#22516 a cash -ert nincs punish, csak a banked -re vannak racuppanva, nem veletlenul irjak a session -okben, hogy ne bankold ha mar szorjak rad
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.10.10. 22:43:54 -
Plata #22515 Jobb ha vigyázol,most rohadtul figyelik a pénzeket,akár bankolod akár nem,bannolnak ha rájönnek hogy modolt pénz. -
ricsei50 #22514 Lol. Nemrég álltam fel az online elől, elmesélem mi történt. Járkálok fel s alá, erre megjelenik a térképen ilyen motoros cucc, h egy klub vezetője éppen egy csomagot szállít. Éppen egy buzardban ültem, mondom egye fene elveszem azt a csomagot. Rakétával kilőttem a csávó alól a motort, látom a csomag a földön. Mondom nincs itt idő landolni, kiugrottam és gyerünk a csomaghoz. Ezt követte egy kis tűzharc távcsövessel, de csak sikerült felrobbantani. Erre a csávó angolul kérdi, hogy 2000 $ért megérte?? Mondom nem tudtam hogy csak ennyi, ha tudom, akkor hagyom menni. A csávó ment a dolgára. Én állok a pusztaságban, erre hirtelen a semmiből megjelenik egy sisakos csávó előttem. Mondom dik, erre elkezdett rám hullani a zsozsó :-D Pontosan 431000$ írom neki hogy thx man. Erre ő hogy ok, csak ne bankoljam. Ezután egy játékos írt allba, hogy whats going on here? :-o Na ezen beszartam, jól jött ki. Am ezután eltűnt a misztikus idegen XD -
#22513 -
JakyHUN #22512 Ja... egyelore mikor hogy :D most eppen mind2 termel de csak a metabol fogy a cucc :D
-
Plata #22511 Sok bug van,de minden gyárad termel egyszerre. -
JakyHUN #22510 De mondok jobbat... a meta laborból fogy az alapanyag de a kokain termelődik :D
Vannak itt még hibák bőségesen, ahogy az előzményeket is olvastam... -
JakyHUN #22509 Azt egyébként jól látom, hogy ha van több motoro cégem és mindegyik termelésre van állítva, akkor egyszerre csak 1 termel? Van egy meta laborom és egy kokain laborom, a meta indult elsőnek és csak ott fogy az alapanyag... ez így elég tré, mert amúgy ez a motoros cégesdi sokkal jobb, mint a dobozolás -
JakyHUN #22508 Én ilyesmit élőben szoktam csinálni :)
A csajnak cuki a hangja, őt is vinném magammal :D -
Bikers tali -
Plata #22506 De sok a bug.Nekem tegnap valami invalid inventory data szöveggel elvette az összes meg keresett pénzemet,amit kerestem a hamis pénz eladással.És már másodszor csinálta meg.
Ha be van kapcsolva az MC bármikor le tudod hívni magadhoz a motorjaidat,tegnap is végeztem a hamis pénz leszállításával odahívtam a motorom,erre oda tette a kurumát.
Váltottam sessiont mutatta a kamera ugye hogy a karim új sessionnal visszakerül a yachtra,mert az a spawn helye,na jah,kamera azt mutatta odakerül,de a motoros klubban ébredt.
Motoros klubban ha már ott voltam játszottam egy menetet darts-al,mire a játék azt mutatta hogy a karim helyett valami szakállas néger játszott.
Motorral robogtam az úton és oldalról nem túl gyorsan belementem egy kocsiba,a motor első kereke a kocsi alászorult majd a következő pillanatban a karim motorostól elszállt a picsába.Mivel kipattant a motor a kocsi alól. -
#22505 Ez a bejövő cucc letiltása a tűzfalon úgy látszik olyan mértékben működik, hogy ha már kiürült a session, akkor nem rak mellém senkit. Most így toltam pár órát. Néha felvillant az üzenet, hogy valaki kilépett a session-ből, de belépni nem láttam senkit :) Még a kiürítésre kell módszert találni, ezt a lekapcsolás/kihúzás dolgot majd kipróbálom :)
Ez a motoros update amúgy nagyon bejön, normális emberekkel zárt sessionben igen hangulatos. Nem az a fajta vagyok aki ezt is kurumával és buzzardal csinálja... És egyedül is változatosabb, bár még csak két bizniszem van :) -
JakyHUN #22504 Annyi idegsejtem nincs nekem :D -
#22503 Ne lépj ki, várd meg, míg valamelyik gyökér kilép. -
#22502 Én nagyon gyakran kerülök "privát public"-ba. De nem azonnal, hanem egyszer csak elveszti a szinkronizációt a kliens a szerverrel és onnan kezdve, mintha mindenkit ledobott volna.
Egyszer direkt idéztem elő azzal, hogy a routerem wifijét, ami egy Hotspot-hoz csatlakozik, lekapcsoltam 10 másodpercre (de lehet, hogy csak 5 volt), majd vissza. Utána kellett még kb fél percet várnom, míg mindenki eltűnt, de már látható volt, hogy senki nem mozog a térképen.
Esetleg még megoldás lehet a hálókábel kihúzása egy rövid időre. Ha wifis, akkor a wifi lekapcsolása. De ezt így még nem teszteltem.
Viszont így is esélyes, hogy később valakit mégis bedob a szerver, volt már rá példa. Meghívni még sosem próbáltam senkit.
Ha direkt keresek új session-t, akkor gyakran előfordul, hogy visszadob a sztoriba, mert nem talál. -
JakyHUN #22501 Na jó, ezt a fost én most untam meg... folyamatosan, mikor kilépek PS fináléból a gyökerek miatt, lenullázza valamelyik heavy fegyver teljes lőszerkészletét, ami ugye utána 15-20 ezrekért tölthető vissza... jelenleg emiatt 150k minuszban vagyok feleslegesen...hát én az ilyen kommunista játékból nem kérek, köszönöm... -
steweee #22500 ez vmi hihetetlenül gagyi videó.... :( -
#22499 Sehogy nem jön össze ez a privát public session. Akárhányszor keresek újat mindig állatkertbe dob, a 2. lehetőségnél fingom nincs a routerem alkalmas-e erre, a 3. pedig nem működik, ugyanúgy állatkertbe dobál.