27707
  • Stockbauer33 #22498
  • JakyHUN
    És mi van a trike-okkal? 3 kerekű ugyan de íz-vér chopper :)
  • Borg
    Mondjuk "Easy Target Club", csak hogy realisztikus legyen a gta onlinera nézve.
  • Plata
    Hát nekem mind két cég Al Bundy-s nevet kapott,a cég a kedvenc újságja után Big Uns lett,a motor club meg a kedvenc clubja utána No Ma'ams club.
  • patchaou
    A cégem a Himbilimbi nevet viseli :)
    A mocis témához valami morcosabbat szeretnék :)
  • Plata
    Hát az én cégemnek nem sokat gondolkoztam a cég nevén,Al Bundy kedvenc újságjáról neveztem el.
  • patchaou
    Most épp logót készítenék a motoros klubnak, csak nem jut eszembe semmi jó név :)
  • patchaou
    Mindegy, simán megoldható lett volna egy buzzardal is, ha azzal foglalkozik amivel kell... buktam egy milliót, tanultam belőle.
  • Plata
    Buzzard nem jó erre,Savage kell.Két ember savage-be,egyik gépágyút kezeli másik a rakétavetőket.
    Savage szünetnélkül tudja okádni a rakétáit,hozzá gyújtólövedékes gépágyú is van.Két ember kell a fegyvereihez,de még hátra is bemehet két utas.
  • patchaou
    Csak ketten voltunk... Titánból kellett kiszórni a cuccost, a srác jött buzzardal, hogy az npc-kel foglalkozzon, de nagyon nyugdíjas tempóban csapatta, mondván, hogy a Titan sokat kibír... hát nem. :/
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.10.04. 12:16:48
  • Plata
    Figy miért nem csinálsz privát public sessiont.
    Ott nyugisan lehet ládázni,de egyébként PS jobban hoz mint a ládázás,bár a ládázás mókásabb az igaz.
    Itt megtalálod hogyan kell privát public-ot csinálni.Bár egy közepes raktár kiürítéséhez kell segítség,de privát publicba tudsz meghívni ismerőst.Ha meg betéved véletlen valami idegen kickelitek és kész.
  • patchaou
    Közben észrevettem mert kidobott melóból :)
    Én régóta várok egy motoros témájú cuccot. Sajnos csak 1,5 millióm van. Tegnap este egy teljes közepes raktár kiszállítását buktam... ezentúl hanyagolom azt is, hacsak nem találok olyan segítséget aki tényleg segít is.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.10.04. 11:51:39
  • Hunter of Deer
    most tolti 2,2GB frissités oO. remelem kerul bele valami ertelmes dolog, bar mind1 a Forzaval elvagyok most :)
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.10.04. 11:48:15
  • patchaou
    Azt lehet tudni mikor jön az update?
  • RJoco
    Ha nem járt volna le az előfizum, akkor jelölnélek is, de még pár hétig biztos, hogy nem újítom meg, mert nincs időm rá.
    Azért felírtalak egy cetlire :)
  • Plata
    De asszem rossz helyen reklámozod,ez Pc-s fórum,ha jól tom.
  • PIKI-tect
    Sziasztok!
    PS4-en szeretném megpróbálni a Criminal Mastermind-et, vagy csak úgy jó fej emberekkel játszani, rabolni, ládákat gyűjtögetni, esetleg a most megjelenő BIKERS-ben együtt csapatni. (Jó lenne versenyt is nyerni de abban béna vagyok) Angolom nem az igazi és unom a csendet :) Valaki esetleg vevő erre, vagy van olyan magyar klán ahová beférnék reagál a megkeresésre és nem gyerekekkel van tele (már elnézést de nem az én korosztályom)? Ha igen jelöljön be de légy szíves de írjon valamit az üzenetbe hogy lássam hogy magyar.
    Köszi!!

PIKI-tect-HUN
    női karakter, 110, CEO, Hard ( + férfi, 25, CEO, hard)
    civilben férfi, 34, komárom
    (dying light is mehet)
  • Capowne
    PC-s megjelenés óta aktív, bár kis létszámú motoros klub hangvételű (pc-s) crew keresi leendőbeli prospectjeit: A kb 3-4 főből álló csapat rendületlenül együtt motorozó tagjai olyan jelölteket keresnek maguk mellé, akik szintén szerelmesei ennek az életérzésnek, vagy csak simán szeretnék kipróbálni a következő DLC-ben, hogy milyen egy csapat büdös chopperes tróger közé tartozni, akik elvből elítélik, és felrobbantják az összes olyan járművet, aminek 2-nél több kereke van... vagy ami nem chopper féle kétkerekű :D ... tehát tulajdonképpen elég intoleránsak és míveletlenek vagyunk, szóval ha te is úgy érzed hogy közénk illenél, akkor dobd el a szappant, meg a nyakkendőt, és pattanj fel egy vasparipára hogy velünk motorozhass! :)

Na ez így elég marketingszagú lett, de amúgy jófej, normális srácok vagyunk, mind 25 év felett. Nekünk nem annyira az eredmények, hanem inkább a jó hangulat, meg a kikapcsolódás a lényeg, és most elsősorban az október negyedikén megjelenő Bikers DLC miatt szeretnénk bővíteni a csapatot, hogy elérjük a 8 főt, ami az MC-k maximum létszáma lesz. Nincs komoly kormegkötés, de legyél felnött... vagyis 18+ (csak mert visszajelzések alapján a "felnött" kifejezés egyeseknél manapság szubjektív...)

Akit érdekelne a dolog az megtalál R*socialon , vagy akár steamen is, de ha úgy kényelmesebb, akkor nyugodtan írjatok/kérdezzetek itt SG-n privát üzenetben.
  • Rayden02
    Nagyon szépen köszönöm ,már megyek is megmondom neki :D
  • wollnerd #22479
    A HeavyCar Script mod ilyen. Bármilyen autót, motort atom nehézzé állítja és még a súly állítható is a billentyűkombinációkkal. :)
    + Seatbelt mod hogy véletlenül se repülj ki a verdából. :D
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.09.28. 19:09:28
  • Rayden02
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem egy móddal kapcsolatban, a bátyám keres egy olyan módot aminek sajna a nevét nem tudja mivel nagyon régen mutattam neki egy videót youtube-on, de akkor még a játék nem igazán érdekelte, meg csak mostanában tudott gépet újítani,
    na szóval egy olyan módrol van szó amiben a kocsikkal mikor száguldozol ütközés közben a többi kocsi elrepked random. xD
    Ha esetleg valaki ismerné/ismerne egy ilyen módot akkor megköszönném ha leírná a nevét, vagy linkelne egy címet!
  • Nuclearity
    https://www.youtube.com/watch?v=uEYEyDlh18A próba?
  • csrolli
    Hali, felraktam a játékot meg az update-t is, először xinput1_3 hibát írt ( sikerült orvosolni) ezután meg 0xc00007b hiba írt ki mikor indítanám. Valaki segítene? köszi
  • Nuclearity
    nekem bejönne úgy ahogy a videóban van... ;)
  • Imi01
    Közben megoldódott.Hát azért kicsit szebb élénkebb színek,és ami a lényeg az ég legyen kék.Jó persze nyilván az életben sem mindig kék,por pára szmog de amikor kék akkor legyen az.Redux nélkül soha nem volt igazi szép kék az ég.De persze ízlések és pofonok.Nekem bejön így.
  • Nuclearity
    nekem volt egy próbám de miután mintha nem is lenne (én nem éreztem azt a szintü grafikai és mehanikai változtatásokat amiket igért ( talán picit szebb volt a fényjáték miatt, de közel sem annyira mint pl a videóban, több reshade beállítással probálva) igy letojtam, a leállás, hát jó kérdés, lehet sokmindentől :S
  • MerlinW
  • Imi01
    Sziasztok.Valaki próbálta már a most elkészült Redux módot?Én fel raktam szép de pár méter után leáll a játék.Gtx 960 4gb i5-el párosítva.Láttam videót elvileg mennie kéne.Azért kérdem hátha van valakinek tapasztalata mit is lehetne tenni hogy ne álljon le.
  • RJoco
    Jólvan, nemsokára én is leszek, de nem kel mindenki hajnalban, mint te :D
  • Nuclearity
    discordon vagyok Julian és ricsei :)
  • JaSoN HuNTeR #22468

Ezt nézzétek ez nagyon állat! GTA 5 - Nissan GTR Gymkhana Drift Montage (Fort Zancudo)
  • JaSoN HuNTeR #22467
    Szerintem játék közben fölég hogyha sokan funnolunk&kreténkedünk ez mondhatni tök normális.

Mi jól szórakoztunk
  • Plata
    Hát ezért csodálkoztam,elég gyerekes a viselkedésük,vagy tudják hogy megy a felvétel és azért játsszák túl.
  • JakyHUN
    az a legszebb, hogy nem telik el egyetlen egész perc sem anélkül, hogy legalább egyszer ne hangozna el a geci szó...
  • Plata
    Szent szarkaláb.
  • JaSoN HuNTeR #22463
    mi! :D :D
  • Plata
    Kik ezek az idióták?
  • JaSoN HuNTeR #22461
  • kill3r21
    Nemrég csináltam egy tutorialt, lesd meg hátha segít :)
  • RJoco
    A kártyákra tényleg van kedvezmény, utoljára 80 körül láttam a 8 millásat. Akciósan 12 millátt kaptál érte.
    Gondolom nemsteam-es verzióhoz nem jó. Na nem mintha most lenne rá pénzem. Vagy bármikor is. :)