27707
  • caviar007
    Nem vagyok egy nagy guru ebben. Ezt a manuális frissítést a Rockstar oldaláról tudom letölteni? Én leszedtem egy "GTA_V_Launcher_1_0_877_1.exe" fájlt, ezt elindítottam, lefutott, de a hiba maradt sajnos...
  • Plata
    Hát pár hónapja volt ilyen problémám az F&F dlc-vel,akkor nekem megoldotta hogy leszedtem manuálisan az SC és GTA V frissítést és úgy telepítettem fel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.15. 09:22:10
  • caviar007
    Sziasztok!

Pici segítséget szeretnék kérni.
    Eredeti játékként megvan a GTA V. Frissen van telepítve. Van egy patch, ami minden egyes elindításnál minden esetben újra letöltődik az internetről.Letölti, elindul, a játékkal játszunk, de ha kilépek és újraindítom a játékot, akkor újra letöltődik az indulás előtt. Ez az 1.0877.01 patch, 641 Mb. Úgy látom talán ez az online részhez tartozik. Hogy lehet ezt az állandó letöltést megakadályozni, vagy mi okozza ezt. Amikor letöltötte a patch-et utána beléptem az online játékba, próbáltam egy versenyt elindítani, de lefagyott a gépem, tehát valami hiba lehet a játékkal ez által. Az online térképen tudtam mozogni minden hiba nélkül, de a verseny elindulása után fagyás lett. Előre is köszi a segítséget. privátban is jöhet infó: [email protected]
  • Plata
    Nem,CM-en nem,20-as szintű játékosnak kevés az élete,már egy rossz lövéstől padlót fog és buktátok.
    Sima hard heist-en ahol nem kell figyelni CM-re jöhet mert lehet rá vigyázni.De CM-nél 20-ast vinni öngyilkosság,nincs megfelelő fegyvere,szar a páncélja és kevés van.CM-hez kell hogy super heavy armorod legyen,1 rajtad legalább 8-10 a táskában.Kell RPG,Kuruma és egy ház is ajánlott a Las lagunas boulevard 4 alatt.Minél magasabb vagy annál több az életed.És nem ért ha az erős,stamina statod max,többit sem árt maxolni.És a fegyvereket is jó ha fel tudja tuningolni,ha van nagy tár a fegyveredhez az jó,kevesebb töltés.Minigun sem árt ha van.Az életerőd 20 szintenként növekszik.
  • ricsei50
    Azon múlik az egész, hogy ki milyen körültekintő, nem szabad rohanni, kommunikálni kell, jól célozni, csapatként kell játszani és kész. Egy 20as szintű játékos is el tudja érni, ha jól játszik és odafigyel.
  • Peet81
    én is csak 81es szerintem igy is meg lehet csinálni
  • ricsei50
    Értem. Hát akkor ezt is buktam, mert csak 78as vagyok.
  • gabo91
    Criminal Mastermind engem is érdekelne, ha van még hely a hétvégén ráérek, nekifoghatunk
    tgabo91 néven fent vagyok
    Utoljára szerkesztette: gabo91, 2016.10.14. 19:18:52
  • Peet81
    akkor te kellesz nekem :)
  • Plata
    CM-nek csak úgy vágjatok neki ha már legalább 100-as de inkább 150-es a karid,ismered az összes heist setup-ot kívülről,és tudod melyik setupban milyen trükkökkel lehet könnyíteni.Jó ha van 10 super heavy armorod a táskában és minden fajta nasiból fullon vagy.
    bár ha ügyesek vagytok nem nagyon van rá szükség,de ha csak egyszer is hibáztok bukjátok az egészet és kezdhetitek az elejéről.
    Prison break finalét is meg lehet csinálni kurumában ülve.Úgy nem nagyon van kockázat.
  • Peet81
    rendben mi a nickneved?
  • cody1994
    Hello. :D Valaki jön heisttelni? Végig szeretném csinálni az egészet :D
    Pacific standard - Hack lenne a mostani
    TS on
    SC: NippHUN
  • ricsei50
    Én benne vagyok! Úgyis kell most a zsé! :) Vegyél fel barátnak, már egy embered van :)
  • Plata
    Hát igen a végén 12 millát kapsz.Az nagyon jól tud jönni.
  • patchaou
    Az nekem is jó lenne :) Bár utálom a heisteket, de egyszer meg kellene csinálni :)
  • Peet81
    sziasztok. lennének itt olyan vállalkozó szellemű emberkék akik segítenének megcsinálni a Criminal Mastermind-ot? :)
  • Plata
    De most is így van asszem.
  • JakyHUN
    De az csak adott sessionig, vagy a céges szerződés érvényességéig (vagy játékból kilépésig) él nem? legalábbis régen, mikor bejött a cégesdi, én bepakoltam egy rakat mindent, és egy idő múlva újra nálam volt az összes szemét, ez így meg ugye nem sokkal több a semminél. Vagy ezen közben már változtattak?
    Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.10.14. 12:25:19
  • Plata
    A fölösleges nem használt fegyvereidet elraktározhatod ott.
    Aki nagyobb szintű vagy régebben játszik annak már annyi fölösleges fegyvere van hogy kész káosz meg keresni harc közben ami kell,ezen segít a fegyver tároló.Nekem csak pisztolyból van vagy 7-8.
  • patchaou
    Beállíthatod vele, hogy melyik fegyverek legyenek nálad.
  • ricsei50
    Még annyit kérdeznék hogy az irodában az a gun lockup milyen célt szolgál?
  • JakyHUN
    Olyan 1mm 2 hónap alatt nagyságrendileg, szóval azért mondom, hogy nem igazán látványos a dolog, de ha nagyon sokáig nem használsz valamit, akkor egy idő után az a 2-3 mm feltűnő lehet. főleg a lopakodás, mert azt ugye tényleg nem igen használja senki semmire.
  • Plata
    Ne viccelj nekem még sosem kopott statom.
    Bár mondjuk én rendszeresen szoktam golfozni szórakozásból,na meg tegnap is kergettem a halakat a Yacht alatt,szóval lehet ezért.Meg a pénzhamisító gyáram mellett a yachtkikötőben is kergettem a halakat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.14. 08:41:32
  • JakyHUN
    Úgy tettem, elindítottam egy trash talkot, amíg letelet a 15 perc pofozkodtam, utána megcsináltam a jobot és újrakezdtem addig, amíg fel nem ment 100-ra :) egyébként csak most látom, hogy a statok kopnak, vagyis ha valamelyiket nem nagyon használod, az nagyon lassan ugyan, de megy lefele. A lopakodást és a tüdőkapacitást már kellett 2x updatelni
  • Plata
    Nem tudom így van-e még de régen páncélozott kurumára terepjáró gumi kellett azzal gyorsabb volt.
  • Plata
    Jah kifelejtettem a járműveket.
    De épp melóbol írok mobilról.
    Elég ha csatlakozol.
    Akkor is jár unlock.
    Nekem megvan minden unlock mégsem csináltam meg az összes heist-et hostként.Szimplán csatlakoztam.
  • Plata
    Szállítót kapod.Azt leparkolja neked a játék csak bele kell ülni és elvinni.
    Alkalmazottakat a securo serv fizeti.
    Motoros bandánál a haszon 10%-át is kapják de azt sem tőled veszi el.
  • ricsei50
    Ja és ha mondjuk 2 játékost felfogadok, akkor tőlem vonja le a zsoldjukat, vagy a sec.serv fizeti őket?
  • ricsei50
    Még annyi, hogy a szállító (amivel eladom a cuccot) repülő és hajó az alapból megvan ugye? Ha unlockolni akarom mondjuk a savaget, armoured kurumát, vagy az insurgentet akkor elég ha csak csatlakozok az adott jobhoz, vagy nekem kell lenni a hostnak?
  • Plata
    Buzzardnál a savage jobb,várd meg hátha lesz megint leárazás.
    Buzzard előnye hogy kicsi és talán fürgébb,de a fegyverzete gyöngébb,a rakátáinak van töltés ideje.
    Savage előnye hogy két fő fegyverzete is van,két rakétavetője ami szünetmentesen okádja az áldást,és egy gyújtó lövedékes gépágyúja.Viszont elég nagy és mintha lomhább lenne,na és a lövész és a pilóta tudják a fegyvereket cserélni.Ha komolyabb szállítmányod van,mondjuk fullos nagy raktárt kell kipakolnod,akkor a savage jobb,rakétáival lazán eltakarít bármit.Ha két Savage kiséri a titant eladásnál az csúnya munkát csinál.Sajna a buzzard rakétái nem folyamatosak,ha lő akkor újra kel neki tölteni.Buzzardal egyedül is lehet boldogulni,de ha ketten vagytok akkor savage,mert két ember azzal piszkosul oda tud csapni.
  • ricsei50
    Értelek. Még régebben vettem egy turreted limot, meg nemrég egy tankot. Majd ha lesz rá zsé veszek még egy buzardot. Sztem ennyi elég is lesz. Egyelőre 160000 van :-D meg a raktárban van 470000. Köszi a segítséget.
  • Plata
    Ha vásárolsz különböző Pegasus járműveket ott lehívhatod magadnak,heliket autókat tankot satubbi.
    Az én irodám ilyen,kicsit már koszos a sok cucctól.

Raktáradban van upgrade fül,ahol az eladásnál használt járműveket tudod feljavítani,páncélozottá tenni meg hasonló.

Gyáradban ilyen upgrade-ek vannak.

A motoros klubban sok mindent lehet csinálni,darts is van meg szkander,na meg bár is,tévé meg egyéb vacak.Jah meg garázs is.
  • Plata
    Ha vannak spéci járműveid onnan hívhatod le.
  • ricsei50
    Már túl vagyok rajta. Azért köszi. Még annyit, hogy az asszisztensemet ha felhívom ott van hogy lehet kérni járművet impoundból. Az mi? Az lenne, hogy kell különálló garázst vásárolni?
  • Plata
    Irodát a neten,raktárt az irodádban,de egy motorclubbal jobban jársz,motorclub asszem 1.4 milla,veszel hozzá egy nagy gyárat az olyan 2.4 milla,a gyárat fle upgradeled olyan 2 millióért és termeli neked a pénzt,nekem a legnagyobb pénzhamisító van fullra upgradelve,és akkor is termeli a pénzt ha épp heist-en vagyok.A motorclub sokkal jobb mint CEO.CEO-ba és belefektetettem vagy 15 millát,de a motor club jobb.
  • ricsei50
    Értem. Irodát hol lehet nézni? És raktárt?
  • Plata
    Háát nem,az iroda úgy emlékszem fullosan 6.6 milla,hozzá a raktár 2-3 milla,plusz nem árt ha van raktáron tankod,harci helid,páncélozott kurumád és insurgent pick up-od,harci heli ha lehet akkor a Savage legyen.
    De vehetsz olcsóbb irodát is,az nem tudom mennyibe kerül,nekem a legnagyobb van fullosan.Úgy ha jól emlékszem 6.6 misi volt.
    Jah és raktárban még nem árt ha a járműveket upgradeled,az is pénzbe kerül.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.13. 17:55:31
  • ricsei50
    Van 2,7 millám. Abból lehet kezdeni vmit? :D
  • Nitrobrain
    Csak akkor lehetsz VIP ha legalább 1 milliód van.
    CEO meg csak akkor ha van egy irodád.
    Amúgy M betűt megnyomod és a Securoserv menüben regisztrálhatsz rá
  • ricsei50
    Gyerekek segítsetek lécci, hogy lehet belőlem vip? Hogy tudok org. alakítani? Nem a motoros cuccra gondolok, hanem a régebbire. Mi kell hozzá? Stb..