Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin: bsgdani_948 Egyéb más játékokban DivXion94,Dementhor,Tauriella
Meg nem tudom ki mennyire tud használni mikrofont, de úgy talán még hatékonyabb és pörgősebb lenne a dolog, ha használnánk valami teamspeak-et vagy akármi más erre való cuccot, nem tudom mi a divatos ma. de ez csak egy mellékjavaslat.
Persze ilyenkor még nagyon sok fegyver korlátozva van és a golyó álló mellény sem a fullos, az életerőről nem is beszélve, de mint ahogy Plata is írta, akkor olyan helyre kell tenni téged.
Viszont, ha van kedved együtt küldizni, akkor abban is benne vagyok. Szeretem a küldiket és elég gyorsan lehet velük fejlődni, szintet húzni. Úgyis van jópár, ami nem egyemberes meló.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Meg kellene dumálni egy időpontot, amikor mindenki online tud lenni és tolni néhány heist-ot. Csak, hogy végre meglegyenek egyszer. Meg lássuk milyen a csapat együtt.
@Abrams124, @lostprophet, @YakyHUN? Benne lennétek?
@lostprophet: Megy az inv.
JulianSinulf név alatt vagyok ingame.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Igaz általában 50-es szint alatt nem nagyon szoktam vinni randomot.
De ha ismerős jön akkor az sem gond ha kicsi szintű,mi nem hagyományosan csináljuk hanem trükközve,és ott a kis szintűt rakjuk biztonságos pozícióba.
1-2 random belefér.
Ha van fent 1 vagy 2 ismerős az már elég,két randommal lazán lemegy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 16:32:47
Keddig kb. 10-14 között és valamikor 23 után tudok játszani 1-2-ig legkésőbb. Viszont a teljesítményem elég ingadozó, attól függően, hogy mennyi meló volt, mennyit tudtam pihenni és hogy aludtam.
Szerda és péntek között nem melózom, olyankor elég változó a ráérésem. Ha tervezünk valamit, akkor az fix lesz.
Hétvégén meg 16-tól érek rá kb 22-ig. Szóval kb 22-kor befejezem a játékot.
De ez csak egy hétre van előre, az utána való hetet nem tudom, majd csütörtökön fog kiderülni.
Így elég nehéz összeszedni még 3 embert, hogy akkor annak tényleg legyen értelme és többször együtt tudjunk menni.
Jelenleg 2 ember van barátba felvéve, olyan még nem volt, hogy egyszerre 3-an lettünk volna online.
És, ha leülünk játszani, akkor legalább 3 óra kellene hozzá egyhuzamban, hogy tényleg legyen értelme. Viszont 3 óránál több sem nagyon kellene, mert az meg már sok. Persze, ha jó a hangulat, akkor a több is kevés lehet 😊
Én nem vagyok annyira heist-os, mert a küldikkel is jól elvagyok egymagam is (egy jó csapat azért jobb) és még van bőven, amit nem csináltam meg. Viszont bizonyos dolgok feloldásához kell a heist. Ahogy bizonyos dolgok feloldásához nem lenne rossz versenyekben sem menni, ahol egymást segítve oldjuk fel a lezárt dolgokat. Ott ugye az számít, hogy megnyerd a versenyt. Rally esetében meg kb lehetetlen, mert senki nem akar rallyzni.
Én még messze vagyok a yacht-tól, mostanában kicsit hanyagolva is van a játék, kevés időm volt rá.
A heist-ek meg kilőve, mert nem igazán lehet csapatot összeszedni. Meg nem tudom, de valahogy a netem sem nagyon szereti. A legelsőnél a kocsikázóst alig sikerült megcsinálni, mert, ha nem én vezettem, akkor szakadt vagy nagyon lassult a kapcsolat vagy mi, aztán meg úgy jelezte, hogy a másik tag lelépett és így nem lett befejezve. De ezt 4 különböző taggal megcsinálva elég gyanús. Aztán VPN kapcsolaton keresztül nagy nehezen sikerült megcsinálni.
Pacific standard heist,1.25 milla a teljes pénz,ezt osztod el 4 felé,40-20-20-20 százalékos leosztásnál tied fél milla.
De máshogy is oszthatod.
Ez meg a hajóm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 15:51:55
Én is Yachton élek,és a yacht defense mindig be van kapcsolva.Asszem 6x8 légvédelmi ágyú van rajta.Bárki aki nem barát lelövi,vagyis nekem asszem friend és crew tagokat nem lövi le.Úgy rémlik még a közel merészkedő hajókat is megszórja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 15:13:00
Szerintem a gyujtogatós sem hat passzívra,mert volt már hogy passzívban voltam és lángra kapott a házam belseje,de csak annyi történt hogy idegesítő látvány volt.
Tegnap láttam hackereket,de passzívban megölni sem tudtak.
Az meg poén amikor hülye játékos engem tart hackernek mert a yachtom lelövi a repülőjét.<#vigyor>#vigyor>
Nekem mindig be van kapcsolva a légvédelem yachton.
Repülős eventeknél vicces amikor leszedi a játékosokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 08:45:10
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Én mondjuk ha csak egyedül vagyok fent akkor VIP mission-özőket szoktam szabotálni, néha jön pár random ember is akikkel simán el lehet szórakozni.
Vagy bounty hunter módba tolom.
Ha több emberrel játszok akkor általában custom LTS ,custom race, heist,VIP, vagy vadászunk embereket.
Én mondjuk nem látom a VIP mission-öknek az értelmét ha nincs aki megpróbálja megakadályozni a sikeredet. Akkor mi értelme az egésznek? Ettől lesz az egész számomra fun, illetve ettől lesz másabb mint az 555. alkalommal megcsinált heist vagy contact mission.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Másfél óra alatt egy PS heist az összes setuppal meg van.Hardon.
Ha te hostolsz akkor a bevétel általában 40%-al a tied,ami fél milla.
Ha más a host akkor 5x26k pénz felvezetésként, a finálé meg 250k.
Voltam már úgy, hogy egy verseny után olyan session-be tett, ahol csak ketten voltunk. A másik tag nagyon unatkozott és le akart lőni. De csak ezért. Nem sikerült neki, párszor fejbe lőttem távcsövessel, aztán otthagytam, mert nem unta meg. Mivel elmentem, így lelépett. Máskor kocsival jött egy tag. Kilőttem belőle, jött egy másik kocsival. Abból is kilőttem, megint jött volna, de aztán otthagytam.
Van amikor érzem, hogy nem vagyok jó passzban és nem kéne pvp-zni, de látom, hogy valaki rám szállt, akkor gyorsan passzívba rakom magam és ezzel meg is van oldva. Bár ilyenkor a session-ban lévő gyors feladatokat sem lehet csinálni. Dollár jeleket kergetni, baleset nélkül haladni, stb.
Privát session-be hogy lehet tenni a játékot? Vagy ehhez crew kell?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Heist az nekem főleg PS,és nem sima PS hanem trükkös PS,minél gyorsabban és hamarabb vége legyen minél több ha lehet max pénzzel.
Kell a lóvé,ha kijön a maffiás dlc tuti hogy több 10 millió kell majd a saját maffia főhadiszálláshoz,raktárakhoz meg egyéb szarokhoz,hisz majd csempészhetünk minden féle illegális dolgot,árulhatjuk is,más bűnszervezetek raktárát főhadiszállását kirabolhatjuk.
Báár,lehet másképp játszunk.
Engem nem annyira érdekel az öldöklés,heistekre járok,bringázni,golfozni,meg néha küldikre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.13. 12:28:57
A yachtomon lakom,így ha be logolok a karim ott spawnol,így nincs az sem hogy eclipse tower előtt megölnek valami szarral,mondjuk szélmalommal.Én most voltam fent félórát,nem ölt meg senki engem.Igaz nagy részt a tender alatt voltam.
Megint megpróbáltam el menni a víz alatt Alamo sea-hez,de út közben volt egy kósza ötletem hogy felúszok abba a szép kis lagúnába,csak hogy az alagút bejáratánál van egy sekély rész,és a tengeralattjáróm felakadt.<#fogmosas>#fogmosas>
De úgy is épp el kellett mennem,szóval buktam a tervem megint.
Az lenne a jó ha valaki fel kapna cargobob-al és ledobna vagy 50 méter magasról,vajon meghalnék-e?<#zavart1>#zavart1>
A ledobott pénzért bannolhatnak, de ha írsz a supporton hogy ez nem a te hibádból történt akkor leveszik.
Online-t mindenképp kezd el, több 100 óra is simán el tud repülni anélkül hogy unatkoznál.