27707
  • ricsei50
    Láttam vmi enyhébb challenget is. Az 2.100.000et fizet. Ez gyakorlásnak jól is jönne, mert ugyan az, csak végig lehet tolni easyn is. Na vki? :-D
  • Plata
    Akivel szoktam játszani online azt mondja i3 valami gépe van meg 512Mb-os kártyája,szoktunk együtt mocizni.
    Mondta azt is milyen proci pontosan,de a franc se tudja már,asse tom az enyém milyen.
  • patchaou
    "I3 procival meg 512mb-os kártyával simán tudja játszan"
    Azt azért megnézném XD
    Amúgy meg eredeti és tört között kb 0 fps az eltérés.
  • Plata
    Őszintén szólva azt hittem nekünk sem fog menni elsőre,én már kicsit öreg vagyok az ilyesmihez és azt hittem tuti elbaszok majd valamit,de végül elsőre letoltuk.Állati jó érzés volt a végén az a kurva sok pénz.
    Jah annyi kikötésem volt hogy én nem vezetek repülőt vagy helit mert akkor gebasz lesz.
    Na jó helivel még elboldogulok,meg repülővel is sima CEO vagy MC küldiben,de heistben nem szívesen vezetek ilyesmit.Hihetetlen de GTA San Andreasban még eszement jó voltam repülésben,GTA V-ben már nem megy igazán.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.17. 09:33:31
  • Bluuzia
    Ez elég jól néz ki.
    Beneveznék egy ilyenre, de szerintem 3-4 közös nekifutás alatt nem lehet számítani eredményre.
    Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.10.17. 09:24:17
  • Plata
    CM szerintem a legjobb,ha van 4 ember aki kicsit is összeszokott lazán letolja.
    És a jutalom 12 millió+ ami esik közben.Kb 14 misi.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.17. 08:26:06
  • Plata
    Elite challange. 100k.
    De Ps-en többet vesztesz vele mint nyersz.Motoron kell elvileg menni.
    Zsaruk több pénzt lelönek rólad mint amennyit nyersz.
  • ricsei50
    A CM-en kívül nincs olyan award, challange ami könnyebb, de fizet 100.000 - 1.000.000 között?
  • Plata
    Nekem sem oda van ahova a játék akarta.
  • caviar007
    Lehet, hogy pont az a gond, hogy nem oda van telepítbe, amit felajánlott. Nekem is így van, emiatt lehet a hiba talán, ez már nekem is eszembe jutott. Van manuális exe fájl a rockstar oldalán de hiába, azzal sem javul a helyzet.
  • Plata
    De azért nem lenne rossz.
    Az is lehet hogy új rész jön konzolra.
  • totyak
    Majd meglátom, hogy ki mondta és mikor? Aha, meggyőző vagy. Inkább csak sokan reménykednek a pc-s kiadásban, de soha nem mondta a Rockstar, hogy valaha is kiadnák.
  • PeeTeR
    majd meglatod
  • totyak
    Ki mondta és mikor? Soha nem volt szó ilyenről.
  • nagykispeter
    Mondjuk nekem ez a 641MB néha 8-10 perc főleg hétvégén,jó lenne azért valami megoldás.Kerestem a neten ,de sehol nem találom a patchet hogy manuálisan telepítsem.Ha valaki tudna linket adni megköszönném.Szerintem az a gond,hogy nekem is nem oda van a játék telepítve,ahova automatikusan felajánlotta a telepítő
    Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2016.10.16. 19:55:35
  • RJoco
    Erről nem tudok. Erős gépem van, bármit megvehetek. Sajnos ez mostanában hátrány (anyagilag)...
    Az, meg, hogy a törés mennyire fogja a gépet, hát ezt mindenkinek magának kell vállalnia.
    Én is éltem úgy, hogy nem volt anyagi lehetőségem akármit megvenni, így kb minden játék virágárustól volt. Csak azt vettem meg, amivel pár száz órát játszottam már.
  • PeeTeR
    baromsag
  • KiruHoshino
    Mi eredetisek megkaptuk a sok tapaszt a játékhoz. A virágbolti verzió használok pedig csak azt tudják használni amit a neten találnak.
  • Plata
    De ha törttel próbálja ki akkor nem tudja meg hogy hogy menne a gépén,mivel ha jól tudom,mások elbeszéléséből,a warez GTA V sokkal szarabbul fut,az eredetit van aki I3 procival meg 512mb-os kártyával simán tudja játszani.Tört verzió meg 2gb-os kártyával is lazán szarul fut.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.16. 17:56:13
  • Bluuzia
    Szia! Megérkeztem. Persze, hogy segítek Én is. Vegyél fel - Bluuzia néven vagyok elérhető. teamspeak?
    Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.10.16. 17:33:35
  • macleody
    Itt van az off topic.
    De egyébként ott van a fejlécben is a kép alatt.
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.10.16. 16:05:24
  • RJoco
    Csak azt szeretné kipróbálni, hogy megy a gépén, nem kell azért azonnal a fejét venni. Teljesen érthető a dolog.
    Az, hogy mi a minimum gépigény, egy dolog. De lehet, hogy valaki nem akar vele minimumon játszani és akkor inkább meg sem veszi, míg nem lesz egy normális gépe.
    Pl. PS4-emen elég vacakul fut, pedig az ismerős régebbi gépén nem tapasztaltam a problémát. Ha ezt tudom, akkor nem hagyom magam rábeszélni egy PS4 beszerzésére.

@rico86: A problémára viszont megoldásom nincs, esetleg más verzióval kellene próbálkozni vagy valamit nem a leírás szerint csináltál.
  • PeeTeR
    mondtak, hogy jon RDD PC -re igy valoszinubb mint megint valami szemet gtahoz
  • totyak
    Nem csak face-n, a hivatalos honlap is vörösre váltott. Mindenki Red dead-et remél, én valami GTA-hoz kapcsolódónak jobban örülnék.
  • kill3r21
    hoppá,. rockstar facen logót és kéret cserélt pirosra :D No mi jön vajon? :D
  • Plata
    Főleg mivel törtben nincs benne semmilyen DLC.Márpedig jött jó pár.
  • Plata
    Nézd meg mi a minimum gépigény és kész.
    GTA V olyan játék amit bűn nem eredetiben játszani.
  • Plata
    Passz.Nekem mindig eredeti volt.
    Aktiválni kell akkor szar a törés és SC accot kér.
    Tört egy rakás szar.Törttel nincs Online.
    Anélkül mi értelme?
    Sztoriban sem fogsz elérni mindent.
    Warez verziósoknak van benne szopatás.
    Pár funkcióhoz net és SC acc kell meg eredeti játék.
  • rico86
    Én csak addig törtezek lássam megye a gépen.
    Azt írja aktiválás szükséges , valaki esetleg tudna segíteni?
    vagy warez topikot hol érem el?
  • Plata
    Aktiválni?
    Hova?Tört szarral nem tudsz játszani online.
    Sztorit sem maxosan.Mivel sztorinál is kéne eredeti és SC acc.
    Pár dolog nem fog menni nélküle.
  • Plata
    Üdv menj a wareztopicba.
    Tört szarral itt nem tolja senki sztem.
  • rico86
    Üdv tört gta v öt hogy tudom aktiválni?
  • ricsei50
    Rám számíthatsz. Én is kb akkor kerülök gép elé. Segítesz majd te is eladni pár cuccot?
  • Bluuzia
    Sziasztok.
    El kellene adnom pár dolgot a gyárakból. Szeretnék hozzá segítséget kérni; + Heistet is tolhatunk, mivel ez a motoros cucc legalább 10 millámba került.
    Ha valakinek van kedve, 5 körül leszek elérhető, mert kb. addig melózom)
    Bluuzia
  • ricsei50
    Vki nem szeretne segíteni egy kezdő ceonak? :-)
  • caviar007
    Akkor tehát másnál is van ez a gond, hogy az 1.0877.1 patch minden elindításnál letöltődik.. szerencsére "csak" 641 mb és hamar lejön, de picit idegesítő. Főleg az, hogy a hiba ezek szerint több gépnél is előjön és nincs rá megoldás egyelőre, ami egy ilyen kategóriájú hátéknál elvárható lenne.
  • nagykispeter
    Köszi igen a telefonra gondoltam csak nem írtam az előbb
  • Plata
    Telefonodon is menthetsz,de a küldi közben nem lehet.
  • nagykispeter
    Nekem is ilyen gondom van,azt hittem ez mindenkinek így van,de ezek szerint ez nem normális.
    Azt szeretném még kérdezni,hogy a játékba a mentés hogy működik?Tudom,hogy van az automatikus meg ha lefekszek az ágyba + van a gyorsmentés.Viszont ez mind csak a küldetés végén működik,vagy legalábbis mindig újra kezdi a küldetést akárhol mentem el gyorsmentéssel is ami viszont nem is műkködik mindenhol
    Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2016.10.15. 14:07:34
  • Plata
    Nekem jelenleg 1.36 verzió fut,eredeti játék és Online játszom 99.99%-ban.