Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Elég nehezen megy a víz alatti úszás. Vagy leúszik a fenekére és nem ér már fel időben vagy nem úszik. És akkor felúszom időben. De, hogy egyenletes szintet tartva ússzak víz alatt, na olyan még nem volt.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A lopd el a fekete teherautót a triádtól küldiben elég jól lehet ezt fejleszteni. Amíg nem volt Kurumám, addig az első 4 embert lopakodva, hangtompítós távcsövessel szedtem le.
Akkor az erőt (strenght) lehet golfozással és biciklizéssel növelni? Mert nekem nem nőtt.
meg állítólag a jógától, de az nincs online.
Per Aspera Ad Inferi.
Asszem ctrl a stealth.Ha benyomod a karid görnyedve jár és nem veszik észre,na így szép lassan legyalogolsz pár órát és kész.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 12:27:18
Szóval a golfnál, meg nem szabad se túl jónak, se rossznak lenni, csak jónak szabad lenni? Vagyis minden lyukat annyi ütésből kell megcsinálni, amennyi van rá?
A stamina a szinttel együtt nő. A steahlt-ról még nem láttam kijelzést, de lehet, hogy csak a figyelmem kerülte el.
Lung Capacity fogalmam nincs mitől nő. Flying, Shooting, Driving szerintem egyértelmű, sokat kell csinálni és nőni fog.
Strenght, ezt lenne jó valahogy növelni. Meg a steahlt-ot is, de eddig azt sem tudtam, hogy van.
Per Aspera Ad Inferi.
Golfozásnál a Birdie sokat nyom.Ha - pontokkal végzel biztos nől,de ha + pontokkal akkor nem.
Mert igencsak harmat gyenge a karakterem.
A PS4-es ismerős úgy növelte az erejét, hogy embereket ütlegelt és kb 20 ember után ment egy szintet feljebb.
Itt olvastam nemrég a golfos és biciklizős dolgot. Toltam is mindjárt egy golfot, de semmi, a csík nem nőtt. Pedig jól játszottam.
Aztán elmentem BMX-szel egy kis túrára az Eclipse toronytól egész fel a legmagasabb hegy tetejére, meg onnan vissza haza. De a csík ugyanúgy nem nőtt.
Közben az egyik tóban kicsit merülgettem is, hogy jobban bírjam víz alatt, de ott sem észleltem változást.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A GTA úgy 60-70€ körül mozog (konzolra). Az előfizunak meg utána kell nézni, a németet nem lehet aktiválni magyarban és fordítva. Azt nem tudom, hogy az aktivált megy e külföldön.
Amúgy csak ezért én sem fogok venni konzolt. A joypad-ot nem szoknám meg ehhez a játékhoz. Ha meg játszhatatlan, akkor van másik játékom is.
Heist-ra mennék én is, éjjel indítottam egyet, 5 perc alatt senki nem csatlakozott. Nem tudom, hogy mennyi az általános várakozási idő, de utálok sokat várni.
És igen, ahhoz, hogy online játszhass bármelyik játékkal is, kell venned előfizetést. Amúgy csak SP módban megy. Ha többen vagytok egy gépre (más-más felhasználó), akkor minden felhasználónak külön meg kell vennie az előfizetést.
Pontosan nem emlékszem rá, de három havonta 15 vagy 30 euro.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De konzolon kell havi előfizetés is hozzá nem?
Múltkor valaki mutatott videót hogy konzolon az égből is pénz hullott.
Barátokat keresek feladatokhoz (Heists) megcsinálásához, természetesen én is segítek 😉.
hegyipapa1 néven megtaláltok.
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
És ilyen gyakran?
Vagy csak valaki ezzel szeret szórakozni?
Nem értem.
Épp üldöztek egy gépágyús autóval, ezerrel aprították a Kurumát, meg robbantgattak is körülöttem, mikor hirtelen eltűntek az összes játékossal együtt.
A küldiket ennek ellenére szokta jelezni és online-ból sem dob ki.
Szóval nem a játékosok lépnek le, hanem én tűnök el. De vajon miért?
Ha még jönnek páran és nekik a hétvége lenne jó, akkor az is megfelel. Vagy csak ketten is jó.
Origin: bsgdani_948 Egyéb más játékokban DivXion94,Dementhor,Tauriella
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2016.05.15. 13:45:04
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.05.15. 11:20:59
Felvettelek 😊
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.05.15. 11:13:21
A lassú fejlődés alatt mit értesz? Hányas szintű vagy?
Ha megcsinálod a napi küldiket (már ha teljesíthető mind), akkor is fejlődsz, bár sokszor gyorsabb letolni egy Staubsaugen-t vagy Gefärliche anhänger-t akár egyedül is, mert jó RP-t hoznak. Kuruma nélkül igazán izgalmas és még így sem biztos, hogy annyi ideig tart a küldi, hogy max pénz legyen belőle.
A mikrofont én is szorgalmazom, de nélküle is meg lehet oldani.
Akkor már csak egy időpont kellene. Én alant írtam, hogy kb hogy fogok ráérni a következő héten.