27707
  • Borg
    A 8000-es szint egy sima bug, heistnél lobbyban, meg freeben event alatt is volt, hogy egyik másik embert 8000-nek írt ki, aki amúgy nem annyi.
  • Plata
    Azthiszem 125-ös szint adja az utolsó fegyót.
    500-as szint összehozható sok játékkal de 8000-hez kéne pár évnyi játékidő.
  • JakyHUN
    Egyébként meg kb 150-es szint felett tök mindegy hányas szintű vagy, ott már hozzáférhető minden fegyver (120), lehet max 10 armor és 100% az életerő. attól, hogy valaki 500 meg 8000 szintű, nem kell hasra vágódni, mert egyrészt igen, csalással sikerült neki, másrészt meg semmivel nincs előrébb, mint egy 150-es szintű.
  • Plata
    Jah 8000-es kari hacker.
    Ha jóltudom 500-as szint felett 1 újabb szint sok millió xp vagy rp vagy mi p.
  • Plata
    A játék néha szopat és azt mondja nyomd meg az E gombot.
    Te megnyomod de nem figyelsz mit is csinál.A térképről eltüntet minden küldi.
    Interaction menüben keresd a hide optionst és kapcsold vissza a térképen őket.
  • Plata
    Apartmanos heist-es résszel nem értek eggyet.
    Abban a crewben amiben vagyok mindig akad ember heistre.És együtt is szoktunk privát publicban CEO-zni vagy MC-zni.
    Ott nem öl meg senki.Mert mindenki ismerős.
  • Shortstop
    Köszönöm szépen a válaszokat.
    Elsősorban a tartalom miatt vettem meg a játékot mivel az offline része már nem vonzott. Egyelőre most lehetőségek tárháza van. Az értelmetlen lövöldözés (vásárlás közben lelőnek) nem annyira érdekel, nem is ba**ogatok senkit. Passzív mód jó, jó, de tényleg elvesz az élményből. A deathmatch nagyon jó hiszen oda ezért mész, viszont tegnap nem is láttam már ilyen lehetőséget. Ahogy városi autóversenyzést sem. A stunt annyira nem vonz illetve az sem, hogy négyen versenyezzünk motoron csapatban (mindig van balfék), pedig ebből baromi sokat láttam.
    A heist is fura, hogy már hatos szinten elérhető volt, hogy behívtak, sikerült is teljesíteni. Gondolom ahhoz, hogy jövedelmező küldetést tudjak csinálni elsősorban már bizonyított karakterekkel kell összeállni.
    Valahol lehet olyat csinálni, hogy mondjuk deathmatch-re jelentkezek és a játék keres megfelelő csoportot erre?
    Illetve olyan lehetőség van, hogy addig ne legyek benne a "lobby"-ban amíg a mission/verseny el nem indul, és addig freemódban lehessek?

Köszönöm előre is a választ!
  • RJoco
    A szint annyira nem lényeg, láttam már 8000-es karaktert is.
    Persze abból a szempontból fontos, hogy nagyobb a fegyver arzenáljuk, több az életerejük és jobbak a mellényeik. De ettől függetlenül megölhetőek.
    Általában azért odafigyel a szerver, hogy lehetőleg helyileg azonos emberekhez rakjon be. Én így sokat vagyok németekkel.
    Viszont, ha agresszív vagy és sokat öldökölsz (az nem tiszta, hogy NPC-t vagy player-t, bár inkább az utóbbira fogékony), akkor később hasonló session-ba fog betenni. Többnyire oroszok közé. Szóval az értelmetlen terrorral óvatosan. Ha mégis belefutsz egy ilyen manőverbe, akkor sincs gond, ha jól viselkedsz, idővel megint a normálisak közé kerülsz.
    Természetesen nehéz elkerülni, hogy az ember ne fusson bele egy-két idiótába, de az is lehet, hogy az illető csak valamilyen feladatot (napi cél) akar teljesíteni.
    Nem jó mindig passzívnak lenni, egyrészt elvész az élvezet, akkor már privat-ban is mehetsz, sok az előnye, másrészt, ha valaki rádszállna, akkor vagy gyorsan passzívba teszed magad vagy a halálodkor van olyan gomb, amivel már passzívban ébredsz. Ha sokan vannak a session-ban, akkor szoktak lenni pályafeladatok, amiket passzívban nem lehet megcsinálni. Én általában visszalövök, ha valaki rám lő.
    High end apartman-t teljesen fölösleges venned, nagyon nehéz 3 embert találni a heist-okhoz. És apartman nélkül is be tudsz szállni más heist bulijába. Fleeca Job - Kuruma küldit kell megcsinálni a páncélozott Kuruma-hoz. Ha a képernyőn azt látod, hogy valaki ilyet kezd, akkor csatlakozz hozzá. Fleeca Job - Scope Out, ha ezt látod, akkor ide is érdemes csatlakozni, mert ez után jön a Kuruma és nagy eséllyel akkor együtt fogjátok megcsinálni az egészet.
    Nekem nagyon sokáig nem volt Kuruma-m. Sokkal élvezetesebbek voltak a mission-ok. Most csak behajtok és aprítok. 5-10 perc alatt meg is vannak. Van ami még ennyi sem.
    Mess0rum-ba jelentkezhetsz, ha gondolod. Itt a fórumon 'kouta'-ként szerepel a főnök. Ritkán sikerül jól összehozni az időpontot, de amikor sikerül, akkor jót szoktunk játszani együtt.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.10.24. 12:20:45
  • Plata
    Public sessionba ha mész ott még 800-as szintűek is lesznek,tök random.
    Ha privátba ott csak te,de vannak spéci crew privát public sessionok is.
    Már ha tagja vagy crew-nek,és az a crew csinál ilyet.
    Public sessionban jobb ha passzív vagy,akkor nem tudnak megölni,különben állandóan megfognak ölni.
    Először is szerezz annyi pénzt hogy legyen egy saját high end apartmanod, a legolcsóbb 205 ezer dolcsi,ha az megvan akkor már mehetsz heist-re.Következő az armored kuruma ami olyan 550 ezerbe kerül,plusz a tuning.
  • Shortstop
    Világos volt ez köszönöm. Valamiért azt írta a kliens, hogy játszható már ekkor elindítottam de nem ment. Hiányzott még 3-4GB-nyi adat amit másnap reggel le is töltött utána hibátlan volt.

Az lenne viszont még a kérdésem, hogy van-e valami rendszer arra hogy kikkel kerülök egy szobába? Azt hittem, hogy nagyjából azonos szintű karakterekkel fogok egy szobába kerülni, ennek ellenére van a 157-es szintig bezárólag minden. Illetve kínaiak, oroszok, stb... Nem látom a rendszert benne, persze lehet, hogy nincs is.

Köszönöm előre is a választ!
  • Plata
    Sztoriból menj onlineba.
    Sztorit elindítod onnan Online és Invite Only Session.
  • Plata
    Nem kell elérni semmit,csak eredeti játék kell.
  • Shortstop
    Sziasztok!

Arra vonatkozóan van ötlet, hogy frissen telepített játéknál a story mód tökéletesen működik az online-ba való bejelentkezésnél pedig az állapotot jelző kis kör megáll és a játék kifagy?
    Konkrét hibafájlt nem ad csak ilyen általános dolgokat tartalmazó txt-t. A story módban el kell érni egy bizonyos szintet?
    Nem tudok arról, hogy tűzfal blokkolná a programot. Win7 64bit, vírusírtó, tűzfal nincs. Köszönöm előre is a választ!
  • wollnerd #22686
    #22679 esetleg?
  • Mutans Zombi
    Az mitől lehet, hogy a legutóbbi patch/dlc óta, változó időközönként spontán lefagy a játék (online), de annyira, hogy csak a ctrl+alt+del segít?
    A gépen semmilyen más szoftveres v. hardveres változás nem állt be, illetve semmilyen más programban nincs hiba.
    Hol lehet esetleg megoldást találni rá?
  • fabercastel
    Üdv! Team-et vagy 1-2 embert keresnék akikkel lehet normálisan onlineozni. Nemrég kezdtem az Online-t, 11-es szinten vagyok jelenleg, van mikrofonom, tehát TS-re / stb.re tudok menni. Lamar missionöket szoktam tolni, (bár a sok random gyökér miatt még ez sem túl egyszerű), de bármiben benne vagyok, csak hozza az XP-t meg a zsetont :D lukitheone néven megtaláltok SC-n / steam: http://steamcommunity.com/id/madnessmarci/
  • ricsei50
    Vettem :-) akkor vasárnap 17-kor.
  • Peet81
    akkor vasárnap ;)
  • Bluuzia
    Én holnap és szombaton is csak este 10 körül tudok leülni játszani. Vagy marad a vasárnap 17 óra.
    Nem tudom elcserélni se a holnapi, se a szombati egész napomat egy félre, hogy szabad legyen a délutánom.
  • Peet81
    holnap folytathatjuk
  • Plata
    Próbáld ki ezt,nekem segített.
    Katt.
  • ricsei50
    Nekem tegnaptól elkezdett szaggatni a játék, nem tudom mi ütött bele. Ha helivel megyek, és szállok le, vagy ide-oda dőlök vele, kocsival ha picit is kanyarodok, nagyon sokszor. Eddig semmi baja nem volt. Rendesen elment a kedvem tőle, még a cuccaimat sem adtam el a raktárból. :( Vki esetleg tudja, hogy mi lehet a probléma? A Criminal Mastermindet mikor folytatjuk srácok?
  • patchaou
    Tény hogy a drágábbak jobban termelnek, de nem "csakis a legnagyobb gyár éri meg". Az olcsóbbak is termelnek, nálam az első amit vettem már behozta az árát :) Ráadásul nekem ezek a kicsik vannak közel :)
    A szállítások pedig javarészt ugyanazok, eddig a füvesnél találkoztam olyannal ami a többinél nem valószínű, hogy bejön -mivel a kamion fülkéjében az npc füvezik és totál betépve kell a map túlvégére szállítani :) Talán a többinél is van valami speciéális csak rá jellemző kiszállítási mód is.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.10.19. 17:49:23
  • Plata
    Én csak azt tudom amit a többiek mondtak,általában együtt szoktunk játszani PH sessionban ahol nincsenek idegenek,max pár magyar ismerős.De nem szoktuk egymást zavarni,sőt inkább össze szoktunk dolgozni,egyikünknek feltöltjük a gyárát utána a másikét,így mindenki jól jár,együtt adjuk el a cuccot együtt töltjük fel a gyárakat,segítve egymásnak.
    Többiektől hallottam hogy a két drogos gyár a legjobb kokó meg meth,papírral és fű gyárral nem nagyon éri meg foglalkozni,keveset és lassabban termelnek,sokszor támadják be és az áruszállítás is sokkal szarabb velük.
    Tegnap nekem is megsemmisült a pénzhamisítóm árujának két harmada.Három postás autóval kellett volna kiszállítani az árut,de két postás autó orra állt és elkezdett füstölni.Kiírta hogy bukta a leszállítást 5/15 csomag kiszállítva,de nem érdekelt,mert valamiért meg kaptam az összes csomagért a pénzt.
  • patchaou
    Mindegyik megéri, csak a nagyok jobban :)
  • JakyHUN
    Nekem is már bőven 2m felett van a kokó gyár eladása, pedig eddig csak 1 olyan fuvarom volt, amikor a full raktárat tudtam 100-osan eladni nem los santosban (tudom is én mi a neve a másiknak :D ), a többi vagy csonka full raktár volt, tehát nem sikerült idő hiányban mindent eladni, vagy teljes los santosi eladás volt, ami belefér időben de kevesebbet hoz. És nem tolom minden nap...
    Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.10.19. 15:54:30
  • Plata
    Ha azt akarod hogy minél hamarabb minél többet keress akkor a legnagyobb kokó gyár kell.
    Morningwood $1,852,500
    És ehhez még hozzájön kb 2 milla upgrade.
    Meth gyár az meg.
    El Burro Heights $1,729,000
    Azt mondják papír hamisítóval és fűvel nem nagyon éri meg foglalkozni,de a két másik drog gyár az nagyon szépen termel,van akinek már 5 milla feletti jövedelmet termelt a kokó gyár.
  • Plata
    Akikkel játszom azoknak vannak gyáraik,van akinek 4,csakis a legnagyobb gyár éri meg és a drogos gyárak,a másik kettő keveset hoz és macerásabb az eladás vagy a feltöltés.Kis gyárat nem éri meg venni,rohadt messze van és keveset termel.
    Jah és a gyár upgrade is nagyon fontos.Upgrade nélkül álladóan betámadják és alig termel.
    Nah rosszul írtam a meth és a kokó a legjobb,weed és papír a legszarabb.A pénzhamisító még elmegy.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.19. 15:33:35
  • RJoco
    Erről jó lenne egy táblázat, bár jelenleg a 620k-s papír hamisító is elég messze van.
  • Plata
    Azt mondják csak a kokó gyár éri meg legjobban vagy a füves.
    Érdekes módon offline módban is termelnek a gyárak néha.
    Két napig nem jutottam fel online-ba tegnap este felmentem és 107k értékű cucc volt a gyárban.
  • RJoco
    Jó drágák az illegális laborok ahhoz képest, hogy mennyi a legolcsóbb klub.
    A 3 kerekű látványos egy bringa, de nem gyors haladásra és nagy ugratásokra tervezték, csak óvatosan vele.
    Nem láttam, hogy itt említve lett volna, de olvastam, hogy aki új motoron (motor klubos) csücsül, annak gyorsabban nő vissza az életereje. És ehhez elég a canga, nem kell klub hozzá. Tapasztaltam is.
  • Bluuzia
    Merlin TS-én vagyunk. Ha jöttök ott megtaláltok
  • Plata
    Hát igen várható volt.
  • PeeTeR
    ja ez van
  • Plata
    Azért a laptop azért csak laptop.
    Gyereknek is szoktam mondani hogy bassza ki az ablakon mert max tányér alátétnek jó vagy pingpong ütőnek.
  • JakyHUN
    nekem i3 procival és 512-es videoval laptopban el se indult, nem hogy bárhogyan is ment volna.
  • patchaou
    Nekem is volt hogy tableten futott a ts, mert meghalt a headset mikrofonja :)
    A teló eszembe sem jutott, mivel bár van 4-5 mikrofonom, telefonom egy ideje nincs :)
  • Plata
    Még az sem kell,elég egy mobil meg egy headset vagy mi a bánatos istennek hívják.
    Nekem sincs mikrofonom,de mobillal megoldottuk.
  • patchaou
    Ahhoz, hogy tudjunk beszélni nem szükséges stúdiómikrofon, 1000 forint alatti kategória is létezik és arra elég hogy játék közben kommunikáljon az ember :)
    wotepic néven vagyok ja játékban
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.10.18. 10:52:07
  • Bluuzia
    Ha nincs mikrofonod, akkor csak írogatni tudunk. Mondjuk az annyira nem jó, mert nem vagyunk összeszokva.
    Ha van, akkor a mumble jó lenne, mert azt nem kell telepíteni, mint a teamspeaket.

patchaout: Ok, küldöm
    Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.10.18. 10:52:18