Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Derék...

Þór vígi þessi rúnar

Igen,ami tartozék másikból megvan annak levonja az árát.

Szabi
ja igen, így hogy megvette az alsó ruhát, a többinél már nem vesz cipőt, nadrágot, csak a másik színű mellényt meg kesztyűt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Mondjuk a csajoknak az életben is drágábbak a ruhák, úgyhogy az rendben is van 😄
Ha megveszed az egyik ruhát a többi olcsóbb lesz.plusz ha már valamelyik tartozékot megvetted akkor azt nem számolja bele.
Még nem is drága ez a ruha,csaj kariknak több száz ezres ruhák vannak.<#ravasz1>

Szabi
random guglis kép, PS4-nek tűnik, plusz ha jól emlékszem a feloldható küldetésekkel is lehet kedvezményeket kapni 😄

mi a pék, ez pofára szabja az árakat? nekem kb egy ötössel többe kerül itt minden...
Ez az,de vegyél hozzá bilit is.És csak heistben ad védelmet.Úgy tudom.

Szabi

heistekbe lassabb vagy vele, viszont kb. 2x annyi golyótól halsz csak meg, heisteken kívül semmi értelme, ott nem ér semmit 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.19. 08:50:25

A ruha boltba bemész ott van,sajna fejből nem jut eszembe a neve,de talán team heavy.
Az a ruha nekem a kezdetektől megvan,már fogalmam sincs mi a rendes neve.Azt tudom hogy 50%-ot kivéd.Még a fejedre is lehet venni bilit,golyóálló sapkát.Az is kell,mert a rendőrök szeretnek fejbe lőni,és anélkül a bili nélkül könnyen oneshotolnak.
Vagy team heavy heist.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 08:47:38

Ilyen heist ruha honnan lesz az embernek?

Illetve én leragadtam a deliver emp küldetésnél, mert publicokkal azt eddig nemigen sikerült megoldani. Túlzottan kell a csapatmunka. Vagy van valami trükösebb megoldás rá?
PB finálé? Melyik karakterrel? Én nem tapasztaltam ilyesmit.
És hányszor újrakezdtük...
koltony
Mondjuk lvl 100 körüli embernek már szinte mindene megvan ami kell.
Stealth-et nem érzem túlságosan fontos skillnek, aztán lehet h kiderül hogy tud valamit maxon.

Amivel szívni szoktam én az a prision break, állandóan bebugosodik és jön a körözés vissza akkor amikor a közeledben 1 rendőr sincs.
Amint lemegy rólad már jön is vissza.
Köszi.A csapatunk elég vegyes volt,a legmagasabb szintű azt hiszem 200 volt,de volt 78-as is.
Az én karim asszem 160-as,10 super heavy armor van nála,igaz csak két heistnél volt rá szükség, a Trevoros kukásnál,meg egy autósnál.De nem rémlik melyiknél,többinél nem fogyott armor,mindenkin eleve heist ruha volt,heist ruha 50%-ot felfog.
Minél magasabb a karid szintje annál több az élete,na meg az én karimnak szinte minden stat fullos,kivéve a stealth.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.18. 20:59:29

koltony
Azért vicces volt mikor még szinte mindenki 12 szint körül próbálta meg megcsinálni a heisteket PC-n. Se fegyvered nem igazán volt, se autód, se életed tapasztalatod meg még inkább közelített a 0-hoz

Grat Plata amúgy . Mi is gondolkodtunk h meg kéne csinálni, de aztán idő hiány miatt elmaradt. Majd később talán 😄

Mondjuk most jól fog jönni a pénz ha HQ-t kell venni, meg kitudja még mennyi drága cuccot fognak behozni.
Ezért kell a tapasztalat. Nektek könnyen ment, de egy újoncnak nem biztos, hogy sikerülne.
Szabi
grat <#eljen>

RJoco
Köszi, az akkor teljesen jó.
Lehet, ki is próbálom, mennyivel ad többet vagy mást.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Nem kell hozzá sok pénz,1 milla kell és kész.
A pénz nem tűnik el,csak kell hogy legyen a bankodban 1 misi.

RJoco
A VIP mód pontosan hogyan működik?
Ha jól emlékszem, akkor kell hozzá egy nem is olyan kicsi összeg. Viszont, ha aktiváltam, akkor eltűnik az összeg?

koltony
Azért nem rossz kicsit megszabadulni tőlük.
Tegnap találkoztam egy olyannal, hogy deathmatch-en volt egy magas fallal elkerített rész, ahol a felvehető fegyverek voltak. Volt egy nagyon magas és hosszú felüljáró kiépítve, azon keresztül lehetett csak bejutni a fegyverekhez... elvileg... mert ugye voltak olyanok, akikre nem hatott a gravitáció és mindenféle nehézség nélkül "mászták" át azt a falat, amire nekem esélyem se volt....
RJoco
No ma volt szerencsém belefutni néhány hackerbe. Hogy rohadna le a kezük.
Először gyújtogattak, utána már egyéb vackokat akasztottak az emberre.
Passziv módba raktam magam, de így is égtem. Beszálltam a kocsiba és még mindig égtem. De az életerő legalább nem fogyott.
Gondoltam, úgyis elhagyom ezt a session-t, nekiálltam küldit csinálni. Pont berakott valaki mellé, úgyhogy ketten toltuk.
Igen ám, de nem volt uzi a kocsiban. Csak valami pisztoly. És mindig fölkelt, akit fejbe lőttem. És volt töltési ideje is minden lövés után. Később néztem, hogy egy sokkolóval lövöldözöm. Na mondom, így lehet küldit csinálni. Hógolyóm volt még, amit dobálhattam a kocsiból. Mivel meghaltunk mind a ketten, következő körben mindjárt néztem is, hogy akkor most mi van a fegyvertárammal. Volt az említett kettő mellet még egy Railgun-om 20 lövéssel. Hó, mondom, az jó lesz, csak ki kell szállni a kocsiból. 4 lövéssel 8 embert nyírtam ki. És végül sikerült a küldi.
Aztán ellövöldöztem a Raiulgun-t session-ban, miután lelőttek, megint megvolt a fegyver arzenálom.

És ha még ismered a trükköket amivel könnyebbé lehet tenni,alternatív rövidebb könnyebb útvonalakat.

Hát ha legalább 2x minden tag már végigtolta az összes heistet, akkor szerintem sem egy agysebészet a dolog. Akkor azért már lehet tudni, hogy hol mire kell figyelni
Lazán megvolt,tényleg.
Nem gondoltam volna hogy ilyen könnyű lesz.Pedig hardon toltuk.

Sok tapasztalat és csapatmunka, hogy senki ne haljon meg közben. Mert akkor ugrik a bónusz.
lennénk rá elegen, nem? vagy ehhez valami speciális dolog kell?
Négy este,szombat vasárnap hétfő és ma este ,minden este 9-10 től csináltuk 11-12 ig.

RJoco
Köszi, ezt csinálta az ismerősöm is. Én is próbáltam, de annyira keveset fejlődtem, hogy inkább hagytam. Lehet, hogy türelmetlen voltam.
Lehet jobb lenne szkanderozni másokkal vagy verekedni, nem halálig, mindig csak pár ütés, amennyit bírunk, aztán meg kaja.

RJoco
Na ilyen kellene nekem is és akkor mindjárt lenne yacht-om, meg szuper sportkocsim.
De gondolom nem két nap alatt sikerült összehozni.

RJoco
Vásárolt kocsira mindig automatikus a full casco.
Lopottra meg tudtommal lehet kötni és akkor azzal sincs gond.
Ha más robbantja fel a kocsid, akkor meg még a robbantótól is lehúznak lóvét. Amit azért igazságtalannak találok, mert ha valaki üldöz, akkor miért ne robbanthatnám fel? Ha annyira hülye, hogy a bomba közelébe menjen 😄

Egy ideig nincs gondom pénzre.

jah, megvan, már azt hittem vehetem meg újra a kurumát 😄 az szopás lett volna
Mi van akkor, ha felrobban egy vásárolt kocsim? akkor az ugrott a levesbe? vagy valahogy még megmenthető?
Erot legkonnyebben ugy tudod fejleszteni, hogy Gerald-tol kersz egy contact missiont, de miutan elindult a mission nem csinalod meg rogton, hanem kimesz a tengerpartra jarokeloket pufolni. Azert kell Gerald mission, mert ekkor nem kapsz csillagokat es nem jonnek a zsaruk. Igy is eltart egy darabig, de szerintem nagysagrenddel gyorsabb, mint mas megoldas.

köszönöm
RJoco
'M' betű és ott találod. Nálam Tagesziel a neve, de én németül játszom.
Ha nem az apartmanban vagy, akkor asszem a 3. pont a listában.

RJoco
Akkor ok. Nekem is max. De akkor a golfot hanyagolhatom is.
Már csak az erőt kell húzni valahogy.

"Legújabban a játékos mindkét karakterével egyszerre is elvégezheti a napi küldetéseket"
Ezzel kapcsolatban csak 2 kérdésem van:
Hol találom a napi küldetéseket?
Második karakter? O.o Hogyan? Csinálnék egy muffot is, ha már... 😄
Nem az életerőd még 150 körül is nől,a stamina az gyorsan maxra húzható,nekem 30-as szint körül már maxolva volt vagy 3 stat,mert rengeteget bringáztam és golfoztam,nem is csináltam mást csak bringával bejártam az egész térképet meg sokat golfoztam.

RJoco
Az lényegében az életerőd. De az a szinttel nő. Legalábbis nálam mindig egy bizonyos szint elérése után ugrott egyet.
Az állóképességet egyedül sztoriban tapasztaltam, végülis az életerőd csökken le annyira, hogy nem tudod tovább tartani a tempót és pihenned kell egy kicsit. Online ilyen még nem volt, akármennyit rohantam.

RJoco
Kocsiban engem is kiakaszt, igencsak korlátozott a lövési képesség olyankor.
Viszont van egy két küldi, amit jó vele megcsinálni és a külső nézettől néha meghal az ember. Nem mindegy, hogy a jobb vagy a bal váll fölött nézelődsz és még nem jöttem rá, hogy lehet ezt állítani (gyorsan).

Asszem stamina a neve.

RJoco
Köszi a tippet, ezt kipróbálom majd.

RJoco
Elárulnád, hogy mi az az állóképesség? Én olyan csíkot nem láttam sehol.

patchaou
Nem is neked írtam 😊 És kocsikról sem volt szó, csak a víz alatti úszásról 😉

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

FPS nézetet nem szeretem,kocsiban tök kiakaszt,és különben is online női karim van,nem olyan rossz látvány az.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 13:51:38