Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Még nem is drága ez a ruha,csaj kariknak több száz ezres ruhák vannak.<#ravasz1>#ravasz1>
heistekbe lassabb vagy vele, viszont kb. 2x annyi golyótól halsz csak meg, heisteken kívül semmi értelme, ott nem ér semmit 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.19. 08:50:25
Az a ruha nekem a kezdetektől megvan,már fogalmam sincs mi a rendes neve.Azt tudom hogy 50%-ot kivéd.Még a fejedre is lehet venni bilit,golyóálló sapkát.Az is kell,mert a rendőrök szeretnek fejbe lőni,és anélkül a bili nélkül könnyen oneshotolnak.
Vagy team heavy heist.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 08:47:38
Illetve én leragadtam a deliver emp küldetésnél, mert publicokkal azt eddig nemigen sikerült megoldani. Túlzottan kell a csapatmunka. Vagy van valami trükösebb megoldás rá?
Stealth-et nem érzem túlságosan fontos skillnek, aztán lehet h kiderül hogy tud valamit maxon.
Amivel szívni szoktam én az a prision break, állandóan bebugosodik és jön a körözés vissza akkor amikor a közeledben 1 rendőr sincs.
Amint lemegy rólad már jön is vissza.
Az én karim asszem 160-as,10 super heavy armor van nála,igaz csak két heistnél volt rá szükség, a Trevoros kukásnál,meg egy autósnál.De nem rémlik melyiknél,többinél nem fogyott armor,mindenkin eleve heist ruha volt,heist ruha 50%-ot felfog.
Minél magasabb a karid szintje annál több az élete,na meg az én karimnak szinte minden stat fullos,kivéve a stealth.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.18. 20:59:29
Grat Plata amúgy . Mi is gondolkodtunk h meg kéne csinálni, de aztán idő hiány miatt elmaradt. Majd később talán 😄
Mondjuk most jól fog jönni a pénz ha HQ-t kell venni, meg kitudja még mennyi drága cuccot fognak behozni.
Lehet, ki is próbálom, mennyivel ad többet vagy mást.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A pénz nem tűnik el,csak kell hogy legyen a bankodban 1 misi.
Ha jól emlékszem, akkor kell hozzá egy nem is olyan kicsi összeg. Viszont, ha aktiváltam, akkor eltűnik az összeg?
Először gyújtogattak, utána már egyéb vackokat akasztottak az emberre.
Passziv módba raktam magam, de így is égtem. Beszálltam a kocsiba és még mindig égtem. De az életerő legalább nem fogyott.
Gondoltam, úgyis elhagyom ezt a session-t, nekiálltam küldit csinálni. Pont berakott valaki mellé, úgyhogy ketten toltuk.
Igen ám, de nem volt uzi a kocsiban. Csak valami pisztoly. És mindig fölkelt, akit fejbe lőttem. És volt töltési ideje is minden lövés után. Később néztem, hogy egy sokkolóval lövöldözöm. Na mondom, így lehet küldit csinálni. Hógolyóm volt még, amit dobálhattam a kocsiból. Mivel meghaltunk mind a ketten, következő körben mindjárt néztem is, hogy akkor most mi van a fegyvertárammal. Volt az említett kettő mellet még egy Railgun-om 20 lövéssel. Hó, mondom, az jó lesz, csak ki kell szállni a kocsiból. 4 lövéssel 8 embert nyírtam ki. És végül sikerült a küldi.
Aztán ellövöldöztem a Raiulgun-t session-ban, miután lelőttek, megint megvolt a fegyver arzenálom.
Nem gondoltam volna hogy ilyen könnyű lesz.Pedig hardon toltuk.
Lehet jobb lenne szkanderozni másokkal vagy verekedni, nem halálig, mindig csak pár ütés, amennyit bírunk, aztán meg kaja.
De gondolom nem két nap alatt sikerült összehozni.
Lopottra meg tudtommal lehet kötni és akkor azzal sincs gond.
Ha más robbantja fel a kocsid, akkor meg még a robbantótól is lehúznak lóvét. Amit azért igazságtalannak találok, mert ha valaki üldöz, akkor miért ne robbanthatnám fel? Ha annyira hülye, hogy a bomba közelébe menjen 😄

Ha nem az apartmanban vagy, akkor asszem a 3. pont a listában.
Már csak az erőt kell húzni valahogy.
Ezzel kapcsolatban csak 2 kérdésem van:
Hol találom a napi küldetéseket?
Második karakter? O.o Hogyan? Csinálnék egy muffot is, ha már... 😄
Az állóképességet egyedül sztoriban tapasztaltam, végülis az életerőd csökken le annyira, hogy nem tudod tovább tartani a tempót és pihenned kell egy kicsit. Online ilyen még nem volt, akármennyit rohantam.
Viszont van egy két küldi, amit jó vele megcsinálni és a külső nézettől néha meghal az ember. Nem mindegy, hogy a jobb vagy a bal váll fölött nézelődsz és még nem jöttem rá, hogy lehet ezt állítani (gyorsan).
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 13:51:38