27707
-
Plata #22741 Jah csak sztorival játszol,akkor mindegy,én csak online.
A dlc-s autók nem elérhetők sztoriban.
Én sosem modoltam mert a modolásért bann jár,online fontosabb annál hogy valami lökött mod miatt bannoljanak. -
DrBrown5 #22740 Na ez jól hangzik! Igazából megy a vezetés gombokkal szépen, csak a maximális élmény végett kérdeztem rá az irányításra. Egyelőre úgyis a sztori köt le főleg, majd később tuningolgatok meg modolgatok majd, -
Plata #22739 Figy én nem vagyok valami jó sofőr,de nekem is megy irányítás nyilakkal,mivel balkezes vagyok így nekem az irányítás a nyilakon van.
Kedvenc kis cabriommal úgy szoktam cikázni a városban mint a fene.Bár a végén lassítani kell mert túl gyors a kicsike és a végén már iszonyat gyors.
De ha zavar a forgalom és a lámpák vegyél Insurgentet,nem lesz több gondod.
Tuningold fel és akkor hegyen völgyön autópályán mindenhol megy mint a meszes,na és a forgalomra sem lesz gondod mert olyan mint egy kibaszott bulldozer mindent félresöpör.
Állati poén vele Ps finálé,amikor a rendőrkordont át töröm vele vagy 200-al a rendőrautók meg spriccelnek szét. -
DrBrown5 #22738 Aha, tényleg lehet így egérrel játszani. Kicsit szokatlan ugyan, de nagy sebességnél jól jöhet. Mondjuk a közműveknél nem vagyok tűl népszerű, mert újabb villanyoszlopok és tűzcsapok látták kárát.
-
ricsei50 #22737 Én pl nem. -
#22736 :-) Kösz! -
Plata #22735 Mindenki kapott 250 ezret ajándékba,GTA évforduló van. -
#22734 Amikor közvetlen mennék online és betöltés közben egy olyan ablak fogad, hogy ...kaptam 25.000 $-t, aztán a Rockstar Corrected 250.000 $-t, akkor mire gondoljak? Ajándék, vagy húzzak onnan, mint a villám, mert valami hulladék tréfálkozik? -
#22733 A villanyoszlopokat simán ki lehet vinni. De a fából készült magasfeszültségű vezeték tartók még a tankot is megállítják. Én azokat utálom és teljesen mindegy, hogy joypad-dal vagy billentyűzettel vezetek, néha úgy is sikerül bekapnom egyet-egyet.
Ezt meg kell szokni. Joypaddal vezetés közben célozni kb. lehetetlen. -
#22732 Visszaállítottad??? A billentyűzetre állított módban is lehet egérrel vezetni.
Amikor billentyűzetről vezetek, ott "játszom" néha az egérrel vezetéssel, de szigorúan csak küldetésen kívül, amikor nincs tétje. Vezetés közben (W nyomás közben) lenyomom a bal egérgombot (és folyamatos nyomva tartás mellett), amelyik irányba elhúzom az egeret, arra kanyarodik és a húzás mértékének függvényében. Persze a kanyarodás attól is függ, hogy mennyire érzékenyre van állítva a scrollozás az egereden, mert ha nagyon érzékeny, akkor a legkisebb oldalra húzás mellett is fejre állsz.
Ezek mellett persze nem az állítom, hogy könnyű így vezetni - pl. én sem tudok - csak ha valakinek túl direkt a billentyűs vezetés, akkor a lehetőség azért biztosított. -
DrBrown5 #22731 Köszi, próbáltam egérrel, jól össze is törtem egy villanyoszlopot, meg egy buszt is. (Visszaállítottam)
-
DrBrown5 #22730 Súlyra számlázzák a postaköltséget, de amúgy helyes a felvetés. :D -
Plata #22729 Én azt nem értem mi a picsának kell neked hogy hány dekás?
Szerintem még soha életemben nem méregettem a dobozos játékaim súlyát.
Sem spec editiont sem deluxe sem egyéb dobozt. -
#22728 Már lemérték. Nem értem, mi a gondod vele. -
#22727 Csak én nem ezt kérdeztem. Zárójelben írtam, hogy miket szeretnék, ha lemérne, akinek megvan. -
#22726 Ott írja lejjebb, csak oda kell görgetni.
Item Weight 4.8 pounds
Shipping Weight 4.6 pounds
És nehogy keresned kelljen:
Product Dimensions 5.4 x 0.9 x 7.6 inches; 8.2 ounces
a Special Edition-t.
A mértékegység váltót meg már rád bízom.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.11.04. 20:58:53 -
#22725 És itt hol van az az infó, amit én keresek? -
xido #22724 https://www.amazon.com/Grand-Theft-Auto-V-Collectors/dp/B00F8ZQPWO -
#22723 Tisztában vagyok vele, hogy itt főleg a pc-sjátékosok vannak, de azért lenne egy kérésem/kérdésem. Valaki, akinek PS3-ra megvan a Special Edition, vagy a Collector's Edition, lemérné a súlyát (fém tok + lemez + kézikönyv + színes térkép)? Hálás lennék érte. -
#22722 Akkor vezess egérrel :-) Lehet azzal is, de szokást igényel.
Apropó. A gyakori kifagyást a grafikai beállítások mérsékelt visszavétele megszüntette. Amióta ez megtörtént, azóta (~15 alkalom) nem fagyott egyszer sem. -
DrBrown5 #22721 Hát ja, azt csinálgatom, csak már csapágyas lesz az ujjam lassan. -
#22720 nyomkodd szakaszosan a kanyarodást -
DrBrown5 #22719 Sziasztok, kicsit késve kezdtem csak el játszani a gámával, szóval új vagyok még itt. :)
Azt szeretném kérdezni csupán, hogy nincs-e valamilyen mod, vagy beállítás arra, hogy billentyűzettel vezethetőbbek legyenek a járgányok. A gond az, hogy ahogy lenyomom a gombot pillanat alatt fullra alászedi a kormányt, vagy gázt ad. Kis késleltetés jó lenne. A gamepadot egyszerűen nem tudom megszokni. Öreg PC-s vagyok már hozzá.. :D -
#22718 Nem kizárt, hogy lelépett. Vagy mással csinálta meg a végét később.
Viszont a Southern autónál eléred már a páncélozott Kurumát. -
#22717 Üdv.
Igen, neki.
Biztos küldött meghívót a telefonra, ha csak félbe nem hagyta a heistet. -
#22716 Sziasztok!
Ismét kérdeznék. Csatlakozom a Fleeca job nevű heistbe, elmegyünk terepszemlére, majd megszerezzük a Kurumát amit leszállítunk viszont ezután nem történik semmi. Visszadob a freemode-ba és nem történik semmi. 30p-et adtam aztán ejtettem a dolgot. Mi lehet a probléma itt? Minek kellene történnie? A partner aki a host neki kellene kezdeményezni valamit?
Köszönöm előre is a választ! -
Plata #22715 Mégis jön story dlc? -
ricsei50 #22714 Nekem is jó, én megyek :-) -
#22713 Ma délután folytathatjuk a Heistet. Max 16-kor itthon leszek, TS-en találkozunk, ha jó Nektek is. -
Plata #22712 GTA Wikin keress rá. -
Plata #22711 A visszatérő cuccokat egy kis trükkel bárki megszerezheti.
Railgun nincs köztük.
Ha érdekel mit ad kérdezd meg PH fórumban.Lehet valaki szivességből neked is átadja a visszatérő jutalmakat. -
#22710 Némi régi info, de újabbat nem találtam a témában. -
Plata #22709 Nem,a Railgun nincs bent semmiféle visszatérőnek.
Azt csakis küldetésben lehet használni,asszem Beast vs Slashert küldiben.
Ott kapod meg pár tölténnyel,Online-ban másképp nincs bent,max hacker adhatja. -
#22708 A railgun nagyon állat, egyszer én is kaptam egyet 20 lövéssel. Azt hitték, hogy robbanó lövedékes távcsövesem van.
Amúgy a játék tartalmazza a fegyvert, de csak visszatérő játékosok kaphatják. Ezt a részét nem is egészen értem, mi számít visszatérőnek. Van jópár ilyen dolog még a játékban. -
#22707 Megnyitod a telefonod, ott balra mész egyet, valami kék ikonnal van jelezve és talán Job-nak hívják. Azon belül ki tudod választani, hogy mibe szeretnél beszállni. DT, LTS, stb. Amikor elindítja a host a játékot, akkor téged is betesz. Addig viszont el lehetsz a session-ban. Arra kell figyelni, hogy garázsba járkálás, tuning műhely felkeresése törli a kérelmet. Ilyenkor újra kell játszani a telóval. -
#22706 Mindig lehet másik session-t keresni. Nem minden session oroszokból áll. Mondjuk az ilyeneket én is utálom. -
Plata #22705 Publicban én mindig passzív vagyok,és inkább heistre megyek,de ha van crew féle privát public akkor ott kikapcsolom passzívot és vagy csatlakozom valamelyik ismerőshöz vagy egyedül CEO-zom vagy MC-zek,bár MC-t úgy szoktuk hogy egymásnak besegítünk.
Publicban nagyon kevés a normális játékos.Nem nagyon éri meg ott játszani úgyis tönkre teszik a szórakozásod. -
#22704 Public-ban volt, hogy több játékos mellé beosztva azt tapasztaltam, hogy mindenki el van a saját kis feladatával.
Naivan én is belefogtam egy sajátba, mikor pont a cél előtt lelőtt egy tag és vitte a szajrét. Persze mire újragenerált, addig már nem tehettem semmit. Néztem a srác milyen feladatba kezd és visszatámadtam, lelőttem és ott én nyertem.
Erre mi volt a reakció? Megkérdezte beszél-e ott valaki oroszul. Természetesen rajtam kívül mindenki. Egy csapatba verődtek, és természetesen mindenki rám vadászott (kb. 8 tag), többnyire 2 repülő és 2 helikopter folyamatosan. Olyan 40x öltek meg, de már csak azért sem mentem át passzívba. Persze volt aki tipikus camper-ben tolta. Mesterlövészkedett rám állandóan, biztos ettől volt merevedése. Na mind1 (ja igen, nem vagyok alapból kötekedő, nem támadok senkire, amíg rám nem támadnak).
De persze volt olyan is, ahol mindenki kellemesen a saját feladatával volt el. Teljesen változó. -
Plata #22702 Nocsak,tigrincses agya megint eldurrant?
Vagy van itt rajta kívül még másik retardált náci?
Igaz miket is kérdek,hisz minden náci retardált állat.
Köszönhetően a belterjes tenyésztésnek. -
Plata #22700 De sajna vannak több ezer szintűek,akik néha még railgun nevü szarral is lövöldöznek.
Volt már hogy nekem is adott egy ilyen balfasz railgun-t.