Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár mondjuk én a mostani hétvége alatt 1-el sem találkoztam.
Elég ködös azért hogy pontosan mi is lesz a mostani patch-ben. Annyira kevés konkrétum van mind 2 leírásban.
De ha nem csaló hanem csak trükközik valaki az nem gond,sok heist-nél van könnyebb út vagy valami kis trükk.
Sok ilyen trükk van,rengeteg vicces dolgot tanultam randomokkal.Hogyan kell túszokat nulla melóval sakkban tartani,satubbi.
Régen azt hittem Ps fináléban a gyerek hacker azért nem csökken a csík,és a túszok a hacker miatt nem baromkodnak,de kiderült hogy ha RPG van a kezedben a túszok úgy beszarnak hogy sosem lesz velük gondod.És rengeteg ilyen van.
Nekem nagyon bejön a Hurracán GTA replikája, az instant buy lesz.(BÁr azért még a hátuljára kíváncsi vagyok)
Kell venni az egészhez 1 "office"-t és egy warehouse-t. A mostani árakból kiindulva olyan 1 milla körüli lesz. Az új autó meg 2-2,5 milla max.
Azt állítják a R* osok h ez az eddigi legnagyobb DLC szóval gondolom hogy elég összetett lesz.
Jövő héten jön a trailer hozzá.
Pitör mi ez a negatív hozzáállás? 😄
Pár napig olyan helyen leszek ahol nincs net, de mégsem szeretnék unatkozni😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha igen, hogyan?
Köszönöm....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Megint jöhet majd a farmolás.Megint elköltöttem egy csomó pénzem kocsikra,már csak 16 misim maradt az összeharácsolt lóvéból.
GTA F&F
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
angelus1991ster.blogspot.hu
De nem baj, úgyis van most másik játék is terítéken.
A napi feladatokat azért igyekszem megcsinálni, hátha összejön egyszer az 1 hónap. 1 hét már meg volt.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Sztem jövőre vagy 2018 ban ki fogják a következő részt tolni.
Valamelyik interjúban volt arrol szó hogy szeretnének újra San Andreas szerű koncepcióval kijönni, azaz hogy több város egy mapon.
Bár nem valószinű h Vice city és San Fierro egy mapon lenne.
Bevétel lenne, de azért új grafikai motor tolni alá és felújítani nem kis meló lenne, mondjuk San Andreast és nem hiszem hogy annyi bevétel jönne mint egy teljesen új játékból.
Vice city még elképzelhetőbb hisz gyakorlatilag fele akkora az egész map mint a GTA V ben Los Santos.
Valag pénzük lett a GTA-kból, csak úgy megcsinálhatnák. Bevétel tuti lenne ebből is.
Sőt, a GTA V-nek lehetne kiegészítője.
angelus1991ster.blogspot.hu
Kb arra lehetne számítani akkor mint a Halo meg a GoW-nál.
Ha viszont azt mondaná a R* hogy kiadnak 1 SanFierro DLC-t én már nyomnék is a preorder gombra.
Szerintetek melyik városban fog játszódni a következő GTA?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bár jobban átgondolva, ha a san andreast adnák ki újra talán az lenne a legrosszabb választás, hiszen a környezet nem igazán változna az V-höz képest. Kelle még San Fierro meg pár kisváros. Szóval inkább tűnne egy dlc-nek aminek ismerjük a sztoriját 😊
Szívem szerint valami teljesen újat várok, de ha valami új szereplős teljes értékű játékot kitevő dlc jönne az V-höz annak is örülnék.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.20. 18:35:19
Állítólag impromtu vagy milyen versennyel milliárdokat lehet csalni,de ehhez nem értek,én egy barom vagyok és csak tisztességesen szerzek pénzt.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.20. 17:45:49
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(Hacsak nem a GTA SA-ra értetted.)
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.05.19. 21:22:03
És aztán jönnek a behajtók.
De nagy móka volt az SA-ban,szándékosan elvesztettem rahedli lóvét vettem fel kölcsönt,aztán a városban üldöztek a behajtók.<#vigyor>#vigyor>