27707
-
Plata #22781 Nem az a lényeg.
Ha az iskolában minden lecle ezüst vagy bronze fokozaton kész.
Repülés skill nem számít. -
#22780 Hát a repülőst megcsináltam igaz a helikopterest nem és mégse ad be semmi új küldetést,de repülés képességem fenn van 100%-on. -
#22779 Olyan hiba nálam is volt, hogy nem akart frissülni a küldetés, de nem tudom, miért. Sajnos ezekkel a bugokkal együtt kell élni. Általában dc miatt volt nálam a gond.
Az 1,4M-re meg én is azt mondom, hogy jó pénz, főleg, ha egyedül van az ember. Csak legyen az embernek minden nap energiája, hogy megcsinálja őket. -
ricsei50 #22778 Ma 4 után leszek én is :-) -
#22777 Estére előkerülök :) Csak szívtam mostanában mindennel... -
#22776 -
#22775 Szóval akkor emiatt megszakadt a folytonosság.
Ezentúl minimum egyet megcsinálok, session váltás előtt. De az új volt, hogy az előző napi kész feladatokat adta.
Szerintem is megéri megcsinálni, mert 24 x 25.000 = 600.000 + 3 x 100.000 = 300.000 + 1 x 500.000 = 500.000 összesen 1.400.000 a 28. napon.
Nem olyan rossz az napi max 30 percért, amit úgyis a játékban töltesz. Ha meg egyedül kocsikázol, végképp belefér.
OFF: wotepic, nagyon eltűntél Andrissal együtt. :)
Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.11.26. 12:14:46 -
#22774 Nálam még egyszer sem változott, hiába lépegettem össze-vissza a session-ök között...
-
#22773 Előfordul. Nem szabad session-t váltani, míg legalább egyet meg nem csináltál, különben újakat kapsz és azzal megszakad a folytonosság.
Legalább egyet csinálj meg és utána menj a barátodhoz vagy inkább ő jöjjön hozzád.
Ha van valamilyen Mission, LTS, DM, stb. akkor oda be is tudod hívni a barátot, utána meg esélyes, hogy már egy sessionba mentek és lesz egy pipád is, így nem nullázódik.
Sajnos előfordulnak ilyen jellegű bugog vagy csak egyszerűen a játék dob ki és amíg nincs legalább egynél pipa...
De volt olyan is, hogy nem kaptam újat.
Szerintem megéri csinálni, mert, ha egyszerű, akkor fél óra alatt megvan. LTS-sel, DM-mel és hasonlókkal még pénzt is lehet keresni. 7. nap, de 28. nap meg még jobb lóvé jön. Nekem egyszer sikerült megcsinálnom a 28 napot.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.11.25. 22:14:37 -
Plata #22772 Azt hiszem az összes repülős küldit meg kell csinálni.
Én mindig a másik opciót választom,mert sokkal könnyebb és nem kell repkedni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.25. 13:01:57 -
Plata #22771 Session váltás után megváltozhat,de én nem csinálom,nem ad annyi pénzt hogy érdemes legyen csinálni. -
#22770 Másnak is szarakodik a Daily Object?
Már kétszer volt egy olyan jelenség, hogy belépés után megnéztem a napi feladatokat, majd rácsatlakoztam egy barátra, hogy segítsen megcsinálni. Viszont csatlakozás után megváltoztak a feladatok.
Már 10 napja csinálom őket megszakítás nélkül, de heti jutalmat nem kaptam.
Ma pedig ismét a tegnapi feladatokat adta, amik már kivannak pipálva, így tuti nem fogom őket megcsinálni. -
#22769 Értem köszi! Abból csak az elsőt csináltam meg,lehet az a gond
-
Plata #22768 Ha a repülőst választottad akkor M-nek meg kell tanulni repülni.
Ha megcsináltad az összes repülős iskola küldit akkor megy tovább a játék. -
#22767 Sziasztok!Valaki tudna e segíteni.Magyarítással játszok és eredeti a játék.Megcsináltam a Merryweather meló küldetést mind a kétfélét kipróbáltam.Megvannak a ruhák az autókat elvittem a telephelyre megvannak a maszkok is és nem akar több főküldetést beadni a játék csak mellékküldetéseket,de azt is csak ritkán Pl menjek el Michellel szórakozni stb.Egyszer szólt telefonon az FBI-os faszi Franklinnek,hogy a városházán van és nem ér rá még,de a térkép nem jelől ki semmit.Hogy lehet tovább jutni? -
#22766 Ráraktam a laptopomra is a játékot, hogy tudom kikerülni hogy ne keljen végigvinnem az bevezetőt?
Social Clubbos a játék
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.11.24. 19:00:51 -
Plata #22765 Simeon által körözött kocsiba ha beülsz egyből 2 csillag. -
#22764 Simeon pont ilyen kocsikat akart velem beszereztetni. Ezekszerint emiatt kaptam rögtön csillagokat.
Nem tudtam már szerkeszteni, bocs. -
#22763 Egy kis érdekesség történt ma velem Grand Senora Desertben.
Larry RV autókereskedése előtt állt egy Benefactor Schafter LWB. Simán kitudtam nyitni, beleültem, semmi riasztó. Csak kíváncsi voltam miért áll itt - ráadásul az útnak háttal - értékes kocsi, mert itt ilyet még nem láttam. Visszaültem a Sandkingembe, de már jött is 3 rendőrautó és kaptam két csillagot. Persze lehet, hogy hülyeség, de úgy tűnt mintha csaliautó lett volna.
Később állt itt egy Cheval Surge, szintén farral az út felé. Ugyan ez történt.
Viszont elég hamar megszűnt a körözés.
Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.11.24. 11:27:30 -
#22762 Köszönöm! -
Plata #22761 Én PHHU crew tagja vagyok,aktív crew,saját privát sessionnal ahol lehet CEO-zni és MC-zni is békésen.
Általában szoktak csinálni,de Ph sessionban tilos a gyilkolászás és más ládáinak lelövése.Aki nem érti az repül,vagy meghal és utána repül.
Ma volt kb félóra időm játszani,fent voltam ph-s sessionban jól el szórakoztunk,két adag suppliest vittem be nyugisan a gyáramba.
Borg morcos érte hogy így játszunk,de ez az ö magán ügye,hihetetlen jókat lehet el ökörködni együtt nyugisan,sok Ph-s egymást segítve elszórakozik,igazán jókat szoktunk elszórakozni,nincs lövöldözés meg gyilkolászás csak a közös egymást segítve játszunk.
Ha van időm én is csatlakozom pár órára,de mostanában nem nagyon van.
Ha akarsz tag lenni a Prohardver fórumban jelentkezz.
Nekem mióta kijött az F&F dlc csak egyszer lőtték le a ládáim,ha jól emlékszem.Bejött egy magyar aki nem értett a szóból és ládákat le akarta robbantani,mert szerinte az is a játék része,de miután a fejbe lett lőve.majd látta hogy mindenki őt fogja le vadászni eltiplizett.Mert az is a játék része hogy mi meg összefogjunk.
Mióta kijött az Mc van gyáram,de még sosem vesztettem sem csomagot sem suppliest.
Vagyis Suppliest már vesztettem,mert gondjaim vannak helivel a leszállással,és pont arra a csókára zuhantam helivel akitől suppliest kellett volna elhozni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.13. 18:45:30 -
#22760 Köszönöm szépen a válaszokat.
Most du. még rápróbáltam. CEO missiont el sem tudtam kezdeni. Két orosz gyerek motorral meg C4-gyel folyamatosan rám vadászott. Kp. nulla volt nálam. -nemértemé'jóez! Heistnél is vége előtt kilép a gyerek.
Ahogy olvastam a lenti kommenteket és ma tapasztaltam nem életszerű se a CEO se a motoros. Viszont legalább a CEO-ra sikerült 2M-t elköltenem, de még 200ezret nem láttam belőle viszont.
@Plata: amit írtál az milyen crew? Hogy lehet bekerülni oda? -
Plata #22759 Viszont kis szintű játékos ha megpróbál CEO vagy MC tagok életébe beleszólni akkor hamarabb fog padlót mint hogy szétlője a ládát.
Kis szintű játékosnak se felszerelése se semmilye nincs hozzá.CEO-zni mi még privátban is harci helis támogatással CEO-ztunk vagy tank támogatással,motorozni már nem. -
Plata #22758 Körülbelül másfél hete nem játszottam a játékkal,max annyi volt hogy néha napján felugrottam egy percre.
És offline is termelt a gyár,most van egy kis időm felugrottam.
-
Plata #22757 Hát ezeket nem szedték szét mégsem,pedig voltak helikopterek is,két tank olyan szépen irtott.
Nekem is van tankom,de nem szoktam vele rosszalkodni.Azt láttam hogy a végén kigyulladt a tank,de addig irtó nagy banzáj volt,én meg a tetőről élveztem a cirkuszt. -
Borg #22756 Teljesen irreleváns, hogy hány ládás titánt lőnek le, ebben a játék se tesz különbséget, sem a figyelmezetésben, sem a jutalomban. Tehát az illető sem fogja tudni megkülönöztetni, hogy te most mennyit buksz ezzel. Sőt, elárulom neked, hogy le is szarja mindenki. Miért érdekelné?
Az meg, hogy neked mi a lófing rp, szintén relatív. Nyilván egy alacsonyabb szintű játékosnak sokkal többet számít az a párezer is. -
Borg #22755 Egy tankot a zsaruk is szétszednek fél perc alatt, csak azzal, hogy nekimennek a hátuljának... -
Plata #22754 Egyébként azt mondod sok rp jár ládáért,szerintem ez marhaság,ha én lelövök egy 110 ládás titant és kapok érte 2000 vagy 2500 dolcsit,akkor egy vacak ládáért mit kapsz? 200-at?
Nekem a talán 190-es szintemnél az rp amit kaptam kb lófing volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.13. 12:38:02 -
Plata #22753 Aki tud profin repülni hydra-val az brutálisan arathat köztük.
Néha érdemes a játékban tévét nézni,a másik amivel láttam szép aratást az a savage,szerintem direkt vadásztak motorosokra,a gyújtólövedékes gépágyújával piszkos csúnya munkát csináltak a sivatagban.Szerintem a motorosok anyagot vittek volna a gyárba,sajna a tévén az nem látszik hogy mit csinálnak pontosan,és a helikopteres szemszögéből néztem. -
Plata #22752 Szerintem rosszul gondolod,passzívban háztetőről olyan szép tankos csatát néztem végig.Két gyökér tankkal a motorosok gyáránál aprította őket klasszul.Én csak néztem a tetőről mi van,állati volt,totális káosz,zsaruk is kijöttek,volt ott minden.
Sosem motorozom publicban,csak is a crew saját privát public-jában,ahova max magyarok vannak be engedve,ha tudják hogy mit szabad és mit nem.
Ott nincs se kilövés se robbantás,csak nyugis motorozgatás.
Mivel nem izgat a motorosok vagy CEO-sok ládáinak lelövése így nem is tudom mi jár érte,csak passzívban lőttem le CEO-s konvojt,azt is a hajóm.és kaptam asszem 2000 vagy 2500 dolcsit meg lófing RP-t,lőszert passzívban biztos nem kaphatok.
Jah és mellesleg be bugolt a gyáram,így akkor is termel ha offline vagyok,így aztán sok gondom nincs vele.Ha offline vagyok a supplies sem fogy,csak termelődik a cucc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.13. 12:22:04 -
Borg #22751 Tankról meg hydraról motorosokat? Már megint álmodtál valamit látom...
Aki egyszer is ült tankban tudja, hogy ökörködésen kívül minden másra alkalmatlan, motorok ellen meg főleg. Akárcsak a hydra, motorosok ellen az se hatékony. Ellenben bármilyen mezei autóból többre mész a motorosok ellen.
A pár RP meg inkább pár ezer, plusz még egy csomó ammo, ami egy kezdő játékosnak jól jön. Ezenkívül bárki, aki csak ökörködik egy sessionben utána fog menni az ilyeneknek, mert a játék ugyebár fel is szólítja rá, a vadászat része a publicnak. Különben a radaron se lenne külön jelük.
De természetesen el lehet vonulni privát sessionba is farmolni a pénzt vele, ami kb határesete a csalásnak.
Pénzt keresni viszont továbbra is a Pacific Standard heisttel éri meg. Alig 1 óra alatt lehet fél millió körüli pénzt összehozni fejenként, egy vagon rp-vel, aminek a közelébe se ér egyik public tevékenység se, ami a befektetett munka, idő és jövedelem arányát illeti. -
Plata #22750 Nah van egy kis időm így elmondom,a CEo céget is úgy érdemes csinálni ha vannak segítőid,mert mire egy nagy raktárat megpakolsz az soká tart,ha jól emlékszem nagy raktárba 111 láda fér,azt 3-asával megrakni nem olyan egyszerű.Egyedül elvállalni 3 ládás melót nagyon rizikós,vagy 3 felé kell menni,vagy a világ másik feléről háromszor hazahozni valamit,vagy megtámad az ellenség.Ha a raktárad telerakod és úgy adod el azt egyedül nem lehet megcsinálni.Csak a repülőre amivel eladod két ember kell.Egy aki vezeti és egy aki kezeli a zavarót vagy mi a rossebet.És kell fegyveres kiséret,Savage vagy Hydra.Ha privát publicban adsz el nincs gond,csak az NPC helikopterekkel kell megküzdeni,de ha van két harci heli segítőd nem gond.Sima publicban bárki lelőhet,én is lőttem már le passzívban full CEO csapatot,titan repülővel két hydra-val.Berepültek a yachtom fölé,az meg szó nélkül kinyírta őket.Ilyenkor bukod minden pénzedet.Bukod az egész raktárat,és kezdheted elölről.
Motoros club az más tészta,öt féle gyárad lehet,papírhamisítő,fű,pénzhamisítő ,meth és kokain gyár.
Papír és fű nem nagyon éri meg ,ha van pénzed Meth vagy kokain gyárat vegyél,Ha van rá pénzed bent a városban.És upgradeld őket,upgrade nélkül a rendőrség sűrűbben betámadhatja a gyárad.Ha razziát tartanak visznek mindent,alapanyagot terméket és még a munkásokat is,ha nem szabadítod ki őket esetleg meghalsz akkor bukta.Nálam még nem voltak,de meg is van az összes upgrade.
Gyáradba alapanyagot vehetsz pénzért vagy rabolod.Kevés terméknél az eladáshoz elég egy ember,közepes vagy teli raktárnál már kell 3 legalább,de asszem 8 fős lehet egy banda.A motoros bandában tagok százalékot kapnak.Motoros bandában rangok is vannak, a különböző rangú tagoknak vannak spéci képességeik,motoros banda ha alakzatban halad gyógyul és páncélja is vissza töltődik. -
Plata #22749 Kb 2000 dolcsi,meg pár RP ha lelövöd valakinek az áruját.
Az áru értéke fix nem változik,kivéve ha spéci cuccost viszel be,az rohadt drága.
Ha veszel fel játékost az kap a securo serv-től fizetést,nem sokat.
A motoros club sokkal jobban megéri.
Vegyél motoros club-ot hozzá meth vagy kokain gyárat upgradeld fel mindennel és az már termelni fogja a lóvét,de kell hozzá pár társ aki segít,mellesleg az sem árt ha gyártotok magatoknak privát public sessiont,mert sima privátban megfognak titeket ölni.
Van aki tankkal vagy hydra-val vadássza a motorosokat,azok ellen motorról nem sokat tudsz tenni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.13. 11:47:21 -
#22748 Sziasztok!
Pár kérdésem lenne a F&F DLC-vel kapcsolatban. Most lettem csak rá figyelmes.
Ha más játékos elpusztítja az árumat kézbesítéskor akkor az milyen juttatást kap? Mert nekem ugrott minden... :/
Ha egy 16 palettás raktár tele van akkor annak az értéke fix, tehát nem változik időről időre?
Ha egy másik játékost felveszek, hogy segítsen ő milyen részesedést kap? Egyszeri fix, vagy százalékos?
És miként lehet ezt hatékonyan működtetni? Mert véleményem szerint annyira nem jövedelmező, mint elsőre tűnik. Esetleg a motoros DLC-vel kapcsolatban jobban lehet pénzt keresni? Ez azért tűnt jónak mert egyedül is lehet csinálni, és egyelőre a juttatás nem tűnik annyival jobbnak ha beveszek még embert. Vagy rosszul gondolom? Kicsit ködös még.
Köszönöm előre is a választ! -
#22747 Én a vezetést + repülést xbox kontrollerrel nyomom. Ha véletlenül lőni kell a kocsiból, elhajítom és bill+egér kombóval folytatom. Körülményesnek tűnik, de már megszoktam.
A kontroller nyomásérzékeny, ezért a gyors kocsikkal is tudok csigatempóban haladni. Amikor csak a tájban gyönyörködöm (néha előfordul) jól jön.
Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.11.08. 09:57:58 -
Madi92 #22746 Én anno, mikor még játszottam a Sp részét, direkt kerestem rá megoldást, hogy be lehessen állítani az autók sebességét. Találtam is rá valahol egy egészen jól működőt. Külön gombokkal be lehetett állítani, hogy mennyi legyen az autó max sebessége, szóval nyugodtan furikáztam a leggyorsabb kocsival is. Hátránya annyi volt, hogy értelemszerűen mindegyik járgánynak máshol van az a pont, ahol az automata feljebb vált, ezért néha játszadozni kellett, hogy az autó ne maxos fordulatszámon pörögjön, mert elég idegesítő az a hang. :D -
#22745 A régi nettel stabil modemem volt, de a mostanihoz le kellett cserélni mert az kevés lett volna. Kb havonta egyszer áramtalanítani kellett, hogy működjön, mostanra viszont teljesen megbízhatatlan. Most szólunk a szolgáltatónak...
Hanyagolom az online-t is, a minap havernak szállítottunk ki és az első csomag ledobása után a modem megadta magát :/ Amíg nem stabilizálódik a helyzet tolom magyarítással a sztorit és talán a 100%-nak is nekiugrom. CM-ról így nem is álmodom
Olyan mapot már találtam ami androidon működik, de azt is csak emulátorral tudom futtatni XD Szóval még keresgélek.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.11.07. 09:08:07 -
Plata #22744 Mióta nekem lecserélték a régi modemem azóta szarakodik a netem,új modern modemet kaptam,ami egyben router is,nekem volt saját routerem és gyári modem,de ez egyben a kettő,de szar,random elmegy a net 5-10 percre.
Jah és ha torrentről töltök le valamit már vissza sem tudok tölteni,mert azt nem engedi.Hébe hóba szedtem le gyerekeknek filmet,de most már nem tudom vissza tölteni,letöltést engedi seed-et nem. -
#22743 Létezik valami olyan interaktív térkép amivel nyomon lehet követni a 100%-hoz való dolgokat? Rémlik ilyen program, de az lehet hogy még a IV-hez volt.
Már találtam is :)
map
De jó lenne valami ami offline is működik. (haldoklik a modem és nem tudom mikor cserélik)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.11.07. 08:49:07 -
Plata #22742 Én igazából a nyitott kocsikat szeretem,van belőlük elég sok.
A kedvencem amit szinte mindennap használok az ha jól emlékszem a Pfister 811 topless,asszem ez a neve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A másik kedvencem az meg Bravado Banshee 900 R.De az már nem annyira alkalmas a forgalomban közlekedni mert piszok gyors.
Van még sok másik olcsóbb cabrio-m is,van hat lakásom garázzsal,a bankrablós házban 6 autó többiben 10 fér.
Ez pedig az insurgent a bankrablós garázsomban.