Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El is csesztem százezret a sok kis csíra VIP gyilkolászására 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De siker.
Strapás meló főnökösködni.
Bármelyik házból idehozzák bármelyik kocsimat.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PH-ról másoltam ide az árakat.
Árak:
Hajók/Autók/Repülők:
Tug (halászhajó): 1,250,000 $
Bravado Rumpo Custom (Van/terepjáró keverék 4 fős): 130,000 $
Cargobob (10 fős): 1,790,000 $
Cargobob Jetsam (10 fős): 1,995,000 $
Brickade (Nagy teherautó, 6 fős): 1,100,000 $
Volatus (helikopter, 4 fős), 2,295,000 $
Nimbus (Jet, 8 fős), 1,900,000 $
Pegassi Reaper (2 fős): 1,595,000 $
Vapid FMJ (2 fős): 1,750,000 $
Grotti Bestia GTS (2 fős): 610,000 $
Benefactor XLS (Terepjáró, akár páncélozott kivitel is, 4 fős): 253-522,000 $
Enus Windsor drop (4 fős!): 900,000 $
Ingatlanok:
Maze Bank West: Starts at 1,000,000 $
Lombank West: Starts at 3,100,000 $
Arcadius Business Center: Starts at 2,250,000 $
Maze Bank Tower: Starts at 4,000,000 $
Ez most nagyon jól jött, mert ez a vacak leszedte az 54 MB-ot, aztán hibát írt ki és nem volt hajlandó frissíteni.
Jópárszor leszedettem vele.
Azért borzasztó, hogy egy ilyet képtelenek normálisan megcsinálni.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Köszi! Ez nekem is segített!
"Nulla tenaci invia est via"
launcher frissítő.
Sc frissítő
Jah azt mondják 854 után még 572 is jön le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.07. 13:47:21
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.06.07. 13:40:28
Válaszod előre is köszi !!!
Most csinál valamit, de csak a borító képernyő alatt sétál végig mindig egy csík.
No közben elkezdett letölteni valamit, 54 MB eddig.
Tudni valamit a méretéről?
Ha nem ajándékba kapok, akkor tuti steam-eset veszek, de elcsesztem, mert ezt kértem karácsonyra és dobozost vettek. Pedig mindig közöltem velük, hogy épp akciós steam-en.
Meg kipróbáltuk ha felmászunk tengeralattjáróra mikor emeli fel,rajta tudunk-e maradni,de lepotyogtunk.<#hawaii>#hawaii>
Sok marhaságot ki lehet találni,két óriás narancs van a játékban,vagyis kettőt találtunk,az egyik Los santos mellett a hegyen,ha lelökjük az állványról akkor autóval megpróbáljuk el focizni Alamao sea-hez.Ami jó móka,főleg ha egymással versenyzünk,és egymásnak is betartunk meg a labdát is próbáljuk elvinni.
Bár, ha hozzádvágnak egy rahedli zsét, akkor nem is fog érdekelni és így nem is tudhatod, hogy a játékban nem csak drága dolgok vannak és nem feltétlen csak azok lehetnek jók. A rengeteg lehetőségről meg lemaradsz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Más játékosok vegzálása nem izgat,de privát sessionban el marhulni egymással az jó móka.Múltkor is jókat szórakoztunk anélkül hogy bárkire rálőttünk volna,főleg mivel zárt session volt és csak mi voltunk bent.Mi meg mindenféle hülyeséget kitaláltunk.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ma jön ki egy hatalmas frissítés GTA V Online-hoz.
Ezután már saját maffiád is lehet amivel uralhatod a várost is akár.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a DLc a télen jött DLC folytatása.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár ha a haverokkal multizás a fő szempont, akkor inkább vegyétek meg az overwatch-ot. ha az túl drága, akkor meg rocket league.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.06.07. 11:42:39
Per Aspera Ad Inferi.
Ha nem idegenkedsz a kulcsokat áruló oldalaktól akkor pl g2a-n 10k körül van.
Olcsó GTA V-öt nem tudok,bár steamen múltkor akciós volt,vagy most is az?
Olcsó GTA V veszélyes,mert vagy olyat veszel ami bannolva van,vagy lopott.Vagy már használva van a kulcsa és max sztorit tudod egyedül tolni.
Általában este 8-9 körül szoktam felmenni és úgy max éjfélig játszani,de irtó gyorsan eltelik az a kis idő,főleg ha haverokkal játszik az ember.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.07. 11:37:35
http://www.supergamer.hu/grand-theft-auto-5-p-208666.html
Egyébként szerintem megéri (nekem legalábbis tetszik), én először leszedtem torrenttel, kipróbáltam, megnézegettem mit tud, olvastam az online verzióról, és akkor döntöttem, hogy mégis megveszem, és még nem bántam meg, ha éppen erre van időm, akkor nagyon leköt, főleg ha találok értelmes embereket, akikkel lehet ökörködni, meg csinálni küldetéseket normálisan, ha éppen ahhoz van kedvem. Javaslom barátnőt lecserélni erre, a csajokkal úgy is csak a baj van állandóan 😄 (csak vicc)
Az utóbb PC játék vásárlásai után igen csak keserédes szájízzel írok Nektek... Division, Battlefront, több mint 25 e Ft, mindkettő parkolópálya, pénzkidobás ..
Most haverokkal kitaláltuk hogy érdemes lenne GTA V-be beruházni. Hol a legolcsóbb, mennyire tartós, izgalmas, változatos ? Érdemes megvenni?
Megmondom őszintén 15 e Ft nincs rá most, főleg, hogy itt a nyár és bár dolgozom teljes állásban egyetemen, a programok, barátnő több pénzt emészt fel ... van valami olcsó alternatíva? 8 e Ft még azt mondom OK... de többet.. hát.. ne menjen a jager és sör kombóm rovására ! 😄
Köszi a válaszokat...
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.06.07. 11:13:29
Te még nem jártál azon a szerveren gondolom...
egyébként az én nevemben nincs benne hogy Hun,sosem választanék olyan nevet amiben hun van.Bár a hajómon ott virít a magyar zászló.
Meg az űrhajóimon is,de az más tészta.
Viszont tegnap láttam public sessionban kurva14 nevű játékost,szerintetek magyar volt?