27707
  • Plata
    Online-ban van nem elrejtett golyóálló autó.
    Ha megcsinálod az első Heist-et unlockolod az armored kurumát.
  • SzinesGeza
    Vannak a játékban - a San Andreashoz hasonlóan - elrejtett, pl golyóálló autók?
  • Plata
    Trükk alatt gondoltam csalást értesz.
    Nem tudom hányas szintű a karaktered,de ha kis szintű fölösleges CEO irodán törni a fejed és raktárakon,a küldetésekben amikben fel kell tölteni a raktárad akár ládával akár autóval olyan erős ellenfelek jönnek akik téged kis szinten egy lövéssel ölnek.Ha már van super heavy armorod RPG-d minigunodd már könnyebb lesz a dolog,100-as szintig a karaktered 20 szintenként kap HP életerőt.
  • oneal1
    köszi a tippet! :D

olvasás megy amúgy?

beszéltem én csalásról?
  • Plata
    Dolgozz meg érte,ha csalni akarsz akkor abban nem tudok segíteni.
    Egyébként meg menj PS heistre,az egyből félmilla kb,csináld meg criminal mastermindet,kb 14 millió.Szegődj el MC csapathoz,az is szép pénz.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.18. 13:34:45
  • oneal1
    hali

milyen módon lehet a legtöbb pénzt szerezni a játékban?

nem tud valaki valami trükköt hozzá? :D

fasz kivan, hogy az új dolgokhoz is garázst, irodát kell venni, persze pénz az meg nincs :D

szóval hogy hogy szerzi a manit?
  • patchaou
    Ha esetleg nincs sok hely a c meghajtón de sok zenét akar valaki berakni, akkor elég a számok parancsikonjait bemásolni.
  • Aborg
    A kuldeteseket gondolom en is billentyuzet + egerrel oldanam meg. A gamepadot csak laza autozasra hasznalnam. Az tetszik hogy lehet szep iveken kanyarodni, meg lehet tartani kisebb sebessegen a gazt.
  • RJoco
    Hogy lövöldözöl ki kocsiból úgy, hogy közben vezeted is?
    Egérrel én elég jól fejbe tudom lőni a mögöttem jövőt, de joypad-dal még úgy is nehéz eltalálni, ha előttem van és közben ne menjek neki semminek, távolságot is tartsam.
  • Aborg
    Sajat zene: masolj be legalabb 4 darab mp3-at a "C:\Users\Felhasznalonev\Documents\Rockstar Games\GTA5\User Music" konyvtarba. Aztan majd a jatekban a menubol aktivalni kell igy: OPTIONS - AUDIO - full search (vagy valami hasonlo). Aztan mar csak hangolj a Self Radio -adora.

Jatszik valaki gamepaddal? Kiprobaltam, es meglepett hogy jobb mutatoujjal adagolhato a gaz, egesz jo. Tudtok ajanlani valami nem tul draga gamepadot amin ez a jobb/bal mutatoujjas analog gomb is van?
  • SzinesGeza
    Rendben, kösz még egyszer.
    Illetve még egy: itt lehet azt amit a San Andreas-ban, hogy saját zenéket berakni egy külön rádiócsatornára?
  • Aborg
    Nem tudtok egy "mi micsoda" listat az eger meg kamera beallitasokrol? Van ott nehany opcio amiknel nem veszek eszre valtozast, pedig kell hogy legyen valami hatasuk ha egyszer ott vannak.

Grafikara talaltam eleg jot, itt van. Valami hasonlot keresek kamera meg egerre.
  • Plata
    Ha lesz is pénzed boltokat ne nagyon vegyél,iszonyú idegesítővé válnak.
    Állandóan zaklatnak majd telefonnal hogy most épp motorosok támadják őket,vagy elfogyott a zöldség a boltból hozz újat,satubbi.
    Engem rohadtul zavartak a hülyeségeikkel.Volt hogy épp egy eventes küldit csináltam amit csak úgy találtam,erre jött a telefon és buktam miatta,és miért telefonáltak?Mert utánpótlás kell abba a rohadt boltba és persze én vigyem el,vagy megtámadták őket avagy kirabolták vagy anyám kínja.Taxi céggel ilyen nem volt,meg repülőtérrel sem.
  • SzinesGeza
    Persze, eredeti.
    Először mindig szeretem jól körbejárni, megismerni a térképet, fegyvereket és pénzt gyűjteni mielőtt nekikezdek a küldetéseknek.
    Köszi a tippeket!
  • Plata
    Háát szerintem nem sok értelme van vele foglalkozni,de ha eredeti a játékod akkor tőzsde,csináld meg az első assasination küldit,a többit nem csak ha vége a sztorinak,és akkor lesz pár miliárdod.
    Katt.
    De ha végig viszed sztorit akkor már úgyis mindegy.Cégeket boltokat egyéb dolgot tök fölösleges venni,max repülőtér meg taxi vállalat a jó,a többi csak zargatni fog és szekálni.állandóan betámadják őket vagy egyéb hülyeség miatt rinyálnak.
    Tőzsde csak eredetivel működik,mivel az egyik tőzsdéhez internet kapcsolat kell és Sc account.
  • SzinesGeza
    Egyelőre a sztorival kezdtem.
    Ott hogyan érdemes/lehet pénzt szerezni a legkönnyebben?
  • Plata
    Sztoriban vagy online?Mert sztoriban kb semmi értelme,online meg ad egy kevés pénzt.de kb ott sem sok értelme van.
  • SzinesGeza
    Ezüstre megcsináltam de egy kanyi grandot sem adott. :(
  • Plata
    Több pénzt kapsz mintha ezüst vagy bronz lenne.
  • SzinesGeza
    Tudja valaki, hogy a Grand Senora Desert-ben található reptéren, ha az összes repülős feladat gold-ra sikerül, akkor ad valami jutalmat?
    (még csak most kezdtem a játékot) :)
  • ricsei50
    Én is így vagyok vele. Úgy meg sztem érdekesebb lenne, ha már ugye van azonos típusú kocsid amilyen kell a kollekcióba, ha azt a műhelyedben át lehetne alakítani olyan színűvé, rendszámúvá, olyan tuningot rakni rá mint amilyen a kollekcióban szerepel és utána el is fogadná. Így legalább kicsit gondolkodni, stratégiázni is lehetne. Én tnap beszereztem vagy 15 autót, na abból egy való a kollekcióba.
  • Bluuzia
    Ez a DLC elég vegyes érzéseket vált ki belőlem.
    Néha kemény meló megszerezni az autót; van amelyiket egyedül szinte képtelenség.
    Hiába van ingyen, mire beviszem 4-5 ezer kár van rajta. Jó, volt 1800 is, viszont 13000 is.
    Arról nem is beszélve, hogy sok járulékos költség van: minden kocsi után fizetést kap a szerelő (jó ez csak 300$), a páncélomat (vagy többet is) tuti ledarálják rólam (ez most akcióban 375$), a lőszererket pótolni kell (helik esetében minigun vagy stinger), ha elakarom adni, nyilván ráköltök még 20ezret tuningra - a nagyobb haszonért (ez kocsi függő).
    Eladásnál meg hímestojásként kell közlekedni vele, mert pl. tegnap is simán befordult velem szembe egy NPC a 2x2 sávos úton.
    Mindent egybevetve a haszon átlag 40.000. Viszont tuti az idegeskedés. Nem tudom ér-e ennyit.

Egy kis "érdekesség" :
    van már egy X80 Proto-m, meg van egy Mamba-m is - mindkettő kell Collectionbe, viszont ott nem fogadja el, mert abba más rendszámú kocsit kér. Ez is egy faszság.
  • Plata
    Akkor van 30k hasznod ha olcsó kocsit lopsz,drágább kocsinál több.
    Klubház motoros club-hoz kell,jobb befektetés mint az autó lopás.
    A motoros klub gyárak pénzt termelnek,de csak a kokó meth és pénzhamisító éri meg.
  • stalker001
    Dzsízösz, 6.000.000-ból maradt 1 millióm és azt se tudom mit kell csinálni, tök jó ez a játék. :D
    Kajak ellopok egy kocsit és 30.000 hasznom van belőle?
    Klubház mire jó?
    Tudjátok mit, ne is válaszoljatok, olyan szinten lemaradtam már hogy kedvem sincs az egészhez, az árak meg no comment.... :D
  • Plata
    Bakker az azért nagyon gáz ha viszed a Top kategóriás kocsit és rád száll egy rakás buzzard és lövik a kocsit.
    Nem játékosok hanem köcsög NPC-k,egymás után kettesével spawnolnak rád buzzardok mind addig míg a kocsi nálad van.Behajtottam vele alagútba kiszálltam gondoltam lelövöm őket és megyek tovább,ló szart,ha lelövöd a kettőt újra spawnol még 2 és így végtelenségig.
    Egy ideig poénból lövöldöztem őket,tele lett az autópálya heli ronccsal és kijött vagy 10 tűzoltó autó.
    Jah érdekes volt hogy a zsaruk le sem tojtak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.14. 13:50:15
  • szabii98
    Ezen a héten beteg voltam és itthon maradtam, kb 10-15 órát játszottam (hétvégét is beleszámolva) a játékkal, de már egyszerűen nem bírom :D nagyon rákos néha
  • szabii98
    Na van egy kis fogalom zavar azért itt.

3 fajta autót lehet ellopni, ezt random, hogy hogyan adja be(azthiszem.)

Van Standard, Midrange és Top autófajta, ugye minél durvább a kocsi annál több a piaci értéke.

Itt látható, hogy a legdrágább kocsinál 80K a profit, ha leszámoljuk a töréseket, 70nél kevesebbet nem illik ennél haza vinni. 70k-80k, 15 perc melóért elég jó biznisz, mégha egyedül is vagy.

Nyilván a 30 annyira nem, de azért az sem rossz pénz :D
  • Tikal #22874
    Nem egyedül játszottam, a Crewmnak 10-15 aktiv tagja volt, de volt, hogy miénk volt az egész szerver annyian voltunk. Nem ez a probléma, sokat játszottam vele, és már nincs időm se meg kedvem se farmolni, vannak más játékok is... talán majd a red dead-del visszacsábít a Rockstar :)
  • Plata
    Ki kéne próbálnod milyen mikor a sessionban csak crew tagok vannak,akik nem zavarják egymást hanem segítik,meg együtt ökörködnek,crew sessionban úgy elszáll az idő mint a fene,általában mindig van valami marhulás is.Na persze nem lövöldözés,csak valami jó móka.Közös autózás satubbi.
    Teljesen más élmény zárt normális közösségben játszani mint olyan sessionban ahol sok retardált barom csak lövöldözik összevissza.Ha nincs privát crew session ki sem megyek invite only sessionból,max ha kitesz játék heist után.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.14. 10:09:29
  • Tikal #22872
    Persze, hogy lehet pénzt csinálni, amiről én beszélek az az hogy elszálltak az árak, mikor indult a játék a legdrágább autó volt kb 1M, most meg lassan ott járunk, hogy ez a minimum az új gépekért, és akkor még fel sem tuningoltad. Egy casual játékosnak esélye sincs ezekre. Nekem meg akinek már több mint 1500 órája van benne, kurvára nincs kedvem se hozzá. Örülök hogy te jól szórakozol még most is, én már nem.
  • Plata
    Átlagban 2-3 órát,de most nincs rá időm,és jó ha heti 1-2 nap 1-2 óra.
  • Borg
    Most akkor esténként 2-3 óra, vagy 1-2 óra?
    De elárulom neked, hogy normális ember még ennyit sem tud minden nap a GTA5-re szánni...
  • Plata
    Tudom hogy direkt el játssza,de az hogy nincs mellette élete az akkora szánalmas hülyeség hogy már fáj.Esténként ha felmész 2-3 órára akkor lazán megszeded magad,úgy hogy mostanában nekem hetente egy két nap van időm felmenni pár órácskát játszani úgy is sok pénzt hoz,aki meg naponta 3-4 órát letolja annak meg dől a sok milla.
    Az meg hogy ki hol játszik MC-t,privátban vagy publicban ahhoz senkinek semmi köze akinek nem tetszik az meg kapja el a himalájai kankót.
    Látom te sem próbáltad ki rendesen az MC részt,tudnád hogy esténként egy két óra szórakozással menyit lehet keresni,privát sessionban senki nem lő rád,viszont a többiek segítenek,egyszer az egyikünk gyárát adjuk el utána a másikét,szép sorban mindenkinek segítünk,és közben termel a mi gyárunk is,ha az egyik gyár tele akkor eladjuk,utána mehetünk segíteni másnak.Egy 400-500 ezres eladásnál 10% haszna van a segítőnek is,vagyis még segíteni is megéri,amíg másnak segítek addig az enyém is szépen termel,ha tele kérek segítséget és el van adva.És közben együtt még jókat is szórakozunk,nem csak eladás szokott lenni,de közös ökörködések is.Ott nem zavar senki lehet nyugisan játszani.Ha betéved még is valami csicska kis lövöldözős gyökér gyorsan helyre tesszük és már el is húzza a csíkot.De az ritka,főleg mert az idegenek egyből repülnek.
  • Borg
    Azért Tikalnak részben igaza van. Ugyanis ahogy te is irod, az MC meg a CEO is csak akkor jó pénzkereseti lehetőség, ha félig zárt sessionben farmolod a pénzt velük, tehát nem támadhat meg senki.
    Mert ha azzal a játékmechanikával használod, ahogy a Rockstar kitalálta, akkor közel sem ilyen jövedelmező a dolog, ugyanis másik is bele fognak kontárkodni a melódba.

A másik fontos aspektus meg az, hogy az MC és a CEO is annak jó, akinek nincs élete melette, és éjjel nappal a GTA5-ben bassza a rezet. Azonos bevételi szinthez ugyanis nagyságrendekkel több játékidőt igényelnek, mint mondjuk egy Pacific Standard Heist - ami viszont már vér unalmas.

Dehát ezt pontosan tudja a rockstar is, ezért ilyen drága minden autó, gyár, raktár. Elég csak azt megnézni, hogy pl egy tourismo 500k, és a mai napig az egyik top autó. Namost ma mit kapsz 500k-ért? Egy középkategóriás fost se. 2-4 millákat kérnek mindenért, még egy fostos raktárépület is vagyonokba kerül, aránytalanul drágább mint egy high-end apartman pl...

Szóval nincs ezen mit szépíteni, a Rockstar direkt rájátszik a Shark Card vásárlásra, ami már kezd baromi irritáló lenni, miközben tartalomban nem igazán tudnak olyat nyújtani, ami ezt meg is érné.
  • Plata
    Mc egyszerübb nem kell vacakolni a ládákkal.Sokkal több pénz kevés idő alatt.Ceo raktárat feltölteni vagy 2 nap.Azalatt ötször megtermel a gyárad.Amíg gyár termel mehetsz heistre egyébre.Még offline is termel.
    Fullos Ceo raktárat eladni nagy meló és bukhatsz mindent.Mc gyáreladást 3 ember lazán letolja.
    Ha kapsz időbónuszos eladást az rengeteg plusz lóvé.
  • ricsei50
    A ceo raktár elég jól fizet. Az Mc is, bár az nekem nincs, mert maga a stílus nem jön be. Ez az új kocsi eladás már más tészta. Oké, hogy a kocsi beszerzésért nem kell fizetni (bár ez nem igaz, mert fizetünk a sérülésért és a tuningért is) de az hogy egyedül nem adhatok el több kocsit, csak egyet ami jó esetben 40k.... hát nem tudom, elég gázos. Hiába megy gyorsan a beszerzés, ha az eladásnál várnom kell 3 emberre, ha pénzt akarok látni. Tnap este beszereztem egy jó super gépet. A haza vezető úton összejött 10k sérülés. A tuning megint vagy 8k. Na ha eladom max 37k. Az ugye 19k haszon és ott van az, hogy egy full tuning super sportgép, és ott az az idő amit beleöltem egy autóba. Elég elkeserítő és gázos. A collection gépekhez amiket még elfogatható áron el is lehet adni isten tudja, hogy mennyi idő kell, hogy beszerezzen 4 egy collectionba tartozó gépet az ember, aztán ismét kivárni amíg 3 ember segít eladni. Na a lényeg, hogy nagyon olcsón válik meg a karakterünk az autóktól. Egyelőre nekem nem tetszik.
  • Plata
    Jézus anyám ekkora baromságot hogyan tudsz mondani?
    Látszik hogy nem próbáltad ki a motoros club-ot,vagy igen de a veszteséges gyárakból vásároltál.
    Kokó és meth gyár de még a pénz hamisító is sok pénzt termel.
    Nem tudom ti hogyan csináljátok,de saját crew privát public sessionban ahol nincs soha egy gyökér sem aki lövöldözne így elég jól és könnyen lehet pénzt csinálni.Az hogy a crew elég aktív és egymást segítjük MC-zésben nagyon is jól hozza a pénzt.
    És ez az autós raktár is jól termeli a pénzt,de nem egyedül kell játszani hanem kell legalább 4 ember.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.14. 07:10:08
  • Tikal #22864
    Többek között ezért nem játszom már... egyszerűen csak az autókat pumpálják a játékba, irdatlan összegeket kérnek el értük, pénzkeresési lehetőséget meg nem adnak... a motoros bandákkal se tudsz pénz csinálni, meg a CEO-val se, alig fizetnek.
  • RJoco
    Jöhetnének több lóvét adó küldik is. Mert nekem ez így felejtős lesz. Kikapcsolódni akarok és nem meló után még melózni. Akkor inkább vállalok 4 órás melót és elmegyek a Nürburgringra pár körre valami fain autóval.
    Vagy olyannal játszom, ahol élvezem is a lóvé keresést, esetleg nincs is lóvé.
  • RJoco
    Ezt jó tudni. Akkor teljesen mindegy. Bár azóta nem törték fel. Szóval mindenképp érdekes.
    Egy ekkora cég igazán áldozhatna a biztonságra. Másoknál jobban meg van oldva ez.