27707
  • Plata
    Ez még csak a kezdet,minden héten jönnek újabb dolgok.
  • RJoco
    Nekem kb semmire nincs pénzem, elég drágára sikerült ez a DLC. Pedig van egy-két jármű, ami tetszik.
  • Skypack
    Teljesen mindegy milyen hosszú, mennyire nehéz jelszavad van. Ezeket adatbázisból szerzik, de valóban kezdhetne a rockstar a védelmi rendszerével valamit.
  • ricsei50
    Másnak sem indul az a küldetés, amelyik feloldja, hogy olcsóbban meg lehessen venni a dune buggyt, stbt? Mert én elindítom és sehol semmi, csak azt írja ki, hogy a computer nem elérhető küldetés alatt.
  • ricsei50
    Közben sikerült belépni
  • RJoco
    Velem is volt ilyen, csak orosz nyúlta le.
    Visszaállítottam, amit lehetett, a nick nevem ügyében meg a fiókból jeleztem a supportnak a dolgot. Hamar visszaállították azt is.
    Ahhoz képest, hogy 9 karakteres, számos, nagybetűs jelszavam volt, amit eddig sehol nem törtek fel, szégyenletes a rockstar védelmi rendszere.
    Most egy kb 20 karakteres jelszavam van, amit KeePass-szal tárolok, mert megjegyezhetetlen hosszú távon. És rövid távon is jó sokszor be kellene írnom, hogy utána fejből menjen már.
    Valamint a Launcher sem tárolja már. A törés után nem is engedett be automatikusan valamiért, úgyhogy biztonságosabb ez így. Viszont emiatt offline sem fog menni a játék, ha jól értelmeztem a korábbi hibajelzéseket.
  • Bluuzia
    Szerintem ebből csak este lesz játék. Élő közvetítés próbálkozás. Ő meg nem tud online kapcsolódni.Se pc, se PS, se Xbox
    Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.12.13. 13:12:04
  • ricsei50
    Nekem már addig se jut :) Azt írja, hogy még az offline mód sem érhető el, mert nincs bejelentkezve azzal az accounttal amivel erről a gépről játszottam, vagy vmi ilyesmi. Internetem simán be tudok jelentkezni a socialba, de itt be van szarva.
  • Bluuzia
    Már majdnem letöltötte a felét, de ott megrekedt vagy 30 perce. "Unable to connect to download server"
    Gondolom páran elkezdték letölteni. :)
  • ricsei50
    Engem most nem enged be!

Rockstar services are unavailable.
  • joss68
    Visszakaptam a fiókot!
    Gyors volt a support!
    :)
  • szabii98
    Kintvan a DLC:)
  • Skypack
    Küldtek egy levelet a gmailemre, hogy igazoljam valóban enyim a fiók. Ott válaszoltam nekik, hogy igen az enyim, aztán megnézték az account historyt és az alapján visszaállítottak mindent.
  • joss68
    Kértek valamit?Szériaszámot stb?
    Leirtam mi történt abból az emailból amelyikhez kapcsolódik a profilom.
    Ennyi elég lehet?
    Köszi
  • Skypack
    Én ugyanígy jártam egyszer, írtam supportnak visszakaptam az accountot és a nevemet is átírták a régire.
  • joss68
    Sziasztok!
    Egy ukrán lenyúlta a profilomat! Szerencsére recoverrel tudtam jelszót adni magamnak!
    Azért tudom hogy ukrán mert átírta az adataimat.A nicknevemet is átírta!Ezt vissza tudom írni valahogy a sajátomra?
    Írtam a supportnak erről!Hát szét...sz az ideg na...
    Utoljára szerkesztette: joss68, 2016.12.12. 20:34:46
  • Aborg
    En most kezdem a jatekot, egybol benne a v1.36-os javitas. Ebben az allapotban mas a jarmuvek fizikaja es toresi modellje mint az alapjatekban volt? Ha igen, mi valtozott? Az alapverziohoz nem volt szerencsem.
  • patchaou
    Persze hogy azt talál módosított file-okban... Ez már csak ilyen, a tört játékoknál is mindig jeleznek. Vagy kivételek közé kell tenni a játék mappáját, vagy hagyni a picsába a vírusirtót :)
  • Plata
    Én megpróbáltam leszedni,de a vírusírtó egyből kinyírta mert trójai meg mit tudom én mi a ragyát talált benne.
  • patchaou
    Nálam semmi gond nincs vele, pedig fent van amióta elérhető, igaz oda is figyelek, hogy semmi ne legyen bekapcsolva amikor az online-t indítom. Egyébként még messze nincs kész, csak annak ajánlom aki egyáltalán nem beszél más nyelven és nem zavarják az összefüggéstelen, magyartalan szövegek.

Szerk.: Ja, kíváncsi vagyok, hogy melyik fordító szerint jelent a blowjob kézimunkát :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.12.10. 11:33:25
  • Norbertboy
    Köszi, működik!
  • Plata
    Nem biztos hogy jó,másik fórum off topicjában olvastam hogy pár emberke fekete péntek után beszopta,ugye akciós volt GTA V és megvették felrakták a magyarítást is,de hiába van kikapcsolva le bannolták őket,és nem ám a leg enyhébb bant kapták,hanem egyből az egy hónapost.
    Aztán lehet hogy csak azt írta hogy kikapcsolta de igazából meg elfelejtette.
  • patchaou
    Ne az aktivátorból indítsd a játékot.
    Nyugodtan használhatod, de csak story módban, ha online-ra akarsz játszani akkor előtte állítsd vissza és kapcsold ki a modokat, openIv-et és a scripthook-ot.
  • Plata
    Ne tedd fel.Egyrészt valszeg vírusos másrészt bann jár érte.
    Nem vacakolnak,magyarításért egyből 1 hónap bann utána 20 év.
  • Norbertboy
    Nem jó, mindent úgy csináltam ahogy írták...
  • LeWyTy
    A játék könyvtárába kell rakni gondolom hogy megtalálja az exe-t, és lehet az OpenIV is kellhet neki.
  • Norbertboy
    Sziasztok eredeti játékom van, feltelepítettem a magyarítást, de nem működik. Ötletetek van?

• LeWyTy
    Ezt csak én nem értem? Valaki lefordítaná hülyebiztosra?
  • Plata
    IMPORTANT
    For this to work you have to have full product and full supplies, if you bought them make sure they arrive and actually are shown on the supplies level.
    Step1: sell your stock
    Step2: as soon as you finish selling disband and register as CEO
    Step3: go back to your business, when you get there retire from CEO
    Step4: go inside your business and shut down the business
    Step5: go out (by that I mean you should go outside the building of your business) and go back inside your business the restart it. Check back later you should have full supplies still and a bit of product.
  • Atika :o)
    Van azom is. Nyugodtan leirhatod en nem haragszom meg erte :D
  • Plata
    Kell hozzá hogy legyen CEO irodád is,de nem az én találmányom szóval nem lenne ildomos ha leírnám mintha én találtam volna.
    Na azt hogy lehet be bugolni az erdekelne :)
  • Plata
    Jövőhéten kedden azt hiszem.
  • ricsei50
    Mikor jön pontosan az új dlc?
  • Nydo
    Aktív játékosokat keresek MC alapításhoz. Nem a pink vespás here-vere stílusra, hanem komolyabb dologra gondoltam.Persze mehet a funolás, én is dank vagyok, de egy aktív autó-motor buzi csapatot szeretnék összerakni. De ettől függetlenül igazából mindenen rajta vagyok, legyen az TDM vagy egy Golf verseny.
    DonnieTheProphet néven megtaláltok vagy itt.
    puszinyuszi
  • Plata
    Nem tudom,de termel,amíg termel ne is érdekel hogy mitől.
    Valszeg bugos,de nem izgat,a suppliest is be lehet bugolni hogy ne fogyjon el.
    Hogy termel a gyarad ha off vagy?
  • Plata
    Rendeltetés szerűen játszom,békésen barátokkal,mi kell ennél több?
    Hülye retardáltak akik lövöldöznek összevissza?Kösz azokból nem kérek.
    Nem szoktam pénzt farmolni mostanság,van a gyáram az termel akkor is ha off vagyok.Ha meg fent vagyok crew sessionban általában becsatlakozom valami mókába.Másnak eladni segíteni vagy egyéb hülyeségbe,mert néha csak úgy el szórakozunk.Lövöldözés nélkül.
  • Overburner
    Én csak publicban játszok. Nem olyan gáz az. Ált békénhadják az embert de vannak kivételek. Egyik nap pl hárman ceoztunk erre utánunk jött kettő kamikaze jet mi meg valkyrie-vel(rem jól írtam) voltunk. Az egyiket elkerűltem mielőtt belénk csapódott másikat nem láttam és pukk. Óriási volt xd aztán ment a lövöldözés. Nincs baj a public-al csak ha hacker van.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.12.09. 06:50:26
  • Borg
    Csak van aki szeret ám rendeltetés szerűen is játszani a játékkal, és nem csak csendben pénzt farmolni 24/7 :)