27707
-
farad66 #22941 Köszi! -
Borg #22940 Azért figyeld nem-e reped a plafon fölötted :D -
Plata #22939 De kinek van rá ideje. -
Borg #22938 Ma +50% van minden eladásra! -
#22937 Köszönöm a segítséget. Sajnos nem tudtam vele semmit kezdeni, nem működött. Persze, lehet, én voltam a hülye hozzá. -
Plata #22936 Az acc és a sorozatszám ugyanaz,mivel a sorozatszámot adod meg az accounthoz,
Egy sorozatszám egy accounthoz használható fel,ha azt bannolják a szám is bannolva lesz.
Ezért kell vigyázni az olcsó GTA V játékokkal,volt már olyan dinnye aki azt hitte jóljárt mert olcsón tudott venni,csak aztán kiderült bannoltat vett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.24. 11:01:09 -
farad66 #22935 Sziasztok!
A sorozatszámot vagy az account-ot "ban"-olják? Köszi! -
#22934 23tól 26ig talán, és új év napján illetve másodikán is lesz elvileg, ahogy tavaly. -
Plata #22933 Azt hiszem 3 napig van hó. -
ricsei50 #22932 Most léptem fel, már van hóóó! :D -
#22931 Hali!
Nem tudtok róla hogy mikor kerül be a hó a játékba és meddig lesz? Rég nem voltam online, de amiatt felmegyek megint egy kicsit bohóckodni :D
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.12.23. 10:15:39 -
#22930 Most néztem rá, nekem lemezes változat van, egészen pontosan 68,5Gb jelenleg minden frissítés telepítéssel együtt. -
Plata #22929 Nem tudom,szerintem a legjobb a Maze iroda,pont jó helyen van nekem.Azt hiszem 6.6 misi volt fullosan. -
Plata #22928 A játék 68.5 giga asszem. -
tutyimutyi2 #22927 Éjszaka frissítettem a játékot csak nem tudom hogy az egészet szedtem le vagy csak a frissítéseket, ha 67 gigát szedett le és utána kiírta hogy installing updates akkor az a 67 giga mind frissítés volt vagy az egész játék mérete tart 67 gigánál? -
ricsei50 #22926 Nincs olyan, hogy legjobb iroda. Mindegyik ugyan azt tudja mint a másik, csak az ár más. Én az olcsóbbat vettem és a raktár egy saroknyira van tőle, szval tök mindegy. Akkor már miért fizessen többet az ember? -
Plata #22925 Hát én nem a legolcsóbbat vettem,a legjobb iroda,hozzá legközelebbi raktárak és a legközelebbi autós raktár. -
ricsei50 #22924 Dehogy. Az iroda olyan 1,5 milla. Ceo raktár legyen 700.000. A kocsi raktárok közül a legolcsóbb megint 1,5 milla. Szval mindened meglehet durván 3,5 millából. -
Plata #22923 Olyan 10 misi az iroda és a raktár.Abban nincs benne a garázs.Az meg ha jólemlékszem megint olyan 6 milla.
Plusz a járművek ha kellenek az még vagy 20. -
tutyimutyi2 #22922 A CEO és az auto lopás tuningolás eladás dologhoz mennyi misi kell? -
Plata #22921 Próbáld meg warez topicban.Valahol van olyan is. -
Pityu83 #22920 Na mindegy a lényeg akkor,tehát senkinek nincs tapasztalata a trainer kilövés dologgal -
Plata #22919 Ó te vadkecske,mindenkinek él valahol a karaktere,feltéve ha van háza vagy egyéb ingatlanja. -
Pityu83 #22918 Hát én sem a játékban akarok élni az durva lenne,gondolom valahova menekülnek az emberek a valóság elől. -
#22917 Én jobb szeretnék csak játszadozni és az új dolgokat kipróbálni, de semmiképp sem akarok a játékban élni. -
Plata #22916 Mivel a karim ott spawnol.
Általában ott szoktam lenni ha nemcsinálok semmit.Nagyon klassz helyen szoktam vele parkolni.Reptér mellett a strandnál.Ott van mellette a pénzhamisítóm.Yachton van saját heli és hajók.
Publicban hajóval,privátban vagy crew sessionban helivel közlekedek.Mivel a hajón lévő luxusheli kikapcsolja passzívot.Hajón van ingyen lőszer,bár jacuzzi satubbi.Publicban vicces reptér mellett parkolni vele.Légvédelme passzívban is lelő mindenkit aki közeljön . -
Pityu83 #22915 Ez azért durva "szeretek ott élni"
Utoljára szerkesztette: Pityu83, 2016.12.22. 14:15:49 -
Plata #22914 Volt nekem 4 millás autóm is,csak sosem használtam és inkább eladtam.
De ha akarsz saját irodát raktárakat és garázst hozzá az olyan 20 misi minimum,MC olcsóbb olyan 15 elég rá.
Saját luxusyacht hajókikötővel és helikopter leszálló helyekkel egy 10-es.
Bár van rá néha akció,én teljes áron vettem meg,de sosem bántam,szeretek ott élni online.Van hozzá még 4 luxus apartmanom vagy házam és rablós házam is. -
#22913 Nem vicces, hanem inkább jó lenne.
Van egy újabb autó Bennynél, amit szépen promóznak is, csak épp az 1,4M-es árát felejtették el kiírni.
Biztos jól kaszálnak a shark card-dal most... -
Plata #22912 Nem tudom,tudtommal a virágboltiban nincs benne az egyik tőzsde,mivel ahhoz sc acc kell és online kapcsolat.
Sosem próbáltam warezzel,sztoriban a pénznek nem sok értelme van.
Online viszont piszkosul sok kell,de ott nehezebb szerezni.
Vicces lenne ha a sztoriból át lehetne vinni a pénzt. -
Pityu83 #22911 Én nem akarok a játékban milliárdokat keresni,mert így is simán meg van minden ami az élvezethez kell,ki lehet próbálni autókat meg vannak küldetések nekem inkább a sztori a leg lényegesebb.Egyébként trainer van hozzá külső ha apénz csalást akar az ember a játékban csak nekem az nem kell.
Utoljára szerkesztette: Pityu83, 2016.12.22. 13:39:10 -
#22910 A virágboltiban is lehet milliárdokat keresni a tőzsdével. Bár fingom sincs mire jó, mivel úgy is végig lehet játszani ha csak azt veszed meg amit a sztori megkövetel :) Nem lenne rossz, ha a single karakterrel is közös volna a multis kassza :)
De ahogy látom a srácnak pont az a problémája, hogy a pénz csalás nem kell neki.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.12.22. 13:34:43 -
Plata #22909 Javaslom vedd meg eredetiben,eredetivel a pénz sem gond mivel abban van mód milliárdokat keresni,míg a szar virágbolti verzióban nincs.
Mivel sosem volt warez verzióm és csalást sem használtam így trainer ügyben nem tudok segíteni. -
Pityu83 #22908 Nem tudom,lehet e ezen a fórumon ilyet kérdezni de meg próbálom mert sehol nem találok megoldást,valaki használja gta 5 höz a Grand.Theft.Auto.V.Update.v1.36.Incl.Money.Trainer-RELOADED updatet?Ki lehet valahogy lőni a csalást benne,hogy a pénzek ugyan úgy legyenek mint az alap játékban csalás nélkül? -
Tuningtrabi #22907 Helló!
Manual Transmission & Steering Wheel Support
Nekem ezzel sikerült.
Utoljára szerkesztette: Tuningtrabi, 2016.12.22. 08:54:26 -
#22906 Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata, hogy a G25-ös kormányt hogyan lehetne működésre bírni a játékban?
Nem tudom, van-e jelentősége de csak offline játszom. -
#22905 Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a cable car felső állomásán rendszeresen kifagy a játék. Ha mocival megyek fel akkor is. Ez mitől lehet? -
SzinesGeza #22904 Előbb a story-t akarom végigvinni, ahhoz kerestem volna valami ütős járművet.
Bár találtam egy épület tetején egy kis harci helikoptert (MH-6 Little Bird) az elég jól jön csavarogni, fegyvereket összeszedni. :)
Apropó: fegyvereket találtam sok helyen de lövedékálló mellényt még nem. Az is van valahol elrejtve? -
stalker001 #22903 Valaki jönne Criminal Mastermind?
103-as vagyok de nem első karim.
Egy ember kellene, lehetőleg nem 13 éves, akinek van kedve írjon, választ erre vagy, facebook.com/taxzibit -
#22902 Csinálj olyan dolgokat, amik dupla pénzt és tapasztalatot adnak. És persze legyél a nyerő csapatban. Kb. ez hozza a legtöbb pénzt és még élvezni is lehet adott esetben.
Az Insurgent vs RPG meccsek is jó pénzt hoznak.
Ha a napi küldiket meg tudod csinálni 7 napon keresztül folyamatosan és nem bugol a játék sem, akkor a 7. nap 100k-t kapsz, a 25k helyett. Ha ezt tudod tartani 28 napon keresztül, akkor a 28. nap 500k-t kapsz.
Ha egyszerűek a feladatok, akkor megvan fél óra alatt (sessionban elérhető az összes), ha nem, akkor meg a jutalom is bónusz (LTS, DT, egyéb csoportos feladatok vagy kontakt mission).
Ha van 3 ember akikkel együtt tudsz játszani, akkor lehet heist-ozni. Nekem randomokkal nincs jó tapasztalatom. Inkább idegeskedés a sok próbálkozás majd a host lelépését követően, az elpazarolt golyókról és mellényekről nem is beszélve.
Ha nem viszitek végig akkor kb időkidobás. Persze bizonyos járműveket csak így lehet feloldani, szerencsére a páncélozott Kurumához csak 2 ember kellett.