27707
-
daytonka #22983 Sziasztok! Felrakom az eredetit játékot . Elindítom de amikor töltenie kellene próbálkozik majd leáll. Win 10 van fent. mi lehet a baj? -
#22982 Holdon; átruccanok; Marsra
Nem kötekedés csak kötögetés -
Plata #22981 Naná,most épp a holdon vagyok,de mindjárt át ruccanok a marsra. -
Borg #22980 Mindenhol is. -
HUNter78 #22979 Te mindenhol ott vagy Plata? -
Plata #22978 Telefonodon a neten.
Eredeti játékkal és Sc accountal mind a kettő működik,törttel csak az LCN.
-
SzinesGeza #22977 Akkor rendben. Kösz. :)
Egyébként a tőzsde (BAWSAQ / LCN) hol / hogyan érthető el fizikai valójában? -
Plata #22976 Ő is kap pénzt,pár nap múlva a bankszámlájára. -
SzinesGeza #22975 Amikor Franklin és Michael megcsinálják a gyémántrablást, akkor Franklin-nek hogy-hogy nem lett több pénze?
Utoljára szerkesztette: SzinesGeza, 2016.12.31. 13:44:53 -
#22974 Nem tudom, 1k alatt van bőven az átlag sérülésem, ha többen szállítunk ki akkor pedig inkább külön útvonalon megyek, mert a játékostársak hajlamosabbak nekem jönni véletlenül mint az npc-k :) Szerintem nagyon jól lehet érezni ezt a csúszós utat.
A Ruiner 2000 nagyon jó móka :) -
#22973 Vezetni tudni kell -
Plata #22972 nem is rossz az,de amikor vinned kell eladni drága kocsit és minden vacak kis sérülés számít akkor gáz ha a város másik felére kell leszállítani,tuti beléd jön vagy 20-30 örült. -
#22971 Nekem nagyon tetszik a csúszkálás :)
-
Plata #22970 Irtó vacak úgy kocsit lopni hogy csúszik az út mint állat. -
#22969 lehetne pedig olyan lehetőség online-ba hogy hóval/hónélküli online-ba léphess be, én egész decemberben tók jól ellennék vele :D -
Plata #22968 Remélem hó csak kétnapra jön vissza.
Nem nagyon szeretem. -
Plata #22967 Egyrészt troll.
Másrészt videó alapján egy figyelemhiányos nárcisztikus bohóc.
Gyerekeknek biztos tetszik a bohóckodása.De nekem 1 perc is sok volt belőle. -
SzinesGeza #22966 A trollkodás szerintem mindenkit. -
Plata #22964 Minden játék topicjába berakod ezt a szart? -
Plata #22963 Kinek mi a farmolás,mindegyik dlc-nél lehetett találni valami könnyítést,vagy kiskaput amivel gyorsabban szerezheted a pénzed,az autósnál is van. -
#22961 OFF: Andris a Social Clubon keresztül tudsz írni üzenetet, vagy a ... kukac gmél-re. Történt valami? -
#22960 olyan nem sok ember lehet, a játék már rég a farmolásról szól :( -
Nydo #22959 Van aki aktívan játszik és nem csak pénzt farmol 0-24? -
#22958 Jatszik valaki Track IR -el? Sajna a jatek nem tamogatja alapbol, de talaltam valami lehetoseget,, egy kis ugyeskedessel talan ossze lehetne hangolni. -
#22957 Hát akinek a wifi csak opció...
Nálam a kábel nem opció, hanem nincs, így a wifi sem opció, hanem muszáj.
A kábelt én is előnyben részesítem, még ha 20 métert is kell kihúzni, de ha nincs rá lehetőség, akkor marad, ami van. -
#22956 Lehet, hogy a routere wifi része nem bírja a huzamos terhelést, de az is lehet, hogy a wan részével van a gond. Az olcsó routerek pár év alatt elöregszenek és több kliens esetén csökken a teljesítmény, sok kliens esetén meg látványos a romlás.
Mondjuk az érdekes, hogy elölről kezdi, nekem sosem kezdte elölről. -
Piko888 #22955 Sajna a hiba az ismerösömnél van, nálam kábelel full sebességel szedte. A WIFI-vel pedig elindul 55 gigáról leszakad és kezdi elöről. Mondtam neki, hogy szerezzen be egy káblet és töltse le úgy. Lehet, hogy a WIFI routeren kell beállítani vmit. -
Plata #22954 Nekem első feltelepítésnél 1 napig jött le az 5.5 giga frissítés,kábeles netem van.Akkoriban olyan szar volt a rockstar szervere.
Van wifi is de azt rühellem mert sokkal szarabb vele akármelyik online játék. -
#22953 Sok-sok kitartást. Ha leszakad, akkor újra kell próbálkozni, majd folytatja.
Ez inkább szerver oldali gond lehet. Talán túlterheltek egy kicsit az ünnepek miatt, így kevesebb erőforrás jut a letöltésnek.
Nálam is voltak ilyen gondok. A 7 lemezen kívül mindent wifin szedtem le, mivel más lehetőségem nem volt. -
Piko888 #22952 ok, akkor beszerzek egy 20 méteres utp kábelt -
#22951 Legalább addig amíg nem töltődik le nem ártana bedugni a netkábelt. Én legalábbis ezt tenném, mert nem értek a wifi állítgatáshoz :) -
Piko888 #22950 Na sikerült a legrisebb social club és launcherrel, most töltené le a maradék 12 gigás frisstést kezené el, de mindig leszakad. Ötlet? -
#22949 Mit jelent az, hogy sajna ezzel sem megy?
Nekem is előjött a minap ez úgy 900 óra játék után. Aztán felraktam ezt a két cuccot amit a srác ajánl a fórumban és indult is.
Okay for june 2016 update, here are solution.. download this 2 files and install it.. then launch gta as admin
http://patches.rockstargames.com/prod/gtav/Launcher_EFIGS/GTA_V_Launcher_1_0_757_3.exe
http://patches.rockstargames.com/prod/socialclub/Social-Club-v1.1.9.5-Setup.exe -
Plata #22948 Szerintem szedje le a Sc és GTA V frissítést honlapról és manuálisan telepítse.
Talán ha nem automatikusan telepíti jó. -
Piko888 #22947 Sziasztok!
Ismerösöm karácsonyra megkapta a játékot, feltelepítettük mind a 7 lemezt, indulna a frissités de egyfolytában kidobálja code 201-es hibával. Sehogy se sikerül összehozni. Ezt találtam: https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/207711297-rockstar-update-service-is-unavailable-code-201 de sajna ezzel se megy. Szerintetek lehet valami köze ahhoz, hogy WIFI-n csatlakozik a gép a nethez? -
tutyimutyi2 #22946 Hogyan tudok privát session-t csinálni illetve olyan job-ot ahol nincsen már alapból bent pár ember? -
Együtt jó játszani. -
farad66 #22944 Köszönöm! -
Plata #22943 Veszel egy motoros club-ot ha az megvan vehetsz pénzhamisítót,de a legjobban a meth vagy kokó gyár éri meg,bár állítólag a meth-be sok alapanyag kell. -
farad66 #22942 ...pénzhamisítót hogy lehet venni?