27707
  • daytonka
    Sziasztok! Felrakom az eredetit játékot . Elindítom de amikor töltenie kellene próbálkozik majd leáll. Win 10 van fent. mi lehet a baj?
  • RJoco
    Holdon; átruccanok; Marsra
    Nem kötekedés csak kötögetés
  • Plata
    Naná,most épp a holdon vagyok,de mindjárt át ruccanok a marsra.
  • Borg
    Mindenhol is.
  • HUNter78
    Te mindenhol ott vagy Plata?
  • Plata
    Telefonodon a neten.
    Eredeti játékkal és Sc accountal mind a kettő működik,törttel csak az LCN.
  • SzinesGeza
    Akkor rendben. Kösz. :)
    Egyébként a tőzsde (BAWSAQ / LCN) hol / hogyan érthető el fizikai valójában?
  • Plata
    Ő is kap pénzt,pár nap múlva a bankszámlájára.
  • SzinesGeza
    Amikor Franklin és Michael megcsinálják a gyémántrablást, akkor Franklin-nek hogy-hogy nem lett több pénze?
    Utoljára szerkesztette: SzinesGeza, 2016.12.31. 13:44:53
  • patchaou
    Nem tudom, 1k alatt van bőven az átlag sérülésem, ha többen szállítunk ki akkor pedig inkább külön útvonalon megyek, mert a játékostársak hajlamosabbak nekem jönni véletlenül mint az npc-k :) Szerintem nagyon jól lehet érezni ezt a csúszós utat.

A Ruiner 2000 nagyon jó móka :)
  • RJoco
    Vezetni tudni kell
  • Plata
    nem is rossz az,de amikor vinned kell eladni drága kocsit és minden vacak kis sérülés számít akkor gáz ha a város másik felére kell leszállítani,tuti beléd jön vagy 20-30 örült.
  • patchaou
    Nekem nagyon tetszik a csúszkálás :)
  • Plata
    Irtó vacak úgy kocsit lopni hogy csúszik az út mint állat.
  • Szabi #22969
    lehetne pedig olyan lehetőség online-ba hogy hóval/hónélküli online-ba léphess be, én egész decemberben tók jól ellennék vele :D
  • Plata
    Remélem hó csak kétnapra jön vissza.
    Nem nagyon szeretem.
  • Plata
    Egyrészt troll.
    Másrészt videó alapján egy figyelemhiányos nárcisztikus bohóc.
    Gyerekeknek biztos tetszik a bohóckodása.De nekem 1 perc is sok volt belőle.
  • SzinesGeza
    A trollkodás szerintem mindenkit.
  • Plata
    Minden játék topicjába berakod ezt a szart?
  • Plata
    Kinek mi a farmolás,mindegyik dlc-nél lehetett találni valami könnyítést,vagy kiskaput amivel gyorsabban szerezheted a pénzed,az autósnál is van.
  • Bluuzia
    OFF: Andris a Social Clubon keresztül tudsz írni üzenetet, vagy a ... kukac gmél-re. Történt valami?
  • Tikal #22960
    olyan nem sok ember lehet, a játék már rég a farmolásról szól :(
  • Nydo
    Van aki aktívan játszik és nem csak pénzt farmol 0-24?
  • Aborg
    Jatszik valaki Track IR -el? Sajna a jatek nem tamogatja alapbol, de talaltam valami lehetoseget,, egy kis ugyeskedessel talan ossze lehetne hangolni.
  • RJoco
    Hát akinek a wifi csak opció...
    Nálam a kábel nem opció, hanem nincs, így a wifi sem opció, hanem muszáj.
    A kábelt én is előnyben részesítem, még ha 20 métert is kell kihúzni, de ha nincs rá lehetőség, akkor marad, ami van.
  • RJoco
    Lehet, hogy a routere wifi része nem bírja a huzamos terhelést, de az is lehet, hogy a wan részével van a gond. Az olcsó routerek pár év alatt elöregszenek és több kliens esetén csökken a teljesítmény, sok kliens esetén meg látványos a romlás.
    Mondjuk az érdekes, hogy elölről kezdi, nekem sosem kezdte elölről.
  • Piko888
    Sajna a hiba az ismerösömnél van, nálam kábelel full sebességel szedte. A WIFI-vel pedig elindul 55 gigáról leszakad és kezdi elöről. Mondtam neki, hogy szerezzen be egy káblet és töltse le úgy. Lehet, hogy a WIFI routeren kell beállítani vmit.
  • Plata
    Nekem első feltelepítésnél 1 napig jött le az 5.5 giga frissítés,kábeles netem van.Akkoriban olyan szar volt a rockstar szervere.
    Van wifi is de azt rühellem mert sokkal szarabb vele akármelyik online játék.
  • RJoco
    Sok-sok kitartást. Ha leszakad, akkor újra kell próbálkozni, majd folytatja.
    Ez inkább szerver oldali gond lehet. Talán túlterheltek egy kicsit az ünnepek miatt, így kevesebb erőforrás jut a letöltésnek.
    Nálam is voltak ilyen gondok. A 7 lemezen kívül mindent wifin szedtem le, mivel más lehetőségem nem volt.
  • Piko888
    ok, akkor beszerzek egy 20 méteres utp kábelt
  • patchaou
    Legalább addig amíg nem töltődik le nem ártana bedugni a netkábelt. Én legalábbis ezt tenném, mert nem értek a wifi állítgatáshoz :)
  • Piko888
    Na sikerült a legrisebb social club és launcherrel, most töltené le a maradék 12 gigás frisstést kezené el, de mindig leszakad. Ötlet?
  • patchaou
    Mit jelent az, hogy sajna ezzel sem megy?
    Nekem is előjött a minap ez úgy 900 óra játék után. Aztán felraktam ezt a két cuccot amit a srác ajánl a fórumban és indult is.

Okay for june 2016 update, here are solution.. download this 2 files and install it.. then launch gta as admin
    http://patches.rockstargames.com/prod/gtav/Launcher_EFIGS/GTA_V_Launcher_1_0_757_3.exe
    http://patches.rockstargames.com/prod/socialclub/Social-Club-v1.1.9.5-Setup.exe
  • Plata
    Szerintem szedje le a Sc és GTA V frissítést honlapról és manuálisan telepítse.
    Talán ha nem automatikusan telepíti jó.
  • Piko888
    Sziasztok!

Ismerösöm karácsonyra megkapta a játékot, feltelepítettük mind a 7 lemezt, indulna a frissités de egyfolytában kidobálja code 201-es hibával. Sehogy se sikerül összehozni. Ezt találtam: https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/207711297-rockstar-update-service-is-unavailable-code-201 de sajna ezzel se megy. Szerintetek lehet valami köze ahhoz, hogy WIFI-n csatlakozik a gép a nethez?
  • tutyimutyi2
    Hogyan tudok privát session-t csinálni illetve olyan job-ot ahol nincsen már alapból bent pár ember?
  • JaSoN HuNTeR #22945

Együtt jó játszani.
  • farad66
    Köszönöm!
  • Plata
    Veszel egy motoros club-ot ha az megvan vehetsz pénzhamisítót,de a legjobban a meth vagy kokó gyár éri meg,bár állítólag a meth-be sok alapanyag kell.
  • farad66
    ...pénzhamisítót hogy lehet venni?