Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdeklődni szeretnék, hogy a fordítás setlegesen folyamatban van még? Várható, hogy a mellékküldetések stb. is még fordítás alá kerülhetnek?
Válaszodt előre is ksözönöm szépen.
FOREVER GTA!
Ha van klubod a gyáraknak nem kell termelni sem felszerelni őket,ha van gyárad akkor termel belőle az NC akkor is,ha nem foglalkozol a gyárral.Nálam hónapok óta állnak a gyárak.
Mellesleg klubhoz nem csak gyárat lehet hozzá tenni,CEO raktár,hangár,bunker, ha van az is jó.
Az nem számít ha a hangárod vagy raktárad üres.Ha megvan véve akkor már termel belőle.
Csinálhatsz bármit az NC közben magától termeli a pénzt.Nem kell vele foglalkozni,na és mellesleg ha jól emlékszem talán 40 férőhelyes garázsa is van.
csak el kell adni. ahogy az összes bizniszt,ha pénzt akarsz belőle , el kell adni. viszont nc eladás egydül is simán és gyorsan megy,ha nem kavarnak be ellenséges playerek. ráadásul ha csak fél raktárat adsz el,elég a kis furgon ,páncélozva,rá a minigun és nincs semmijen npc ami megáll előtted
SZERINTEM!!! a legjobb a bunker,nekem ha újra kellene kezdeni és csak egy bizniszre lenne pénzem akkor a bunkert venném. supply lopás sima ügy egy armored kurumával vagy buzzarddal,vagy az ingyen insurgenttel amit nemrég vágtak ahhoz akinek még nem volt,ami ugye alap gépek ,és szépen el lehet adogatni egyedül ha részleteiben adod el.persze playerek ellen nincs orvosság,vagy csinálsz sessiont magadnak,vagy kell crew aki véd vagy crew sessionban rendet tart.
az autólopós raktár is egyszerű,egyedül űzhető,de az nekem olyan egyhangú,pl a tuningolást időhúzásnak érzem ,ha a legdrágábban akarja eladni az ember. gyors végigkattintgat rajta az ember,tökmindegy mit rak rá,akkor is 100k a pénz...ha nem töröd össze...persze levonás a tuningért,ha lopáskor széttörted meg ha eladáskor széttörted szal sokszor 60k körül hoz csak egy kocsi. aztán várhatsz míg letelik az idő a kövi lopásig,hacsak nincs még egy garázsod :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.04. 22:39:40
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mondjuk a lényeg az egyediség lenne, úgy próbálom majd, hogy random, aztán amelyik már talán-talán normális kezelésbe veszem <#nyes>#nyes>
A 2-4-ig az itt nálunk mennyi?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Rockstar Games @RockstarGames·31 min
Black Lives Matter. To honor the legacy of George Floyd, today, 6/4/20, from 2:00-4:00 p.m. ET, we will be shutting down access to our online games, Grand Theft Auto Online and Red Dead Online.
Ha az 5 technikus megvan és ráállítottad őket 5 különböző termelésre akkor elkezdenek termelni,nem kell csinálnod semmit,csak online lenni.Akár afkolhatsz is valami biztonságos helyen.
Attól függően hogy mekkora a raktárad attól függ mennyi lóvét termel.Maxos raktárral nem tudom mennyi lehet én általában olyan 300-500 ezer körül elszoktam passzolni az árut.A bunker is passzívan termel és csak supplyt kell venni bele.A bunker fullosan ha tele van 1.07 misit fizet plusz a bónusz.Duplás héten ez 2.5 misi.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.04. 16:58:15
Jó, nyilván ez kevés embert érint meg igazán, mert hát lövünk oszt izé, meg helikopter... De én szeretek szöszölni a karakterek kinézetével, minden játékban először azzal szórakozok, mert hát sokáig kínozom a játékot, a főszereplőm az legyen nekem tetsző. Csajkarival indítottam alapból, de még egy ilyen elbaszott karaktergeneráló felületet, mint ami ennek a játéknak van, nem láttam még. Bazi ocsmány emberek kinézetéből kellene összegyurmázni a kisfiukat/lányukat, hát oké. A sokat fikázott f76 játék karaktergenerálója 1000 szer jobb. Ha másban nem is. (Azért ezt a játékot hoztam példának, mert azt csinálgattam ezelőtt.)
Feladtam a csajkarit, vállalhatatlan<#idiota>#idiota> képződmények születtek párszázezer dollár ablakonkidobás után is. Azért még kap 1 esélyt, ha összekaparok még 100k-t rá. (Nem, nem csaltam, biztosan van rá ingyen dolog, de annyira azért mégse érdekelt hogy utánanézzek hogyan kell. <#zavart1>#zavart1>)
Kipróbáltam a férfi verziót, de nincs szakáll...<#conf>#conf><#nevetes1>#nevetes1>
Ami azért fura, mert a sima gta5 ben van szakáll, miért vették ki? Nehogy felbukjanak a játékosok egymáséban?
Jó, persze, idióta semmiség, de most nem a bugok, dc-k, csalók miatt rinyálok, azt kicsit meguntam <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2020.06.04. 16:52:08
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
szerintem ez szerver hiba lehet.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2020.06.03. 17:47:27
Az is rajta van hányszor rókáztál,hányszor szedtél fel k.rvát,hogy hányszor kaptál el tőle valamit az nincs.<#eplus2>#eplus2>
De hányszor lőtted lábon magad,hány rendőrt küldtél el az anyjába,satubbi.<#hehe>#hehe>
Rengeteg baromság van,több oldalnyi ökörség.
Egyébként ha 50-szer berókázol kapsz például platina rókázós öcsit.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.02. 15:47:27
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ilyen ha fegyverzet aktiválva.
Ha bekapcsolod stealth módot elrakja a célkövető rakétáit és a fegyverek sem használhatók.
De bomba kamrája is van.
Hangárban.
Ez pedig a Hunter,mint mondtam neki barrage mód is van rakétánál.

Ha aktiválod az álcázó módot,elteszi a fegyvereit és nem látszik térképen.
Meg talán be sem lehet célozni,ezt nem tudom,sosem pvp-ztem vele.
De küldikben a zsaruk elől jól lehet vele elhúzni.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Én szeretem Akulát,még egész jól tudok vele repülni is.
Több ember fér bele mint a Hunterbe,az álca jó neki nagyon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.01. 00:27:23
De sema robbantós sem a ketreces nem járt sikerrel.Próbálta az NPC autókat rám robbantani,de az sem jött össze.<#hehe>#hehe>
Buzzardnak két rakétája van,ha kilövöd várnod kell míg újra tölt,Akula viszont okádja a rakétákat,na és több fegyver is van rajta nem csak rakéta,az utas is tud lőni.
De a két személyes FH-1 Hunter is sokkal jobb nála,főleg mivel a Hunternek a fegyverzete két féle módban használható.Ha a rakétavetőt barrage üzemmódba váltod akkor szó szerint szart csinál egy területből.Úgy megszórja ami előtted van hogy abban nem lesz köszönet.
Bizonyos küldikben nem is szabad használni,mert elpusztít mindent,még azt is amit nem kéne.<#hehe>#hehe>
Nem nagyon játszottam Madrazo küldijeit.
Viszont úgy tudom minél tovább húzod a küldit annál többet fizet.
Ahogy látom, majnem sikerült, az utolsó repcsit nem tudtam felrobbantani, mert jöttek az autók, meg egy helikoptert is a nyakamba rakott.
Ebben a játékban is úgy van, hogy ha több a játékos, több lesz az ellenfél? Vagy itt tökmindegy, mindig ugyanannyi.
A "vizes autó" még ok szerintem, de a repülő akkor is vicc. <#zavart1>#zavart1>
Tényleg ez a JP mire jó? Minden mission után kapsz. Ez gyűlik valahol, el lehet költeni? Vagy csak ott van, hogy legyen?
Kaszinóst még nem kezdtem el, épp csak megvettem a lakást.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2020.05.31. 20:05:07
Két spéci kocsi is jött,az egyik repülni tud a másik úszni.
Deluxo repül és siklik földön vízen levegőben.
Stromberg pedig úszik a víz alatt,ha vízbe merül át alakulhat tengeralattjáróvá.
Deluxo bár tényleg repül,még is lassú.Kivéve ha valaki be bugolja akkor hátrafelé ezerrel repeszt.
Emellett a Deluxo papír is rendesen,küldi közben simán tésztaszűrővé lövik.
Autóversenyekben mindig voltak csalók és lesznek is.
Végtelenített ellenség nem tudom melyik küldiben jön,talán bele kezdtél a kaszinó sztoriba?
Abban ha elrontod a settenkedést jön párszáz gyökér,de Akulával lazán rendezhetők.
Válts passzívra és nem tudnak bántani,még modder sem tud veled mit kezdeni passzívban.
Modderből most sok van.

Nem értem mit keres a játékban repülő autó... De miért kell ez? A plazmalézerufófézerről már nem is beszélve. Csinálgattam a küldiket randomba, a repülőautós már rég megcsinálta a küldit, míg én még max félúton repesztettem a cél fele. És nem vezettem szarul!!! Annyi maradt, hogy lerázzam a zsarukat. Értelme sok nem volt.
A másik, a forma1es versenynél. A jóember 12 seccel jobb köröket ment azon a pályán amit már én is kenek, vágok. Azt hogy? Elfogadom hogy jobb, hogy 4-5el is akkár, de 12 vel ne már. Tuti csal, de nem értem miért? 10 körös verseny, tart vagy negyedórát, semmit se fizet a végén. Ha még olyanba csalna, ami árban megéri, aszondom ok. Persze nem értem meg, mert a csalás tönkreteszi a játékélményt.
Ami még marha idegesítő, a végtelenített ellenség. Azt megint miért kell? Jöjjenek sokan, de ésszel már... (és nem a survivorról beszélek) Az újabb autó, teli fegyveres, az újabb, aztán megint... Volt egy 6 playeres mission, jó hosszú, egyedül hardon tökre élveztem, de a végét elszarták ezzel, nem fértem a célhoz, mert mindig jöttek, és aztán elrepült a célpont. (Jó, nyilván van aki megcsinálja, bekötött szemmel, háttal a monitornak, a széklábáhaz kötözött kézzel, őket most hagyjuk, hagy szabaduljanak ki nyugodtan<#idiota>#idiota>).
Ettől függetlenül tetszett, még ha a vége nem is jött össze, vagy 5ször újra kellett kezdeni, mert lekaptak közben. Legközelebb úgy próbálom, hogy előre felrobbantom a repülőt, kapják be <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.05.30. 18:40:35
De azért mert nem vagy hajlandó másokkal együtt működni, azért ne a játékot hibáztasd hanem magadat...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.