27741
  • Savaran
    Megvan amúgy rájöttem(az rpf fileokat kell kinyitogatni és abban vannak), az online rész engem nem érdekel, játszottam vele de túl sok a csíter, millió járművet lehet leszedni egyébként a single playerbe is.
  • Plata
    Biztos.
    De mód aktivátorral csak sztoriban tudod le cserélni,online-ban kapsz egy szép banánt érte.
    Viszont sztoriban kb csak tized annyi kocsi van mint Online.
    Két hét és jön minden idők legnagyobb DLC-je ami rengeteg új dolgot hoz.Persze online.
  • Savaran
    Mód aktivátorral le lehet valahogy cserélni az alapértelmezett járműveket?
  • Plata
    Modolt játékkal akarsz játszani.
  • beeezoli
    Egy ideje nem vettem elő a játékot. Most megpróbáltam játszani, de story töltésnél lefagy. Feltettem az új mod aktivátort a magyarítás miatt. Ha azt leveszem, akkor fut a játék. Mit csinálok rosszul?
  • RJoco
    Táp esetén minden a minősítésen múlik. Meg a márkán.
  • HunBalage
    Szia,kábel rendezési gondok tényleg vannak,tápom az 850w-es talán van annyi ereje.
    Itt láttam egy régebbi drivert,350.12-es hétvégén megpróbálom
    Stressz teszteket nyomattam én is,30perc alatt cpu 34-53fokra ment...és maradt stabil minden
    Hangot a hdmi-n a tv végzi,próbáltam az alaplapin is de nem lett változás.
    Automata mentés pipa.
    win 10 hivatalos frissíti magát folyamatban
    Régebben szenvedtem a bordelands 2-vel is maxon 1080ba tudtam futtatni,játék szerint nem bírta a videó kártya mostmár meggyógyult az is...
    Hétközbenre lelépek melóm miatt hétvégén megpróbálom és jelzek mi a helyzet,köszi a válaszokat
  • HunBalage
    Szia,köszi a választ végig néztem igazából egy dolgot nem próbáltam a social club újra telepítését,hétvégére haza érek és megpróbálom,remélem sikerül....nagyon idegesítő...
    Olvastam hogy az cpu oc zavarja a játékot,csak nem zavarja a 3.2-4.1ghz ugrálása...
  • RJoco
    Esetleg próbálkozz kisebb felbontáson.
    Táp bírja?

Sokkal korábbi driver-rel is érdemes próbálkozni.

Egy bizonyos verzió után nekem is voltak ilyen tüneteim. Ha erőltettem, akkor kékhalálozott a gép.
    RDR2 megjelenése környékén és, mert rákényszerültem a legfrissebb driver-re, mintha megszűnt volna a gond.
    De azóta nem sokat játszottam vele, viszont én léptem ki és nem a program léptetett ki.

A jelenség volt amikor 5 perccel a belépést követően jött, volt, amikor eltelt 1 óra is.
    Online elég gáz.

Mostanában egy másik játéknál tapasztaltam hasonlót.
    Megoldás semmi. (Majdnem.)
    A kékhalálok miatt írtam M$ fórumán is, de sajnos nem értenek hozzá, így nem tudtak segíteni.

A dolgot több dolog együttes alkalmazásával oldottam meg, azóta nem lépett ki az a játék csak úgy magától.
    A dolgok, amiket eszközöltem:
    - Netkábel nem megy a tápkábel közelében. Olvastam, hogy a sima UTP kábelek nincsenek jól szigetelve a zavarok ellen és, ha tápkábel mellett megy, akkor olyan zavar is indukálódhat benne, ami tönkreteheti a rákötött eszközt. Mondjuk ezt egy hősugárzó esetére írták. Viszont a számítógép is felvesz pár száz wattot játéknál. És érdekes mód mintha akkor kezdődtek volna a gondok, mikor wlan stick-ről áttértem kábelre. Legalábbis ez után. Mindegy, biztos, ami biztos nem megy mellette.
    - A hang kábelét sem viszem tápkábel mellett.
    - Az adott játékban (nem a GTA) kikapcsoltam az automentést és én mentegetek felettébb gyakran.
    Mondjuk ma ahhoz képest ritkán mentettem és nem volt gond. Viszont volt, hogy az eszközölt lépések előtt is szépen elfutott a játék egész nap gond nélkül.

Próbáltam különböző tesztekkel terhelni a gépet, 25 órát futtattam a memtest-et és semmi eredmény. A hiba csak játékok alatt jelentkezett.
    És nem csak 1 alatt.
    Próbáltam teljesen frissen telepített W10-zel, csak a legszükségesebb programokkal és driver-ekkel, 1 monitorral (mert 3 van kiterjesztett módban) FHD felbontáson és 1 óra játék után az asztalon találtam magam.
    Ezek a dolgok még a kábelrendezgetés előtt voltak.
  • Savaran
    Szia, ez szerintem segíthet megoldás
  • HunBalage
    Sziasztok.
    Segítségek szeretnék kérni,gondolom nem első ként,de sok mindent megpróbáltam.
    Beszereztem a Gta 5-öt és véletlen megfagy,hibát észlelt meghalt,ennyi a tünet,valamikor d3d-vel,valamikor hiba nélkül.
    Launcher-be keresve Exit code 0x80000003 indicates a fatal game exit (reason: Unknown Error Code) ez a hiba.
    Több helyen kerestem megoldást de nem jutottam semmire.
    -Settingsbe dx-et 2ről 0-ra írtam a játékba dx10en fut.
    -Adminként futtatás
    -Letörölve újra telepítve
    -Többféle driver(jelenleg nvidia 457.30)
    -Lapozó fáljok mérete beállítva fix 8Gb-ra
    -Törölt settings.xml
    -Tv-n game mode,udh color ilyenek mind kikapcsolva
    -Msi afterburner ilyenek letiltva
    beállítás 3860x2160 60hz majdnem fullon
    Konfigom
    Amd ryzen 2700(nincs oc gyári 3.2-4.1 ghz között van)
    Msi x470 gaming plus
    16gb ram 3466mhz
    gigabyte 2070 super(nincs oc gyári beállításokon megy)
    m.2 240gb amin a rendszer van
    500gb ssd3 amin a játék
    Ha,esetleg van valami ötletetek amik a neten nincs fent azt megköszönöm
  • Plata
  • Plata
    Figyelj ha sok pénzt akarsz ezt olvasd el.
    Link.
    Ez elmondja hogyan lehet milliárdokat kaszálni sztoriban.
    Nem is csalás.
  • JonasSandor
    Online részét még nem nézem elsőnek magyarul tolom, mivel nem lehet rárakni a magyarítást.
  • PiszkosFred
    Es meg lesz tobb is, ha belepsz 11.12 es 11.18. kozott az online reszbe, kapsz 1 misit a jovo heten.
  • JonasSandor
    Annyi pénzem van mint a szemét.
  • Plata
    Na akkor küldetésben vagy.Csak szerezz egy jó kocsit,ha van fölös pénzed tuningold is és dugd el jó helyre.
  • JonasSandor
    Aha köszi valami ilyesmit kiírt jah.
  • Plata
    Szerintem kaptál,csak nem figyeltél.
    Próbálj meg lopni egy autót,tökmindegy milyet,ha a játék kiírja hogy ez a kocsi egy rakás túró és lopj másikat,akkor küldiben vagy.
    Na meg akkor is hogy hapsikám ez a kocsi kurva klafa,vidd egy jó helyre eldugni,na akkor is küldiben vagy.
  • JonasSandor
    De hogy nem kapok küldiket.
  • Carlos
    tovább játszani
  • JonasSandor
    Mit kell csinálni mikor végeztem a búváros küldivel, és felrobbantottam a hajót?
  • MerlinW
    Hát fene tudja. Én a 7 év alatt kipróbáltam mindenfélét és jól vagyok. Passz. Mindegy túltárgyaltuk.
  • Plata
    Nyáron ugye osztogatták ingyen GTA-t,volt aki úgy gondolta kipróbálja ingyenessel a grafikai modot,mázlija volt hogy többet is szerzett mert ki bannolták a francba a grafikai mod miatt.
    Én is szereztem,bár még nem próbáltam ki.
    Jah és fel se ment vele online,legalább is azt mondta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.13. 01:20:27
  • MerlinW
    Világos, a játék másolása (nem kell külön meghajtó meg semmi, elég egy másolat külön könyvtárnévvel) megoldás ha mindkét móddal szeretnél játszani. Azonban a kérdés az volt lehet-e mod-olni, amire írtam a választ, hogy lehet, de nem online.
  • MerlinW
    Tudom, ahogy a single-nek sincs:)
  • Alanw
    Privat coopnak semmi köze a Rockstar szerverekhez.. Csak szolok..:-)
  • Alanw
    Ok ha szerinted bullshit :-) sok szerencsét...
  • Plata
    Részben igazad van,de csak részben,ha a modot lekapcsolod mielőtt online fel mennél nem lesz bajod,valószínűleg,de ha nem akkor bann.
    Hiába írja ez a support azt hogy lehet,de ez baromság.
    Sokan megszopták nagyon hogy fel tették a magyarosítást és úgy játszottak volna vele.
    Régebben elég sok szerencsétlen sírt emiatt hogy az ajándékba kapott játékra feltette a magyarítást és bannolták.
    Már ezerszer el lett mondva hogy ha modolt játékkal akarsz játszani akkor jobban jársz ha két játék van fent,az egyik GTA mondjuk C-n a másik D-n.Akkor nem lehet bajod belőle.
  • MerlinW
    "Mégis ellenőrzéskorb az egész játekot nézi.Amugy sokan vannak akik csak magyaritást tettek fel..és....bann jött.De a te pénzed, csak gondoltam szolok."

Nem és bullshit. De olvassuk el együtt, mit mond erről a Rockstar
    A GTA streamerek, youtuberek 99%-a mod-olt single és privát coop-al játszik a játék megjelenése óta. Gondoltam szólok.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.10.12. 16:12:03
  • Alanw
    Mondjuk egyiket se tedd fel kivéve ha nem zavar hogy bannolják a fiokodat.
  • Plata
    Sose volt 100.
    Valszeg most nem is jó mert nincs frissítve a mostani verzióhoz,ha jól tudom nem nagyon akar működni.
  • Newil77
    Helo,jól emlékszem arra hogy nem is oly rég volt a játékhoz 100%-os magyarítás? Most meg van egy 23%-os.
    Én emlékszem rosszul?
    A választ köszönöm.
  • Plata
    Figyelj,online nagyon jó,sőt veszett jó,de nem public session,azt felejtsd el.
    Public sessionban kb 99% eséllyel csak állatokat találsz akik úgysem hagynak élni.
    Mindenre lőnek ami mozog még a saját lábukra is.
    Ha jól akarsz szórakozni akkor érdemes egy értelmes és normális crew-et keresni akikkel játszhatsz együtt.
    Egész más tészta fél napot el hülyéskedni egy nyugodt békés sessionban ahol csak crew tagok vannak mint egy olyan sessionban lenni ahol két másodpercig élsz aztán valami gyökér lelő.
  • TomStorm
    Na kipróbáltam minden mod-ot amit akartam.Redux grafika,24/24h idő,kormánnyal való irányítás,manual transmission.
    Tényleg szép így de az online része nagyon jó így inkább azt!

Kormány nem ehez a játékhoz való.Sokat szeretnék motorozni is ahoz meg nem jó.
    A manualis váltás modnak semmi értelme autónál.

Kipróbáltam Redux-ot az összes Reshade-el na ezek mind rosszak.Az alap a legjobb!Tényleg szép,igényes.

Ami nagyon hiányozni fog az a Time Scaler Online-ból.Főleg úgy hogy rátettem system time-ra és 24/24órásra.
  • MerlinW
    Az single player szabadon moddolható, az online egyáltalán nem. Emlékeim szerint ezért is vannak külön könyvtárban.
  • TomStorm
    Lehet mepróbálom majd így,köszi!
  • Gibor
    Ilyen esetben a legkézenfekvőbb szerintem ha csinálsz egy másolatot és virágbolti exe fájlal indítod. Lelkiismereted tiszta marad mert a játékért pénzt adtál ki, viszont ezzel a módszerrel megoldod hogy véletlen se tudj online-ba lépni.
  • TomStorm
    Nagyon jó!:)
    Én is elkezdtem online-t.
  • Plata
    Én sosem merném az Online miatt a játékomat veszélyeztetni,Online ezerszer jobb mint szingli.
    Én most épp a Nighclub-ban melózom a népszerűség növelésén.

Na persze a lényeg a klub alatt van,öt szinten termelik a munkások az eladni való árut.

De én szeretek a diszkóval is foglalkozni,népszerűsíteni,mókás.
    Az előbb épp két VIP vendéget kellett leszálítani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.11. 21:17:52