27706
-
Plata #27224 Azt ne felejtsd el hogy upgradelni kel,upgrade nélkül szart sem ér.többet fogyaszt mint amit termel. -
Kroki105 #27223 A pénzzel kezdtem, mert a starter pack azt freebe adta, de majd próbálom a többit is. -
Plata #27222 Mindenből egy lehet.De hamis pénznél a kokó és a meth jobban hoz.
Mariska és irathamisító nem éri meg,max duplás héten.
Csak CEO ládás raktár az amiből öt darab lehet.Minden más gyár vagy bizniszből 1 lehet. -
#27221 egy féle fajta bizniszből csak 1 lehet,tehát nem lehet két pénzhamisitód,viszont lehet egy -egy fű pénz meth hamispapír és kokó gyárad -
Kroki105 #27220 A motoros clubba csak egyszerre egy üzletünk lehet egyfajtából? Úgy értem egyetlen pénzhamisító ház, vagy lehet többet is venni? -
#27219 Én szinte minden este fenn vagyok és én sem látok SG-st, bár nem tudom, hogy azon kívül, hogy online vagyok, kell e még csatlakoznom pluszba valahova... -
Plata #27218 Vagy szerezz be egy ilyet.
-
DrSoong #27217 Én a sivatagba lévőre cseréltem a bunkert, az közel van az MC-hez, kokóhoz, methez, és pénzgyárhoz. Ráadásul sokszor van olyan, hogy mire letelne a 30 másodperc a láthatóság számlálónál addig már vissza is értem a deluxoval (supply feltöltés). Az sg crew teljesen halott? nem látok fönt senkit szinte soha. -
Plata #27216 Ha van hangárod nem gond a katonaság.
Ha van hangárod bármikor bemehetsz. -
#27215 Valamennyit igen. -
#27214 Biztos feltaláltam a spanyol viaszt, de egy tippem lenne a kaszinós prephez. Pontosabban ahhoz, amikor kb. 10 perc alatt kell kiszedni több célpontot a térképen, és még nincs szipi szupi gépparkod vagy fegyvered.
A küldetés indítója akkor kezdi meg a prepet, mikor egy társa a katonai reptér bejáratához elment. Az indítás után nem lehet rajtad körözés, ezért a társ nyugodtan elköthet egy vadászgépet. Azzal már könnyebb megoldani. Ha ketten mennek repülni, akkor gyerekjáték lesz az egész. -
Plata #27213 Nekem Chumash bunker van,nagyon jó,közel van a városhoz.
De én már nem megyek ki a bunkerbe csak eladáskor,az árkádban van központi számítógép,az minden bizniszt tud egy helyről intézni.
Onnan veszem bele a supplyt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.14. 10:51:02 -
Kroki105 #27212 A térkép közepére véve azért csökken valamennyit az útvonal táv, oda tervezem. Ott a motoros klub is. -
#27211 Akárhol veszed is a bázist, mindig jó messzire fog küldeni. Ez sajnos direkt ilyen.
A kamion nem veszik el, de üresnek kell lennie, vagyis nem lehet benne eladásra váró anyag. A supply meg, ha jól tudom elvész.
Ahogy az összes fejlesztés, amit magán a bázison csinálsz. Az újra ismét meg kell venni mindet.
Amit a fegyverekre, járművekre csinálsz, az nem vész el.
-
Kroki105 #27210 Print screen + paint beillesztbe oldottam meg, erős a gyanúm, hogy nem fogok képernyőmentésekbe fúlni.
Volna egy kérdés, epices játék kapott egy free katonai bázist, ami nagy örömömre kint van a világ faszán, a sziget észak-keleti csücskében. Nyilván az 1. két hordjálbeszirszart küldi elküldött a dél-keleti pontba, ami kb 14 km. Az odaút még ok, téptem a mocival egyet, de vissza a furgonnal, 2 helivel a valagamba már korántsem tetszett.
Ajándék lónak ugye ne nézd a fogát, csak hát amikor nincs neki...
Ha veszek egy másik bázist (egyszer, ha lesz rá zseton), akkor az első odalesz? Egy bazi nagy kamion van benne eddig.
Egy másik kérdés is volna, szerintetek melyik a legjobb motor? Gyorsaság, irányíthatóság... A rakétás, repülőmarhaságok most nem játszanak.
Köszi szépen -
DrSoong #27209 Alt+enterrel rakd át ablakba és akkor vágólapról ki tudod másolni a nem fekete képet. Ez mindenhol beválik. -
Kroki105 #27208 Jaja, én is csak fekete képeket találtam. -
Plata #27207 Printscreen elvileg,de csak egy fekete kockát csinál.
Én steam-el csinálok,ami elég szar,de jobb mint a semmi. -
Kroki105 #27206
Hogy tudok screenshotot csinálni ebben a játékban? Nem találtam gombot rá. -
Plata #27205 Pár év. -
Anonymusxx #27204 Várható
http://magyaritasok.hu/forum/tema/40/grand-theft-auto-v -
Plata #27203 Klassz.
Az nekem is mindig bugos. -
urbi #27202 működik.köszönöm. :) -
Plata #27201 Akkor a bugos.
Fogj egy taxit és célpontnak a küldit add meg.El fog indulni. -
urbi #27200 igen.tengerparton
-
Plata #27199 Bugos.
Taxival menj oda.
Akkor elindul.
De M-el menj ha lehet.Úgyemlékszem vele indul el ha oda taxizik.
Ez az amikor a küldetés tengerparton van ugye?
Most nemvagyok gépközelben. -
urbi #27198 Sziasztok.ezt a küldetést,hogy kell megcsinálni.(nem enged tovább) Federal investigation bureau.akármelyik szereplővel megyek oda.mindig kiírja gyere vissza később. akárhányszor megyek. -
#27197 Most már nem fagy ki az online rendbetették a szervereket, valószínűleg a leállás alatt karbatartás volt -
#27196 Át kellett volna vinni a mentést is.
Gondolom a régi helyére toltad fel az új rendszert. -
#27195 na tök jó,újraraktam a gépet ,meg a gta 5 öt,aztán most nem enged online amig meg nem csinálom a kampány egy részét :D
-
#27194 A GTAO premierjétől kezdve van ilyen, csak idővel csökkent és tolerálható szintre süllyedt. Persze, nagyobb dlck érkezésekor megint jöttek csőstül, de aztán megint elviselhető volt. Az EGS féle verzióból tuti, hogy marokszám regeltek a modderek új accokat, így msot egy ideig megint kaotikus lesz a public session. Megoldás: Crew tagokkal teli public session vagy üres public session. -
#27193 Végre találtam ma egy 7 fős sessiont, ahol lehet gyűjtögetni. Erre jön kettő hülye modder és szétkúr mindenkit. Mondom sebaj, elmegyek a kaszinóba megvárni, hogy megunják. Egy idő után kiteleportáltak és az egyik megkereste az IP címem. Az alapján leírta, hogy melyik településen játszok (szokásosan hibásan). Gondolom szépen lassan felbaszhattam őket, mert ignoráltam őket. Utána kifagyott a játék :(
Mindig is voltak ilyen mérgező egyének vagy csak az ingyenes osztogatáskor borult el ez a játék? -
#27192 Szia! Nem tudom sajnos megmondani, én is csak felhasználója vagyok a magyarításnak, egyszer végigjátszottam a szorit, (tapasztalataim írtam le hogy kb hogy áll a fordítás), de szeretném még többször is mert tetszik, csak most leköt egyenlőre az online rész.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2020.06.05. 15:04:17 -
#27191 > Erre írtam, hogy a két üzlet széfje ilyen csak, hogy semmit nem kell foglalkozni vele.
Én is csak erre a kettőre gondolok, mint passzív jövedelem, mert tényleg erről szólt a kérdés, nem a könnyű pénzszerzésről. Sőt, az NC esetében néha itt is "kell" pár promó küldetés nyomni, hogy ne csak apróval bővüljön a széf tartalma és legyen csúcsközelben a night club népszerűsége.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.05. 12:45:47 -
gabesz012 #27190 Mintha vmi más nyelven beszélnénk... És ha kezdő játékos vagy kb 2 millával, akkor mégis mi a lótúróból veszed meg a lócitromos gyáraidat? Gondolom a kérdező nincs tele lóvéval, ezért kérdezte. Matekold már ki, hogy mennyibe fáj egy fullos NC, az öt technikussal, plusz raktárhelyekkel. Tegyük fel, a hamispénz, bunker, ceo iroda már megvan a starter pack miatt, akkor így már csak egy kokót kell vennie, egy meth-et, minimum egy kis raktárat, na meg az NC-t. De amúgy ismét elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől. Mi az a bevételi forrás, amihez semmit nem kell csinálni? A kisbusz/teherautó vezetése is "meló". Erre írtam, hogy a két üzlet széfje ilyen csak, hogy semmit nem kell foglalkozni vele. Én már grindoltam pár száz milliót, tudom, hogy működnek a pénszerzési lehetőségek. -
Bosco II #27189 Szia!
Érdeklődni szeretnék, hogy a fordítás setlegesen folyamatban van még? Várható, hogy a mellékküldetések stb. is még fordítás alá kerülhetnek?
Válaszodt előre is ksözönöm szépen.
FOREVER GTA! -
Plata #27188 Lócitromot.
Ha van klubod a gyáraknak nem kell termelni sem felszerelni őket,ha van gyárad akkor termel belőle az NC akkor is,ha nem foglalkozol a gyárral.Nálam hónapok óta állnak a gyárak.
Mellesleg klubhoz nem csak gyárat lehet hozzá tenni,CEO raktár,hangár,bunker, ha van az is jó.
Az nem számít ha a hangárod vagy raktárad üres.Ha megvan véve akkor már termel belőle.
Csinálhatsz bármit az NC közben magától termeli a pénzt.Nem kell vele foglalkozni,na és mellesleg ha jól emlékszem talán 40 férőhelyes garázsa is van.
-
#27187 valóban kell hozzá 5 külön biznisz,de utánna termeli a pénzt hozzányúlás nélkül,még akkor is ha azzal az 5 biznisszel nem foglalkozol egyáltalán csak állnak üresen. nyilván nem első bizniszként kell megvenni az nct,csak ha már megvan a többi.
csak el kell adni. ahogy az összes bizniszt,ha pénzt akarsz belőle , el kell adni. viszont nc eladás egydül is simán és gyorsan megy,ha nem kavarnak be ellenséges playerek. ráadásul ha csak fél raktárat adsz el,elég a kis furgon ,páncélozva,rá a minigun és nincs semmijen npc ami megáll előtted
SZERINTEM!!! a legjobb a bunker,nekem ha újra kellene kezdeni és csak egy bizniszre lenne pénzem akkor a bunkert venném. supply lopás sima ügy egy armored kurumával vagy buzzarddal,vagy az ingyen insurgenttel amit nemrég vágtak ahhoz akinek még nem volt,ami ugye alap gépek ,és szépen el lehet adogatni egyedül ha részleteiben adod el.persze playerek ellen nincs orvosság,vagy csinálsz sessiont magadnak,vagy kell crew aki véd vagy crew sessionban rendet tart.
az autólopós raktár is egyszerű,egyedül űzhető,de az nekem olyan egyhangú,pl a tuningolást időhúzásnak érzem ,ha a legdrágábban akarja eladni az ember. gyors végigkattintgat rajta az ember,tökmindegy mit rak rá,akkor is 100k a pénz...ha nem töröd össze...persze levonás a tuningért,ha lopáskor széttörted meg ha eladáskor széttörted szal sokszor 60k körül hoz csak egy kocsi. aztán várhatsz míg letelik az idő a kövi lopásig,hacsak nincs még egy garázsod :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.04. 22:39:40 -
gabesz012 #27186 Inkább megint a te hsz-ed a mellébeszélős, félremagyarázós marhaság. Én nagyon jól tudom, mi, mennyit termel. Ahhoz kell vennie 5 különböző business-t, aztán ha megtelt, el is kell adnia. A kérdése az volt, van -e olyan, amivel gondozás nélkül van pénz. Ilyen elven csak az a kettő működik, amit írtam. -
#27185 20:00-22:00