Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok GTA fan, valójában soha nem játszottam még egyik résszel sem az erőszakos téma miatt, de az 5-öt annyira az egekbe magasztalják mindenhol, hogy most mégis behúztam Steam-en akciósan.
Első körben van egy olyan problémám, ami miatt egyelőre számomra játszhatatlan a játék. Az autók TPS kamera kezelése teljesen eltér minden általam eddig játszott és megszokott autós játéktól. Itt valahogy össze-vissza pörög a kamera, nem követi a kocsi seggét. Ez főleg kanyarokban okoz gondot, de ott nagyon. Befordulok a kocsival, de a kamera marad az eredeti irányban, a kocsit meg oldalról látom. Így nem tudom az új irányban egyenesen tartani, össze-vissza kacsázok, szerintem ez valami egészen rettenetes, ilyen rossz irányítást én még nem láttam.
A kérdés az, lehet-e azon valahogy változtatni, hogy a kamera fixen kövesse az autó menetirányát ahogy az szinte minden autós játékban működik? Valami mod, vagy beállítás, vagy bármilyen megoldás érdekelne.
Warning! Cargo bay open, shields are down!

1 láda 10k
2 láda 22k
3 láda 36k
6 láda 65k
Ha viszont kettő 3 ládás szállítmányt csinálok akkor 72k. Kérdés, hogy egyedül kivitelezhető e.
A szállítmányok között sajnos várakozni kell, szerintem úgy 30 percet. Szóval egyesével sem tuti az eladás, mert sokáig tart. Azt még nem tudom, hogy a 2 és 3 ládás szállítmány mennyire nehéz.
Ja igen, nem csak a repülő ósdi, hanem a hajó is az.
Utoljára szerkesztette: Dante73, 2016.06.14. 19:40:07
http://www.freetvmaci.info/
Most buktam 65k-t, mert egy nyavajás NPC lelőtte az amúgy is vacak repülőmet, amivel ki kellett szállítanom a cuccot.
Vagy pedig egyesével hordom ki a ládákat.
Kicsit már bánom, hogy nem csináltam külön steam fiókot a játéknak.
Ha legalább adna valamit ha megölök valakit, abból már kinőttem hogy a semmiért lőjek le játékosokat, csak azért hogy kibasszak velük pedig soha nem is volt az én műfajom.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.06.14. 11:13:23
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt már hogy fákra építettünk házakat volt hogy egy kis szigetet vettünk körbe fallal és oda költöztünk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.14. 10:32:47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zàrt szerveren baràtokkal.
Nem survival játékot akarok, hanem a gtav-höz survival modot.
A minecraft meg hc mod-ban is easy sajnos 😊
Minecraft?
Abban van survival.
Valami jó kis loot-olós cuccra vágyom, kevés fegyó, kevés lőszer stb... ilyen dayZ stílusban.
Màst még nem néztem.
Bàr nem töltöttem le.
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.06.14. 07:46:18
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.06.14. 07:35:18
Nálam is volt, mikor épp nem vesztettem el a játékos kapcsolatokat, hanem csak simán olyanba tett, amiben 1-2 ember volt és leléptek, egyesével, nem egyszerre. Sokáig egyedül voltam, aztán kaptam játékostársat.
Mióta jött az update, azóta nem voltam egyedül publicban és a kapcsolat miatt sem tűntek el a játékosok. Viszont engem már dobott le a szerver, ami korábban tényleg csak akkor volt, mikor teljesen megállt a netem. Viszont most a net ment.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.06.13. 22:15:26
Ezt ragozhatod, ahogy akarod, de nem több, mint kötekedés. hogy úgy mondjam, trollkodás...
http://www.freetvmaci.info/
De az tényleg ritka,asszem egyszer volt ilyenem.Ha van 2 segítőd akkor nem nehéz a láda hazavitele,de egyedül amikor alamo sea mellől kell 3-at egyesével akkor kicsit szar.<#wilting>#wilting><#wow3>#wow3>
A menők azt csinálnak amit akarnak, a nem menők meg nyomhatnak alt+f4-et, amikor a játék felszólítja őket, hogy állítsák meg / lopják el a szállítmányt, ammoért, cashért, meg rp-ért cserébe. Hiába szabályos, nehogymár valaki meg akarja mondani egy menőnek, mert az csak egy csaló féreg lehet, még akkor is ha a büdös életben nem játszottak egy sessionben.
A fő kérdés, hogy leszünk-e valaha is olyan menők, mint Plata?
Merthát mi, csírák, akiknek életünk is van, és ezért csak tizedannyit játszunk mint ő, hogy lenne már esélyünk ilyen menővé válni? Akinek nincs tíz milliója mellényzsebben az örüljön ha az apartman távcsövén át nézheti a menőket. Ja várj azt se, mert zárt sessionben farmolnak.
PH session-t nem ismerem.
Ha kamionnal vagy teherautóval mész, akkor az összes ládát összeszedheted vagy akkor is egyesével kell a raktárba vinni?
PH sessionban szoktam játszani,ott irtó ritka hogy valaki elvegye.
Eladni meg úgy szoktam hogy kamionokkal kelljen szállítani,.
Ritkán olyan is van hogy a 3 láda 1 kamionra van felpakolva és csak el kell vinned a raktárba,de inkább 3 láda elvan dobálva valahol az isten háta mögött és egyenként kell.
Nem is értem a 3 ládás lényegét. Ha összeszeded mind a 3-at, akkor nem 10k-t ér egy láda, hanem a készlet együtt többet ér?
Vagy csak azért van, hogy 3-an egyszerre is tudjanak feladatot csinálni?
Mert, ha ugyanúgy 10k-t ér 1 láda és az egész 30k-t, akkor nem éri meg egyedül ilyet választani.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.06.13. 16:21:53
Viszont aki bajt kever az meghal és repül.Aki ezután bejön bajt kever,mi meg szarrá verjük és elkezd csalózni meg rinyálni mert összefogunk az ilyen szarok ellen az meg bekaphatja a lovam kedvenc testrészét.
Részemről a téma befejezve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.13. 13:10:27
Plata: Ha betud menni a sessionbe, akkor az public ha nagyon szőrszálat akarnék hasogatni. 😄 Ezt a részét egyébként megértem, attól függetlenül, hogy eddig azért erősen olyan stílusba kommunikáltatok erről, mintha minden ilyen esetben sírás lenne abból, ha valaki keresztülhúzza a játékotokat, de akkor valójában árnyaltabb a szitu.
Csak hogy ez a megoldás nem tetszik Borg-nak,szerinte csalás ha mi összefogunk és szétkapjuk az ilyen férgeket.
Szerintünk meg ez egy szabad játék,de a mi sessionunkban a mi szabályaink vannak,és ott az a szabály hogy egymást nem bántsuk,inkább segítjük.Ha ezt egy értetlen barom nem fogja fel,akkor megértetjük vele.Vagy megöljük vagy kickeljük.
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.06.13. 12:45:36
Neki az jelent élvezetet ha tönkre tudja tenni azoknak a játékát akinek van pénze CEO-ra.
És azért hőbörög mert velünk lyukra futott.Velünk nem tudott kitolni,mert nálunk mindenki összefogott az ilyen marhák ellen.<#whatever>#whatever>
Elvileg a széf kell majd későbbiekben,másik hogy az irodád idővel egyre kupisabb lesz.Minél több ládát pakolsz be a raktáradba és adod el annál több szemét lesz az irodádban,nekem is halmokban állnak a dolcsik,drogok,fegyverek gyémántok és egyéb szarságok.
Jah az iroda fenntartása elég költséges,én olyan 2750 dolcsit fizetek naponta karbantartásra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.13. 12:03:30