27707
-
#23064 Érdekes, elvileg automatikusan onnan kellett volna folytatnia, ahol abbahagyta. Lehet, hogy meg kellene ejteni egy felhasználó aktiválást a PS-en. Mert ezeket a felhasználóhoz társítja, így a PS minden felhasználója a saját játékállásaival játszhat, nem zavarva a másik játékát. De azt nem tudom, hogy ehhez aktivált acc kell vagy offline is megy minden.
Az első indításnál én adtam az enyémnek netet és úgy jött létre az acc. A GTA is így lett aktiválva a Rockstar acc-on.
Megcsináltam addig, hogy elvittük a két verdát a megadott helyre (Franklinnel) és asszem elmentem a házamhoz. Utána nem foglalkoztam vele, online érdekelt a dolog, de így tuti nem zaklatott sosem a játék a sok videóval az elején. -
farad66 #23063 Max.-on van.A színek mit jelentenek?Ma éppen citromsárga a helyzetjelző nyíl. -
Plata #23062 Halvány gőzöm sincs milyen a konzolon a mentés,de Pc-n telefonon és ágynál is lehet menteni.
De miért nem konzolos fórumban kérdezed meg?Ott biztos van aki segít.
De kapcsoljátok be az automatikus mentést,az minden baromság után ment,ha a karaktered lefejeli az ajtót még azt is elmenti.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.08. 11:02:47 -
#23061 'reggelt! Segítség kéne.
Tegnap kapott a gyermek egy GT5-öt PS4-re (boltban vett, gyári, bontatlan). Játszott vele kb. 2 órát, végig az oktató részt, aztán a városban valami küldetést is megcsinált. Elvitte a karaktert aludni és mentette az állást (láttam), aztán kilépett a GTA-ból. Ma reggel megint belépett, de a menu -> game -> load pontban nincs mentett állás, elölről indult a játék az oktató résszel.
Hogy kell úgy lementeni, hogy másnap onnan lehessen folytatni? A PS4 nincs internetre kötve, a Google nem segített. -
#23060 Szerintem is remek volt a GTA4. Annyira "ereztem" benne a verdak iranyitasat hogy azota se uberelte egy jatek se. Sajnos a GTA5 picit visszavett ezen a teruleten, de mashol boven karpotol. Az otoshoz meg egy kontrollert is beszereztem, tanulgatom vele a vezetest. Habar ha akciozni kell akkor a billentyuzethez nyulok, de sima furikazasra prima a kontroller.
Nehany kerdes:
-Terepes verdakon nem lehet bekapcsolni a 4x4-et?
-Buszon utaskent lehet utazni?
-A metro nektek is olyan lassan jar? A GTA4-ben csak ugy csattogtak a sinek, itt meg csak olyan raerosen zakatol. Es kar hogy nem lehet menet kozben a kamerakkal szorakozni mint a negyesben.
-
Plata #23059 Nincs.Külön szerver van konzolnak külön Pc.
-
SmoothedTech533 #23058 Sziasztok az lenne a kerdesem hogy pc es konzol miert nem tud jatszani egyszere online? Van erre valami megoldas? -
Plata #23057 Akkor nincs supplies a gyáradban. -
farad66 #23056 Ok kösz,amúgy mennyi idő alatt lesz tele a raktár?Játszottam vagy 4 órát de ugyanannyi csíkon állt a kész árú mint amikor legelőször benéztem. -
Plata #23055 Engem tényleg nem igazán érdekelnek,nincs is Super kategóriás motorom.
Csak pár laza verda. -
SzinesGeza #23054 Mondjuk a motorok nálam nem itt kezdődnek. ;) -
Plata #23053 Jah látom hogy mire válaszoltál,csak szóltam hogy héten is jött újdonság,hátha nem tudjátok. -
#23052 Olvasd el mire válaszoltam. -
Plata #23051 Most a héten is került be új dolog Online-ba. -
#23050 "megnézzem mi az a rengeteg újdonság ami bekerült az elmúlt időszakban,"
Az online-ba került bele rengeteg újdonság. A single-höz nem nyúltak, ahhoz nem lesz már semmi. -
Plata #23049 Szerintem a bankszámládra megy,nézd meg a bankszámládon a pénzforgalmat,bár sokat ne várj,nem hetek hanem évek alatt hozzák vissza a befektetett pénzt az üzletek,taxis vagy repülős cégnél dolgozhatsz,így ott gyorsabban jön lóvé. -
#23048 Oké, köszi! :) de ha, amit megvettem és jött heti bevétel, azt, hogyan kapom meg ténylegesen? :) -
Plata #23047 Sztoriban nem sok értelme van cégeket megvenni,csak csesztetni fognak a problémáikkal,és évek alatt térülnek meg,kivéve a reptér meg a taxicég,többivel nem nagyon éri meg foglalkozni.Ha végére értél a sztorinak úgysem fog érdekelni,és a sztori elég rövid. -
#23046 Sziasztok! Most kezdtem csak el játszani a játékkal, és olyan kérdésem lenne, hogy miután megvettem pár céget és email-en kaptam üzenetet, hogy ennyi meg ennyi pénz volt a heti bevételem... viszont ez az összeg nem jelent meg ténylegesen a pénzemnél.Ezt külön kell felvenni valahogy valahol, vagy utaljam át valami bankszámláról, vagy hogy kerül majd hozzám? Előre is köszi a segítséget! -
Plata #23045 Sosem játszottam ki a GTA 4-et,GTA San andreas után nekem egy nagy rakás szarnak tűnt,ócska kis városban játszódott olyan volt mintha a végtelen szabadság után bezártak volna egy szaros kis cellában,ezen kívül meg optimalizálatlan vacak volt,csak a bajom volt vele.Így aztán nálam a GTA 4 a kösz de kösz nem listára került.
GTA V viszont újra vissza adta azt az élményt majdnem ami a GTA San Andreasban olyan jó volt.
Nem tom vajon a GTA 4 menne-e azzal a géppel probléma nélkül amivel a GTA V vígan fut?
Lehet újra meg kéne próbálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.06. 11:05:00 -
ricsei50 #23044 Szerintem a 4 sok dologban jobb mint az 5. Tartalomban az 5 a nyerő, de ha az emberek viselkedését, a fizikát, a hangokat, a város "nyüzsgését" nézzük, akkor a 4 viszi a pálmát. -
T800 #23043 Srácok megnéztem egy videót a napokban, (gondolom nem lesz újdonság senkinek, hisz nem valami újdonságról van szó)
https://www.youtube.com/watch?v=GWVtZJo-HqI
Ismét csak mint érdekesség, hogy valóban a GTA4 sokkal de sokkal életszerűbb volt ezektől a kis részletektől,apróságoktól (most hagyjuk ki a dologból a grafikát)
Viszont tegnap visszaraktam a GTA5-öt hogy kicsit nosztalgiázzak, megnézzem mi az a rengeteg újdonság ami bekerült az elmúlt időszakban, és igazából azt vettem észre, hogy nagyon is jó lett. Nem tudom lehet hülyeség, de lehet hogy mára már jobban törik az autó? Szebb grafika, valahogy élőbb az egész város. Az is lehet, hogy megjelenés óta ilyen, csak behalucináltam, de talán nem tűnik már annyira műnek, mint a fentebb linkelt videóban.
Mit szóltok hozzá? Szerintetek is jobb volt a 4 ezekből a szempontokból? Azóta kaphatott egy kis ráncfelvarrást az 5. rész a Rockstartól? -
Plata #23042 Nem, jó már,készítettél Social club accot?
Amikor az eredetit próbáltad fel tenni fent volt a warez már a gépeden?Vagy előtte játszottál warez verzióval és nem pucoltad le rendesen?
Ha igen akkor lehet hogy beszoptad és a warez miatt egyből bannoltak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.06. 07:01:05 -
daytonka #23041 Van eredeti is de mint kicsit lejeb azzal meg nem tudok fel kapcsolódni a szerverre. Vagy még mindig rossz a Rockstar szervere? -
#23040 Nincs clickbait, írd le ide amit szeretnél. -
#23038 Mert megtehető és van rá igény.
Én inkább azt nem értem, hogy a rockstar miért nem védi jobban accountomat a feltörés ellen, holott erre is elég nagy az igény és, ha akarnák, akkor megcsinálhatnák. -
Plata #23037 Nem is értem minek van értelme warezolni a GTA V-öt.
Warez verzióban kb semmi sincs benne. -
Zsoxx #23036 Itt csak eredetivel játszunk, ez nem a warez topik. -
#23035 SC: NippyHUN -
#23034 Üdv. Valaki csatalakozik hestelni? 2-en vagyunk ts-el egyutt!? -
daytonka #23033 nem ,reload verzió -
Zsoxx #23032 Eredeti? -
daytonka #23031 Még mindig nem jó
-
#23030 lődd ki a vírusirtót meg a tűzfalat -
Plata #23029 Hát igen miután a Pc-s változat Online része több mint 1 milliárd tiszta hasznot termelt a shark card-al.Nem hinném hogy ne csinálnának Pc-re még egyet,azért nem jön ki egyenlőre új GTA mert a jelenlegi konzol generáció túl ratyi és nem éri meg fejleszteni rá. -
daytonka #23028 Sziasztok. Próbálom telepíteni a GTA V de mindig ez az üzenet fogad Decompression Failed with Error Code-12 . Mit lehet tenni? -
#23027 A GTA V kiváló PC-s eladásai után én nem igazán tartok tőle, hogy ne jönne a következő epizód PC-re. Az lehet, hogy megint utolsónak kapjuk, kisebb, vagy nagyobb csúszással, de szerintem jönni fog. GTA IV és a GTA V között 5 év és 5 hónap tellt el, mivel első körben X360 és PS3 konzolokra 2013-ban jött az 5. Szerintem jelenlegi generációra, a GTA V felújított motorjával még kiadnak egy részt. Nem biztos, hogy GTA VI-nak fogják nevezni, lehet, hogy a mindenki által várt Vice City felújítás lesz végre, vagy egy hasonló megoldás, mint anno a IV-hez az Episodes from Liberty City, akár a két hiányzó várossal. Ha tartják ezt az 5-6 évet, ami bőven reális lehet, mert szerintem már rég készül az új rész, akkor elvileg 2018-2019 környékén jöhetne is a játék, illetve már ebben az évben, 2017-ben, bejelenthetnék és kaphatnánk infókat róla. Kérdés, hogy mennyire kavar be a Red Dead Redemption 2, mivel az most elég nagy projekt. -
Plata #23026 Mindig azzal jönnek a konzolosok hogy nem lesz több GTA pc-re,aztán még is.Szokásos hülye duma.
-
#23025 Ez egy felettébb érdekes dolog és valahol még reális is lehet.
3 év alatt nagyon sokat fejlődik a PC piac is. A legtöbb bevételt pedig úgy érhetik el, ha minden platformon kiadják az új játékot, mégha késéssel is jön PC-re. De, hogy milyen hardver lesz PC-n elérhető 3 év múlva, azt a fene se tudja.
Ez a kis szünet arra is tökéletes, hogy kiderüljön, mekkora jövője van a virtuális szemüvegeknek. Mert akár ebben az irányban is lehet gondolkodni, hiszen konzolokhoz is van.
A jelenlegi játékba meg nem hiszem, hogy túl nagy erőforrásukba kerül betolni az új cuccokat, ráadásul jó drágán, amitől jól fogy a Shark kártya is. Hiszen az nekik csak tiszta haszon, ha veszik, mindegy, hogy épp milyen akció van rá.
A GTA fanok úgyis játszani fognak vele, amellett, hogy várják az új megjelenését. Vesztenivalójuk szerintem nincs ezzel kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.01.05. 14:53:29 -
#23024 Az ilyen pletykákra (-mert jobb szót hirtelen erre nem találok) nem szabad adni. Majdd ha a rockstar kategorikusan kijelenti, hogy nem fog a következő rész kijönni pc-re, akkor lehet miatta aggódni, addig nem.
Egyébként az előző pár rész is sokkal előbb jött ki a konzolokra, akkor is temette a sok hiéna a pc-s verziót, de durván mellélőttek XD
Én sem lennék hajlandó semmit kontrollerrel játszani amiben célozni kell.