Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként,nem farmolunk egy kis rp-t?😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Most komolyan,100-200 as szintűekkel próbáltam heistezni,volt köztük MAGYAR is,de balfasz módon nem szedték ki a helit amit a convoy megérkezése előtt ki kellett volna..
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha megkérsz valakit gyorsan meg lesz a szükséges verseny,kb félperces pálya.Ha egy körösre állítod gyorsan megvagytok.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Már egy ideje gondolkodom a játék megvételén ( PC-re ), de lenne pár - talán noobnak tűnő - kérdésem:
Számít, hogy milyen verzióm van ( steam / nem steam )? Arra gondolok, hogy ha pl nekem steam-es verzióm van, a haveromnak pedig nem, tudunk együtt játszani?
Mennyire van content a játékban a küldetéseken kívül? Mennyire van mit csinálni, ha csak "játszani" támad kedvünk?
Előre is köszönöm!
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Utoljára szerkesztette: rambozo, 2016.06.20. 17:36:12
Bazi nagy lagok voltak,de mostanában sok lag van.
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Ha a végén a két idegennek csak 15-155-ot adsz a tietek 70%.Az elég szép pénz.
Nem tudom mire kell neki a lóvé de pár PS-től megvan.
Vagy hívsz 2 ismerőst és mondod nekik hogy a végén ők keveset kapnak te semmit haverod meg sokat,mondjuk így 0-70-15-15.
Így a haverod kap majdnem 900 ezret.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.20. 09:48:07
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nekem mindig is adott, bár csak fél éve játszom.
Van olyan napi küldi, hogy egy repülj át a híd alatt egy versenyen.
Az viszont, hogy visszakerülve az ellenőrző pontra és újra átrepülve ismét RP-t ad, hát nem tudom. Szerintem az sem igazán bug, mint inkább nincs megcsinálva az ellenőrzés, hogy mégegyszer ne adjon. Vagy direkt ilyen.
Ha egyedül mész a versenyre, akkor akárhányszor átrepülhetsz alatta, amíg csak kedved tartja. 😄
(Az f betű eszembe sem jutott volna, kb soha.)
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ezt leírom, hátha valaki másnak is szüksége lesz rá.
Meg volt osztva egy vinyóm. Egyik fele a win10, másikon a játék. Ezt átmásoltam egy másik hdd-re, mert az osztott winchestert egyesítettem (Easeus).
Visszamásoltam a teljes játékot immár a C-re.
Indítás után "Game executable patch not found. Reinstall the game" üzenet jött.
Mivel nem Steames elindítottam a GTA V Setup Tools-t. Itt a Repair-nél "Katasztrofális hiba" jelentést kaptam. Kétszer is.
Ezek után inkább az Uninstallra nyomtam.
Ez magához a játék mappához nem nyúlt, csak a rendszer fájlokat törölte és így már a PlayGTA V gombra kattintva elindult a játék.
Mivel a Single-t nem játszom, ezzel mentést sem veszítettem, csak beállításokat.
Már azt hittem újra kell telepítenem az egészet (természetesen használtam volna a másolatot, hogy ne töltsön le 65Gigát <#awink>#awink> ).
Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.06.19. 10:41:50
De ráadásul az én kurumámmal mentek el.<#vigyor>#vigyor>
Beugrottam insurgentbe és tipli utánuk.A rablós házamnak is tele a garázsa.Tegnap vettem még egy házat,eladtam a régi medencés olcsó külvárosi házamat,lecseréltem a legdrágább stilt house-ra,vagy mi a bánatra.
Kellett a plusz garázshely,mert tele vagyok kocsival.Sajna a rablós házat nem lehet eladni,kell rabláshoz,pedig azt is lecserélném 10 garázsosra.
Elméletileg valamikor július körül jönnek majd atom drága villák,de arra majd gyűjtök akkor.
hát gondoltam, hogy lesznek majd még itt meglepetések, mert még csak 1 hónapja játszom kb, de erre nem számítottam
Az este nekem is érdekes volt PS,bevettünk egy 22-es szintűt,megmondtuk maradjon a bankban a lóvéval,erre ahogy lelőjük rpg-vel a zsarukat bank előtt kifut,és jönni akar,mondtam neki menjen vissza,ok visszament,szerencsére nem vesztett pénzt.ott maradtam vigyázni rá,másik kettő elfutott kurumáért,vagyis így indult,mert fél perc múlva fut vissza az egyik a bankba.végül 1 ment el a kurumáért egy a bank előtt ölte a zsarukat én a bankban vigyáztam 22-esre.
A fényképezős setup-ra 12-es szintűt is vittünk.