27707
-
SzinesGeza #23104 Ha kijelöl "célpont"-ként egy pénzszállító autót, azt hogyan tudom kirabolni?
Mert ha rálövök, kiszállnak a fegyveres őrök - ezeket mondjuk lelövöm - de az autó zárva marad. Hogyan lehet kinyitni/hozzáférni a szállítmányhoz? -
Plata #23103 Arannyal több pénzt kapsz. -
#23102 Koszi! Akkor a penzt majd csak automatikusan kapom ahogy teljesitem a kuldeteseket? Mert az elso kuldetesekert nem kaptam semmit.
Kicsit fura hogy Michael kezd a legkisebb osszeggel, pedig o lenne a gazdag tag a harom szereplo kozul.
Es az hogy bronzra vagy aranyra sikerul teljesiteni a kuldetest kihat valamire? Vagy csak osztonzes az ujrajatszasukhoz?
Ja , es mikor a celpont a minimap-on valtakozva villog kek/pirosra: itt is ugy van mint a GTA4-nel, hogy eldonthetem le e lovom vagy futni hagyom? -
Plata #23101 Nem lesznek lakások,az csak online-ban van,ott aztán vannak dögivel lakások,házak luxus apartmanok egyebek.
Sztoriban semmi értelme vásárolni üzleteket meg egyebeket,csak szekálni fognak a hülyeségeikkel.
Pénzt meg tedd félre fegyverekre,arra kell,ahogy haladsz előre egyre több fegyver nyílik meg,jobb ha mindig upgradeled őket.
Sztoriban nincs értelme se kocsit se egyebet venni,max repülőteret Trevorral és taxi céget Franklinnel.A többi cég tiszta időpocsékolás,esetleg ha van már 160 milliód megveheted a golf klubot.Mert az cuki.
Garázst sem érdemes venni,sztoriban az autók úgyis elvesznek ha nincs a garázsban,az ötödik részben nincs kamionozás,meg egyebek. -
#23100 Meg valami: van valami jelentosege annak hogy a kuldetest bronzra, ezustre vagy aranyra sikerul teljesiteni? -
#23099 A tortenetet jatszom, most volt az elso megszervezett rablas (ekszeruzlet). Arra vagyok kivancsi hogy mennyire takarekoskodjak? Lehet kolteni nyugodtan, vagy kesobb kelleni fog valamire a penz? Garazst mar vettem. Lesznek megveheto lakasok is?
Esetleg fog lehetni keresni majd kamionozassal is mint a San Andreasba? -
Plata #23098 Banán jár érte.
De tudtommal egy elcseszett mod.
24-32 giga ramot is megeszi ha huzamosan játszol vele.Minimum 16 kell hozzá. -
Borg #23097 Bármilyen modért ban jár. -
Malibu75 #23096 Sziasztok!
A redux is tiltott modnak számít online, vagy azt próbáltátok? :) Felraktam és állandóan memory errorral kilépet betöltéskor. Próbából leszedtem egy gameconfigot ami leveszi az autók és a gyalogosok számát 0.5%-ra és így működik. Csak azt nem értem, hogy miért van ez. Nincs erre megoldás, vagy redux patch, vagy bármi? 8Gb ram 4Gb videó ram és 16Gb virtuális memória nem hiszem, hogy ne lenne elég. Szerintem 10-szeres tömeget is el kellene vinnie, de normált biztos. Mégiscsak egy 3-4 éves játékról van szó. -
#23095 -
SzinesGeza #23094 Én már akkor elégedett lennék a fizikával ha a motorok élethűbben gyorsulnának, a végsebességről nem is beszélve.
A belső nézet meg nem rángatózna amikor döntöm a vasat. -
#23093 Sztem a mappaszerkezeted a rossz ezért nem müködik.
Úgy kell elképzelni a mods mappát, mint a GTAV könyvtárát! Pl. Azt látod hogy az eredeti update.rpf a GTAV főkönyvtárán belül az UPDATE mappában van. Tehát a mods mappában is ilyen mappaszerkezetben kell lennie, jelen esetben így: [GTAV]\\mods\\update mappában kell lennie az update.rpf-nek, így oda készíts másolatot.
A common.rpf fájl a játék főkönyvtárában van, tehát a másolatnak modoláshoz csak a mods mappa gyökerében kell lennie! A DLC-knek pedig így, pl. a patchday3ng dlc: GTAV\\mods\\update\\x64\\dlcpacks\\dlc.rpf
Ja, és a ASI manager fel kell telepítve legyen az OPENIV által. na meg a jó működő (a legfrissebb) ScriptHook is kell.
Itt egy videotutorial.
-
#23092 Az off topicban tényleg nagyobb esély találni valakit aki segít, itt nem nagyon kockáztatjuk az accountot modokkal és handling átírkálásokkal. -
Malibu75 #23091 Engem leginkább az idegesít, hogy a módolás nem működik. A forgalom csak egy dolog az ezerből amit kipróbálnék. Technikai dolgokban tud valaki segíteni? -
Plata #23090 Nem tudom neked hogy van beállítva a grafika,de nézd meg online milyen tömeg van,nekem túl nagy is a tömeg,főleg az autó de néha a gyalogosokkal is tele a hócipőm,főleg ha a raktáram irodám vagy motoros klubomnál van fennakadás hülye tömeg miatt,a nagyobbik raktáram mellett valami diszkó vagy mi a rosseb van,hányszor kellett már áru szállítás közben ott eltaposni 5-10 embert mert menekültem az áruval ezek meg ott dekkoltak.Aki nem ugrott félre abból palacsinta lett.
Másik meg a forgalom,utálok kis kocsival online közlekedni mert állandóan tömeg van és dugó.Van vagy 50 autóm,de általában insurgenttel közlekedem ha sietek,azzal nincs gond a forgalommal,mindent félre söpör.
-
Malibu75 #23089 A tömeget élethűségét nem úgy értettem hanem a mennyiségre gondoltam. Belvárosban sarkokon 10-20 ember várjon a zebráknál. Lámpától-lámpáig kocsisor, dugók, dudálások. Járdákon tömeg mint a valóságban. Kocsiknak normál rugózás, súly, stb...Érezni lehessen a tömegét gyorsulásnál lassulásnál. Ne árkád irányítás. Eddigi gtakban könnyen meg lehetett oldani változók módosításával sima szövegszerkesztőben. Itt is vannak ilyen módok, de ha nem talál hibát, akkor nincs semmi változás. Nem működik. Érdekelne, hogy módolásnál mire érdemes figyelni. pl simán mods mappába kell másolni az update.rpf és a többi szerkesztendő fájlt, vagy mods/update és egyéb mappába, ahogy a gyökérkönyvtárban is van a mappaszerkezet. -
SzinesGeza #23088 Szerintem teljesen élethű a tömeg.
Mennek a belső sávban ha kell, ha nem (városon kívül is), pláne a dög nagy teherautók, ha dudálsz rájuk, nem csinálnak semmit.
Pont mint nálunk. -
Malibu75 #23087 A sztori engem sem izgat. Csak eddig az összes gta-ban megoldottam amit akartam és idegesít, hogy nem jövök rá.
Simán első körben élethű tömeget szeretnék az utcákon.(autó, gyalogos) Élethű fizikát a járműveknek. Aztán, ha működik, akkor autókat cserélgetni, grafikát kicsit feljavítani, stb...Csak szingli módban szórakoznék vele, de akkor már kihoznám a játékból a maximumot. -
Plata #23086 Nekem eredeti van,sztori kb másfél éve nem izgat.Csak az Online.
Mivel modolásért bann jár sosem modoltam.
Szingli mod nem ér annyit hogy bannoljanak Online-ból. -
Malibu75 #23085 Gondolom módolással kapcsolatos általános kérdés az összes amiket előbb írtam. Nem warez letöltések iránt érdeklődtem. Egyszerűen nem jövök rá, hogy mitől nem olvas a mods mappában, Ha valamit elrontok, akkor fagy szóval csak kezeli valamilyen szinten. Valaki tud esetleg tanácsot adni? -
stalker001 #23084 Üdv.
Haverom felrakta tegnap a játékot, játszott is, ma reggel is, de most ahogy lépett volna be, újra le kell tölteni 67GB-t...
Mitől van ez? -
#23083 lehet akkor nekem is be kéne lépnem, hogy megvan-e még az accom. :D -
jocking #23082 Kis update a korábban leírt problémámmal kapcsolatban, hátha valaki okulhat belőle.
Fél évig nem léptem be a játékba, ez idő alatt valszeg valaki visszaélt a profilommal, ami teljes letiltásra került. Másfél hétnyi levelezés után sikerült elérnem a r* supportnál, hogy a serialomat újra engedélyezzék. A Story Mód működik is, de az Online részen perm ban van (valószínűleg az előbb leírtak miatt).
Amíg a serialommal/account lopással kellett foglalkozni, az a részleg korrektül dolgozott.
Akik viszont a banokkal foglalkoznak, rohadt szemétláda az összes. Minden érvelést figyelmen kívül hagynak azzal az indoklással, hogy a policy-jükben az van, hogy a végleges ban végleges, és annyi. Fellebbezésnek helye nincs, fosnak bármilyen logikus érvre, onnantól csak droidként ismétlik ugyanazt.
Ezzel lényegében arcon köpnek mindenkit, aki ártatlanul lett bannolva az online részről, és tudomásom szerint azért vannak így egy jó páran.
A jövőben bárki is csak annak tudatában vegyen R* online játékot, hogy ha a profiljával BÁRMI is történik, akár profil lopásból adódóan, akár más az illető hibáján felül álló okok miatt, ez egyáltalán nem számít, onnantól baszhatja az egészet. Én pl. ennek tudatában több szarukat soha többé nem veszem meg újonnan teljes áron. -
Plata #23081 Szerintem keresd meg a warez topic-ot. -
Malibu75 #23080 Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne. Szerintem tök egyszerű a megoldás, csak nem jövök rá.
Felraktam a játékot és a 1.36-os patchet(build 877). Leszedtem minden programot(openIV, stb...) elvileg ami kell a módoknak, de nem sikerül alkalmazni. A ScriptHookV_1.0.944.2 verzióját is felraktam, mert azt olvastam, hogy a patchelve csak ezzel működnek a módok.
ASI Loader, OpenIV ASI, openCamera is telepítve van.
Azzal próbálkozom, hogy több autó, gyalogos legyen. Mindent a leírás alapján kicserélek a fájlokban, de vagy hibát talál, vagy semmi változás nincs. fent van a mod manager és a mód aktivátort a magyarításhoz. Lehet, hogy ezek kavarnak be?
A leírásokban annyi van, hogy a gyári update.rpf, common rpf fájlokat kell átmásolni a mods mappába és azokat variálni, de a openIV package installer létrehoz mods mappán belül update, stb mappát és abba rakja bele a fájlokat. Ezt sem értem. Melyik a helyes?
Mi lehet a baj? Offlineban szeretnék játszani vele.
(Letöltött játék) -
#23079 Köszönöm a hozzászólásokat. A gyermek elcseszte a belépést, elsőre a saját fiókjával játszott, másodszorra az enyémmel.
A mentés amúgy a PS-en ugyanaz: teló vagy alvás. -
T800 #23078 Rengeteg minden van a játékban.Van valaki aki TS-en kicsit "betanítana" egy-két dologra? Rendszerint munka után vagyok csak, ilyen este 21:00 óra körül. Ha van itt esetleg olyan aki ráérne esténként írjon!:) -
Plata #23077 Motoros club-ot kell venni.
A munkákat meg menüben megtalálod,minden féle munkát vagy egyéb baromságot meg találsz a menüben,akár tdm-et vagy egyéb szarságot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.09. 09:37:18 -
T800 #23076 Köszi csekkolom! ;) Amúgy a motoros küldetések azok szintén innen indíthatóak ? Vagy kell vennem valami pubot a motoros "bandámnak?" vagy ez hogy működik? -
Plata #23075 Nem Online ha fent vagy telefonról is tudsz de a menüben lesz egy lista az összes melóról. -
T800 #23074 Köszi a tippeket! Hol tudom megnézni a munkák listáját? És ezeket hol tudom "elindítani?" ugyanúgy a high end apartmanomban? -
#23073 Nem találkoztam olyan küldivel, ami csak 1 emberrel menne. Kettővel biztos, hogy megy, talán 1-2 van, amihez 4 ember kell kell minimum. Szóval igencsak sok küldetést tudtok együtt tolni. De poénos az egymás elleni lövölde is és ott is elég általában a 2 fő (így lesz 1vs1).
A küldikhez teljesen felesleges harci helivel, tankkal vagy insurgent-tel és hasonlókkal menni. Bár ezek és a páncélozott Kuruma biztos, hogy megkönnyítik a dolgot. És van 1 küldi, amit harci heli nélkül igencsak nehéz megcsinálni, bár éppen nem feltétlen lehetetlen. De max ezt a küldit nem csináljátok...
Csak a legelső heist-hoz elég a 2 ember, utána 4 kell mindenhova. Sajnos. -
Plata #23072 Keressetek egy aktív Crew-et akik mennek is veletek Heist-re,küldikből sok van ami akár 1 emberrel is teljesíthető,de a legtöbb 2 személyesen letolható.
Nézzétek végig a munkák listáját,ott le van írva melyik hány fős.Általában a legtöbb lazán megy 2 emberrel,de pár dolog nem árt ha van,harcihelikopter,tank insurgent pick up hasonlók. -
T800 #23071 Szevasztok!
Alapjáraton egy haverommal játszunk ketten, és nem tudjuk mik azok a küldetések amihez elég 2 fő. Hol tudom ezeket megnézni? Vagy miket ajánlotok? Heist-hez kötelező a 4 ember? Az a baj, hogy annyi troll van, hogy utálok másokhoz becsatlakozni. Általában mindig kifogjuk a hülyéket, és soha nem lehet véghezvinni egy küldetést sem. Van valami ötletetek amit 2 főnek ajánlotok( és nem versenyzős küldetések)
Köszi előre is a tippeket! -
#23070 Egyáltalán meg sem mozdul?
Egyébként nem nyomogatni kell, hanem nyomva tartani addig ameddig ki nem kell fújnia a levegőt. -
SzinesGeza #23069 Mi ez a marhaság, hogy Michael-nek jógáznia kell?!
Hiába nyomogatom a billentyűket meg az egérgombokat - azt ugyan kijelzi mit nyomok meg - de Michael meg sem mozdul.
Mit kell itt csinálni? -
farad66 #23068 Kösz! -
#23067 A színek a csapatodat jelezik, már amennyiben van. Ez azért fontos, hogy lehetőség szerint ne a saját céged vagy motoros társaidat lődd le. És könnyebben észrevehető, ha valamelyik másik csapat szállt rád vagy csak úgy random pár csapat.
Session-on belül lehet csapat vs csapat meccset is indítani, amibe más játékosok, csapatok nem szólhatnak bele.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.01.08. 17:37:27 -
farad66 #23066 Jó köszi megpróbálom! -
rambozo #23065 Akkor szerintem te belefutottál egy bugba. Ha jól emlékszem a leglassabb gyárnak is valami 5 és fél óra a raktár teljes feltöltése. Esetleg próbáld ki, hogy leállítod a termelést, és amikor elhagyták a munkások, akkor újraindítod.
A színek nem jelentenek semmit, a játék sorban osztja őket a CEOként vagy MC pres.ként regisztrált játékosok között, viszont ha sessiont váltasz, átviszed a színedet is.