27707
  • Plata
    Nem spéci zárt crew session kell,ami megvan buherálva.
    Csinálsz egy public sessiont amibe nem tud más becsatlakozni.
    Kivéve crew tagok,ők rád csatlakoznak és kész.Van egy public de privát session,ahol bármit lehet csinálni,hülyék nélkül.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.01. 08:06:26
  • Tuningtrabi
    Helló!
    Crew zárt sessionban ha ceo-s vagy MC-s dolgot szeretnék akkor azt írja, hogy csak publicban lehet.
    2-en vagyunk crew-en belül az kevés és azért lehet?
  • Plata
    Nem szabad publicba menni.
    Online nagyon jó móka tud lenni ha van kivel játszani,crew zárt sessionban nagyon jókat lehet játszani.
    Közös CEO meg MC mókázások.
    Nálunk például tilos a lövöldözés,vagy egymás megölése,aki nem tud viselkedni vagy nem tartja be a szabályokat repül.
    Inkább egymást segítjük nem egymást lőjük.
    Publicba ha felmész ott sok a retardált állat,aki csak lövöldözik összevissza mint egy hülye.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.01. 06:34:25
  • gumikacsa
    Ezzel az autó elrejtős dologgal én is megszívtam... Az a durva, hogy második végigjátszáskor is... :D

Kipróbáltam a multit, nem jött be, mikor megjelent valaki a közelemben, mindig megsemmisített (eleinte, mikor rájöttem, hogy ott ez megy, már készültem, onnantól rendre beszták...).
    Közös küldik nem vonzanak, nem szeretek közösen nyomulni senkivel, angol nem nagyon megy, így szerintem nincs is értelme túlságosan erőltetni. Egyszemélyes küldetések pedig gondolom nem nagyon vannak a multin belül.

A Sztorihoz már írtátok, hogy nem jelent meg semmi DLC, extra küldetés, ilyesmi. Kár, mert még nem volt GTA, amiben ennyire élveztem a karaktereket irányítani.
  • Plata
    Na de akkor nem tudtak volna szívatni az autó elrejtéssel.
  • SzinesGeza
    A kukásautó felrobbantása után, egyébként is szereztem volna egy másik autót, ez evidens. :)
  • patchaou
    Mert a játék mechanikáitól függetlenül jobban veszi ki magát a sztoriban az, hogy egy ilyen balhé után autót váltasz...
  • SzinesGeza
    Köszönöm, így sikerült.
    Bár azt nem értem miért kellett elrejteni oda azt az autót, mert mikor Franklin felrobbantotta a kukásautót, utána nem volt semmiféle menekülés.
  • Plata
    Ha lehet olyan kocsit vigyél amivel jó menekülni.
  • SzinesGeza
    Ok, köszi. Megnézem.
  • Plata
    Most nem tudok képet csinálni,de majd ha hazaérek csinálok a helyről.
  • Plata
    Nem el kell vinni ki a büdös francba ahol nincs szem előtt.Leparkolsz vele és majd meneküléskor onnan indul a karid.
    Rakd a Murrieta olaj mező mellé,east los santos legaljára,az autópálya és a vasúti sinek közti területre.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.31. 14:24:46
  • SzinesGeza
    Persze, ezzel már találkoztam de a "tedd el biztonságos helyre" pontosan mit takar?
    Saját garázs?
  • Plata
    Hát ha valamelyik karakterrel lopsz egy autót akkor a játék kiírja hogy ez az autó egy vacak taliga nem lesz jó a rabláshoz,vagy azt írja ki hogy ez egy pöpec taliga tedd el biztonságos helyre.
  • SzinesGeza
    És azt honnan tudom, hogy melyik az? :)
  • patchaou
    Nem lehet, hogy csak egy menekülő autót kellene leparkolnod egy következő heist-hez? Nem emlékszem már pontosan mikor melyiknél volt ilyen, de azt tudom, hogy rengetegen beszopták ezt anno.
  • SzinesGeza
    Igen, ez a közös ivászat már megvolt mindenkivel.
    A következő Lester küldetést nem akarom - még - megcsinálni mert akkor nem lehet a Debonaire és Redwood részvényekkel kaszálni.
  • Zsoxx

Vagy csináld meg a Lesterest, lehet, hogy utána adja a többit.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.01.30. 22:27:42
  • SzinesGeza
    Északon sem találok semmit. Mát megcsináltam az összes jetski, offroad, enduro versenyeket, a rampage-eket, már voltam pszichiáternél is.
    És semmi mást nem tudok csinálni. Csak a következő Lester küldetés van.
  • SzinesGeza
    Próbálgattam váltogatni a karaktereket de csak Trevornak adott egy elég bugos feladatot, azóta megint semmit.

Azzal egy fél óráig biztos kínlódtam: egy golfpályára kellett bemennem ahol elkezdtek rám lőni egy fickó testőrei. Mindet leszedtem de a pálya tele lett rendőrrel. Beszálltam a golfkocsiba (azt jelölte meg) és próbáltam lerázni a zsarukat de sehogy nem sikerült. Már a végén kinn jártam a sivatagban, éjszaka, egy sima kétcsillagos körözéssel de nem tudtam elbújni sehová, mert mindenütt megjelentek. A végén otthagytam a golfkocsit és beszálltam egy helibe - azzal hátha könnyebben meglógok - de akkor kiírta, hogy buktam a küldetést.
    Elkezdtem újra de akkor nem jelentek meg a golfpályán a rendőrök csak simán kaptam megint két csillagot de a pályán megbújva hamar eltűntek. Bosszantó. :)
  • Plata
    Lehet hogy fent északon a tengerparton van egy küldi nem?
    Az egy kicsit bugos,ha simán odamész kocsival vagy helivel eltűnik,de ha taxival mész akkor elindul.
  • patchaou
    Ja, hogy azt megcsináltad és nincs más? Bocsi rosszul értelmeztem amit írtál.
    Váltogass a karakterek között, de várj is hátha hív valaki. Előbb utóbb be kell hogy adjon valami küldit.
  • SzinesGeza
    A #23114-ből:

"3. Vidd végig a sztorit!
    Innentől ne csinálj több Lester küldetést, előbb vidd végig a fő küldetéseket. Tehát minden, ami nem L. Ha az utolsó rablást jól csináltad, karakterenként 40 milliód is lehet."
  • patchaou
    És nem is lesz amíg meg nem csinálod.
  • SzinesGeza
    Most az az érdekes, hogy hiába csinálnék egyéb küldetéseket Lesterén kívül (a "The Hotel Assassination" után), egyelőre nincs más.
  • allock #23119
    billen nyomkodd át a számokat (ESC, F1, F2 stb alatt) 0,1,2,3,4,5,6,7
  • SzinesGeza
    Azt viszont nem tudom hogyan kell/lehet a gránátvetőt lecserélni a rakétavetőre (RPG).
    Mert most egyiküknél ott az üres gránátvető de ha felvenném az RPG-t, akkor csak kattan egyet, a földről eltűnik ugyan az RPG de utána még mindig az üres gránátvető lesz nála. :(
  • SzinesGeza
    Jó, megvan. A "Return Percentage" értékét kell figyelni.
    Így lett végül Franklin-nek több mint 900.000, Michael-nek 2,3 millió, Trevor-nak majdnem 500.000 dodója.
    Nyilván előtte több lecsót kellett volna összeszedni velük, akkor több lett volna a nyereség is. :)
  • Plata
    Mentsd el a játékot és próbáld meg megy-e feljebb.
  • SzinesGeza
    Pont ennek alapján csináltam. :)
    Már korábban is linkelted - és köszönöm - de nem tudom eldönteni, hogy a "My Portfolio"-nál lévő "Return Percentage" érték, az a javasolt eladási %, vagy most kell eladnom mikor itt 49,99%-ot mutat?!
  • Plata
    Itt egy jó kis leírás.
  • SzinesGeza
    A tőzsdén ha bevásároltam a Bawsaq-en a BET részvényekből, akkor ott azt kell megvárnom, hogy az "Avg. Change" alatti érték menjen fel 49.99%-ra?
  • Tikal #23112
    Nem, nem jár érte ban, csak ha online megy vele.
  • Zsoxx
    Ez most hogy jön ide? Nem a story videókról volt szó.
  • Aborg
    A sztori videokat valodi szineszek jatszottak, nem egyszeru editoros munka. Nezd meg peldaul itt es itt.

• Zsoxx
    Ha terminátor volt, az moddolt játék lehetett, amiért ban jár. Ha most ismerkedsz ezzel, akkor először ne ilyen nagy volumenekben gondolkodj.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.01.22. 01:46:03
  • Malibu75
    Láttam több ilyen filmet is. Másikban pl vagy 50 terminátort hozott kb 10 csapatszállító. Azok elkezdtek menetelni tök egyszerre. Tuti gépi irányítás volt. Aztán szétszóródva vadásztak az emberekre. Persze története is volt és az emberek is egyszerre látszódtak. Szerintem van valami filmes mód vagy külön szerkesztő. A sztori videókat is megcsinálták valamivel a készítők beszédekkel, animációkkal együtt.
    Na mind1 keresgélek tovább hátha...
  • Zsoxx
    Egy karaktert irányíthatsz director módban. Azt a filmet valószínűleg nem egy ember csinálta, hanem a barátai segítettek. Valószínűleg online-ban készült, statisztákkal.

Olyat én is csináltam, hogy 2 szereplő volt a filmen, de külön-külön látszódtak csak. Össze lett vágva a 2 jelenet.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.01.21. 23:11:28
  • Malibu75
    Sziasztok!
    Nem tudom jó helyen járok-e, de lenne egy kérdésem.
    Filmet szeretnék csinálni. Most próbálgatom a szerkesztőt. Nem tudjátok hogy lehet sok szereplős filmet készíteni? Egyelőre csak a játék közben felvett videóimból tudok szerkesztgetni, de láttam pl, hogy a top gun elejét is megcsinálta valaki. Úgy rakta fel a videót, hogy mellette megy az eredeti filmrészlet is. Minden szereplő animációval együtt megvan az anyahajón + a repülők is ugyanúgy jönnek mennek. Szóval nem csak több szereplő van berakva, de mindnek külön animáció, mozgás, waypointok, stb... Tudom, hogy van a rendezői mód, de szerintem ott is csak a saját külsőmet tudom megváltoztatni, mint a trainerekben.
    Ha nem tudjátok, akkor nincs esetleg valami másik magyar fórum ahol kifejezetten ezzel foglalkoznak? Hol érdemes érdeklődni?
    Előre is köszi!
  • allock #23105