27707
  • Kazansky
    Régen volt felesleges pénzem a sok csomagból amit rámdobtak :) Bánom is most, hogy akkor elvoltam mint hal a vízben. Heistet se nagyon csináltom. Most meg ha szeretnék akkor olyan újonc vagyok, hogy néha azt se tudom mit kell csinálni. Egyszer voltam PS-en akkor is pont akkor haltam már meg, mikor odaért valaki a lakáshoz ahol a Kuruma volt :) Rossz volt nézni a bénázásom. Mostanában youtubon próbálom nézni, hogy hogyan is kellene megcsinálni a heisteket és próbálok invitálni játékosokat. Csak az a baj, hogy nincs annyi állandó ismerős akivel tudnám nyomatni. Van mikor 5 perceket kell várni, hogy meglegyen a létszám :(
  • Plata
    Hát Yachtot akkor vegyél ha van 10 milla fölösleges dolcsid amit nem tudsz mire költeni.
    Nekem PS-ből lett rá pénzem,volt hogy egy este 2-3 PS-t lenyomtunk,na meg CM is adott olyan 14 millát.
    Hard PS finálé 1.25 misit ad,plusz előtte 5 setup fejenként 26k.
    MC és CEO-s autólopás előtt főleg PS-ből éltem.
    Egyébként én nagyon szeretem a yachtomat,de kicsit drága ingatlan.Fullosan 10 millió.
    Igaz jó móka vele megölni sok vadmarhát public sessionban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.06. 07:41:04
  • Plata
    Én szeretem a PH crew-t,tényleg jó kis banda és összetartó,PH sessionban jól lehet farmolgatni pénzt mert általában mindenki segíti a másikat.Én is sokat szoktam másoknak segíteni MC vagy CEO autóeladásokban,bár az utóbbit annyira nem szeretem,kicsit kamikaze sofőr vagyok.
    Ha téved is be valami idióta akkor kickeljük vagy kap össznépi hiriget.
  • Kazansky
    Az a baj, hogy nekem már sok ismerősöm feladta a játékot. Most a Crew-ba egyedül vagyok. Ilyen privát session-ba én szívesen mennék, ahol nyugodtan lehet adni venni a cuccokat. Aztán ha valaki nem oda illő, akkor azt kipenderíteni :)
    Yachtom még nincs, az jelen állapotban még nagyon drága. Szerintem azt fogom utoljára hagyni
  • rambozo
    Sokmindenben igazad/igazatok van, de Caliph azt írta, hogy lassan megvan az első milliója. Ha ebből egyből vesz egy CEO irodát, akkor még csak a VIP workökhöz lesz hozzáférése, ami alkalmanként csak 20+ ezer Dollár. Ezért mondtam neki, hogy lehet, hogy nem ezzel kellene kezdenie (de továbbra sem vagyok benne biztos).
    Viszont ha már beszélünk, ezúttal köszönöm neked, hogy annyit emlegetted itt azt a bizonyos crewt, ugyanis a te hatásodra néztem utána és csatlakoztam. Tényleg más minőségre emelkedett az amúgy unalmas grindelés.
  • Plata
    Ha van pénzed egy autós raktárra vegyél egyet,jobban jársz,a ládázás sajna lassú és szarul fizet.
    Egy autó eladás haverokkal 400 ezer.Én mindig crew sessionban játszom,ahol szinte csak crew tagok vagy még normális ismerősök vannak,egymást nem bántjuk max segítjük,a sok CEO és MC miatt elég szép bónusz jár az eladásokért.Ugyanis rivális cégekért jár bónusz.
    Kocsi lopások és eladások közt be segítek a többieknek autót vagy egyéb vackot eladni amiért 30-60k dolcsi jön,pár percnyi melóért nem rossz.VIP Work-re sosem megyek,napi küldizni utoljára talán akkor mentem 1-2 alkalommal amikor kicsi volt a karim.De minimum vagy másfél éve,még az egyhetes napi küldi szarság sem lett meg.PS-re jártam ismerősökkel,sokkal több pénzt hozott,PS kb 1 óra és olyan 300-400 ezer dolcsi.VIP Work közül csak egy érdekel,van az amikor meg kell védened a Yacht-odat az ellenségtől és kapsz érte lóvét,mivel crew sessionban úgysem támadja meg senki így ingyen lóvé.
    Tévézek amíg le nem megy.
  • Kazansky
    Sajnos a kocsisról nem tudok nagyon sokat, mert miután meglett a az a része utána kaptam full resetet :(
    CEO+ ládázás talán az RP-t tudja nagyon megdobni. Azzal szinte naponta fejlődök 2-3 szintet. Ugyan pénzt csak akkor lát belőle az ember, ha eladja a teljes raktári cuccot. Ezért ajánlom mindenkinek, hogy 2 ládázás között Sightseer-t csinálja vagy ha van már Buzzer, akkor HeadHunter-t.
    Szerencsémre eddig ment egyedül is a cuccok eladása. Szó se róla, sietni kellett és idő be se 1-2 perces meló.
    De kinek a pap kinek a paplan :D
  • Plata
    CEO + autó lopó raktár jobban hoz mint MC.
    Autó lopást egyedül is lehet jól és eredményesen csinálni.
    Bár ha vannak barátaid akik segítenek akkor úgy még jobb.
    De MC-t egyedül csinálni elég szar.
    CEO + ládázás már nem az igazi,keveset hoz lassan és ahhoz hogy egy fullos raktártat eladj kell segítség.
    Sajnos a ládázás sosem volt igazán tuti üzlet,az autós raktár fényévekkel jobb nála,könnyű és gyorsan hoz sok pénzt.
  • Kazansky
    Én 2,5milla után vettem CEO-t meg hozzá egy legkisebb garázst. Minden láda után keresek egy helikoptert és megcsinálom a VIP workbe a Sightseer-t. 15 perced van megtalálni 3 pontot a telefonod segítségével. Ez nekem olyan 4-5-6 perc szokott lenni és 22-25K-t szokott adni. Na már most minden láda szállítás előtt megcsinálnom az 16x23K (átlag a 23K) az szerintem nem rossz. Majd a eladni a cuccokat se olyan nehéz. Motorosnál ott az eladás már macerás volt nekem, mikor a szemetes kocsival kellett kidobálni a cuccokat. Csónakos éppen ment. Hozzá kell tennem, hogy egyedül csináltam. Ha többen vagytok akkor sima ügy. Motoros akkor hoz izgazán jól, ha a haverok segítenek eladni a cuccot.
    Jah és nem lehet elégszer leírni a napi küldik teljesítését sem. Napi 25K 3 küldiért nem sok. Van nap amikor még 5 perc se kell hozzá (Mozi, modolni kell a kocsin, fossz ki egy üzletet.) 1nap25k 7ik,14ik nap 100K és a 28ik napon meg 1millát ad. Lényeg, hogy minden nap meg kell csinálni se ne legyen megaszkítva. Ezzel 28 nap alatt 2 millát így simán minden megerőltetés nélkül össze lehet szedni.
    Szóval dől itt a lé,csak minden nap rá kell nézni a játékra :) :)
  • rambozo
    Azt ugye tudod, hogy önmagában az irodából nem fogsz tudni túl sok pénzt kivenni? (Ha nem tudtad, kérlek ne a rossz hír hozójára haragudj ezért. ) Ahhoz, hogy igazán jól keress CEO-ként, kelleni fog még egy 'lopósgarázs', és/vagy néhány raktár is. Nem tudok most hirtelen pontos árakat írni, de az biztos, hogy a keservesen megkeresett egymilliód nem sok mindenre lesz elég (semmi irónia, emlékszem még, hogy a ládázás előtt mennyire nehéz volt pénzhez jutni).
    Ajánlom ezért, hogy gondold meg, hogy nem éri-e meg jobban először egy motoros klubház és egy kokain gyár megvétele, ami (a drága fejlesztések után) már egy stabil kereseti lehetőséget biztosít. (Fontos, hogy nem állítom, hogy 'kezdőként' jobban megéri, hanem tényleg nem tudom eldönteni, hogy ha most kellene elkezdenem, hogyan tenném.)
  • Caliph
    hát eléggé kínszenvedés kezdőként pénzt keresni...de haladok,lassan megvan a 1 milla a ceo irodára.. :D
  • RJoco
    Akkor nem tudom. Én azért észreveszem a tagokat, bár van amikor valahogy ők előbb meglátnak engem a bokorban, mint én őket.
    És vannak olyanok, akik direkt úgy játszanak, hogy nem is látod őket.
    De nyílt terepen, utcán szaladókat azért észre kellene hogy vegyél.
    A beállítások nálam is magasan állnak.
  • RepeszElek
    Köszönöm a tippet!:)

Küldetéseknèl azért nem hordok páncél ruhát mert anélkül is simán sikerűlni szokott, a térképen meg látom az embert csak a pályán nem, sokszor a térkép szerint már ott vagyok szinte mellette én meg még mindig forgolódom hol van, csak akkor veszem észre legtöbbször ha már a neve is megjelenik a feje fölött.

Hydrával meg sosem látom akit kinyirok kivéve ha autóval van mert akkor rakétával be tudom mérni de általában csak oda pörkölök gépágyúval ahol kb. a térkép jelzi és reménykedem:) viszont légiharcban már érek el eredményeket ott már lassan számolni kell velem:)

Az itteniek után nem kérdés hogy vak és béna vagyok csak azt nem értem más hasonló játékokban miért látom egyből az ellenfeleket, lehet túl résztletes a gta grafikája nekem és a sok autó meg járókelő összezavar.

Azért kőszi srácok hogy elolvastátok a nyomoromat!:)
  • Plata
    Heist-en viselj heist ruhát,50% védelmet ad és golyóálló bili sapi sem árt,na meg legyen nálad mindig páncél,heist elején tudsz venni,de nem árt ha a táskában van még 10 darab pót.
    A heaist ruhát ha jól emlékszem Team Heavy Heist néven találod meg a boltban,egyébként lehet azért nem látod az ellenséget a térképen jönni mert kért magára telefonon eltüntetést,te is el tudod magad tüntetni a térképről telefonon.
  • RepeszElek
    Szóval semmi trükk...
    Tudom hogy béna vagyok csak reménykedtem hátha a settingsben nem állítottam be valamit...
    Az a fura amikor másokkal heistezek folyton elcseszik nálam sokkal nagyobb szintű emberek míg én simán kinyirom a gépet, ezek az emberek meg engem nyírnak ki simán ami feltünt hogy túl kevés lövést bír az emberem, lehet hogy mindig armort kellene hordanom.
    Nem érzem ezt a játékot pedig általában nem vagyok ügyetlen, nah mindegy..:)
  • RJoco
    Osonva nem vagy annyira észrevehető. Lehet, hogy ők is osonnak. Vagy valami kiegészítő programot használnak...
  • Plata
    Én nem játszom public sessionban.Csak crew sessionban.
  • RepeszElek
    0.38 a k/d -m! :D
    A bf1-ben 1.5
  • RepeszElek
    Hát ez az, eddig én is mindig arréb álltam csak most untam meg
  • Plata
    Ha egy játékosra nyomsz highlight player-t vagy mi a szent szart akkor hamarabb észreveszed.
    Nem szoktam harcolni így pontosan nem tudom hogy megy,csak hallottam róla.
  • RepeszElek
    Figyi, van valami trükkje hogy hamarabb észre vegyem az ellenséget?
    A térképen persze mutatja de sokszor már csak akkor szúrom ki amikor olyan közel van hogy a neve is megjelenik a játékos felett addigra meg már cseszheten.
    Engem spawn után kb 5 mp alatt már ki is szúrnak messziről is tényleg ennyire jó szem kell ehhez a játékhoz vagy nekem nincs jól beállitva valami?

Hihetetlen hogy ennyire bèna vagyok itt holott a battlefieldben meg tökéletesen jól boldogulok nem értem, valamit nagyon szarul csinálok
  • RepeszElek
    Jah hát igen, viszont most nem akkora divat a gta a haverjaim között, szóval biztos nem tudnék leegyeztetni négy embert egy időben.
    Amúgy meg gratula hogy elsőre sikerült én anno haverokkal mikor heisteztem volt ahol meghaltam egyszer vagy valamelyikünk, de igen 14 misi ennyi idő alatt gyorsan pontot tesz a téma végére :)
    Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2017.03.31. 07:07:10
  • Plata
    Criminal mastermind.
    Alapból 12 millió jár érte plusz a pénz amit közben keresel.
    Az összes Heist-et ugyanazzal a 4 emberrel hard fokozaton végig kell vinni halál nélkül.
    Ha egyszer is meghaltok akkor game over kezdhetitek újra az elejéről.
    De nem olyan nehéz,elsőre sikerült megcsinálni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.30. 23:24:06
  • RepeszElek
    Lazerrel nem repültem még de ez tök így van ahogy mondod,.
    Ha hydrával lebegő módba váltok akkor könnyen sebezhető, és amit nem értek hogy gyakran mikor vissza váltok repülő módba akkor fordúl egy 180at s kamera nézett és zuhanórepülésbe kezd a gép.
    Ha alacsonyan vagy tutira lezuhan mert a felhúzásra túl lassan reagàl ez valami bug?
    Ezért én már csak főleg leszállásra használom a lebegő módot, harcra nem, viszont rájöttem hogy ha kiengedem a futóművet az nagy mértékben lecsökenti a gép sebességét és könnyebb a célzás.
  • RepeszElek
    Mit is hivunk CM-nek?
  • Plata
    Csináld meg CM-et,az kapásból 14 misi.
  • Caliph
    igyekszem,de az még 2 milla mire lophatok (1 milla a ceo iroda,másfél a kocsiraktár.... :D )
  • Plata
    Ha saját cargobob-al mész az a köcsög heli ledobja.
  • RepeszElek
    Egyébként én már úgy lopom a kocsikat hogy oda megyek cargobobal, lekérem a kurumát mert béna vagyok aztán vele mindenkit szét lövök majd viszem is a helikopterrel, viszont fontos hogy elöbb mennyél pár métert a kocsival külőnben a heli ledobja aztán lehet hogy nem ez az oka de úgy vettem észre
  • RepeszElek
    Én is nagyon lassan haladtam a játékban aztán egy év után meguntam.
    Kiürítettem a garázsomat, fájó szívvel eladtam minden becsben tartott járművemet és vettem egy 1250000res kártyát 4000 ezer forintért így összejött három milla amit cég vásárlásba fektettem, és autólopással kezdtem.
    Másfél hónapig egy 9 ezres motorral jártam mindenhova semmi másom nem volt mert mindent vissza forgattam a cégbe és mára már fullos gyáraim is vannak, és dől a lé :)
    Ezt csak azert mondtam, hogy csak pénzből lehet pénzt csinálni és még úgy is lassan és szerintem ne heistekkel meg ilyen olyan küldetésekkel foglalkozz hiába fizet némelyik "sokat" az idő is sok amit elszenvedsz vele ezért azokkal csak az értékes játék időded húzod én küldetésekre nem a pénz miatt járok hanem szórakozásból.
    Szedjél össze 32 autót, addig ne adj el és utána csak top range kocsikat adj el és mivel abból lesz hiány nagy esélyel csak azt fogsz lopni és azt még egyedül is megéri eladni mert kocsinként 80 rongy, és amint az egyiket eladod mire a következőt ellopod el is adhatod és ez kezdésnek nekem bevállt aki tud jobbat ne fogja vissza magát:)

• Kazansky
    Ha Hydra-val megyek, akkor nem lőnek el egykönnyen, Sőt anno ha 5x leszedtek sokat mondok. Rakáta nem ért utol azt szerettem benn. Buzzard-al mondjuk nem jöttek rám. De ha nagyon akadéskodik valaki, akkor passzívba rakom magam. Követem majd egy idő után mikor ráun a követésemre, aktív leszek és leszedem :) :)Utána meg nem hagyok neki 1 nyugodt percet. Párszor leszedem, azán ki is lép
  • Caliph
    Köszi a tippet. én is ceo és kocsilopást tervezek. fél millám van jelenleg meg a 200.ezres lakás,és a kezdő autó. naponta lopom és adom el a 17ezres sentinelt a los santos costomsban,a köztes időt meg közösségi missionokkal ütöm el,tegnap egy deathmatch szerű feltámasztós 3 körös lövöldözésért a nyertes csapat 44 ezret a vesztes 16 ezret kapott
    Szal most ezerrel próbálom összekaparni az 1 millát,aztán vip missionokkal bővül a kínálat,azok között is van amivel jól lehet keresni rövid idő alatt a youtuberek szerint.
    Aztán jön a garázs másfél millás költsége és már lophatom is a kocsikat :)
    kicsit lassan haladok jó ha van heti pár órám játszani :)
  • Borg
    Jettel a legjobb magasról rárepülés, aztán felhúzni. Viszont erre tipikusan a Laser alkalmasabb, mert könnyebben felhúzható.
    A hydra előnye igazából az, hogy helikopterként is tud viselkedni, tehát bárhonnan fel tud szállni, több helyen spawnolható, de ugyanakkor ez a legnagyobb gyengesége is. Baromi könnyen leszedhető, ha így támad vele valaki.
  • RepeszElek
    Tök jó, a hydrával akartam gyakorolni, de rutinből egyből public szerverre mentem, na mondom mindegy majd nem bántok senkit, szerintetek?
    5 perc után jött is egy player akinek vagy a kora volt 12 vagy az iq-ja és elkezdett baszogatni a hülye buzzardával még a sivatagba is elhúztam hogy senki ne gondolja hogy bárkire is vadászom de még oda is utánam jött egy kretén hihetetlenek :D
    Nah mindegy mentem privát szerverre nem para.
    Viszont ez a hydra nem egy egyszerű szerkezett,a célponra rárepülni nagyon nehéz van valakinek valami tanácsa hogy használjam?
  • RepeszElek
    Nekem a legnagyobb bajom hogy egyedül vagyok, van vagy 50 ismerősöm a boxon, de kevés gta-ziik és nem akkor amikor fenn vagyok.
    Néha azért találok playereket akik jó fejek és segítenek kocsikat eladni, stb.
    Idegenekkel barátságban együtt mozogni szerintem tök jól dolog én főleg a kezdő kis szintű játékosokat szoktam segíteni ők mèg hálásak hogy végre valaki aki nem nyírja ki öket és jön veled minden hova :)
  • Kazansky
    Így van. Egységben az erő! :)
  • Plata
    Pont ezért szeretek én crew privát publicban játszani,ott ha bejön egy vérpistike véletlen,vagy repül mint a huzat vagy ha bepróbálkozik valakivel akkor egyből 10-20 crew tag szarrá veri.
    Egymást meg nem bántjuk,mivel sok MC vagy CEO működik egyszerre békésen így elég szép rivális bónuszt kapunk.
  • Kazansky
    Na igen éppen erről beszélek. Ilyet látok megyek is passzív módba vagy keresek másik szervert :) Elvileg ennek a játéknak ez lenne a lényege, hogy 5-6 vagy több fős bandák egymásnak essenek és ki a király a szerveren. Akinek meg nem tetszik néz másik szervert. Sok van :)
    Miért szólnának ránk? Csak véleményezünk :) Legalább prörög a forum :)

Apropó valaki tud valamit arról, hogy mikor jön új DLC? Valami katonait olvastam, de még se híre se hamva
  • RepeszElek
    Figyi múltkor bejött egy motoros banda, vagy hatan lehettek a városba motorokkal és elkezdtek mindenkit szarrá lőni köztük engem is , na az mondjuk jó poén volt mert mit csinál egy rossz arcuakból àlló motoros banda ugye?:)
    Jöttek balhézni:) vagy ha úgy tetszik trollkodni,

Majd utána lecövekeltek egy helyre ahol megjelnt egy kis icon, gondolom inditottak valami eventet vagy mit és akik éreztek magukban annyit odahamehettek kinyírni öket.
    Na az ilyet az értelmes ember átlátja és nem papol erkölcsökről stb. de ugye akikről szó van csak simán vérpistikék.
    Zárjuk le a témát mielött ránk szól valaki hogy unja már:)

• Kazansky
    Én se úgy szoktam írta a népet, hogy na ma a mai napom ilyen és kész. Pár troll miatt szokott az én agyam is elborulni.
    De ha tehetem akkor én is csak a napi küldik miatt szedem le a többi játékost.
    Szépen tejel ám. Naponta 25k minden 7ik napon 100k 28ik napon 1milla. Aztán kb 3 perces meló a 3 feladat teljesítese vagy még annyi se.
    Csak pubilcba lehet CEO-t meg MC-t csinálni. De meg lehet oldani, hogy egyedül maradj :) Akkor olyan mintha mindenkit kidobna a szerverről és csak te maradsz :)