Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/210511888-GTA-V-error-code-16
https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/203701617-How-I-fixed-Code-9-on-GTA-5-installation
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.01. 12:16:19
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Autóból super class-ban egyértelműen az RE-7B. Nekem az vált be a legjobban, tapad a pályára, de a 2 másik új kocsi is gyors(Tyrus, ETR1). Persze a régi top autókkal is lehet versenyeket nyerni, de irányíthatóság + sebesség = RE-7B.
Sport autókból pedig az Elegy RH8, a Jester, a Massacro és a Seven-70 a jó, de a Bestiával és a 9F-fel is lehetsz versenyképes.
I met God. She's black
Pc reinstall volt , win 7 64bit . mert már nagyon lassú volt.
játék telepítve, elindítom , automatikusan updateli a social clubot ..
na ezután error 9 vagy error 16 ot ír attól függ mihez van kedve :S aki járt már így segítsen pls
a Rockstar linkek nem segítenek , hogy manual módba telepítsem az RGSC-t ugyan ez a jelenség !
köszi !
TDsmoker
Egyik nap én is összeszedtem 250 ezret alig 2 óra alatt...
I met God. She's black
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://www.freetvmaci.info/
I met God. She's black
Most a Stunt Races dupla XP-t és dupla pénzt ad. Solo módban 1 körösre állítva a versenyeket, kb. 3-4 percenként 5880 dollárt lehet kasszírozni. Nem a legnagyobb pénzkeresési lehetőség, viszont ki lehet próbálni a pályákat és járműveket.
Amúgy a hiba az Nvidia árnyékán jött ki.
Majd Fraps al ki fényképezem.
Nvidia ficsőr van benne 😊
Árnyékban lesz a hiba.
Amint soft ra raktam azóta nincs gond.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Animációknál húz be a Bandicam FPS számlálója, de ritkán fut a program, szóval az sem gáz.
Nem baj a lényeg ragadt rád!
Nekem a Magyar sem megy.
Diszleksziás vagyok mindenhol kapom az oltást nem tudok helyesen írni,és fogalmazni.
Angol filmeket nézek nagyon minimális amit megértek 😞
Én sem tudok angolul,csak amit felszedtem Diablo 2-ben meg WoW-ban kb 6-7 év alatt.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.27. 19:59:43
Meg a homályosítást akarom kiszedni!
Emeli 6GB vramom van.
Mindent csutkára vágtam melyik az ember létszám beállító ?
Ha bírja a kártyád akkor a népességet fel emelheted magasabbra.Úgy hogy már túl sokan is lesznek az utcán.
Nem értem,de rohadt kevés van ahhoz képest,hogy egy városban vagyunk 😞
Amúgy magasra Boostol a kártya.
Alapjáraton már megy.
Igen ezt észre vettem,hogy ugyan olyan a kép mint volt kicsit alacsonyabban.
Amúgy GTA4 mintha szebb lett volna.
Most amit csináltak hozzá mód Crysis 3 elbújhat mellette.
Lehet az árnyákolással van a baj.
Azt állítgattam abba hagyta.
Szerintem játék bug.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nálatok is van,hogy bevillan a textúra.
Fa,kerítés fehéren,néha színesen ?
Nekem előfordult.
Nem tudom tuning e vagy tényleg játék bug.
GTX980TI kártyám van minden csutkára rakva.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.07.27. 16:59:50
Van több számozott zolcsika.
Amit tehetsz, hogy a GTA mappádat, a nagyot lemented máshova, majd a win telepítés után visszamásolod.
Ezt követően azért érdemes betenni a telepítőt és elindítani, hogy a Social Club felkerüljön, de elvileg nem fogja a játékot és az update-ket leszedni.
Ha kell a sztorid mentése, akkor mindenképp szedd ki a megfelelő könyvtárakból a felhasználóneved alatt. (A rejtettekből is). Majd telepítés után tedd vissza őket ugyanoda, így onnan fojtathatod, ahol abbahagytad. Az online-t a szerver tárolja, az nem vész el.
ÉS küldök barátmeghívót.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.07.27. 15:53:43
Ránk lehet keresni Social Clubbon, "Mess0rum" néven vagyunk fent, tagjaink mind 20 év felettiek (van aki több is), dolgozó emberek külön beosztással szóval a játék időnk per pillanat még nagyon változó, ez természetesen több emberrel fixálódni fog kicsit jobban.
ERR_GFX_D3D_INT
Ezzel az üzenettel leáll a GTA V!
Láttam megoldásokat a neten de valami setting file-ra mutat ami nincs a GTA V könyvtárba. Ha tud valaki segíteni kérem sürgősen segítsen. Köszönet!
Eredeti a GTA V játékom!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pár nappal ezelőtt még nekem is ekkora volt. Akkor szerintem valamit elállíthattam.
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.07.26. 11:28:21