27707
  • RepeszElek
    Nem írott szabályhoz kell kötni kit mikor ölsz meg hanem erkölcsi értékekhez, mint mondtam ha látja hogy nem vevő rá , meg szegény egyedül van nincsennek haverok de játszani azért akar akkor ne bántsa én gyakran meg is kérem rá de leszarja, sőt jobban élvezi így.
    Lehet túlgondolom de ez nem normális emberi viselkedés ne gondold hogy a játék az felmentést ad a rosszindúlatra egy másik ember indokolatlan bosszantása nem szép dolog na:)
    A napi feladat az sakk matt én nem csinálnám amúgy sem csinálom őket, de azért mindketten tudjuk akikről szó van azok nem a napi feladatukat végzik.

Mindegy a játék tetszik ezt a dolgot meg lenyelem, én sem a marsról jöttem az ember sajnos ilyen ahogy a terminátor is mondta vérünkben az önpusztítás:)
    .....meg ugye vettem egy hydrát majd lesz valahogy:)

amúgy a privát szerveren ezek szerint ugyan úgy lehet ceo melokat csinálni?
    Nekem valaki azt mondta csak public-on lehet ez a lényege hogyne legyen olyan könnyű.
  • Kazansky
    Én se szeretem mikor engem lőnek. Akkor vettem anno elő, mikor nekem is ellehetetlenítették a küldetéseket. Akkor akit értem kapott.
    Amúgy meg sose értettem, hogy miért baj ha egymást támadják az emberek. Amelyik szervezet erősebb és jobban összejátszanak,azok haladnak. Ennek a játékrésznek pont ez a lényege, hogy többen 1 szervezetbe tartozni. Csapatjáték. Aztán vannak olyan szerverek, ahogy fent vagyunk 15-en abból 8 CEO 7 MC. Aki egyedül akarja csinálni, az csináljon magának saját privát szervert. Vagy csatlakozzon be valakikhez. Olyan CEO-t vagy MC ahol minimum 3an vannak, nem is támadom. De olyat aki egyedül van és a szerencsétlen lekér 3 láda csomagot, az magára vessen :)
    "A játékban rengeteg az olyan tartalom ahol a cél hogy öljük egymást ne azt lője le aki tuningolni viszi az autóját vagy árut adna el éppen,vagy legalább ha látja a másik nem vevő rá akkor hagyja békén szerintem ez így lenne korrekt... " Nincs írott szabály, hogy ki hol öli meg a másikat.

" "Hydra meg akkor jó,ha trollkodni akarok" na ezt meg sem hallottam vagy mi az... olvastam.
    NE akarj trollkolni!"

Sajnos nem én vagy az első és nem is az utolsó, aki ilyet csinál. Már alapból ott vannak a napi küldik mikor meg kell ölni 5 vagy 10 játékost? Akkor azt hogy tegyem? Ha épp kocsit visz vagy árut én lekapom. Kell a lé. A napi küldik hosszabb távon meg jól fizetnek
  • RepeszElek
    "Hydra meg akkor jó,ha trollkodni akarok" na ezt meg sem hallottam vagy mi az... olvastam.
    NE akarj trollkolni!

Nekem meg a hydra pont arra kell hogy megvédjem magam azoktól akik trollkolni akarnak, ha nem lenne annyi köcsög a szervereken szerintem a büdös életbe nem vettem meg volna 3 milláért...
    A játékban rengeteg az olyan tartalom ahol a cél hogy öljük egymást ne azt lője le aki tuningolni viszi az autóját vagy árut adna el éppen,vagy legalább ha látja a másik nem vevő rá akkor hagyja békén szerintem ez így lenne korrekt...
  • Kazansky
    Szeirntem ami szükséges az a Buzzard meg a Hydra.
    Buzzard-al gyorsan lehet ládákat hozni vinin a CEO-s küldiknél. Anno én csak azzal vittem a ládákat. Volt egy kicsi és egy legnagyobb raktáram. Felváltva szállítottam a ládákat, egyesével. Gyorsan mennt és nem volt várakozási idő. Ha meg unalmassá vált akkor csináltam Headhuntert vagy az a táskaresőt (telefonon kellett a progival hackelni és utána lehett látni a helyet ahol a táska van) . Ez a kettő küldi 23k-25k között ad. Szerintem 10 perc alatt nem is olyan vészes. Persze ezeket is Buzzard-al csináltam. CEO-ba gyorsan le is lehet hívni ha már előtte megvetted. Ingyen és pár másodperc alatt oda rakja melléd.
    Ja és persze én is szoktam csinálni saját public szervert. Ha többen jönnek akkor ügyesbe megoldom, hogy megint egyedül legyek :) Egyedül unalmas, de nincs veszteség.

Hydra meg akkor jó,ha trollkodni akarok vagy látom hogy publicba van jó pár fejpénzes játékos. Na vele gyorsan be lehet gyűjteni :) Párszor piros lett a kis karikám a térképen :) :)

• RepeszElek
    Köszönöm szépen a segítő válaszokat! :)

Sajnos xbox-on ez hogy a crew-t nem bántjuk nem működik,alig akad olyan szerver ahol ne akadjon egy sérült ember aki nem a két ezer dollárra megy hanem hogy másoknak bosszúságot okozzon, már azért is lelő ha csak az utca szélén állok, egyik a kérdésemre egyszer azt válaszolta azért öl meg mert "its gta" mondtam neki ez nem a gta hanem ő itt nem muszáj ölni csak ha akarsz...
    Szerintem kisgyerekek, és pc-n több felnőtt játszik azért.
    Nem vagyok pszichológus de valami a családban vagy az életben sérülést okozhatott ezekben a gyerekekben hogy örömüket lelik ártatlan idegenek bosszantásában, sajnálom őket...:(

Meg hát magamat is mivel nem hagynak játszani, és kurva ügyesek!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Tegnap a páncélozott kurumából nem hazudok kb. 5 másodperc alatt kapott ki sima gépfegyverrel még csak rakétát sem pazarolt rám, és ezt meg csinálta vagy háromszor...
    Nem tudom hogy azért e mert csak 86os szintű vagyok de a legerősebb sniperrel sem tudom egy lövéssel megölni, viszont én mindentől pillanatok alatt megfekszem, tud ebben valaki valami tanácsod adni vagy csak simán béna vagyok?

Amúgy tegnap annyira elegem lett hogy vettem egy hydrát persze egyenlőre magamat is képes vagyok kinyírni vele! :D

• Plata
    Nincs semmi értelme lelőni más szállítmányát,lófing pénzt kapsz érte.
    Na persze sok a hülye tahó így is poénból lőnek rád,de pénzt nem nagyon kapnak érte.
    Nekem 2000 dolcsit adott egy fullos szállítmány lelövéséért.De nem szándékosan lőttem le,passzív módban dekkoltam a yachtomon és ők jöttek be a hajóm fölé.
    A hajó meg lelőtte a titan-t a hydra kisérőivel együtt.Kaptam 2000 dolcsit meg kevés xp-t 111 ládás rakomány lelövéséért.
    Akkor gondolt el mit kapsz pár ládáért.
    Ha jól emlékszem 111 ládás eladásért 2.2 milla jár.
    De ahhoz kell pár segítő.
    MC és CEO public sessionban felejtős,de privátban jól el lehet vele szórakozni.
    Crew privát sessionban ha sokan vagyunk egész szép bónusz jár a sok rivális cég után,persze egymást mi nem bántjuk.
    Ha csinálsz privát sessiont és ott próbálsz CEO-zni akkor NPC-k fognak támadni.De ha van már 1 rivális CEO akkor nem jönnek elő.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.28. 07:19:54
  • rambozo
    Eladáshoz nagyon ajánlatos megválogatni a sessiont amiben vagy. Ha nincs társaság, akivel játszani tudnál, és nem akarsz egyedül lenni, akkor is érdemes olyanban elkezdeni, ahol nincsenek túl sokan, és azok is a saját dolgukkal vannak elfoglalva (értsd: a legtöbben regisztráltak CEO-nak vagy MC-nek, és látod, hogy tevékenykednek is). Persze meglepetések ezekben is érhetnek, de kisebb a kockázat.
    Ha nagyobb tételben adsz el a raktáraidból, azért jár bónusz, ezért is érdemes a nagyokat használni. Egy tele közepes raktár (hirtelen fejből csak ezt tudom, persze lehet, hogy ezt sem teljesen pontosan) kiürítéséért például 504.000$ helyett 735.000$-t kaphatsz. Bal0924 viszont nem a sima árukra kérdezett rá, hanem az un. 'Rare Special Itemekre', amiket csak akkor tudsz begyűjteni, amikor a titkárnő telefonon jelzi. Ezeknél (ha jól tudom) nem jár ez a halmozódási bónusz.
    A Hydra megítélése gondolom teljesen szubjektív, én például nagyon nem szeretem, mert egyszerűen nem tudom megszokni az irányítását lebegés közben. De nem egy játékossal találkoztam már, akik imádják. Ha trollkodni szeretnél egy sessionben, ahhoz pedig szinte elengedhetetlen (ideillőszmájli).
  • RepeszElek
    Én egyszer 200 ezer értékben szállítottam volna ki de kifutottam az időből, magyarul nem sikerült, más alkalommal meg 150 ezres kiszállítást hiusított meg egy kedves trollkodó játékos, biztos kapott érte pár ezer jutalmat, ezért én azóta nem kockáztatok inkább 100 ezres tételek adok el,csak azt nem tudom hogy ha a raktárból 6 tételt adok el egyszerre vagy csak mindig hármat akkor ugyan úgy járok e vagy nagy tételben jár valami bonusz?
    Amúgy mi a véleményetek a hydráról érdemes gyüjteni rá?
    Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2017.03.27. 20:59:07
  • rambozo
    Nem, az egyes tárgyak értéke állandó marad, és akkor is csak összeadódnak az áraik, ha egyszerre adod el mind a hatot (legalábbis biztos, hogy csak 700+ ezer Dollárt kapsz a hatért).
  • Bal0924
    Köszi. megfogom nézni.
  • Bal0924
    Sziasztok

Ha a ceo-s raktárba egy speciális tárgy kerül (aranyóra, gyémánt, nagy láb öltöny., arany fegyverek stb.), annak az értéke fel vagy lejjebb mehet-e?
  • hangacsi
    Sziasztok!
    Nemrég vettem meg a játékot, és olyan problémám van, hogy a legutóbbi frissítés óta a betöltőképernyőnél hibával kilép a játék.
    Nem tudom számít-e, de kamionozok és nagyjából 3-4hetet vagyok kint, addíg nem használom a gépet. Tegnap értem haza, frissített a játék és azóta nem működik. A sztori módban játszanék, az online-t nem próbáltam. Mielőtt kimentem, gond nélkül futott. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond?
    Előre is köszi.
  • RepeszElek
    Én a gyorsaságra mentem rá nekem az vált be, így én is a CEO-t javaslom és az autó lopást,ne drága kocsit vegyél az első komolyabb megtakarításodból hanem helikoptert, hogy minél gyorsabban eljuss A-ból B-be és érdemes egy cargobob helire is beruházni mert nagyon meggyorsítja a kocsik lopását, és jó a legolcsóbb garázs is, 32 autónál ne akarj többet mert úgy tudom és tapasztalom, hogy utána ismétlődnek így ha eladsz egy top range kocsit a következő is az lesz így csak top range kocsikat lophatsz, legjobban akkor jársz persze ha nem egyesével adod el őket..

Mondjuk én tegnap jó rácsesztem mert 3 kocsit vittünk eladni és ránk szállt egy másik több tagu crew, jöttek attack helivel azt leszedtük de így is végül csak egyet tudtam eladni, sajnos rengetegen trollkodnak, én xbox-on játszom és gyanítom hogy ott sokkal több a 12 éves vérpistike mint pc-n, egy tele szerveren nincs olyan hogy valaki ne kötne belém legalább egyszer árú szállításkor tényleg nagyon szomorú a helyzet...

Ha raktárat is akarsz az sem rossz mert a 18 ezres küldik gyorsan megtöltik,persze a legtöbb pénzt ha megtelik az hozza ha a 2 ezreseket választod de úgy sokkal több idő mire pénz lesz belőle,és ez alatt az idő alatt ha inkább más csinálsz sokkal többet megkereshetsz, én két autó eladás között szoktam töltögetni 18ezerért a raktárt, a háttérben meg közben a gyárak termelnek így minden honnan gyorsan jön a lové.

Egy szó mint száz szerintem a legjobban akkor jársz ha minden megkeresett pénzedet visszaforgatod az üzletbe leginkább a gyárakba csak legyen türelmed kivárni, én már nagyon unom hogy folyton szarrá lőnek, de most hogy már van kettő fel upgradelt gyáram raktáram meg garázsom megy a szekér szal. nem sokára venni fogok magamnak pár dolgot amivel visszavághatok ha baszogatnak :)

• heisenbergxxx
    Nem tudja valaki véletlenül ha új irodát veszek akkor a megvásárolt garázs (a 3 szintes) megmarad vagy újra meg kell vásárolnom?... ha megmarad akkor a kiegészítőkkel együtt?... valamint magába az irodában minden eltűnik?
  • Aborg
    A jatek beallitasahoz nagyon hasznos ez az oldal, a kepeken lathatod a kulonbseget, es a teljesitmeny igenyt is irja.

Utoljára szerkesztette: Aborg, 2017.03.19. 08:50:50
  • Plata
    Passz.Fogalmam sincs a modokról.
    Eredeti játékom van amivel 99.99%-ban Online játszom.
    Sztori módban már vagy másfél éve nem játszottam,mivel bármilyen modért bann jár így sosem használtam semmit.
  • 12346
    Halihó!

Használom a Real Vehicle Damage v1.3 modot, de csak a main fájlt tettem be, mivel nem küldetésezek, csak rohangálok. Viszont addon autónál nem működik. Segít a helyzeten, ha beteszem a többi handlinget is, vagy ezeknek saját handlingje van a kis dlc.rpf-jükben? Egyáltalán van megoldás arra, hogy azok is érzékenyebbek legyenek?

Köszönöm a választ :)
  • Plata
    Elég sok minden 48 perces,48 perces a bounty,48 percenként kell fizetni ház iroda mc és egyéb fenntartási költséget.
    De megnéztem magyar leírást,nem 1 óra nem 50 perc hanem 40 percenként lehet eladni 4 autót.
    Olyan valaki írta az ismertetőt akinek hiszek,nem hiszem hogy hülyeséget írna.
  • heisenbergxxx
    Mondom nem 1 óra hanem 50 perc és az is akkor ha 4-en adtok el. És a 48 percet meg már elhinnéd? Most akkor mi van? Ha nem olvasol utána akkor legalább annyit tennél meg hogy nem hülyíted a kezdőket valótlan információkkal mivel te magadt írtad: "Nem tudom mennyi,még tényleg nem néztem".
    Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2017.03.17. 11:09:05
  • Plata
    Nem olvasok utána,mert annyira nem érdekel,de nem emlékszem hogy várnom kellett volna egy órát bármikor is.
    Bár igaz elszoktunk ökörködni két eladás közt,de esténként fent vagyok max 1-2 órát,és nem 1-2 eladás szokott lenni.
    Még ha azt mondanád 48 perc a cd azt megérteném,mert ugye 48 perc 1 nap a GTA Online-ban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.17. 10:49:46
  • heisenbergxxx
    Nagyon tévedésben vagy. Minél több autót adtok el annál több cd-t kaptok ez így logikus is. 1autó-20p 2autó-30p 3autó-40p 4autó-50p Azért érheti meg jobban a 4 autó mivel nem 4x20p cd-t kaptok hanem csak 50 percet. Nem én találtam ki ez így van utána lehet olvasni.
    Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2017.03.17. 10:17:32
  • Plata
    Nem tudom mennyi,még tényleg nem néztem megy a 4-es eladásnál.De nem olyan sok mint egyes eladásnál,a négyes jobban megéri,annyira emlékszem hogy valahova vinewood felirat alá vittük a kocsikat,visszamentem a garázsba helivel és huszon valahány perc cd-m volt.
  • heisenbergxxx
    Bocsánat nem 1 óra hanem 50 perc
  • Plata
    Hát én nem 1 óra cd-t kaptam,mire visszamentem eladás után a raktárba húszon valahány percem volt hátra.
  • heisenbergxxx
    Azt tegyük hozzá hogy tuningra levon fejenként 20 ezret tehát valójában 320.000 $-t kapsz de még így is a legjobb pénzkeresési lehetőség. És azt hiszem 1 óra cd van ha 4-en adtok el. A lényeg hogy az autók tárolását úgy kell megoldani hogy csak top range-es autókat adjon a játék.
  • Caliph
    single session elvileg kapcsolható,ott egyedül vagyok ha eladok,vagy max meghívottak
  • Plata
    Azt jobb ha tudod,hogy sikeresen az MC-t és a CEO-t is úgy tudod üzemeltetni ha van segítséged,autó eladásnál 4 ember a legjobb,akkor 400 ezret kapsz és félóra büntit eladásra,ha egyedül adsz el kocsit 100 ezret kapsz és 15 perc büntit,ha jól emlékszem.
    És vigyázz a tahó játékosokkal,mert tönkre tehetik az üzleted.
  • Caliph
    ok,akkor most jön a youtube sasolás aztán eldöntöm hova merre tovább. Köszi mindenkinek

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.03.16. 19:42:54
  • Plata
    Ha a legolcsóbb CEO irodát veszed és egy 40-es autó raktárat az is jó.
  • Caliph

Tehát akkor a motoros klub és a kokógyár felfejlesztve a legolcsóbb cél. Köszi
  • Bal0924
    Miért nem csinálták úgy hogy el lehessen adni?
  • Plata
    Hát először is ha szeretnél menni Heist-re kell egy High-end apartman.
    A legolcsóbb 200 ezer.
    Ha szeretnél motoros club-ot vagy saját irodát akkor több pénz kell.MC olcsóbb,kell hozzá egy motoros club és hozzá egy gyár.Fű és okirat hamisítót felejtsd el,legjobb a kokó.Fű gyárat is vehetsz később ha már van mindenféle más gyárad,de az okirat hamisítót akkor se,az nagyon macerás és alig termel,meth is macerás de jól termel.Kokó meg pénzhamisító az nyugisabb,ha veszel gyárat azt úgy vegyél hogy legyen pénzed az upgrade-re is,mert anélkül kb semmi értelme.Upgrade nélkül folyton betámadják és alig termel valamit.
    Legolcsóbb motoros club azt hiszem 200 ezer alapjáraton,de abban nincs sem saját szervíz sem egyéb kényelmi funkció.A plusz dolgok,mint szervíz bár meg egyebek kb 1.4 misibe kerülnek.
    A legolcsóbb kokain gyár ha jól tudom 975 ezer,ehhez jön kb 2 misi az upgrade.
    A legdrágább 1.8 misi plusz upgrade.Drágább gyár jobb helyen van.
    CEO sokkal drágább.
    Először is kell iroda,irodához autó lopó raktár,vagy láda lopó raktár.CEO irodába vehetsz garázst is,ami nagyon jó,de az sem olcsó.
    A Maxos garázsban 60 autó fér el és 6.85 milla.
    Ládás raktárt felejtsd el,kevés hasznot hoz,az autó lopás sok pénzt gyorsan.Szóval ahhoz először venni kell CEO irodát,azt hiszem a legolcsóbb 1 milla,az enyém 6.6 misi volt.Utána kell hozzá autós raktár,raktárból a legnagyobbat éri meg venni.
  • Plata
    Nem nem lehet eladni.

• Caliph
    Üdv. Na én is elkezdtem az onlinet,jelenleg kemény 4es szinten vagyok,valahonnan van 600k pénzem. Kérdés hogy mire érdemes gyűjtenem ami a későbbiekben pénzt fog hozni,és egyedül is lehet csinálni?
    /Bocs,biztos volt már a kérdés,és rá a válasz,pár oldalt visszaolvasgattam de nem találtam kielégítő választ,lehet átsiklottam rajta/
  • Tuningtrabi
    Én mostanában találkoztam ezekkel főleg ilyen sűrűn.
    Pár Heist viszont így játszhatatlan. Pl a The Prison Break utolsó küldetésén mostanában a pénzt nem lehet ellopni és így ezzel annyi is. Akárhányszor mentem rajta a napokban mindig volt ez a hiba.
  • Borg
    Mindig is voltak ilyen hibák.
  • Tuningtrabi
    Sziasztok!

Másnál is vannak olyan az online-val?
    A Heistek még mindig bug-osak, nagyon sokáig tölt sokszor 1 heist után, ha csatlakozok egy heis-hez akkor sokszor kidob stb.
    Régebben semmi ilyen nem volt. Max pár hete tapasztalok ilyen hibákat.
    Az utolsó patch után meg még rosszabb lett. Azóta dobál ki állandóan.
  • Bal0924
    Az MC-s gyárakat el lehet adni? (pénz hamisító, igazolványhamisító)
  • Tuningtrabi
    Oké!
  • Plata
    Ott is Plata,de majd este megnézem pontosan.