Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendszergazdaként inditsd a launchert!! MIndegyik .exe fájlt rakd rendszergazda modba!! A Windows Media Player megléte is szükséges a játékhoz! Anélkül el se indul! Reinstallnál ki kell törölni a doksi mappából is a Rockstar Games/GTA V mappát! (csinálj róla biztonsági másolatot előtte),és manuálisan eltávolitani a játék mappáit ahová telepitetted!!

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/210511888-GTA-V-error-code-16

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/203701617-How-I-fixed-Code-9-on-GTA-5-installation
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.01. 12:16:19

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szabii98
Bati 801 és az Akuma motorból szerintem. Én a Batit használom.
Autóból super class-ban egyértelműen az RE-7B. Nekem az vált be a legjobban, tapad a pályára, de a 2 másik új kocsi is gyors(Tyrus, ETR1). Persze a régi top autókkal is lehet versenyeket nyerni, de irányíthatóság + sebesség = RE-7B.

Sport autókból pedig az Elegy RH8, a Jester, a Massacro és a Seven-70 a jó, de a Bestiával és a 9F-fel is lehetsz versenyképes.

I met God. She's black

Sziasztok srácok! lenne egy kérdésem

Pc reinstall volt , win 7 64bit . mert már nagyon lassú volt.

játék telepítve, elindítom , automatikusan updateli a social clubot ..

na ezután error 9 vagy error 16 ot ír attól függ mihez van kedve :S aki járt már így segítsen pls

a Rockstar linkek nem segítenek , hogy manual módba telepítsem az RGSC-t ugyan ez a jelenség !

köszi !

TDsmoker
Jelenleg melyik a leggyorsabb, és könnyen irányítható motor és persze autó? (De leginkább motor érdekelne)

szabii98
Most mentem stunt versenyeket, annak az eventnek pénteken vége lett.

I met God. She's black

Holnapig még duplaxp és pénz jár stunt versenyért... addig máshol nem is nagyon lesz ember, mert elég jól lehet keresni vele.
Egyik nap én is összeszedtem 250 ezret alig 2 óra alatt...
szabii98
Hogy érted? A stunt versenyek mostmár a játék részei. Sajnos emellett a sima versenyek haldoklanak

I met God. She's black

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Ez a stunt event meddig tart? Jó lenne visszakapni a régi versenyeket,most nem is találok olyanokat,csak néha egy heist,vagy prison becsusszanik,de azok nem izgatnak annyira.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!! VÉGRE SIKERÜLT !
kill3r21
Lol! Youtubeon a játék kategória alá bekerült a GTA 6!
Bug??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dante73
Nekem ezt akkor csinálja, ha a Java update elindítja magát. i5 4460-ast 25%-on járatja, mind a négy magot. Lődd ki feladatkezelőben. (vagy bármi mást, ami eszi a memóriát, procit, merevlemezt..

http://www.freetvmaci.info/

Hello! Az lenne a problémám, hogy laggol a gta v(eredeti a játék). Belépek a menübe görgetek és 60 fps ről 3 ra és ez mindig. Elindítom a single playert bedob 60 fps ről 6-3FPS-re leesik. Hiába állítom low ra a grafikát vagy teszem ajánlottra akkor is laggol. Gépem I5 3,1 Ghz (4mag), Vidi kari nvidia950 strix(2G), 8gb ram. Sok alternatívát próbáltam videók alapján és nem vált be 1 sem. A Újra telepítettem és ezzel sem változott semmi :C. Ha valaki tudna segíteni megköszönném!(VGA 63° CPU 61°). Más nagyobb gépigyényű játék tökéletesen fut.
Most nyertem meg turismoval egy 16 fős 2 körös stunt versenyt, 39500$ és 10500RP.
Nuclearity
vagy csak haverokkal felmséz egy sessionbe 😊

szabii98
Szerintem a solo modos versenyzés nerfelve van pénzügyileg, akkor már megéri igazi versenyeket nyomni. Ha "szerencsés" vagy(inkább skilles), akkor nyerhetsz is. 15fős lobbi, jó hosszú pálya(checkpointok, körök és a mérföld is számít), és kaszálsz. Győzelemhez 45-50k-t is adhat. 😊

I met God. She's black

Bluuzia
Ezt nem tudtam, köszi. Ki is próbálom. <#eljen>

És pont ezért nem 1 körösre kell állítani a versenyeket, mert így körönként egy csomó időt vesztesz a töltögetéssel. Egy 3-4 körös verseny 3-4x annyi pénzt hoz, és csak a végén kell újra várni a töltögetésre.
Bluuzia
Sziasztok!
Most a Stunt Races dupla XP-t és dupla pénzt ad. Solo módban 1 körösre állítva a versenyeket, kb. 3-4 percenként 5880 dollárt lehet kasszírozni. Nem a legnagyobb pénzkeresési lehetőség, viszont ki lehet próbálni a pályákat és járműveket.

Á király 😊
Amúgy a hiba az Nvidia árnyékán jött ki.
Majd Fraps al ki fényképezem.
Nvidia ficsőr van benne 😊
Árnyékban lesz a hiba.
Amint soft ra raktam azóta nincs gond.
RJoco
Ezt jó tudni, azt hittem, hogy fixen a játék állítja. Én is köszi az infót! 😊

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Nekem is ilyen kártyám van, játékban minden csutkán, árnyékolást nem csesztettem és nincs vele gondom.
Animációknál húz be a Bandicam FPS számlálója, de ritkán fut a program, szóval az sem gáz.

XDDD
Nem baj a lényeg ragadt rád!
Nekem a Magyar sem megy.
Diszleksziás vagyok mindenhol kapom az oltást nem tudok helyesen írni,és fogalmazni.
Angol filmeket nézek nagyon minimális amit megértek 😞
Valahol az advancednél van.Van két csúszka is rá,egyik emeli a népsűrűséget, a másik emeli hogy mennyire legyen változatos.
Én sem tudok angolul,csak amit felszedtem Diablo 2-ben meg WoW-ban kb 6-7 év alatt.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.27. 19:59:43

Bocsi a láma kérdésért csak Angol nem nagyon megy.
Meg a homályosítást akarom kiszedni!
Értem.
Emeli 6GB vramom van.
Mindent csutkára vágtam melyik az ember létszám beállító ?
Mert nem bír többet a kártyád.
Ha bírja a kártyád akkor a népességet fel emelheted magasabbra.Úgy hogy már túl sokan is lesznek az utcán.

Ja valaki tud valami módot több ember legyen az utcán?
Nem értem,de rohadt kevés van ahhoz képest,hogy egy városban vagyunk 😞
Köszi 😊
Amúgy magasra Boostol a kártya.
Alapjáraton már megy.
Igen ezt észre vettem,hogy ugyan olyan a kép mint volt kicsit alacsonyabban.
Amúgy GTA4 mintha szebb lett volna.
Most amit csináltak hozzá mód Crysis 3 elbújhat mellette.
Lehet az árnyákolással van a baj.
Azt állítgattam abba hagyta.
Szerintem játék bug.
patchaou
960-al sem, sőt integrált 7760D-vel sem. Fölösleges a 980Ti-t húzni a gta-hoz, a kiterjesztett grafikai beállításokat vedd le a felére, a különbség nagyítóval is alig látszik, ellenben nem nyúzod fölöslegesen a cuccaid.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sziasztok skacok.
Nálatok is van,hogy bevillan a textúra.
Fa,kerítés fehéren,néha színesen ?
Nekem előfordult.
Nem tudom tuning e vagy tényleg játék bug.
GTX980TI kártyám van minden csutkára rakva.
RJoco
Ok, akkor elment a barátfelkérés.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.07.27. 16:59:50

persze igen 121 es szint asszem
RJoco
Csak zolcsika0801-et talált a kereső, te lennél?
Van több számozott zolcsika.

RJoco
Előbb utóbb úgyis újra kell raknod, nem jó halogatni, mert szenvedés csak az egész. Tapasztalatból mondom.
Amit tehetsz, hogy a GTA mappádat, a nagyot lemented máshova, majd a win telepítés után visszamásolod.
Ezt követően azért érdemes betenni a telepítőt és elindítani, hogy a Social Club felkerüljön, de elvileg nem fogja a játékot és az update-ket leszedni.
Ha kell a sztorid mentése, akkor mindenképp szedd ki a megfelelő könyvtárakból a felhasználóneved alatt. (A rejtettekből is). Majd telepítés után tedd vissza őket ugyanoda, így onnan fojtathatod, ahol abbahagytad. Az online-t a szerver tárolja, az nem vész el.
ÉS küldök barátmeghívót.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.07.27. 15:53:43

-Sziasztok én nagyon szívesen jelentkezem,nevem zolcsika08010403 a játékban is.Egy gondom van az a gépem ,amit újra kellene rakni,de félek attól hogy újrarakás után a gta 5 el is gebasz lesz.Már többen is panaszkodtak erre.Sajna így pedig meg már eléggé szaggat laggol az egész.Valamint új gép lenne a legjobb sajna az még várat majd magára.
Nuclearity
Még mindig keresünk embereket egy kis aktív magyar közösséghez, szeretnénk egy picit többen lenni, ezzel élvezetesebbé téve a játékélményt mindannyiunknak. Discordot használunk játék alatt a kommunikációhoz, overall olyan 10 főt szeretnénk akikkel már lehet mit kezdeni open worldben és a mode-kban (stunt, adversary....stb).
Ránk lehet keresni Social Clubbon, "Mess0rum" néven vagyunk fent, tagjaink mind 20 év felettiek (van aki több is), dolgozó emberek külön beosztással szóval a játék időnk per pillanat még nagyon változó, ez természetesen több emberrel fixálódni fog kicsit jobban.

Dante73
Video kártya problémának tünik. Töröld, majd tedd újra a driverét.

http://www.freetvmaci.info/

Hali! Lett egy kis problémám.
ERR_GFX_D3D_INT
Ezzel az üzenettel leáll a GTA V!
Láttam megoldásokat a neten de valami setting file-ra mutat ami nincs a GTA V könyvtárba. Ha tud valaki segíteni kérem sürgősen segítsen. Köszönet!
Eredeti a GTA V játékom!
RJoco
Ok, meg is találtam a beállításokban a célkereszt opciót. Van az egyszerű, aminek a mérete állítható és nálam ez látható a képeken, elég nagy méretben és van a komplex, ahol különböző fegyverekhez különböző méret és jel társul.

RJoco
Pár kép a fegyvercsoportokról. Régen nem volt ekkora egyezőség a fegyvercsoportok között.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RJoco
Nálam ilyen nem volt. Egyik napról a másikra történt a dolog. Mindjárt csinálok is képet.

Nekem újra lett rakva a gépemen win meg új videókártya és a célkereszt megváltozott.

RJoco
Majd csinálok képet, nekem most milyen. A win-t nem húzom újra, remélem beállítási dolog. A GTA-t sincs kedvem újrahúzni a rockstar-tól. Mindkettő nagyon macerás.

RJoco
Akarom írni, fent szoktam lenni, mikor GTA-zom 😊 (pl: tegnap este)

Nekem win reinstall előtt más volt,olyan célkereszt szerű,nem tudom mitől lett ilyen.<#whatever>

RJoco
Mehetünk, ma ráérek, holnaptól meg úgy 16 után.

RJoco
Köszi a képet, az enyém sokkal nagyobb. <#oooo>
Pár nappal ezelőtt még nekem is ekkora volt. Akkor szerintem valamit elállíthattam.

jah értem,én nem szoktam Dc-vel csinálni mert nyuszi vagyok hozzá.

de itt már a megszakítás miatt "speciális" a státusza a heistnek, azért száll el. Normális esetben persze működik az, de ilyenkor már annyira érzékeny a státusz, hogy egy mission elindítása is reseteli a heistet
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.07.26. 11:28:21