27707
-
rambozo #23384 Ha a játékot nem is hagyod abba, azt mindenképpen érdemes mérlegelned, hogy felülsz-e a grind-vonatra, vagy nem. Ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy mindent megvegyél a játékban, egyszerűen játszhatsz is azokkal a játékmódokkal, amik szórakoztatnak. Például a legdrágább és a legolcsóbb autó között csak annyi a különbség, hogy milyen gyorsan visz el A-ból B-be, de mindkettő elvisz. Vagy kereshetsz egy középutat is: ha nagyon unod már a pénzhajhászatot, akkor pihenteted.
Azt azért még érdemes tudnod, hogy később valamelyest egyszerűsödik a grindelés, de attól még az marad, ami. (Írom mindezt annak a bizonyos vonatnak az egyik egyértelmű utasaként.)
Az árak pedig egyértelműen nem ránk vannak szabva, hanem azokra, akik amikor efféle holtpontra jutnak, mint te, akkor vesznek egy Shark Cardot, ami lenyugtatja őket :). -
Plata #23383 Ne viccelj már,nem vészes pénzt csinálni csak jó társaság kell.
Bár most totál kerülöm az Online-t a hackerek miatt,már crew tagok és ismerősök közt is van akiktől ellopták a pénzüket,hiába húzod ki a netet vagy a gépet,a hacker akkor is elszedi a pénzed.Másodpercek alatt elszedik minden pénzedet.
Az egy millás kocsi nem vészes,van ott olyan is ami kb vagy 4 milla fullosan tuningolva.Igaz eladtam a francba mert sosem használtam,idióta super kategóriás verseny autó volt,utcán használhatatlan mert iszonyatosan gyorsult.
Ha egy este letolsz 2-3 PS finálét akkor az már kb 1 milla,ha nem csak finálékat csinálsz még több. -
#23382 1.5 millió a legolcsóbb garázs, a buzzard 1.7.. Hetekig hordhatom a ládákat,hogy meg tudjam venni.
Én lassan abbahagyom a játékot,nagyon el vannak szálva az árak, most azért nem fogom ugyanazokat a heist-eket elkezdeni újból és újból, hogy összejöjjön a pénz.Egy jó kocsi is 1 millió, kib.szott irreális . -
RepeszElek #23381 Szerintem a láda a legjobb rp-re pénz keresetben meg kb. mint a gyárak ugyanis ha 2000ezres küldiket csinálsz nincs olyan nagy kiadásod és így a haszon lesz akkora mint a gyárnál viszont időben ugyan annyi és a gyár elvan egymagában miután megtöltöd tehát ha így nézzük jobb.
A 18ezresekkel gyorsan lehet pénzt keresni de ha levonod a kiadásokat a bevételből már nem hangzik olyan jól.
Szerintem ezért ad sok RP-t hogy ezt kompenzálja, én most azért ládázom hogy elérjem a százas szintet.
-
Plata #23380 Őszintén szólva fogalmam sincs mennyi RP jár ládázásért,de MC és autólopásért is nagyon jól jön.
Még ha csak MC-ben segítesz is akkor is jól jön. -
RepeszElek #23379 Én főleg az rp miatt szoktam ládázni, egyébként ha van egy buzzardod meg egy kurumád akkor pik pak beszállítasz bármit a raktárba, èn így négy 18 ezres küldetést szoktam kb fél óra alatt megcsinálni ami 120 ezer körül hoz ez sokkal gyorsabb mint ahogy a gyárak termelnek de érdekes hogy a rockstar sz alopást mennyivel kőnnyebbé és gyorsabbá tette mindennél ami pénzt hoz a konyhára.
Tegnap egy top range autót kb. 10 perc alatt szállitottam be a garázsba cargodobbal, az eladás az kv 5 perc 15 perc alatt 80 rongy nem rossz... -
Plata #23378 Nem tudom hogy szinthez kötött-e.
Szoktam látni sokszor,legutóbb a sivatagi reptéren találtam egyet autókázás közben. -
#23377 ,Nem a nagy reptéren szokott lenni,hanem kicsi reptereken,vagy helikopter leszállóhelyen, a kikötőben is van pár'.
nem csak egy bizonyos szint felett látszódnak? Nekem nem rémlik,hogy egyet is láttam volna az elmúlt hetekben amióta játszok vele. -
#23376 Na majd ha lesz annyi pénzem hogy garázst is tudjak venni az autólopáshoz:) Egyelőre örülök, hogy meg lett az 1 millió a Maze bankra, meg egy kis raktárra. -
Plata #23375 Ha MC-ben vagy akkor igen.
Ott tudom 1000 dolcsi.
De CEO-ban passz.Nekem van Savage.
De autólopáshoz nem kell. -
rambozo #23374 Én úgy tudom, hogy a gyors menüből akkor is le tudod kérni a Buzzardot, ha nem vetted meg korábban, csak úgy pénzbe kerül.
Utoljára szerkesztette: rambozo, 2017.04.13. 17:32:56 -
Plata #23373 Nem a nagy reptéren szokott lenni,hanem kicsi reptereken,vagy helikopter leszállóhelyen, a kikötőben is van pár,de a sivatagban is lehet találni.Annak a küldinek pont az a lényege hogy lopott árut szerezz.
RPG-vel vagy minigunnal esetleg a másik rakétavetővel könnyén leszedheted őket.
Mi a fenének foglalkozol ládázással?A ládázás nem túl kifizetődő,főleg nem egyedül,a nagy eladáshoz meg kellenek csapattársak,legalább 3,akiknek van hydra savage vagy buzzard.CEO ládázás nagyon nem éri meg,CEO autólopás sokkal könnyebb és kifizetődőbb. -
#23372 A reptéren nem találok buzzardot csak azt a debella szállítóhelikoptert, és a tolvaj gépek valami iszonyat magasan repülnek.
Ez gta online-ban
Marha jó,hogy csak így elcsórják a 18 ezret érő árukat, menteni meg ugye nem lehet:(
Utoljára szerkesztette: bakvarnyu, 2017.04.13. 16:34:06 -
Plata #23371 Passz,de vigyázz mert ha úgy mész fel Online-ba hogy a magyarosítás be van kapcsolva akkor bannolnak. -
tfrecc #23370 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a játékban milyen funkciót lát el a scriphookV.dll? Használom a Filerise fordítócsapat által készített magyarítást, és ha jön a játékhoz frissítés, akkor unkown game versionnel elszáll az egész indításkor, ilyenkor az a megoldás, hogy dev-c.com-ról le kell tölteni az új scripthook-ot. Csak az kb 1 hét még megjelenik. A fordításnál ki lehet kapcsolni a scripthook-ot, csak nem tudom, hogy ez milyen esetleges negatív hatásokkal van a játékra.
Köszi előre is a válaszotokat.
Üdv:
tfrecc -
Plata #23369 Rakétavető,minigun.
Gyors kocsival utol éred és lelövöd rakétavetővel vagy minigunnal.
Esetleg lopsz buzzardot reptérről. -
#23368 Hogy lehet a CEO anyagbeszerzéseknél lelőni az árut eltulajdonító helikoptereket?
Buzzard-ra pár hétig még biztos nem lesz pénzem:( -
RepeszElek #23367 Köszönöm!
erre voltam kiváncsi most már ezt is tudom!:)
Ezek szerint a sima insurgentet a mechanictól is le leget kérni?
És amúgy a gépfegyveres insurgentet lehet valahogy customozni?
-
#23366 Hát ha a gépfegyveres insurgent volt, arra nem vonatkozik a personal vehicle beállítása, mert azt a pegasus adja. Ha a simát akkor meg valamit gonoszkodott biztos. -
Plata #23365 Lehet csalni konzolon is. -
RepeszElek #23364 Egy több mint 700as szintű gyereket tegnap a társammal ketten lőttünk persze kinyirt minket és elvitte az intsurgentemet...
Az autó ajtói úgy voltak beállitva az invertory-ban hogy csak én nyithatom de őt ez nem zavarta és elvitte.
Az nem izgat hogy nem fogja a golyó tegnap a hevy sniperrel is hármat lőttem egy játékosba mire megfeküdt, engem a 96os szintenmel még csak fejen sem kell lőni egyből megfexem a hevy-től, de hogy viszi el a lezárt autót?
Xbox one-on hogy lehet csalni ha csalt?
-
RepeszElek #23363 a security szerintem az utolsó legyen amit fejlesztesz, nekem eddig csak egyszer támadták be azt a gyáram ahol nincs security de egy kurumával 5 perc alatt rendet raktam, ez csak egy kényelmi funkció ha már sok a pénzed és nem akarsz néha néha nagy ritkán a védelemmel foglalkozni, jobban jársz ha a másik kettőt fejleszted elöbb, amúgy nem nagy szám a gyár időben kb olyan gyors mint a ládázás én úgy vettem észre de nem árt ha van mert addig míg termel mással is foglalkozhatsz szal jó hogy vettél.
Nem lehet úgy beállítai a játékot hogy mindig lássam a játékos nevét a karaktere felett ne csak akkor ha közel van vagy már célkeresztben van??
Sokat segítene ha elöbb látnám hol van főleg hydrával :)
Nagyon nehéz így megtalálni -
Plata #23362 Van rosszabb,ha elindul az autó lopás és nem indul el az autó,ki sem tudsz szállni sem semmit csinálni. -
#23361 na három szállításon túlvagyok,eddig szerencsére csak supply szerzés közben kötöttek belém de azt ha bukja az ember csak az idő a veszteség
raid még nem volt,gyanítom alap gyárnál ritkaság a dolog,és a fejlesztések miatt lehet egyre gyakoribb,szal nekem security upgrade lesz az első.
időm meg van hogy termeljen. -
RepeszElek #23360 A legjobb mikor autó lopásnál vagy eladásnál vagy hasonló pénzszerző folyamatoknál már majdnem célnél vagy majd benyögi hogy unknow network error is kidob a szerverről..:) -
Plata #23359 Én jártam úgy hogy egyedül toltam a kiszállítást,elvittem az első autót kihordtam a cuccot,megyek vissza a gyárhoz,de az ott maradt autóknak füstöl a motorja és mindegyik furán fel van billenve,az első kereke vagy a hátsó már nem emlékszem a levegőben,persze nem lehetett beléjük ülni. -
RepeszElek #23358 Ha egyedül vagy nem is érdemes tele rakni a gyárat mert adhat olyan kiszállitást amit egyedül képtelenség megolnani fél órán belül, én már jártam így.
Tegnap egy troll hülye gyerek 126 ezres kiszállításomat lőtte szét tudom hogy teli szerveren nem szabad kiszállitani csak már keresem a kihívást és izgalmat :) -
#23357 na 1.2 millával belevágtam alap kokógyárba.
4 suppliest loptam,nem nehéz,raidem még nem volt és el is adtam az első kockát 60k. dollárért. Elvileg másfél kockáig csak egy motort/autót ad és nem ad kevesebbet azért hogy nem teli raktárat adok el.
Leadásnál rendőrök megleptek,itt haltam 2x de szerencsére moci megmaradt,nem veszett el semmi.
Legalább zajlik az élet. Haszon visszaforgatása fejlesztésekre,aztán ceo kocsizás a cél :) -
#23356 kokó biznissznél megéri a drágább helyszín vagy csak annyi a különbség hogy máshol van? -
Tuningtrabi #23355 Vehetsz másikat, de el kell adnod az összes kocsit ami a garázsban van. A másik garázs árába beszámítja a garázsodat így valamennyivel olcsóbb lesz. -
RepeszElek #23354 Kár, mert gondolkozom azon hogy elköltözöm mert mindenki azt vette meg amit én én ott legyeskednek folyton körülötte, persze intézhetem úgy hogy egyedül legyek s szerveren.. -
Tuningtrabi #23353 Abból csak 1 lehet -
RepeszElek #23352 Nem az, hanem hogy mi van akkor ha kettő lopós garázsom is van, akkor az egyikből míg eladok egy autót rögtön a màsikból is eladhatok egyet?
-
Plata #23351 CEO raktár?
Persze,de én a helyedben nem vennék ládás raktárat,a CEO-s ládázás nagyon szarul fizet,inkább vegyél autós raktárat,az autó lopás és eladás sokkal könnyebb és jobban fizet. -
RepeszElek #23350 és mi van akkor ha két warehouse-om is van?
Akkor míg az egyikben eladok rögtön utána a másikba is eladhatok? -
Plata #23349 Alap gyárat sűrűn megtámadják,alig termel és azt is lassan.
Ha meghalsz amikor letámadják a gyárat vagy elviszik a dolgozókat akkor buksz mindent. -
#23348 Amúgy alap kokó gyár mennyire hoz szarul? alapanyagot lehet lopni elvileg,felfejlesztés nélkül csak lassabban gyárt,illetve kevesebbet hoz ki azonos mennyiségű alapanyagból,valamint nagyobb az esélye hogy leraidelnek? de ha igy is hozna 100 k körül még úgy is megérné,mert már az is több mint amit most keresek :D
-
RepeszElek #23347 szerintem 4 ezer forintért nem olyan vészes az a 1.2 millás kártya ha nincs türelmed én ezt csináltam és úgy vettem a legolcsóbb garázst a céghez és még marad is lové amihez hamar összeloptam a kocsikkal még pár millát amin gyárakat vettem.
Ha nem így csinálom már feladtam volna...
Egyébként a ládázás sem rossz, én a 18 ezrest gyorsan megcsinálom buzzartal, szerintem ha időarányosan nézzük akkor hoz annyit mint a gyárak, igazából már azt sem tudom mit csináljak mert a napi küldik is jók, a vip work is jó két kocsi lopás közt, és ha ezeket megunom eszembe jut hogy mostanra már a gyárak is megteltek úgy hogy lehet menni eladni, szóval csak akkor keresel jól ha már gazdag vagy milyen érdekes mi....:) -
Kazansky #23346 Új kocsikat is csak képen láttam eddig. Még nem is tervezem, hogy veszek. Bár az a 811-es nekem anno nagyon bejött. Gyors is volt meg irányítani is jó volt. Nem tudom most jelenleg melyik kocsi a legjobb, leggyorsabb -
#23345 igen tudom. Viszont motoros klub 200ezer,legolcsóbb kokain gyár 975ezer,a felfejlesztés még egy milla. ceo plusz legolcsóbb garázs is kb ennyi.tehát előrébb nem vagyok.
Minden este tolom az épp dupla pénzes resurrectionos lövöldözést,vesztes kör is 40k hoz,3 round alatt,jelenleg ez a leggyorsabb...
Ha már meglesz a ceo iroda 1 millánál akkor felvehetek vip küldiket is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.06. 08:32:28